SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
15. Březen 2025, 22:43

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vysel oficialni update X2
Strana: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 16
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Vysel oficialni update X2  (Zobrazeno 59218 x)
alesmatusek
Uzivatel
Telefon: SE Xperia ARC Silver, SE Xperia X10 Black, SE U8i Vivaz Pro, SE Xperia X2 Elegant Black

Zobrazit profil
« Odpověď #105 v: 07. Duben 2010, 11:54 »

To co zminujes je poskozeni FAT tabulky karty. Data na karte jsou (nejsou nenavratne ztracena) jen k nim chybi rejstrik (zjednodusene receno), neni k nim tedy pristup. Øeseni existuje v podobe cele rady programu, ktere ti pomohou data z takto poskozene karty vytahnout. Pohledej v tomto foru, zakladal jsem tady na to TOPIC kde je i odkaz na jeden takovy program.

To co jsem popisoval jako "vypadek" karty je jiny problem. Karta v systemu proste zmizi. Tvari se jakoby jsi ji vyjmul z telefonu. Nepomuze ani skutecne ji vyjmout a opetovne vlozit. Musi se restartovat cely telefon. Mam vsak podezreni, ze tento problem zpusobuje ProfiMail. Jeste to musim poradne vysledovat a otestovat nez PM odsoudim...
uložena
vasek.x1
Uzivatel
Telefon: SE Xperia X2

Zobrazit profil
« Odpověď #106 v: 07. Duben 2010, 13:38 »

alesmatusek:  Zajimave nove informace, nicmene je zvlastni, ze nektere veci, o kterych pises, ze predchozi firmware nemel, tak ja ve svem (R1AA097 - Win 21436.5.0.36) mam - napr. Adobe Reader ;o) Ale ostatni je jinak. Hlavne, muzes zjistit, jestli to zarizeni uz umi konecne vsechny ceske znaky (hlavne c, r, u...)? Bez nich to jdu vratit, protoze to pak to zarizeni ma jeste mensi hodnotu, nez mela stara Nokia 5110... Potrebuju na tom pracovat ve wordu, excelu a nechci si v kontaktech a schuzkach doplnovat hacky a carky vzdy po synchronizaci v Outlooku... Jinak vypadavani karty asi ProfiMail nedela, me stejne vypadava taky (a nemam PM), ale zase se sama najde, obcas pomuze jeji vytazeni. Ztrata dat je taky nekdy zvlastni - vcera data nebyla pote, co jsem pustil film na televizi, pricemz adresare videt byly. Po restartu se data opet objevila ;o)

A pak jeste dalsi otazka - pri prejmenovani nazvu BT a nekolikerem restartu (cca 3) se opet objevil implicitni nazev. Po update uz to nedela?
uložena
faraonsvk
Uzivatel
Telefon: Touch Pro , Xperia 2

Zobrazit profil
« Odpověď #107 v: 07. Duben 2010, 13:55 »

no mne zas karta nikdy nezmyzla zeby som ju nevidel ... ale tri krat sa "vymazala" :-) ked mi len zmizne tak to ma nejak trapit nebude ... ale ked mi zakazdym kartu zmaze tak to bude otrava ...  chapem ze sa to da obnovit ... tak ale ... co je vela to je trocha moc :-) .... snad to vymazavanie karty poriesi tento update inak je to hodne k nicomu ... to fakt neprekusnem kde budem muset obnovovat kartu raz za cas.
uložena
alesmatusek
Uzivatel
Telefon: SE Xperia ARC Silver, SE Xperia X10 Black, SE U8i Vivaz Pro, SE Xperia X2 Elegant Black

Zobrazit profil
« Odpověď #108 v: 07. Duben 2010, 15:31 »

vasek.x1: Mam dojem, ze Acrobat v predchozim fw. nebyl, ale je to jen moje domnenka. Je tedy docela dobre mozne, ze se mylim. Co se tyce ceskych znaku. Na sw. klavesnici nechybi zadne pismenko s diakritikou a na hw. klavesnici taktez (po napsani pismenka na klavesnici a pote mackanim klavesy au). Zmenu nazvu BT musim vypozorovat. Zatim se mi nezda, ze by se cokoliv menilo.
uložena
vasek.x1
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #109 v: 07. Duben 2010, 15:42 »

alesmatusek: Ok, dik. Nicmene jsem prave ted tu Xperii cesky naucil ;o) Viz http://forum.semania.cz/index.php?topic=19323.60. Tedy jeden z hlavnich duvodu, proc jsem netrpelive ocekaval novy FW, jsem si odstranil, blbec, sam Smajlík Takze ji co nejdrive vrazim do servisu na nahrani anglicke ROM, ponevadz uz toho ceskeho paskvilu, co ma stejne pojemnovane tri ruzne veci a pak zase jine stejne odkazy tremi ruznymi nazvy apod., pokrk. ;o)
uložena
andys007
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia X10i

Zobrazit profil
« Odpověď #110 v: 07. Duben 2010, 17:33 »

Eo myslite kedy to daju na normalny SEUS ?
uložena

Sony Ericsson P900, P990i, P1i, Xperia™X1i, Samsung Omnia i900, Xperia™X2-Krok vedÂľa,... Xperia X10i zase spaÂť  Cheesy
MartinChroust
Redaktor
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #111 v: 07. Duben 2010, 21:11 »

Na SEUS ma byt novy firmware do konce tydne...
uložena

Sony Ericsson Satio Silver, Sony Ericsson Vivaz, Sony Ericsson XPERIA X10 Black

zastupce sefredaktora SEMania.cz

student Vysoke Školy Banske - Technicke univerzity Ostrava, obor Mobilni technologie
AlesU
Anonym
« Odpověď #112 v: 07. Duben 2010, 22:26 »

MartinChroust: ktereho?  Mrknutí
uložena
AlesU
Anonym
« Odpověď #113 v: 08. Duben 2010, 03:19 »

Pratele POZOR!!! Zrejme se stala vec prevratna!!!!!

Obrazky jsou zmensene, kvalita nic moc, ale precist se to da  Cheesy
« Poslední úprava: 08. Duben 2010, 06:48 od AlesU » uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #114 v: 08. Duben 2010, 08:59 »

ÂŽe by?... Shocked Grin
uložena
AlesU
Anonym
« Odpověď #115 v: 08. Duben 2010, 09:08 »

No jasne.. Je to vydano!
Uz s tim i funguju.. Pri instalaci mi to na konci v SEUSu nahlasilo chybu, ze se to nepovedlo, ale zkusil jsem telefon restartnout a nechat dojet instalaci a i pres chybovou hlasku je to nainstalovano..
« Poslední úprava: 08. Duben 2010, 09:24 od AlesU » uložena
andys007
Uzivatel
Telefon: Xperia X10i

Zobrazit profil
« Odpověď #116 v: 08. Duben 2010, 11:29 »

Neviem kde je u vas proble ale ja som to nainstaloval uplne bez problemu a po restarte sa to tiez chova zatiaÂľ dobre...uvidime po testovani.
uložena

Sony Ericsson P900, P990i, P1i, Xperia™X1i, Samsung Omnia i900, Xperia™X2-Krok vedÂľa,... Xperia X10i zase spaÂť  Cheesy
AlesU
Anonym
« Odpověď #117 v: 08. Duben 2010, 11:56 »

Hmm...
Co teda ted? Zkusit fungovat i pres to, ze SEUS zahlasil chybu, ale telefon se chova, ze je vse v potadku?
Nebo udelat instalaci znova dokud SEUS nebude hlasit, ze instalace probehla v poradku?
« Poslední úprava: 08. Duben 2010, 12:16 od AlesU » uložena
ajax
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #118 v: 08. Duben 2010, 12:07 »

Update se nainstaloval naprosto v pohode bez zadne chybove hlasky..Ale mam z toho velmi rozpacite dojmy. Zvyseni rychlosti? Vubec jsem nepocitil, krome mozna rychlejsich instalaci, ale system mi prijde zasekanejsi. A zejmena pri vysunute klavesnici je prace otresne trhana. Zklamani, mam X2 od prvnich dnu prodeje a uvazuju, ze se ji vzdam. Takze nezbyva nez cekat na kveten ...
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #119 v: 08. Duben 2010, 12:38 »

ajax - zkus to jeste jednou preinstalovat a po dobehu flashe dej hard reset... az pak nastartuj, treba to pomuze zlepsit vykon...
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 16
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vysel oficialni update X2
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.043 sekund, 18 dotazů.