SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
03. Duben 2025, 14:12

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Problemy a chyby (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Satio - Problemy
Strana: 1 ... 27 28 [29]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson Satio - Problemy  (Zobrazeno 150532 x)
figycom
Anonym
« Odpověď #420 v: 19. Únor 2011, 15:19 »

Hmm podle me pokud prerusis  aktualizaci FW tak pomuze uz jenom servis tohle by mel uznat  Cool
uložena
andy456
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Satio U1 Black

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #421 v: 19. Únor 2011, 23:28 »

Hi vespolek.

Co delat, kdyz kamarad prerusil aktualizaci firmware (je to lama) a telefon ted vubec nenabehne a sviti pouze cervena stavova dioda vlevo nahore?

to teda pekne posral Smajlík nech skusi nahrat firmware cez Sony Ericsson PC Companion 2.0 -> Zona Support Zone

ale asi mu ho neidentifikuje Sad takze potom jedine odniest do servisu

alebo nech si kupi licenciu na:
Kód:
http://www.omnius-server.com/buy_client
a skusi si ho preflashovaÂť sam Smajlík ale musi si zohnat aspon do polky nabitu baterku BST-33
« Poslední úprava: 20. Únor 2011, 00:13 od andy456 » uložena

Ganimed
Administrator
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #422 v: 20. Únor 2011, 09:49 »

George00

Na tom pocitaci kde se ten telefon aktualizoval a pak prerusil, skousel jsi aktualizaci prez SEUS znova zozjet misto toho aby jsi se pokousel telefon zapnout ? Nevim jak je to u telefonu se symbianem ale SEUS umi prerusenou aktualizaci dokoncit.
uložena

Thymallus
Uzivatel
Telefon: Satio U1i silver

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #423 v: 21. Únor 2011, 10:03 »

Servis...
Taky se mi prerusilo prehravani FW a telefon nesel zapnout, ani nabit baterku, natoz prehrat FW.
Uz cekam treti tyden az prijde ze servisu :-(
uložena

andy456
Uzivatel
Telefon: Satio U1 Black

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #424 v: 21. Únor 2011, 17:36 »

coze Shocked treti tyden to si mal poslat mne ja by som ti ho prehral razdva Grin inac malo by to ist vpoho aj cez SEUS
len tebe sa asi vybila baterka a preto ti to prerusilo Smajlík v tom pripade treba zohnat nejaku inu nabitu baterku BST-33
a skusit nahrat FW s nou cez SEUS  alebo cez program OMNIUS nahrat Firmware R1CA037 a porad aj h@cknut.
« Poslední úprava: 21. Únor 2011, 17:43 od andy456 » uložena

Thymallus
Uzivatel
Telefon: Satio U1i silver

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #425 v: 22. Únor 2011, 07:42 »

tak uz je doma - tri tydny to trvalo, protoze je v zaruce a posilali ho do prahy a z prahy jim to doslo neopravene, tak to tam posilali znovu...
normalne by SW prehrali na miste, ale byla to reklamace reklamace :-)

pres seus to nahrat neslo a ze jsem to zkousel hodnekrat. baterka asi byla vybitejsi, ale podarilo se mi ji mobilem jakz takz nabit - mobil ji nabijel tak 5minut a vypl se, tak jsem u toho stal jak trotl...
vzdy to stahlo aktualizaci, dojelo do pulky a konec...
uložena

excalibur
Uzivatel
Telefon: SE Satio

Zobrazit profil
« Odpověď #426 v: 22. Květen 2011, 18:38 »

Zdravim, uz som tu cital podobne problemy, ale nikdy nejake riesenie.. Takze, mam SE Satio a odpaja sa mi PamaÂťova karta. 2x som prehral fw a raz zformatoval kartu v telefone... ale myslim ze sa odpaja viac pri citani ako pri zapise, lebo pri nahravani videa sa mi to nikdy nestalo. Naopak, pesnicku si nikdy nevypocujem celu. Telefon uz v zaruke nie je..
uložena
Ryky
Uzivatel
Telefon: Honor Magic 5 Pro,Honor 50,Xiaomi Poco F2 Pro,Honor 10,Xperia Z, Xperia Ray, W900i, Satio, C905, D750/W800, Siemens: C45, A52, M55, S65, Motorola T2288r

Zobrazit profil
« Odpověď #427 v: 11. Prosinec 2011, 22:54 »

Mam stejny problem jako excalibur a dalsi, ale nikde sem se nedocetl v cem byl problem. Prehral jsem fw (2x) a 2x jsem zformatoval kartu jednou v  telefone a jednou v PC. karta je nova. ... v cem bude problem? Poradi mi nekdo? Embarrassed ..zapis podle vseho funguje jen cteni z karty nejde..pri jakemkoliv cteni souboru se karta odpoji..?
« Poslední úprava: 11. Prosinec 2011, 23:24 od Ryky » uložena
roxetak
Uzivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #428 v: 12. Prosinec 2011, 16:42 »

Nakolko sa jedna o symbian S60 skuste este prebehnut symbian forum: http://smartmobil.sk/forum/viewforum.php?f=55
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
roxetak
Uzivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #429 v: 16. Květen 2012, 14:53 »

Mam problemy s budikom na Satiu, nezvoni ani na zapnutom mobile, stalo sa to az po aktualizacii na novy soft.
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 27 28 [29]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Problemy a chyby (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Satio - Problemy
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 18 dotazů.