SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 00:54

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson XPERIA X10 Mini Pro v redakci - mate otazky?
Strana: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 31
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson XPERIA X10 Mini Pro v redakci - mate otazky?  (Zobrazeno 143302 x)
Lukoq3
Uzivatel
Telefon: X10 mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #225 v: 25. Září 2010, 09:45 »

Otazka na niekoho kto ma x10 aj x10 mini/pro (pravdepodobne pre JozefaSmajlík) :ako vyzera pohybovanie sa v navigone na velkej x10 vs x10 mini/pro, mne na mini pro posuvanim sa po mape je vzdy nacitany len kusok o velkosti displeja, je to na velkej x10 plynulejsie?

Vsimol som si to aj pri aplikacii "phonemypc" kde mi podobne zobrazuje plochu z pc na telefone, tak ma zaujimalo ci to suvisi s procesorom, volnou pam. ram na mini pro alebo je to rovnake aj na x10. Dakujem
« Poslední úprava: 25. Září 2010, 19:22 od Lukoq3 » uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #226 v: 26. Září 2010, 12:53 »

Ve volne chvili jsem nafotil malou spolecnou fotogalerii vsech ctyr telefonu Sony Ericsson, ktere pracuji s operacnim systemem Google Android. Ackoliv vzhled telefonu je navzajem dost podobny, design je stale dostatecne pritazlivy. Pokud se vam nechce cekat na clanek, muzete si spolecnou fotogalerii prohlednout uz nyni zde:

http://galerie.semania.cz/thumbnails.php?album=887

PS: na Navigon ti brzy odpovim

uložena
Lukoq3
Uzivatel
Telefon: X10 mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #227 v: 29. Září 2010, 12:51 »

cakam, cakam . ..Navigon?   Roll Eyes
uložena
andyc
Uzivatel
Telefon: SE Xperia mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #228 v: 30. Září 2010, 14:33 »

Ahoj, mam telefon chvili, nejake veci mi nevyhovuji, chtela bych si postahovat nejake aplikace...kdyz bych chtela vyuzit levnejsi variantu a to pres kabel pres PC, kam je mam nahrat?treba i ten file manager,bez ktereho tam nemuzu nic najit? Myslim do jake slozky,protoze se mi to porad pak v aplikacich nezobrazuje. No anebo teda pres Market,i kdyz zatim nemam datovy tarif. Otevru Market a mam jen bilou obrazovku. Napodesate se na bile obrazovce objevi prihlaseni ke gmailu,po byvalem majiteli, chce to heslo,ale jak to zrusit uz tam neni ... :/
uložena
SE_HELP
Uzivatel
Telefon: x10i

Zobrazit profil
« Odpověď #229 v: 30. Září 2010, 15:38 »

Ahoj!
Ak sÂťahujes aplikacie na PC a chces ich nainstalovaÂť na mobil, potrebujes k tomu nejaky file manager. Ja by som odporucal ASTRO, ktory si mozes stiahnuÂť z Marketu. Stiahnes si .apk instalacny subor, napojis telefon cez USB, na telefone stiahnes hornu roletku a das mountovaÂť USB. Skopirujes do telefonu, otvoris aplikciu ASTRO, vyhÂľadas subor a das nainstalovaÂť.
Takto mozes vymazaÂť predosleho uzivateÂľa z Marketu: menu , nastavenia ,aplikacie , sprava aplikacii , google apps a vymazat data a potom zase nastavenia , synchronizacia udajov a hotovo
uložena
marty22
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #230 v: 30. Září 2010, 16:43 »

kazdopadne bych dodal ze bez prihlaseni ke googlu se do marketu nedostanes a nejakej file manager napr.Astro nenainstalujes jinak nez pres market.
uložena

Archos 5IT, Xperia X10 mini pro
Pupu
Uzivatel
Telefon: X10 black

Zobrazit profil
« Odpověď #231 v: 01. Říjen 2010, 07:32 »

andyc: Jestli nejsi prvnim majitelem telefonu, tak jako prvni vec vubec bych udelal factory reset a jel pekne s cistym stitem, pujde ti pak vsechno jak ma.
uložena
andyc
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #232 v: 01. Říjen 2010, 11:25 »

ok, a co to je factory reset? a jak na to?
uložena
Pupu
Uzivatel
Telefon: X10 black

Zobrazit profil
« Odpověď #233 v: 01. Říjen 2010, 11:32 »

Proste prijdes o vsechna data ulozena v telefonu (nikoliv na karte) a telefon se pak bude tvarit jako novy (vsechno si zadas ty). Muzes to udelat bud primo v nastaveni - Karta SD a pamet telefonu - obnoveni tovarnich dat, anebo pres program SEUS, kde das opravu FW telefonu (jestli ti to nabidne i aktualizaci, tak nejprve aktualizuj a teprve pak to dej opravit. nebot oprava prepise vsechna data, ale aktualizace nikoliv).
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #234 v: 03. Říjen 2010, 18:34 »

Nemate nekdo tip kde v Er koupit Krusell Orbit Flex na x10 Mini Pro? Jsem zvykli mit v tomto pouzdru sve telefony, ale na tento model zatim nenachazim Smajlík
uložena
andyc
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #235 v: 04. Říjen 2010, 11:14 »

Stahla jsem si handcent, ale netusim jak se vypnou ty puvodni smsky v Xperii, tusi nekdo? aby mi to nechodilo dvakrat, dvakrat nehralo atd ...
uložena
Piti20
Uzivatel
Telefon: C905, Xperia X10 mini pro, C510

Zobrazit profil
« Odpověď #236 v: 04. Říjen 2010, 16:20 »

vypni si notifikacie pri handcent sms a ked ti pride klasicka sms dorucenka, nastav aby sa sprava otvorila v handcent sms
uložena
sony
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #237 v: 04. Říjen 2010, 16:53 »

alebo - nastavenia-sonyericsson-upozornenia-off. tak xperia sms odstavis,ale mam pocit ze tym padom ti prestanu chodit aj facebook spravy z facebook aplikacie.
uložena

Xperia Neo Blue,Sony Vaio VPCEB3S
r-a-y
Uzivatel
Telefon: W995

Zobrazit profil
« Odpověď #238 v: 05. Říjen 2010, 18:03 »

Zdravim, mam x10 mini pro nove a par veci nejsem schopen najit. Poradte prosim :
1. kde si urcim, jestli se maji kontakty zobrazovat jmeno-prijmeni / prijmeni/jmeno? Ted to mam jmeno/prijmeni a dost v tom bloudim.
2. kde nastavim urcitou vyzvaneci melodii pro jeden kontakt/pro skupinu? Primo v editaci kontaktu je pouze fotka.
uložena
andyc
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #239 v: 06. Říjen 2010, 10:18 »

Dik moc za rady, funguje to samozrejme ;] jeste jsem se chtela zeptat na nejaky prehravac mp3, aby mel nejlepe slozkovou strukturu??dekuji
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 31
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson XPERIA X10 Mini Pro v redakci - mate otazky?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.043 sekund, 18 dotazů.