SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
13. Březen 2025, 01:17
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Google Android
|
Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Sony Ericsson XPERIA X10 Mini Pro v redakci - mate otazky?
Strana:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...
31
« předchozí
další »
Autor
Téma: Sony Ericsson XPERIA X10 Mini Pro v redakci - mate otazky? (Zobrazeno 143312 x)
Joza
Anonym
Re: Sony Ericsson XPERIA X10 Mini Pro v redakci - mate otazky?
«
Odpověď #240 v:
06. Říjen 2010, 10:24 »
Mozna nektere z vas mrzi, ze nemaji ve sve Mini Pro novejsi verzi firmwaru, ktera je o neco rychlejsi a stabilnejsi. Ăeseni je ale velmi jednoduche, staci telefon rootnout a do slozky System zkopirovat nasledujici soubor (samozrejme rozbaleny):
http://semania.cz/index.php?option=com_remository&Itemid=62&func=fileinfo&id=4169
Pro zkopirovani se da idealne pouzit treba Root Explorer. Potom, co soubor build.prop zkopirujete do slozky System, restartujte telefon a nasledne jej nechejte aktualizovat pres SEUS. Odmenou vam bude nebrandovany Uk firmware a jistota, ze aktualizace budete mit vzdy drive, nez ostatni. Aktualne tak mam v X10 Mini Pro FW 1.2.A.1.174
uložena
user11
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: SE Xperia X10 mini pro
«
Odpověď #241 v:
06. Říjen 2010, 12:20 »
Uživatel: r-a-y 05. Říjen 2010, 18:03
Zdravim, mam x10 mini pro nove a par veci nejsem schopen najit. Poradte prosim :
1. kde si urcim, jestli se maji kontakty zobrazovat jmeno-prijmeni / prijmeni/jmeno? Ted to mam jmeno/prijmeni a dost v tom bloudim.
2. kde nastavim urcitou vyzvaneci melodii pro jeden kontakt/pro skupinu? Primo v editaci kontaktu je pouze fotka.
s tim prvnim ti neporadim ale s tim druhym najedes v seznamu na kontakt otevre se ti kontakt tam das upravit sjedes az dolu kde klepnes na pridat dalsi otevre se ti okno tam sjedes zase az dolu a mas tam vyzvaneni
uložena
MUlDr
Uzivatel
«
Odpověď #242 v:
06. Říjen 2010, 13:04 »
Uživatel: andyc 06. Říjen 2010, 10:18
Dik moc za rady, funguje to samozrejme ;] jeste jsem se chtela zeptat na nejaky prehravac mp3, aby mel nejlepe slozkovou strukturu??dekuji
pouzivam MortPlayer - prave kvuli adresarove strukture...
uložena
r-a-y
Uzivatel
Telefon: W995
«
Odpověď #243 v:
06. Říjen 2010, 14:59 »
Seznam jsem vyresil prekopirovanim ze stareho telefonu, kde jsem si nastavil zobrazeni obracene a nasledne je odeslal. Nastesti to vyslo
Jeste bych se chtel zeptat : kde sezenu nejaky File Manager abych mohl prochazet slozky v telefonu? Da se stahovat aplikace jinde nez v Google Marketu? A mohu je stahnout s tim, ze si je ulozim na kartu pro pripad, ze bych aktualizoval firmware? Abych je potom nemusel hledat znovu... Diky moc!
Uživatel: user11 06. Říjen 2010, 12:20
Uživatel: r-a-y 05. Říjen 2010, 18:03
Zdravim, mam x10 mini pro nove a par veci nejsem schopen najit. Poradte prosim :
1. kde si urcim, jestli se maji kontakty zobrazovat jmeno-prijmeni / prijmeni/jmeno? Ted to mam jmeno/prijmeni a dost v tom bloudim.
2. kde nastavim urcitou vyzvaneci melodii pro jeden kontakt/pro skupinu? Primo v editaci kontaktu je pouze fotka.
s tim prvnim ti neporadim ale s tim druhym najedes v seznamu na kontakt otevre se ti kontakt tam das upravit sjedes az dolu kde klepnes na pridat dalsi otevre se ti okno tam sjedes zase az dolu a mas tam vyzvaneni
uložena
PaulMcicetea
Uzivatel
«
Odpověď #244 v:
06. Říjen 2010, 15:00 »
telefon mi samovolne zapina aplikace. po nejaky chvili pouzivani se mi dycky zacne zpomalovat a zaplnovat se pameÂť. tak teda jdu do close applications a tam vidim, ze je treba zaplej prehravac, gmail a email a dalsi programy. pritom ja sem je vubec nepouzival. povypinam je a po chvili se stejna situace deje znova. nebo staci jen zapnout prohlizec a, nevim proc, soubezne s tim se otevre i market a dalsi blbosti. vite nekdo, co s tim?
uložena
SE_HELP
Uzivatel
Telefon: x10i
«
Odpověď #245 v:
06. Říjen 2010, 15:49 »
Ja by som odporucal ASTRO file manager, ktory si mozes stiahnuÂť z Marketu. Aplikacie si mozes sÂťahovaÂť aj na PC a potom nainstalovaÂť na telefon. Stiahnes na PC .apk instalacny subor, skopirujes do telefonu, otvoris ASTRO, vyhÂľadas .apk a das nainstalovaÂť. Ked myslis, tak si mozes uloziÂť .apk instalacny subor na pamaÂťovku.
Uživatel: r-a-y 06. Říjen 2010, 14:59
Seznam jsem vyresil prekopirovanim ze stareho telefonu, kde jsem si nastavil zobrazeni obracene a nasledne je odeslal. Nastesti to vyslo
Jeste bych se chtel zeptat : kde sezenu nejaky File Manager abych mohl prochazet slozky v telefonu? Da se stahovat aplikace jinde nez v Google Marketu? A mohu je stahnout s tim, ze si je ulozim na kartu pro pripad, ze bych aktualizoval firmware? Abych je potom nemusel hledat znovu... Diky moc!
uložena
Joza
Anonym
«
Odpověď #246 v:
06. Říjen 2010, 15:59 »
Uživatel: PaulMcicetea 06. Říjen 2010, 15:00
telefon mi samovolne zapina aplikace. po nejaky chvili pouzivani se mi dycky zacne zpomalovat a zaplnovat se pameÂť. tak teda jdu do close applications a tam vidim, ze je treba zaplej prehravac, gmail a email a dalsi programy. pritom ja sem je vubec nepouzival. povypinam je a po chvili se stejna situace deje znova. nebo staci jen zapnout prohlizec a, nevim proc, soubezne s tim se otevre i market a dalsi blbosti. vite nekdo, co s tim?
Telefon rootnout a co nepotrebujes tak smazat
uložena
r-a-y
Uzivatel
«
Odpověď #247 v:
06. Říjen 2010, 16:43 »
Muzes mi jeste napsat jak se dostanu do toho marketu na PC? Zkousel jsem stranku
www.android.com
ale to jsem se na seznam aplikaci neprokousal.
Uživatel: SE_HELP 06. Říjen 2010, 15:49
Ja by som odporucal ASTRO file manager, ktory si mozes stiahnuÂť z Marketu. Aplikacie si mozes sÂťahovaÂť aj na PC a potom nainstalovaÂť na telefon. Stiahnes na PC .apk instalacny subor, skopirujes do telefonu, otvoris ASTRO, vyhÂľadas .apk a das nainstalovaÂť. Ked myslis, tak si mozes uloziÂť .apk instalacny subor na pamaÂťovku.
Uživatel: r-a-y 06. Říjen 2010, 14:59
uložena
Joza
Anonym
«
Odpověď #248 v:
06. Říjen 2010, 16:47 »
Market je primo v telefonu, ne v Pc... Potrebujes do telefonu datovy balicek nebo aspon volne dostupnou Wi-Fi siÂť
uložena
r-a-y
Uzivatel
«
Odpověď #249 v:
06. Říjen 2010, 16:58 »
Ja si je chci ale stahnout do PC a az nasledne do mobilu. Jen nevim kde je najdu... Mel by nekdo adresu??
Uživatel: Jozef Cmar 06. Říjen 2010, 16:47
Market je primo v telefonu, ne v Pc... Potrebujes do telefonu datovy balicek nebo aspon volne dostupnou Wi-Fi siÂť
uložena
Calebos
Uzivatel
Telefon: xperia x10 mini pro
«
Odpověď #250 v:
06. Říjen 2010, 19:47 »
Zdravim,
muzu mit otazku ohledne xperie x10 mini pro? Tyka se to datovych prenosu. Pritelkyne ma tento telefon a po koupi si neaktivovala datovy tarif(je u tmobile), coz se muze projevit vyssimi castkami za vyuctovani, jak vsichni dobre vedi. Ale, problem mame s tim, ze jeji telefon se sam, a to bez povoleni(mel pres widget s nastavenim vsech pripojeni zakazano veskere 3G i 2G, tzn. pres gprs by se nemel pripojit vubec), stahoval wapem data. Wifi mel povoleno pouze ve chvili, kdy jsme byli doma, kde je a kdyz jsme se pipojovali pouze na hotspotech, ktere jsou zdarma. Nakonec samozrejme ta monstrozni castka prisla ve vyuctovani, coz jsme vyresili stiznosti.
Netusim jestli je to zpusobeno os, coz predpokladam, ze ano, nebo je tam nekde chyba. Je mozne, aby si telefon dovolil pripojovat se na gprs, aniz o tom da uzivateli vedet? To bych povazoval vskutnu za nebezpecnou parodii ...
Za pripadne odpovedi predem diky.
«
Poslední úprava: 06. Říjen 2010, 21:04 od peterss
»
uložena
Joza
Anonym
«
Odpověď #251 v:
06. Říjen 2010, 20:25 »
Kazdy telefon s otevrenym operacnim systemem se v pripade potreby muze pripojit na internet, pokud nechcete datovy tarif, nechte si u sveho operatora zablokovat pristupove body.
uložena
Jajar
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: XPERIA mini pro
«
Odpověď #252 v:
06. Říjen 2010, 21:39 »
Nooo..tak X10 mini pro je muj teprve druhej mobil s OS (prvni byl G900 s symem), takze nejsem tak zbehlej, ale podle myho je uplne jedno, jestli ma telefon OS nebo ne a mel by delat to, co od neho chci/nechci, obzvlasÂť pokud takovou moznost nabizi. To znamena, ze pokud je v telefonu u mobilni site volba "zakazat datove prenosy", predpokladam, ze telefon se proste nepripoji a hotovo, aÂť se deje co se deje. A u moji X10 mini pro to funguje (nepripoji se mi zadna aplikace k netu, nefunguje sync atd. proste nic, ted jsem to zkousel). Pokud by existovaly/existujou nejaky "tajny zadni vratka" a ja tim prisel o penize, taky bych se asi hadal.
Nicmene
Calebos
: pro jistotu bych zkontroloval, jestli neni aktivni automatika aktualizace SW (nastaveni -> info o telefonu -> aktualizace softwaru -> odfajfkovat) a jeste pro vetsi jistotu smazal vsechny APN krome MMS (nastaveni -> bezdratove site -> mobilni site -> nazvy pristupovych bodu -> krome MMS vse smazat).
Jinak operator by mel byt schopen podat podrobnejsi informaci o nauctovanych datech - datum, cas, mnozstvi dat a pripadne i porty.
uložena
Ericsson/Sony Ericsson:
T10s
->
T39m
->
T68i
->
K700i
->
W800i
->
W880i
->
G900
->
W902
->
X10 mini pro
->
mini pro
jane.25
Uzivatel
Telefon: SE x10 mini
«
Odpověď #253 v:
06. Říjen 2010, 23:09 »
No me se stalo neco podobneho. Vzhledem k tomu ze mam prvni telefon s OS Android, tak jsem si k tomu ze nic neslo vzala kamarada, ktery mi pouze zalozil ucet a stahnul v rychlosti program na bluetooth a astro, a vse probehlo v nejvetsi rychlosti neb jsem vedela, ze me to bude asi par stovek stat - to bylo vse. I presto mi prisel domu od T-mobile ucet na 6.000,- Kc, i kdyz mam studentsky pausal na 228,-, a to vse probehlo i presto ze jsem mela zakazana data. Ihned po tom jsem si u operatora nechala veskere pripojeni zablokovat a za takove silene vyuctovani az skonci smlouva ihned prechazim jinam, neb s tarifem by uctovali par haliru za stazeny data, a oni si nauctovali nekolik korun, to je proste zlodejna.
uložena
r-a-y
Uzivatel
«
Odpověď #254 v:
07. Říjen 2010, 01:05 »
Jak zmenim usporadani ikonek v menu, nebo nektere uplne smazu?
uložena
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...
31
Fórum SEMania.cz
|
Google Android
|
Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Sony Ericsson XPERIA X10 Mini Pro v redakci - mate otazky?
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.048 sekund, 18 dotazů.