SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
01. Duben 2025, 09:42

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Synchronizace SE K750i pod Windows 7
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Synchronizace SE K750i pod Windows 7  (Zobrazeno 15982 x)
peppa
Uzivatel
Telefon: SE K750i

Zobrazit profil
« v: 21. Únor 2010, 11:01 »

AHoj, mam problem. Presel jsem na Windows 7 a chtel jsem nainstalovat SE PC Suite pro SE K750i:
a dvojkova verze mi restartuje pocitac, jak chce, pote se instaluje, ale nakonec vyhodi chybu s SQL a instalace se prerusi,
jednickova verze funguje jen v rezimu kompatibility, ale chce pristup k nejakemu souboru, ke kteremu nelze pristoupit a instalace se kvuli tomu prerusi.

Jeste jsem zkouse instalovat PC Suite ve Windows XP Mode. Instaloval jsem tam jednickovou verzi, v poradku se nainstalovala, ale zase mi nerozpoznala mobil pripojeny pres BT a byl by problem tam dostat ty kontakty a kalendar z Outlooku, protoze tam nemam pristup k systemu.

Nejake napady? Pripadne nejaky software pracujici s SE K750i, ktery neni od SE?
uložena
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 21. Únor 2010, 11:11 »

MyPhone funguje spolehlive pod W7. Me v poradku funguje i nejaka prehistoricka verze PC Suite 2.neco. Teda je to sice verze pro UIQ telefony, ale facha.
uložena
peppa
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 21. Únor 2010, 12:00 »

Muzes prosim hodit link aspon na ten MyPhone? Pres Google jsem nasel jen nejaky software pro WM6 a PC.
uložena
HUdasp
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 21. Únor 2010, 13:07 »

Odkaz mas tady. Dle mne je to daleko vic vychytanejsi software nez origo PC Suite. Zdaleka nejsem jediny s timto nazorem.
uložena
peppa
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 21. Únor 2010, 16:49 »

Diky. Docela dobry soft. Narozdil od PC Suit v nem vyuziju i stahovani zprav. Prvni minuty s Outlookem nebyly ale hezke. Zase x kontaktu dvakrat. Ale ted uz je to OK Smajlík.

Jako daleko vetsi problem se ukazalo pouziti kabelu misto vrtkaveho BT, ktery mi pri synchronizaci vypadl. Zjistil jsem, ze marne shanim drivery a ty, co jsem mel se nechtely pod Win7 nainstalovat (a ve Win7 z MSDN nebyly). Nakonec jsem nasel balicek driveru: http://blog.utkr.net/univerzalni-ovladace-pro-sony-ericsson-mobily/ fungujici i s SE K750i pod Win7.
uložena
HUdasp
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 21. Únor 2010, 16:54 »

Pres tento soft synchronizuji T650i i P1i s Outlokem a to jeste na dvou PC. Zdvojeni kontaktu se mi mezi temito 4 zarizenimi nikdy nestalo, narozdil od PC Suite. Synchronizuji zasadne pres BT a v poradku.
uložena
peppa
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 21. Únor 2010, 17:22 »

U mne se vzdycky najdou kontakty, ktere napr. PC Suite pred tim synchronizoval spatne, nebo k nim pristupoval jinak (napr. kdyz jsem mel u neceho jen jmeno firmy apod.). Kdyz jsem jednou pouzil primo PIM transfer v BT softwaru, tak to byla hotova katastrofa - nejen zdvojeni vseho, ale jeste byla spatne diakritika a rozhazena pole...
uložena
kubiss
Uzivatel
Telefon: K850i

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 28. Říjen 2010, 22:11 »

Diky. Docela dobry soft. Narozdil od PC Suit v nem vyuziju i stahovani zprav. Prvni minuty s Outlookem nebyly ale hezke. Zase x kontaktu dvakrat. Ale ted uz je to OK Smajlík.

Jako daleko vetsi problem se ukazalo pouziti kabelu misto vrtkaveho BT, ktery mi pri synchronizaci vypadl. Zjistil jsem, ze marne shanim drivery a ty, co jsem mel se nechtely pod Win7 nainstalovat (a ve Win7 z MSDN nebyly). Nakonec jsem nasel balicek driveru: http://blog.utkr.net/univerzalni-ovladace-pro-sony-ericsson-mobily/ fungujici i s SE K750i pod Win7.

joo tak tohle zminovane vysse mi jedine pomohlo pri stejnem problemu diiky Mrknutí
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Synchronizace SE K750i pod Windows 7
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.056 sekund, 17 dotazů.