SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
15. Březen 2025, 18:45

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vysel oficialni update X2
Strana: [1] 2 3 ... 16
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Vysel oficialni update X2  (Zobrazeno 59179 x)
alesmatusek
Uzivatel
Telefon: SE Xperia ARC Silver, SE Xperia X10 Black, SE U8i Vivaz Pro, SE Xperia X2 Elegant Black

Zobrazit profil
« v: 02. Březen 2010, 00:55 »

Pratele tohle si zaslouzi vlastni thread. ByÂť se jedna o zanedbatelnou naplast, SE vydal koncem unora neco jako pre-update pred MR1 viz: http://xperiancers.com/2010/02/26/x2-application-update-at-www-sonyericsson-comupdate/ .  Upozornuji, ze se nejedna o update ROMky, ale jen o takovou malou ochutnavku (aktualizace par aplikaci a udajne zlepseni stability). Aktualizovany je Dialer, CommManager a dalsi na prvni pohled neviditelne zmeny.
uložena
MartinChroust
Redaktor
Pohlaví: Muž
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 02. Březen 2010, 06:57 »

Viz info z dnesni bleskovky  Mrknutí spis me zajima, zdali tem, kteri meli problemy, opravdu prineslo nejake citelne zlepseni
uložena

Sony Ericsson Satio Silver, Sony Ericsson Vivaz, Sony Ericsson XPERIA X10 Black

zastupce sefredaktora SEMania.cz

student Vysoke Školy Banske - Technicke univerzity Ostrava, obor Mobilni technologie
faraonsvk
Uzivatel
Telefon: Touch Pro , Xperia 2

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 02. Březen 2010, 07:01 »

nainstalovane .... dialer je uplne rovnaky  Undecided , znaky na hardwarovej klavesnici sa pisu rovnako pomaly (softwarovu som nepouzival tak neviem posudit). Zda sa mi ze je rychlejsi pristup do start menu.
uložena
SikoEricsson
Uzivatel
Telefon: XPERIA ARC S Pure White R2D-4.0.2.A.0.62/ 2.3.4 GENERIC CE1

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 02. Březen 2010, 09:07 »

Tak a cab subor je v telefone. Telefon reaguje rychlejsie. Dialer je zmeneny- ikony su v poradi: rychle vytacanie-telefonny zoznam- zoznam hovorov- dialer / predtym bol v strede pod ikonami, bol docela maly a pri vytacani bolo potrebne nan ÂťuknuÂť, aby sa objavil/. Pri vyhÂľadavani kontaktu phone reaguje svizne, rolovanie je plynule. Zoznam hovorov je uz rozdeleny na vseky hovory, zmeskane hovory, prijate hovory, uskutocnene hovory. Spravy sa pisu rychlejsie- len mi tam vadi poskakujuci kurzor, co vyvolava dojem, ze phone reaguje pomaly, ale nieje to pravda- je viditeÂľne zrychlenie pri pisani sprav.
Nastavenia ostali nezmenene. ZatiaÂľ som musel nastaviÂť len podsvietenie a zobrazovanie mien / podÂľa priezviska /.
Ak este nieco objavim, tak napisem. Cela instalacia aj s restartovanim trvala asi 12 minut. Ak mate slabu bateriu, staci ked pripojite phone na nabijacku.
ZatiaÂľ len toÂľko. Idem testovaÂť.... Mrknutí  Podakovanie vsetkym za bleskovku.
« Poslední úprava: 04. Březen 2010, 16:10 od SikoEricsson » uložena
faraonsvk
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 02. Březen 2010, 10:58 »

hmm ... ja pod pojmom dialer som myslel to co sa mi objavy ked dam vytocit cislo :-) takze asi z toho to nedorozumenie ... co ty popisujes to absolutne nepouzivam, ved to je hroza absolutna (resco contact je mnohokrat lepsi).
uložena
SikoEricsson
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 02. Březen 2010, 11:01 »

Ja netvrdim, ze Resco nieje lepsi. A s tym dialerom sme sa nerozumeli, ale uz je to oki.
uložena
SikoEricsson
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 02. Březen 2010, 12:54 »

Tak mam dalsi poznatok a ten ma nepotesil. Ak si dam zoradiÂť mena podÂľa priezviska, tak mi to zobrazuje spravne. No po soft resete resp. vypnuti a zapnuti phonu mi to kontakty zobrazuje podÂľa mena. V polozke zoznam hovorov / prijate, volane, zmeskane atd./, ked chcem rolovaÂť doprava alebo doÂľava, tak polozka zoznam hovorov zamrzne a pomoze len soft reset.  Angry   Ak  potvrdzujem dotykom, resp. optickym joystickom- hore dole, tak je vsetko oki. Pic... zamrzne aj polozka rychle kontakty a telefonny zoznam, no len vtedy, ak rolujem optickym joystickom doÂľava alebo doprava. Funguje len dialer, hmm.
Tak snaha v SE bola, ale... Nepochopim toho kto to testoval. Ja som iba bezny uzivateÂľ, ale stacila mi cca. 1 hodina na to, aby som zistil, ze e to sice vylepsene, ale nepouziteÂľne resp. pouziteÂľne s veÂľkymi obmedzeniami. Som zvedavy na ten Update MR1. Roll Eyes
« Poslední úprava: 02. Březen 2010, 18:43 od SikoEricsson » uložena
AlesU
Anonym
« Odpověď #7 v: 02. Březen 2010, 14:57 »

Takze rada zni.. Instalovat ci neinstalovat?
uložena
faraonsvk
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 02. Březen 2010, 15:44 »

potvrdujem zaseknutie v oficialnom dialery v polozkach prijate odoslane ... nepouzivam sice ale bol som to vyskusat  Smajlík ... inak po celodennom skusani nepocitujem nejake vyrazne zmeny... ak sa mi aj zda rychlejsi mozno je to len placebo efekt ...

p.s. ten dialer je vaaazne hrozny .... nechapem naco programuju taku hrozu miesto toho aby licencovali nejaky poriadny ... zvysia cenu telefonu o 10 eur a su vysmiaty .... jaaaaj

tak som si vecer vsimol dalsiu vec : pri nabijani svietia diody co su navrchu a naspodu... na 100 percent nesvietili predtym.
« Poslední úprava: 03. Březen 2010, 05:43 od faraonsvk » uložena
andys007
Uzivatel
Telefon: Xperia X10i

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 03. Březen 2010, 08:39 »

Mne to robi presne to iste len este pri uplnom vupnuti zvukov co by mal tel. len blikat alebo svietit sa mi asi po 10 sec. samovolne spusti reproduktor a ja pocujem druhu stranu bez toho aby som prijal hovor.... robi to este niekomu??? Robi to len pri uplne vypnutom zvuku !!!

Dik za odpoved.

PS:" tak este male zistenie nemusia byt zvuky vypnute a robi to to iste!!!...do p....e !!! "
« Poslední úprava: 03. Březen 2010, 09:06 od andys007 » uložena

Sony Ericsson P900, P990i, P1i, Xperia™X1i, Samsung Omnia i900, Xperia™X2-Krok vedÂľa,... Xperia X10i zase spaÂť  Cheesy
AlesU
Anonym
« Odpověď #10 v: 03. Březen 2010, 10:01 »

A nemate aktivni volbu "Automatickeho prijmu hovoru"Huh
uložena
andys007
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 03. Březen 2010, 10:48 »

Nie to nemam.... zas az taky blb niesom a pisal som, ze mi to nie prijme hovor ale ja druhu stranu len pocujem !
uložena

Sony Ericsson P900, P990i, P1i, Xperia™X1i, Samsung Omnia i900, Xperia™X2-Krok vedÂľa,... Xperia X10i zase spaÂť  Cheesy
mige
Uzivatel
Telefon: X2

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 03. Březen 2010, 11:05 »

Vcera sa mi to stalo tiez, este som nestihol prijat hovor a druhu stranu som uz pocul si tam nieco mrmlat...zapol sa mi dokonca hlasity odposluch...potom som hovor prijal tlacidlom a vsetko bolo normalne.
Doteraz som bol s X2 spokojny ale v priebehu 2-3 dni som asi 3x robil hard reset, lebo mi vypadavali rozne aplikacie...dufam ze novy FW nieco vyriesi... Sad

robi to stale, je to otrava a zacina sa aj slusne zahrievat pri pripojeni k pc (podobne ako X1)....zda sa, ze toto je moj posledny telefon od SE  Lips sealed
« Poslední úprava: 03. Březen 2010, 11:44 od mige » uložena
andys007
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 03. Březen 2010, 11:08 »

To dufam aj ja, lebo ak nie tak pojde z okna !!!   Angry
uložena

AlesU
Anonym
« Odpověď #14 v: 03. Březen 2010, 11:45 »

Tak to asi novinku v podobe *.cab instalovat nema cenu  Mrknutí
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3 ... 16
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vysel oficialni update X2
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.054 sekund, 18 dotazů.