SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
02. Duben 2025, 22:56
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Windows Mobile
|
Obecne
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Testujeme Sony Ericsson XPERIA X2
Strana:
1
2
[
3
]
4
5
Vše
« předchozí
další »
Autor
Téma: Testujeme Sony Ericsson XPERIA X2 (Zobrazeno 28095 x)
SikoEricsson
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: XPERIA ARC S Pure White R2D-4.0.2.A.0.62/ 2.3.4 GENERIC CE1
Re: Testujeme Sony Ericsson XPERIA X2
«
Odpověď #30 v:
16. Leden 2010, 14:08 »
Tak ja mam asi sÂťastie. Otvoril som a zavrel klavesnicu asi 23x za sebou a X2 reagovala okamzite, len raz jej to trvalo cca 1. sekundu.
Tlacidlo start tiez reaguje okamzite. Je pravda, ze som si musel chviÂľu zvykaÂť aj to len preto, lebo X1 mala zapusteny display a zo zaciatku som prstom hÂľadal roh. FoÂťak zatiaÂľ nic moc, ale verim ze s prichodom novej ROM sa to zmeni.
Len toÂľko...
uložena
Kolda.o
Uzivatel
Telefon: Xperia ARC a par dalsich SE
«
Odpověď #31 v:
17. Leden 2010, 16:30 »
Otestujte prosim nekdo to iGO8 nebo jinaci navigaci - to uz je posledni vec ktera by mohla me rozhodnuti koupit HD2 jeste ovlivnit.
uložena
SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
marosf
Uzivatel
Telefon: SE Xperia arc S
«
Odpověď #32 v:
18. Leden 2010, 21:18 »
Zdravim vas. Som nemilo prekvapeny, ze v takom telefone akym nova Xperia X2 je, chyba jedna z najzakladnejsich funkcii, ktoru by som bral ako samozrejmosÂť. Naozaj nema FM radio? V specifikaciach sa nenachadza, avsak videl som tuto funkciu na niektorych videach (napr.
http://www.youtube.com/watch?v=CagMzo03Myo
v 2:38 minute).
Je mozne ocakavaÂť, ze by pribudlo v dalsich verziach firmwareu?
Do X2 by som siel, no nerad by som sa sklamal. Absencia radia je pre mna nepochopiteÂľna.
«
Poslední úprava: 18. Leden 2010, 22:19 od marosf
»
uložena
htcjirka
Uzivatel
Telefon: Nokia Lumia 920 White + Yellow
«
Odpověď #33 v:
18. Leden 2010, 22:29 »
Za 4 roky co pouzivam WM jsem opravdu pomalejsi telefon nevidel,hodne jsem v SE a X2 doufal,ale opravdu jsem doznal tak negativnich zkusenosti jak zde Kolda otisknul z jineho fora,GPS me opravdu byla zahadou a bohuzel jsem nemel dost sil si nadale X2 nechat.Bud jsem drzel v ruce 2 predprodukcni kusy nebo si to nedovedu vysvetlit.
Jinak je skoda ze SE dodal opet telefon se zpozdenim,sice s prijemnejsi cenou,zato ale s neodladenym firmwarem.
Jinak Kolda divim se jak muzes vahat mezi X2 a HD2.Obe jsou to dosti rozdilna zarizeni,konstrukci,parametry apod.
Ja napr. koupil HD2 prechodne,trosku me chybi klavesnice,ale 1GHz dela s WM uplne jiny OS,nejen diky brutalni rychlosti u OS nevidane.
Vetsinu neduhu napravi firmware,ale...
«
Poslední úprava: 18. Leden 2010, 22:55 od htcjirka
»
uložena
Nokia Lumia 920 + DT-900
-
Windows Phone 8.0.10211.204 (1232.5957.1308.1)
migrus
Uzivatel
Telefon: SE Xperia X2
«
Odpověď #34 v:
19. Leden 2010, 15:52 »
problemy s GPS muzu potvrdit, ale nakonec se mi podarilo ji rozjet v Google maps i v IGO8 navod jsem sepsal tady
http://forum.semania.cz/index.php?topic=24829.0
uložena
Kolda.o
Uzivatel
Telefon: Xperia ARC a par dalsich SE
«
Odpověď #35 v:
19. Leden 2010, 16:07 »
to HTCJIRKA: Tohle vahani neres na sve X1 pouzivam stejne Leo ROM, navic soucasne mam i HTC HD kde rovnez mam nahranou LEO ROMku. Takze uz ted vlastne pouzivam tak trochu pseudo HD2. Dokonce v pripade X1 i s HW klavesnici
(samo bez panelu).
prave HW me v pripade HD2 hodne tahne a absence klavesnice pro me zase takovy problem neni. Jeden telefon s ni mi vzdy zustane bud to bude kombinace X1 a HD2 nebo X2 a HD.
uložena
SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
htcjirka
Uzivatel
Telefon: Nokia Lumia 920 White + Yellow
«
Odpověď #36 v:
19. Leden 2010, 17:50 »
Uživatel: migrus 19. Leden 2010, 15:52
problemy s GPS muzu potvrdit, ale nakonec se mi podarilo ji rozjet v Google maps i v IGO8 navod jsem sepsal tady
http://forum.semania.cz/index.php?topic=24829.0
GPS Gate jsem zkousel,ale asi uz me nezbylo dosti sil ho radne otestovat.Jinak i toto reseni i kdybych si Xperii X2 ponechal by bylo na nic.Dostavat se na GPS jeste externim programem.
uložena
Nokia Lumia 920 + DT-900
-
Windows Phone 8.0.10211.204 (1232.5957.1308.1)
migrus
Uzivatel
Telefon: SE Xperia X2
«
Odpověď #37 v:
19. Leden 2010, 20:34 »
reseni je to spatny a sony ericsson to moh urcite trochu dopilovat, na druhou stranu jsem rad, ze to funguje a aspon ze se da nastavit, aby se ta cast programu, co prevadi porty sama zapnula po kazdym zapnuti
uložena
MIKE-BIKER
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: iPhone 5 64GB White
«
Odpověď #38 v:
20. Leden 2010, 00:29 »
Na X1 slapala navigace jak svycarske hodinky - spokojenost!
. Na Omnii i8000 to bylo uz horsi - musela se zapojit GPS Gate. Na HTC HD2 je to neuveritelne rychle, fixace driv nez reknes "boruvkovy kolac". No tak to je tedy hrozny. ÂŽe by to byl pro az takovy propadak?!...
uložena
K750i - Silver and Red. M600i white + P1i - R9K009 2x.
W800i => P1i => Xperia X1 => HTC HD2 => HTC Desire HD=> DELL Streak RED =>iPhone 3GS 32GB Black => iPhone 4 32GB Black => iPhone 4S 64GB Black => iPhone 5 64GB White
Kam se hrabe Bittner, to se neda srovnat!!!
jacktalking
Uzivatel
Telefon: telefon? Mam
«
Odpověď #39 v:
20. Leden 2010, 11:30 »
Uživatel: htcjirka 18. Leden 2010, 22:29
Za 4 roky co pouzivam WM jsem opravdu pomalejsi telefon nevidel,hodne jsem v SE a X2 doufal,ale opravdu jsem doznal tak negativnich zkusenosti jak zde Kolda otisknul z jineho fora,GPS me opravdu byla zahadou a bohuzel jsem nemel dost sil si nadale X2 nechat.Bud jsem drzel v ruce 2 predprodukcni kusy nebo si to nedovedu vysvetlit.
Pod to se podepisuji. I stary Artemis byl rychlejsi. A obhajovat to vyssi verzi OS je nesmysl - co noveho zazracneho tam krome vestavenych aplikaci pribylo? Nic....
Artemis, Qtek 8500, X1, Touch.. Rychlejsi zarizeni, ackoliv papirove horsi. Dokonce i Qtek 8500 s 200MHz procesorem a WM 6.1 (neoficialni) chodi mnohem rychleji nez X2..
Ve stavu v jakem je X2 ted se rozhodne nepovedla...
uložena
MIKE BIKER:
Zatim to vypada na podporu jen od Sony Ericssonu a ta je vyhlasena svou nekompetentnosti a velmi laxnim pristupem. Obracet se na ne je jen ztrata casu.
andys007
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: Xperia X10i
«
Odpověď #40 v:
20. Leden 2010, 15:19 »
Dnes som dostal X2-jku.... tak po teste napisem poznatky a dojmy a hlavne objektivne porovnanie v pouzivani oproti X1-tke, nakoÂľko pouzivam svoj telefon denne a hlavne v praci. Tak dufam ze to niekomu pomoze pri rozhodovani sa...... zatiaÂľ cuus.
uložena
Sony Ericsson P900, P990i, P1i, Xperia™X1i, Samsung Omnia i900, Xperia™X2-Krok vedÂľa,... Xperia X10i zase spaÂť
Martin V.
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia arc, Xperia X10, Xperia mini pro
«
Odpověď #41 v:
21. Leden 2010, 08:39 »
Tak mam take Xperii X2 od vcerejska na test a jsem take zklaman.
Je to dalsi z rady nepovedenych pristroju.
Je poznat, ze od toho HTC dalo ruky pryc, ze jini vyrobci neumi stvorit tak kvalitni zarizeni. Ta pomalost je tam citit, ale zatim ji nijak neresim. Spis nedokazu pochopit co ta GPS, to je des ji rozjizdet s externi app, nestacil jsem se divit!!!
Po par hodinach mi telefon navic odmitl komunikovat s pameÂťovou, takze po trech hodinach Master reset. Nyni je zase zatim vse OK. Ale toho instalovani po startu, spousta balastu od SE.
Jinak na X1 s WM6.5 jsem instaloval Tom Toma ok, tady jsem nebyl schopen, po Master resetu se mi to povedlo, ale instalace trvala slusnych 5 minut, to jsou casy!!!
Sorry panove, ale po tolika letech u SE toho zacinam mit dost. Xperia X1 byla fajn, ale ty vecne praskajici kryty, Satio a Aino temi jsem byl zklaman, X2 je taky out, X10 v nedohlednu, vcera sice predstavena VIVAZ s Symbianem S60, ale to neni zcela moje parketa, tak nevim, je asi cas zamavat. A tak mi asi z SE zustane jen W995, ktery krom stirajici se stribrne barvy je OK
. Z SE jsem vazne otravenej!!!
«
Poslední úprava: 21. Leden 2010, 08:48 od Martin V.
»
uložena
Sony Ericsson rulezzz;-)
http://www.sonymania.cz
figycom
Anonym
«
Odpověď #42 v:
21. Leden 2010, 09:58 »
Sory vsem pokud to reknu spatne ale pripada to tak ze cim drazsi mob.tel od SE tim vetsi m**ka
«
Poslední úprava: 22. Leden 2010, 20:23 od VaRo
»
uložena
nico565
Uzivatel
Telefon: xperia x2
«
Odpověď #43 v:
22. Leden 2010, 17:48 »
Uživatel: MartinChroust 21. Prosinec 2009, 08:01
Jiz nejakou dobu testuji Sony Ericsson XPERIA X2, ocekavany model, ktery se dostane do prodeje pravdepodobne v ledu roku pristiho. Obdivuji pohodlnou klavesnici, vetsi displej nebo kvalitni konstrukci. Recenzi ocekavejte nekdy v povanocni dobe, zatim muzete svuj cas vyplnit pokladanim dotazu, na ktere skusim odpovedet v co nejkratsi dobe
Ja mam otazocku mam x2 a mam problem so zvonenim ...je strasne tiche hlasitost mam na plnom ..v prehravaci hra podstatne lepsie ...pri takejto hlasitosti budem vediet ze mi niekto vola az ked bude neskoro...
uložena
Greeg
Uzivatel
Telefon: SE Satio black
«
Odpověď #44 v:
22. Leden 2010, 23:20 »
Tak bych rad taky popsal zkusenost s X2. Rozhodl Jsem se nahradit svoji C905 nejakym novym kouskem. Jako favority jsem mel Satio a X2. V utery jsem teda koupil pres net tu X2 a vcera sem ji vracel a menim ji za to Satio. Po dni testovani jsem teda zjistil ze to asi neni telefon pro me.
Kdyz zacnu nejak od zacatku a to vzhledem tak to je bomba fakt moc pekna, zpracovani ale horsi. Predni panel je celej takovej divnej . Dotykovej joystick se nejak divne klepe. Vysuvny mechanismus ma na me az moc velkou vuli a to i v zavrenem stavu takze az na tu kovovou krytku baterie nic moc. Jediny cim se zda byt kvalitne zpracovany je vaha, ktera me prekvapila (je tezky) coz mi vubec nevadi.
Co se tyce prislusenstvi nic extra, pouzdro spis takovy nouzovni, konecne uni nabijecka, sluchatka docela v poho, tv kabel taky dobry ale asi bych ho nevyuzil no nevim.
Co se tyce telefonu tak me prekvapila jemnost displeje. Škoda ze ma jenom 65k barev aspon by mohl mit 262 k. Rozliseni bomba rekl bych ze lepsi asi nesezenete (nevim) ale celkove displej je maly na ovladani prsty coz me po vyzkouseni zklamalo protoze stylusa moc nemam rad. Jas je na nejvyssi uroven uplne oslepujici.
Fotoaparat pouzitelnej akorat pri idealnich svetelnych podminkach ale jinak s absenci xenonu nepouzitelnej. Videa pro me taky nepouzitelna (sekaji se a kvalita mikrofonu je bidna)
Co se tyce rychlosti tak BIDA ! i muj starej palm treo 750 v supliku je s 2 krat tak horsim procesorem 2 krat tak rychlejsi. Telefon je proste porad o krok na zpet at pisete na hrdw klavesnici nebo klepete na displej. Co se tyce preklopeni displeje pri vysunuti tak v pripade meho kusu 1-2 sekundy ze zacatku, pak se displej prestane az do restaru pretacet uplne. Wm6,5 me k srdci neprirost absolutne. Vsechno je to neprehledny komplikovany nestabilni. Pokus spojit telefon s pocitacem pres bluetooth ani po nekolika pokusech nevysel a kabelem taky ne. Vsude nejaky chyby errory atd. (ostatni telefony bez problemu jakkoliv pripojuji) To uz sem ho skladal zpatky do krabicky.
Takze nevim komu bych tenhle telefon doporucil, mozna tchyni jinak asi nikomu. Pro me velke zklamani a uz se tesim na Satio
uložena
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana:
1
2
[
3
]
4
5
Vše
Fórum SEMania.cz
|
Windows Mobile
|
Obecne
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Testujeme Sony Ericsson XPERIA X2
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.048 sekund, 15 dotazů.