SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
02. Duben 2025, 22:35

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Testujeme Sony Ericsson XPERIA X2
Strana: [1] 2 3 ... 5  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Testujeme Sony Ericsson XPERIA X2  (Zobrazeno 28090 x)
MartinChroust
Redaktor
Pohlaví: Muž
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil WWW
« v: 21. Prosinec 2009, 08:01 »

Jiz nejakou dobu testuji Sony Ericsson XPERIA X2, ocekavany model, ktery se dostane do prodeje pravdepodobne v ledu roku pristiho. Obdivuji pohodlnou klavesnici, vetsi displej nebo kvalitni konstrukci. Recenzi ocekavejte nekdy v povanocni dobe, zatim muzete svuj cas vyplnit pokladanim dotazu, na ktere skusim odpovedet v co nejkratsi dobe
uložena

Sony Ericsson Satio Silver, Sony Ericsson Vivaz, Sony Ericsson XPERIA X10 Black

zastupce sefredaktora SEMania.cz

student Vysoke Školy Banske - Technicke univerzity Ostrava, obor Mobilni technologie
Zbyszek
Uzivatel
Telefon: XPERIA X2

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 21. Prosinec 2009, 15:27 »

Dobry den, model X2 je urcite lepsi ve vsech oblastech nez X1. Ale provedene zmeny u X2 jsou az takove zasadni, ze se vyplati pockat na ni a zaplatit o 1/3 vice? Jsem potencionalni zajemce jenom nevim kterou. Mrknutí
uložena
MartinChroust
Redaktor

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 21. Prosinec 2009, 16:16 »

Tak u X2ky se hodne vylepsovalo, ma vetsi displej, kvalitnejsi kryty, lepsi klavesnici, WM 6.5, 8 Mpix foÂťak, ale na druhou stranu. Pokud si koupite X1, budete na ni davat pozor aby jste ji nepodrel, muzete do ni neoficialni cestou dohrat "uvarene" WM 6.5 ROM, takze je to vase volba. V recenzi se urcite zamerim na obsahlejsi srovnani obou XPERIi, pouzival jsem pred Satiem X1, takze opravdu mam zkusenosti na to, abych je mohl objektivne porovnat.
uložena

student Vysoke Školy Banske - Technicke univerzity Ostrava, obor Mobilni technologie
obluda zelena
Uzivatel
Telefon: Nokia N8-00

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 21. Prosinec 2009, 23:01 »

Slysel jsem, ze X2 je rychlejsi nez X1 a take ma jeden z nejlepsich Java benchmarku. jak to vidis ty, Martine?
uložena

Obcas se tady objevim.
Motorola T180 -> Nokia 3140 -> SE Z600 -> Nokia 3410 -> SE K750i -> SE K790i -> Nokia N8-00
alesmatusek
Uzivatel
Telefon: SE Xperia ARC Silver, SE Xperia X10 Black, SE U8i Vivaz Pro, SE Xperia X2 Elegant Black

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 24. Prosinec 2009, 02:48 »

Rad bych videl par testovacich fotografii. 8mpix, je lakadlo, ale jak znamo v rozliseni to neni. X1 nefoti nijak zazracne (oproti napr. slusne P1i). Takze vyborny foÂťak by pro mne byl argument k upgrade. Diky moc!
uložena
MartinChroust
Redaktor

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 27. Prosinec 2009, 13:31 »

Tak snimky jsou takove normalni, nic extra od nich necekejte, na Satio X2ka po fotograficke strance nema. Musim vsak ocenit vyborne makro a kvalitni blesk, ktery osvetli malou mistnost nebo cely objekt pri foceni z blizky. Stejne dobre se foti i text.
uložena

HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 27. Prosinec 2009, 15:11 »

A jakpak to mame s klavesnici? Opravdu to ma klavesy a ne cudliky?Smajlík
uložena
MartinChroust
Redaktor

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 v: 27. Prosinec 2009, 15:28 »

Klavesnice je paradni, vidim to jako jedno z nejvetsich plus celeho pristroje. U Satia jsem si zvykl na softwarovou klavesnici po nekolika dnech, u X2 jsem si na QWERTY zvykl po par minutach. Pokud bude SE pokracovat v dalsich podobnych zarizenich, budu se primlouvat za podobne vyresenou klavesnici.
uložena

Zbyszek
Uzivatel
Telefon: XPERIA X2

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 29. Prosinec 2009, 12:25 »

Zdravim, recenze pro X2 jsem precetl jednim dechem. Presto chci se zeptat: 1 – jake X2 podporuje Bluetooth profily krom jiz zminovaneho profilu A2DP, 2 - podpora Javy (spusteno vice Java aplikaci najednou), 3 – citlivost Wi-Fi, 4 – podpora radia...neni? (ne vsude je 3G siÂť)
uložena
MartinChroust
Redaktor

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #9 v: 29. Prosinec 2009, 13:20 »

ad 1) X2 podporuje profily A2DP, HSP, HFP, PAN, OPP, AVRCP, PBAP, SPP, WATCH
ad 2) podarilo se mi spustit tri java hry a pak jsem mezi nimi prepinal
ad 3) kdyz mam na notebooku plny signal, telefon ukazoval 3-4  carky, takze si myslim, ze i to je vcelku slusne
ad 4) radio jsem v nabidce nenalezl
« Poslední úprava: 29. Prosinec 2009, 13:41 od MartinChroust » uložena

chemer
Uzivatel
Telefon: T10s -> J70 -> K700i -> K800i -> P1i -> X1 -> K800i

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 29. Prosinec 2009, 13:43 »

To radio me taky zajimalo - takze X2 a X10 bez radia. Docela by me zajimla duvod Huh
uložena
MartinChroust
Redaktor

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #11 v: 29. Prosinec 2009, 14:03 »

Tak nevim no, ja sam jsem radio v mobilu tak minimalne 2 roky neposlouchal, vse co posloucham si poustim z pameovky, kdyz uz radiu posloucham tak v aute. Jinak si postacim s prehravacem v telefonu. Øekl bych, ze radio ted neni hojne pouzivana funkce, tak asi proto chybi
uložena

Kolda.o
Uzivatel
Telefon: Xperia ARC a par dalsich SE

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 29. Prosinec 2009, 20:16 »

no ja si spis myslim ze tu jde o koncesionarske a autorske poplatky - ono nakoupit do firmy par Xperii a za kazdou platit koncesionarsky poplatek ...... fuha bohuzel tenhle nesmysl funguje po celem svete :-(
uložena

SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
sanysek
Uzivatel
Telefon: d460 - T68i - Z600 - XPERIA

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 07. Leden 2010, 12:25 »

jak je na tom baterka a vseobecne vydrz telefonu...
uložena
jacktalking
Uzivatel
Telefon: telefon? Mam

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 07. Leden 2010, 12:54 »

baterka vydrzela 4,5 hodin hovoru v miste s polovicnim signalem. Videl bych to tedy i na 5,5 hodin hovoru.
uložena

MIKE BIKER: Zatim to vypada na podporu jen od Sony Ericssonu a ta je vyhlasena svou nekompetentnosti a velmi laxnim pristupem. Obracet se na ne je jen ztrata casu.
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3 ... 5  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Testujeme Sony Ericsson XPERIA X2
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.045 sekund, 15 dotazů.