SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
12. Březen 2025, 17:04
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Google Android
|
Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Sony Ericsson X10 v redakci - dojmy, pocity, zkusenosti, vase otazky...
Strana:
1
...
53
54
[
55
]
56
57
...
68
« předchozí
další »
Autor
Téma: Sony Ericsson X10 v redakci - dojmy, pocity, zkusenosti, vase otazky... (Zobrazeno 280914 x)
SikoEricsson
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: XPERIA ARC S Pure White R2D-4.0.2.A.0.62/ 2.3.4 GENERIC CE1
Re: Sony Ericsson X10 v redakci - dojmy, pocity, zkusenosti, vase otazky...
«
Odpověď #810 v:
22. Září 2010, 11:11 »
Hmm... Ako to tu sledujem, tak tu vladne veÂľka nervozita. Asi kazdy majiteÂľ SE X10... caka na update 2.1 a stale nic. SE vzdy vsetko naÂťahuje do poslednej chvile, tak asi preto su vsetci nervozni, vratane mna. Ani na EMME zatiaÂľ ziadny update nie je.
Takze musime vydrzaÂť...A cakaÂť.
uložena
Milosko
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: Xperia X10mini(black,lime)
«
Odpověď #811 v:
22. Září 2010, 11:14 »
ja som ani neni nervozny,len konstatujem fakt o slabej podpore SE. lenze peters tu kazdeho okydava. Treba sa pozriet na XDA forum,kde kritika na SE je ZDRVUJUCA. A tu mnohi odpadavaju,ked niekto si dovoli kritizovat SE a jeho vlajkovu lod za 500.-€ _
andys 007--- to ako ty chces vyhodit z fora uzivatela,ktory si dovoli kritizovat neaky mobil? Kde to mas v pravidlach?
Tu sa nesmei kritzovat??? To ako nemyslis vazne!!! Co chces za tieto prispevky za odmenu post moda,ako dostal peterss ked bol v treste???
"no Lock" pouzivam na x10mini,ide daÂť aj ako widget
«
Poslední úprava: 22. Září 2010, 11:29 od Milosko
»
uložena
Joza
Anonym
«
Odpověď #812 v:
22. Září 2010, 12:52 »
Viditelne XDA nectete moc casto a nebo jen neco, protoze zkuseni uzivatele na XDA podobne vykriky o nepodpore take kritizuji a podobna temata se okamzite zamykaji a mazou, protoze nemaji smysl. A ani ja nechci mit forum plne vykriku podobneho razu...
uložena
Milosko
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #813 v:
22. Září 2010, 14:51 »
tak to dajte do pravidiel fora,a urobte nieco uz zo slovnikom peterssa. ps:nic v zlom,ale o podpore SE,tu zacal niekto iny.
uložena
Joza
Anonym
«
Odpověď #814 v:
22. Září 2010, 15:22 »
Na hruby pytel hruba zaplata, stale z me strany plati, ze za Peterssem stojim a jsem rad, ze to tady nekdo usmernuje. Dale toto jiz nebudu rozebirat, az budeme mit moznsot vybirat z 10ti lidi ochotnych na foru pracovat, muzeme se bavit dal, do te doby diky za kazdeho ochotneho.
uložena
Milosko
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #815 v:
22. Září 2010, 19:03 »
no skoda reci,je to vase forum,tak si tu treba zmenit pravidla,ale! zostava nam teda pockat na tu 2.1. a bude pokoj.
uložena
peterss
Anonym
«
Odpověď #816 v:
22. Září 2010, 21:24 »
Uživatel: Milosko 22. Září 2010, 14:51
tak to dajte do pravidiel fora,a urobte nieco uz zo slovnikom peterssa. ps:nic v zlom,ale o podpore SE,tu zacal niekto iny.
s mojim slovnikom ? si upadol v sprche ? co keby si si aj cital a vnimal to co pisu na moju adresu niektory uzivatelia ?
mimochodom, najvecsi "bordel so svojim becanim" a utokmi tu robi par slovakov. a teraz prosim uzivatelov slov, narodnosti aby pozorne citali zdovodnenie.
som tiez slovak, zijem na morave uz dlhu dobu, ale posledny nejaky mesiac, tu taketo stupidne, nolove, nic nehovoriace prispevky pise par slovenskch uzivatelov. takze moj prispevok neni nijak zamerany proti uzivatelom slovenskej narodnosti. a moje reakcie na stupidne prispevky, ktore su len preto, aby uzivatel nieco napisal, ma vytacaju a az je toho moc, tak vypenim.
a s mojim moderatorstvim to nema nic spolecne. kazdy len keca, a skutek utek. takze pokud tu budou smysluplne a uzitecne prispevky, je klid, pokud se bude porad dokola opakovat to jiste, spousta opakujicich se dotazu od uzivatelu, lenivych si nieco dohladat, tak budem zakazdym takto reagovat. to je vsetko, ci som moderator, alebo nie.
Uživatel: Milosko 22. Září 2010, 11:14
1)... lenze peters tu kazdeho okydava...
2),ako dostal peterss ked bol v treste???
1) neokydavam, a nie kazdeho, spatne citas
2) komentuj a hovor o tom, o com vies podstatu a rozumies tomu. o tom, o com nevies co a ako, radsej nepis. a hlavne si uz vypust zo svojho slovnika moj nick, a laskavo nekomentuj moje prispevky
«
Poslední úprava: 22. Září 2010, 23:39 od peterss
»
uložena
oco1
Uzivatel
Telefon: X10
«
Odpověď #817 v:
23. Září 2010, 17:47 »
Juchu, update X10 na android 2.1 se opet odklada
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_x10_updates_delayed_until_october-news-1950.php
Kdybych vedel co me s timhle telefonem bude cekat, tak bych si asi koupil misto toho nejakou jednoduchou nokii za litr
uložena
Milosko
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #818 v:
23. Září 2010, 18:45 »
peterss neokydavas modov a adminov. teraz ti nevadia temy ohladne kritiky na odlozenie updatu? kritizuj to tam,ohovaraju tam SE!
uložena
peterss
Anonym
«
Odpověď #819 v:
23. Září 2010, 19:43 »
uložena
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502
«
Odpověď #820 v:
23. Září 2010, 21:35 »
Opravdu si myslite, ze vzajemnym osocovanim a napadanim se nejak pomuzete semanii a zdejsimu lehce zkomirajicimu foru? Bezte se hadat do hospody..
uložena
Joza
Anonym
«
Odpověď #821 v:
26. Září 2010, 12:54 »
Ve volne chvili jsem nafotil malou spolecnou fotogalerii vsech ctyr telefonu Sony Ericsson, ktere pracuji s operacnim systemem Google Android. Ackoliv vzhled telefonu je navzajem dost podobny, design je stale dostatecne pritazlivy. Pokud se vam nechce cekat na clanek, muzete si spolecnou fotogalerii prohlednout uz nyni zde:
http://galerie.semania.cz/thumbnails.php?album=887
uložena
P357
Uzivatel
Telefon: K850i
«
Odpověď #822 v:
26. Září 2010, 15:46 »
Zdravim zkusene majitele X10, pripadne ty, kteri meli moznost s X10 pracovat a prosim je o jejich zkusenosti. Chtel jsem si udelat radost a jit do telefonu s OS.
Postupne jsem vyselektoval a zustali mi 4 telefony:
- iPhone a Galaxy S jsem postupne taky vyloucil
- tak mi zustala X10 a HTC Desire.
Mam nabidku na vyber telefonu behem rijna, nemohu proto cekat na nove telefony.
Vzhledem k urcitym technickym parametrum X10 a androidu koncici max. na 2.1 jsem se asi po 15 letech vcelku spokojeneho fungovani s telefony Ericsson a nasledne SE vnitrne presvedcoval odejit od SE a zvolit Desire od HTC. Po dlouhem hledani na netu, jsem ale zjistil, ze i tento mobil s verzi 2.2, mozna v budoucnu i s v.3 zaostava take v necem za X10.
- Podle recenzi a ohlasu ma X10 lepsi displej, tim myslim citelnost, zvlaste na slunci.
- Take reproduktor je vyrazne lepsi.
- Nesrovnatelne lepsi fotoaparat.
- Udajne X10 ale vyrazne zaostava ve vydrzi baterie. Jeji spotreba je vyrazne vyssi?
Nevim jestli toto tema jsem nemel predhodit majitelum Desire :-)
Jake jsou Vase zkusenosti se psanim, pokud pouzijete HTC klavesnici? Je psani vyrazne horsi nez na Desire? A co presnost klavesnice?
Jaka je vydrz telefonu, myslite. ze Desire je na tom opravdu vyrazne lepe?
Jakou mate zkusenost s odolnosti displeje proti poskrabani? Nechali jste si na displeji obe folie, nebo jste je sundali? Desire na tom ma byt s odolnosti velmi dobre.
Co si o tom vsem myslite? Desire nebo X10?
uložena
Pupu
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: X10 black
«
Odpověď #823 v:
26. Září 2010, 19:53 »
Souhlasim s tebou, ze X10 ma lepsi fotak a na slunci i lepe citelny displej. Ovsem mimo prime slunce je ten AMOLED na HTC barevne proste lepsi, barvy jsou sytejsi.Repracek nevim, ale X10 ma zase horsi repracek pro hovory, nebot je pro mnohe az prilis malo hlasity (ja k temto sice nepatrim, ale takovych stezovatelu je hodne). Baterka je v podstate stejna, proste pokud telefon pouzivas hodne, tak vydrzi max den a tohle je s Desire uplne stejne. Psani je lepsi nez Desire, protoze mas proste vetsi displej a muzes si tam (osobne to beru jako nutnost) nahrat vylepsenou HTC_IME klavesnici, ktera je proste bezkonkurencne nejlepsi.Odolnost displeje neres, protoze na X10 dostanes primo od vyrobce uz nalepenou ochrannou folii (tim nemyslim tu s bublinami a uskem) a neni se ceho bat.
No a ted teda finale: Jestli prijde behem rijna na trh HTC Desire HD, tak si kup urcite tohle a na X10 zapomen (tetoz plati pro HTC Desire Z pro pripad, ze bys chtel i celkem slusnou HW klavesnici). Takove doporuceni jsi urcite necekal, coz
?
uložena
P357
Uzivatel
Telefon: K850i
«
Odpověď #824 v:
26. Září 2010, 22:01 »
Pupu to jsem opravdu necekal
, ale Desire HD uz je i pro mne velka a hlavne tezka placka. Do toho uz nechci jit. Hlavne mne desi vaha, proto jsem i dlouho vahal s Galaxii S, tam je jen 118gr, ale ten dyzajn je pro mne jasny minus, proto ne.
Asi zvolim Desire, beru to jako trend a budu tam mit aktualni Android, i kdyz dyzajnovka je pro mne X10 a je to pro mne tezky rozhodnuti, ale pokud se SE pochlapi, tak se opet vratim.
Uprimne, ale jeste nejsem 100% rozhodnutej, ze to bude Desire. Treba prijde aktualizace na 2.1 a mne to popostrci k X10.
Mam z toho zamotanou hlavu.
Taky ocenuji toto forum, prijde mi, ze zde je obrovska podpora pro majitele telefonu SE v ER a SR. Ocenuji moderatory a take nektere prispevovatele.
Kdyz uz jsem dosel tak daleko, tak dekuji za jejich praci, protoze zde casto cerpam nove informace i rady, tipy a zkusenosti. Takze aÂť to dopadne u mne jak to dopadne, tak diky za Vase prispevky!
«
Poslední úprava: 26. Září 2010, 22:44 od P357
»
uložena
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana:
1
...
53
54
[
55
]
56
57
...
68
Fórum SEMania.cz
|
Google Android
|
Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Sony Ericsson X10 v redakci - dojmy, pocity, zkusenosti, vase otazky...
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.048 sekund, 18 dotazů.