SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
19. Duben 2025, 15:00

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Fnukani nad nepovedenou X2
Anketa
Otázka: Chcete zalozit vlakno "Fnukani nad nepovedenou X2"?
Ano - 9 (60%)
Ne - 6 (40%)
Celkem hlasů: 11

Strana: [1] 2 3 ... 6
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Fnukani nad nepovedenou X2  (Zobrazeno 22430 x)
AlesU
Anonym
« v: 20. Duben 2010, 09:39 »

Jelikoz se kazde vlakno tykajici se X2 zmeni v narek, zlostne pripominky a nadavky padl navrh zalozit specialni vlakno, kde se toto bude psat.
Ostatni temata zustanou techto pripominek usetrena.
« Poslední úprava: 20. Duben 2010, 10:23 od AlesU » uložena
Kolda.o
Uzivatel
Telefon: Xperia ARC a par dalsich SE

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 20. Duben 2010, 10:15 »

tak jsem samo hlasoval pro ANO, nicmene tohle vlakno uz si pro to muzete klidne nechat a prejmenovat. ne ze budete zakladat dalsi. Bude z toho tady jinak pekny bordel
uložena

SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
Ganimed
Administrator
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 20. Duben 2010, 17:08 »

V tom pripade pokud chccete fnukat hodte si to do tlachani a ne do tematu o Windows mobile, kdo fnukat nechce nechÂť se X2 zbavi.
uložena

max270
Uzivatel
Telefon: SE X2, HTC Desire

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 22. Duben 2010, 14:07 »

Kdyz uz tady to tema je, tak si fnuknu. Vcera se mi zase za odpoledne asi petkrat nepovedlo spustit telefon ze StandBy. Takze SIMka ven, sup s ni do starickeho HTC Diamond a nemohl jsem uverit, jak dokaze byt telefon svizny a to v nem mam Win 6.5 + HTC Sense 2.5, takze to zas ve skutecnosti takovy zazrak neni, ale proti X2 neskutecne. Opera Mobile 10 nastartuje cca 3x rychleji (pro rypaly, jen pocit, nemeril jsem to). X2 momentalne odpociva v krabici a ceka na kveten, nebo spis cerven. Jsem optimista a verim, ze to dopadne dobre.
uložena
vasek.x1
Uzivatel
Telefon: SE Xperia X2

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 26. Duben 2010, 12:33 »

Takze dneska jsem si vyhradil chvili na kompletni reinstalaci X2 a pokus o optimalni instalaci, ponevadz uz me fakt ta neschopnost ulozit fotku ci video na kartu, ac ji telefon vidi, stvala (ostatni, jako neinformovani o SMS, nezvoneni, nesviceni apod. nehodlam vyjmenovavat). A doslo k dalsimu prekvapeni - telefon nebyl schopen provest hardreset... Takze holt update pres SEUS. Je to des a zdrzuje fakt hodne. Do servisu asi pujde az pote, co zjistim, ze me upravy nepomohou. Problem je totiz v tom, ze na trhu neni obdobna alternativa (vybava x velikost - fakt ho nechci jen na telefonovani...)
uložena
AlesU
Anonym
« Odpověď #5 v: 26. Duben 2010, 14:07 »

Ja uz mam svuj X2 v servise podruhe..
Zas budu mesic bez "poradneho" telefonu a zrejme to nepomuze.
Takze tam X2 pujde znova.
Puvodne jsem ji chtel vymenit za X10, ale podle zkusenosti uzivatelu na tom X10 neni kdovi jak skvele. SW dodavany SE telefon brzdi, nova verze, ktera by mohla pomoct tak vyjde pry v zari. Takze docela pokukuju do HTC Desire.

Jinak co jsem cetl na XDA, tak nekteri uzivatele pisi, ze meli nejaky miniUpdate pro svou X2.
Pry jim to ted misto R1BA023 pise R1BA024.
Co je na tom pravdy nevim, nemam X2 doma  Smajlík
uložena
vasek.x1
Uzivatel
Telefon: SE Xperia X2

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 26. Duben 2010, 14:29 »

AlesU: update jsem ted provedl, zmena verze na ..024 neprobehla, tak mozna jen nekdo tak touzi po updatu, ze si prepisuje verze v telefonu sam Shocked) Kazdopadne jsem nakonec dostatek casu pro provedeni vlastni kompletni instalace CABu nemel, takze jsem tam, kde jsem byl na pocatku druheho firmwaru... Ale nasel jsem nejaky softik, co umi sloucit CABy do jednoho a provest je v ramci jedne instalace, tak to snad pretrpim priste pomoci nej, ale to predtim necham nahrat anglickou ROMku, aby uz me ta ceska nestvala. Nicmene musim rict, ze bez jakehokoliv SE softwaru byl telefon vyznamne sviznejsi... I s pridavanim SE softwaru to porad bylo fajn (tak rychle se foÂťak nikdy nespustil, jako kdyz tam byl doinstalovan manualne), takze zrejme se problem nachazi v nastaveni od SE, ktereho jsou celkem tri CABy a ktere by se asi jako jedine nemelo instalovat, pripadne nejak sikovne vyzobat... no, snad na to bude cas nekdy pozdeji, opravovat chyby za nadnarodni monopoly... Blbe je, ze v podstate na trhu neni ekvivalentni zarizeni (takoveho rozmeru, vybavy, klavesnice v kolibce apod.), Android ani Symbian pro me nepripadaji v uvahu, oboji je proste jen telefon, ale ja potrebuji spis pocitac, tedy puvodni smysl Windows Mobile...
uložena
peterss
Anonym
« Odpověď #7 v: 26. Duben 2010, 20:30 »

fnukani nad rozlitym mlikem ? ach jo, povzdechl si krtek
uložena
Biges
Uzivatel
Telefon: HTC Kaiser, SE Satio

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 27. Duben 2010, 16:51 »

Beeeee!

Ale neplakejme, ceka nas jeste jeden update. Snad v cervnu (podle SE v kvetnu, ale zname to...). A kdyz budeme hodne hlasiti, tak snad jeste jeden update a vse bude konecne fungovat jak ma Smajlík

Jinak pri urcitych narocich na softwarovou a hardwarovou vybavu neni zase tak moc z ceho vybirat :-/
uložena
AlesU
Anonym
« Odpověď #9 v: 29. Duben 2010, 04:18 »

Za dva dny je tu kveten!!   Smajlík
A co ma byt v kvetnu mili vlastnici Xperie X2?? Nooooo..coooo?   Mrknutí
Anoo!! Samozrejme!! MR2 ma byt v kvetnu.  Grin

uložena
Ganimed
Administrator
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 29. Duben 2010, 06:24 »

hm a jak nebude ? Tak ukoncit trapeni a kramu se zbavit.
uložena

AlesU
Anonym
« Odpověď #11 v: 29. Duben 2010, 06:40 »

Negativisto..  Mrknutí  Grin
uložena
SikoEricsson
Uzivatel
Telefon: XPERIA ARC S Pure White R2D-4.0.2.A.0.62/ 2.3.4 GENERIC CE1

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 29. Duben 2010, 11:47 »

Novy update MR2 bude najskor 3.5.2010 Vtedy by mal aj SEUS povysiÂť na verziu 2.10.5 / Okolo 10:00/
Som veeeeÂľmi zvedavy... Da sa povedaÂť, ze je to posledna sanca pre X2.
Verim, ze vsetko bude o.k. a znova sa budem tesiÂť z X2. Uvidime... Roll Eyes
« Poslední úprava: 29. Duben 2010, 11:51 od SikoEricsson » uložena
alesmatusek
Uzivatel
Telefon: SE Xperia ARC Silver, SE Xperia X10 Black, SE U8i Vivaz Pro, SE Xperia X2 Elegant Black

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 29. Duben 2010, 12:48 »

Chces tvrdit, ze MR2 ma byt 3.5. Huh Odkud mas tuto informaci? Ja nepredpokladam, ze MR2 vyjde v kvetnu. Ocekavam ho spis v zkraje cervna. ToÂť muj nazor. Pokud se potvrdi, ze bude MR2 skutecne v pondeli. No bude to jen a jen super! Jeste, aby pak X2 fungovala jak ma.
uložena
SikoEricsson
Uzivatel
Telefon: XPERIA ARC S Pure White R2D-4.0.2.A.0.62/ 2.3.4 GENERIC CE1

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 29. Duben 2010, 13:28 »

2 alesmatusek: napisal som, ze bude najskor 3.5.2010 a nie ze bude 3.5.2010 Mrknutí Vzdy ked vyjde nova verzia EMMA, SEUS, tak je tam nejaka zmena resp. software. A nova verzia EMMA, resp. SEUS ma byÂť aktualizovana 3.5.2010.
Ja sa len bojim,ze mas pravdu a bude len v 06/2010 Huh
Takze zatiaÂľ ziadnu paniku Smajlík
« Poslední úprava: 29. Duben 2010, 13:32 od SikoEricsson » uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3 ... 6
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Fnukani nad nepovedenou X2
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 18 dotazů.