SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
16. Březen 2025, 19:47

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Koupil jsem si Xperii X2: Jde to i bez HTC
Strana: 1 ... 9 10 [11] 12 13 14
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Koupil jsem si Xperii X2: Jde to i bez HTC  (Zobrazeno 61002 x)
Martin V.
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia arc, Xperia X10, Xperia mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #150 v: 03. Únor 2010, 11:10 »

Tak jsem dnes zabalil Xperii X2 a vali zpet Mrknutí a rikam uprimne NIKDY VICE!!! Ted jsem si zase poladil zpet X1 a musim rict, ze je to pohadka s ni pracovat, jsem jak na novem svete a s tim nejdokonalejsim strojem sveta Cheesy, kdyz jsem opustil tu silenou X2....
uložena

Sony Ericsson rulezzz;-)

http://www.sonymania.cz
chemer
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: T10s -> J70 -> K700i -> K800i -> P1i -> X1 -> K800i

Zobrazit profil
« Odpověď #151 v: 03. Únor 2010, 11:26 »

Byl jsem adeptem na koupi X2, ale tato diskuze me privedla ke koupi starsi X1 Smajlík
uložena
Kolda.o
Uzivatel
Telefon: Xperia ARC a par dalsich SE

Zobrazit profil
« Odpověď #152 v: 03. Únor 2010, 11:31 »

Takze i ja jsem presel na HTC HD2. Urcite si X2 nekdy v budoucnu poridim, ale bude to az bude podpora ze strany XDA a nejaka odladena ROMka. Protoze si porad myslim ze HW je v X2 bez problemu. Kulha pouze SW.
uložena

SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
MIKE-BIKER
Uzivatel
Telefon: iPhone 5 64GB White

Zobrazit profil
« Odpověď #153 v: 03. Únor 2010, 11:41 »

No uz na XDA pribyly Samsungy, TG1 a Acery. Ale az bude support, tak uz bude X2 zastarala. A dej na me - 3,2" ti bude po HD2 pripadat jako mikrofilm. Mrknutí
uložena

K750i - Silver and Red. M600i white + P1i - R9K009 2x.
W800i =>  P1i => Xperia X1 => HTC HD2 => HTC Desire HD=> DELL Streak RED  =>iPhone 3GS 32GB Black => iPhone 4 32GB Black => iPhone 4S 64GB Black => iPhone 5 64GB White
Kam se hrabe Bittner, to se neda srovnat!!!
Martin V.
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #154 v: 03. Únor 2010, 11:54 »

Sorry, ale ja neverim ani nahodou v podporu X2 na XDA, ale je pravda, ze kdyby byla, tak by telefon dostal novou sanci.. Jen ale usmevne, ze kdyby se to stalo, tak by Sony Ericssonu pomohl poladit jejich smart nekdo zcela cizi, lebo oni sami na to evientne nestaci.....
uložena

Sony Ericsson rulezzz;-)

faraonsvk
Uzivatel
Telefon: Touch Pro , Xperia 2

Zobrazit profil
« Odpověď #155 v: 03. Únor 2010, 12:13 »

Takze ako majitel X2 .....HD2 je sice fajn ale proste pre niekekoho je 3,2 uhlopriecka maximum co sa da normalne nosit zo sebu .... dlho som vyberal nastupcu Touch Pro , uvazoval som aj nad omniou 2 ale faktom je ze potrebujem klavesnicu a potrebujem normalnu velkost telefonu ... O velkosti HD2 ani nehovorim , velka je pre mna uz aj velkost  Omnia 2 .... takze vitaz Xperia 2.  A moje pocity ... hmmm ... nechapem ... proste nechapem SE ... kus hardwaru je to pekny ... vyzera super ... rychlost procesoru dostacujuca na pracu a obcasne songy a filmy ... ale ten soft to si snad robia fakt srandu ... mi to pride ako keby ten telefon ani nikdo nedrzal v ruke predtym ako isiel do vyroby ... dialer otrasny , spomaleny film ...  na prijem hovoru len tlacitka ziadne slide , to ako zakazdym ked vyberam z kapsy tam mam bud prijat alebo zrusit hovor Huh (nemienim zamykat, ked aj tak vypinam tlacitkom) Menu start tiez nejake zabrzdene ... zasekavanie a tak ... krasa ... keby zan dam 500 tak som vaaazne vytoceny ... WM je urceny pre skusenych uzivatelov tak preboha preco nespriavia cistu romku , k tomu daju dialer Resco contact (nie dialer ktory ma cislice cez cely obrazovku a ledva ze vidim jedno meno)... a je to krasny telefon ... nie napchaju tak nekonecno hovadin a potom to takto vyzera a myslia si aky uzasny telefon spravili... no telefon je v policke ... a spokojne caka na novu romku ...zatial by som stale nevybral iny telefon.. zatial fungujem zo staruckym Touch pro ... a to GPS to co ma byt ? .. akoze daju tam Google Maps a to to nikdo ani nechytil a nespustil na dvore Huh to je vazne absolutne nepochopitelne ... proste nepochopitelne ... mne to pride ze ony sa snazia spravit co najhorsi telefon aby sa co najmenej predaval ...
p.s. musim povedat ze ked som kupil touch pro cca pol roka po tom co vysiel tak ta rom tiez nebola zazrak , dokonca bieda ale bola aspon pouzitelna ... potom som stiahol dalsiu oficialnu co bolo trocha lepsie ale ziadny zazrak .. teraz v nom mam z XDA cistu  6.5.x + resco contact a telefon zrazu ide ako vinko.. ani 1 ghz procesor mu nechyba  :-) (teda nieze by som si nedal povedat s 1ghz) ...
Takze uvidime ...

uložena
Kolda.o
Uzivatel
Telefon: Xperia ARC a par dalsich SE

Zobrazit profil
« Odpověď #156 v: 04. Únor 2010, 13:48 »

No uz na XDA pribyly Samsungy, TG1 a Acery. Ale az bude support, tak uz bude X2 zastarala. A dej na me - 3,2" ti bude po HD2 pripadat jako mikrofilm. Mrknutí

velikost HD2 je nekdy spis jeho nevyhodou Smajlík   Ja to vidim na kombinaci obou. Jeden pro praci druhy pro zabavu.  S X2 ale radeji opravdu pockam na XDA podporu nebo nejakou povedenejsi ROMku. Zatim to bude u me porad HD2 a X1. Prozatim mohu potvrdit vsechny BUGY a nedostatky co jsou zde k X2 napsany.
uložena

SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
MIKE-BIKER
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #157 v: 04. Únor 2010, 14:55 »

Ja uspesne kombinuju HD2 a W810i. Oba jdou synchronizovat pres Outlook a W810i vydrzi fakt dlouho!  Smajlík
uložena

W800i =>  P1i => Xperia X1 => HTC HD2 => HTC Desire HD=> DELL Streak RED  =>iPhone 3GS 32GB Black => iPhone 4 32GB Black => iPhone 4S 64GB Black => iPhone 5 64GB White
SikoEricsson
Uzivatel
Telefon: XPERIA ARC S Pure White R2D-4.0.2.A.0.62/ 2.3.4 GENERIC CE1

Zobrazit profil
« Odpověď #158 v: 12. Únor 2010, 18:20 »

Ak by niekto chcel vyskusaÂť napr. UK ROM-ku, tak moze sÂťahovaÂť tu: http://www.rapidgsm.com/sony-ericsson/xperia-x2-firmware-software-download-free/  Mrknutí
uložena
Martin V.
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #159 v: 12. Únor 2010, 19:03 »

No dival jsem se a vypada to slusne, konecne alespon moznost flashnout anglickou ROM, dle me bude jasne rychlejsi. Navic tam je i verze R1AD, takze aÂť to nekdo zkusi. Ja uz telefon u sebe nemam Mrknutí
uložena

Sony Ericsson rulezzz;-)

SikoEricsson
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #160 v: 12. Únor 2010, 20:14 »

Ja si tiez myslim, ze bude rychlejsia. Urcite ju vyskusam, ale teraz nie som doma a mam len obmedzeny internet.
Ako tak sledujem XDA, pocitam, ze zanedlho pojde X2 aj odomknuÂť.
uložena
SikoEricsson
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #161 v: 13. Únor 2010, 16:53 »

Takze konecne dobra sprava! Hard SPL-odomknutie X2 je vo vyvoji! Uz sa na tom pracuje. Viac tu: http://htcpedia.com/forum/showthread.php?t=1905
uložena
Martin V.
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #162 v: 14. Únor 2010, 21:30 »

Tak vcera jsem mel v ruce Xperii X2 co testuje Joza. Novy model a sam videl stejne bugy, ktere mela ma. Pomaly, reakce nejiste, instalace nekterych aplikaci nemozna. Proste stejny model jaky jsem mel, tedy srot co nechodi...

Mimochodem ted mam u sebe na zkousku Blackberry Curve 8900 a nestacim se divit. Krasne zarizeni, nejaky pomaly chod, restarty, tuhnuti, nic. Proste pohadka co umi konkurence vyrobit za pohodove vyrobky. Xperie X2 je vedle ni jako spatny vtip, fuj, uz nikdy vice. A myslim, ze me dny po x letech u SE jsou vazne definitivne secteny a asi to nezmeni ani dnesni predstavene modely....
uložena

Sony Ericsson rulezzz;-)

jacktalking
Uzivatel
Telefon: telefon? Mam

Zobrazit profil
« Odpověď #163 v: 14. Únor 2010, 23:29 »

Ja uvazuji ze az mi odejde X1 a ostatni co doma mam jiz nebude mit cenu opravovat, asi si koupim nejaky vyrobek na 3 SIM a 2 sloty na pam. karty za 70USD z dealextreme. Bude to take smejd, za 70USD mi muze klidne kleknout za mesic a nebude me to nejak stvat, podpora na tom bude naprosto stejna (nefunkcni). Ale rozhodne z tech penez vyzdimu maximum. Coz bych si pri koupi X2 rici nemohl. Spis to jsou jen vyhozene penize za X2, nic vic. Blackberry je rozhodne zajimave, ale preci jen pro me pouziti trosku moc velky kanon a technoidi.
Idealy o SE jsem za tech 8 let ztratil a je mi moc lito ze jsem nezustal napr. u Samsungu. Škoda ze japonske varianty nelze pouzit s nasi SIM, respektive s jakoukoliv SIM. Tam bych si nestezoval.
Strucne vystizeno - "mobil chtice, SE nikdy vice"
uložena

MIKE BIKER: Zatim to vypada na podporu jen od Sony Ericssonu a ta je vyhlasena svou nekompetentnosti a velmi laxnim pristupem. Obracet se na ne je jen ztrata casu.
MIKE-BIKER
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #164 v: 15. Únor 2010, 00:58 »

Uvidime po Barcelone a ja nejak vnitrne citim, ze letosni rok rozhodne o osudu znacky Sony Ericsson. Moc by me to mrzelo, mam krasne vzpominky na vynikajici radu K,D,W 750, 800, 810, dale P1i, ani Xperia az na nesÂťastnou konstrukci nebyla spatna. Ale uz extremni doba vice jak 3/4 roku od predstaveni do uvedeni na trh byla krutou chybou. Kazdy chybu udela, to je jasne. Koneckoncu vyvoj je slozity, ale toto se opravdu SE neda odpustit. Snad jen po letech radeji zapomenout.  Undecided
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 9 10 [11] 12 13 14
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Koupil jsem si Xperii X2: Jde to i bez HTC
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.043 sekund, 16 dotazů.