SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 21:44

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Problemy a chyby (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Satio - Problemy
Strana: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 29
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson Satio - Problemy  (Zobrazeno 149505 x)
Benehallow
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia N8

Zobrazit profil
« Odpověď #300 v: 27. Únor 2010, 09:55 »

Najviac ma ale stve POTVRDZOVANIE DOTYKOM. V niektorych pripadoch staci 1 klik,inde zasa 2 kliky,preco nie je na vsetko 2 kliky? Potom robim same preklepy resp.spomaluje to ked kliknem raz a cakam,ci sa to potvrdi alebo nie.

Neviem z akeho dovodu sa vsetky polozky ktore su PRVE V PORADI daju potvrdit raz,ostatne sa musia kliknut 2x. Aky to ma zmysel?

Mam len ja s tymto problem? Fakt mam pocit,ako by som pracoval s prototypom  Angry

Ja to smysl - apon se nepreklepnes Mrknutí me se to libi
uložena

kultus
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #301 v: 02. Březen 2010, 19:33 »

kolega ma N5800 a taky jsem se divil ale chce to jen zvyknout si na to...spis mi pri ovladani systemu chybel kinetic scrolling Sad
uložena

Alcatel OT 302 -> Alcatel OT 525 -> Sagem myX-5m -> Motorola V500 -> Nokia 3220 -> Panasonic X700 -> SDA Eurotel -> Asus P525 -> HTC Kaiser + Samsung U600 -> HTC Diamond + Dell X50v -> Samsung i8510 -> Sony Ericsson Vivaz -> Samsung i8910 + iPod Touch 2G->Sony Ericsson X10 2.1->Samsung Galaxy S II GB 2.3.6
digitom
Uzivatel
Telefon: Satio

Zobrazit profil
« Odpověď #302 v: 04. Březen 2010, 19:49 »

ahoj, poridil sem si Garmina a Sygnic navigaci do mobilu a ani jedna mi nefunguje proste mi nevyhlada signal ze satelitu, nevim cim to je, nevim jestli tam nemam neco spatne nastavene nebo neco spatne nastavene v mobilu ale podle me ne. nemate nekdo stejny problem? nebo nevedel by jste nekdo co s tim?
uložena
martin_g
Uzivatel
Telefon: SE Satio

Zobrazit profil
« Odpověď #303 v: 07. Březen 2010, 20:22 »

Sygic nezobrazuje hÂľadanie satelitov, hlasi chybu GPS, ale ked sa telefon chyti tak sygic sa tiez pripoji.
 Zapni si vstavanu aplikaciu GPS Data, ked chyti satelity nechaj ju bezaÂť a zapni Sygic, v pohode sa sygic rozbehne.
uložena
Kosabek
Uzivatel
Telefon: SE Satio U1 black SDM 16GB

Zobrazit profil
« Odpověď #304 v: 09. Březen 2010, 23:47 »

Ackoli moc hry nehraji zlakala me hra Lets Golf nasel jsem si ji to trvalo desne dlouho certifikoval vlozil do Satia nainstaloval pred instalaci neco kolem 50MB po nainstalovani pres 100MB spustil zacatek perfektni ale k uplnemu spusteni hry nestacilo ani dojit Satio totalne zkolabovalo neslo ani zapnout musel jsem vyndat baterii zandat a pak slo nahodit.Tak jsem to zkusil jeste jednou se stejnym vysledkem takze jsem hru zase odinstaloval.Nevite cim by to mohlo bit a byla to verze urcena pro S60 5th tak vam nevim a celkem me to mrzi ze mi to nejde kdyz uz jsem se konecne odhodlal jit do nejake te hry a byl jsem natesen.
Stahl jsem si ji zde doufam ze to neni Warezz pokud to sem pichnu.      http://www.mobindir.net/mobil-gsm/4096-lets-golf-for-s60v5-sports-arcade-games-download.html
« Poslední úprava: 09. Březen 2010, 23:48 od Kosabek » uložena

Motorola D160,D520,AMIO,2x m3888,Alcatel one touch 302,501,2x SE T630,SE D750i,2x SE K790i,SE C905,Satio U1,MMR-70,HPM-70,HPM-77,HBH-GV435a,M2-8GB,SDM-16GB,IAC-25,IDC-22,CLA-60,MPS-60,MBS-100,CDS- 65,CDS-75,SBH-600,2x SE 108i Eedar,Samsung GT 5570 Galaxi mini,2x Samsung Galaxi S I9000.
carreaum
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #305 v: 16. Březen 2010, 00:00 »

Zdarek ode dnesniho dne mam nove Satio od O2. Pomerne hodne me zarazily dve veci.

1) Krytka fotoaparatu, se pomerne hodne vykla, jste na tom podobne ?
2) Citlivost dotykoveho displeje je neco naprosto otresneho, mel jsem Jet, Renoira, Cookie i 5530 (vsechny maji rezistentni typ displeje) a na Satiu kdyz chci napsat sms bez hrubek, tak ji pisu snad pul hodiny, kazdou klavesu ci znak musim stisknout nekolikrat, pomerne velkym tlakem, nemluve o pomalosti. Easto se i stane, ze vubec nereaguje, "Âťukal" jsem nehtem, samozrejme jsem nekolikrat provedl kalibraci. Kdyz se pokousim psat rychleji, tak znaky se nestaci vyobrazovat. Muze byt spatna dotykova vrstva ?

Diky za odp.
uložena

History W995 -> N86 -> I8910 -> now Satio Noir

About 65 phones
MartinChroust
Redaktor
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #306 v: 16. Březen 2010, 09:02 »

Krytka foÂťaku u meho Satia zacala mit mensi vuli az po nekolika mesicich opuzivani, po zakoupeni zadnou vuli nemela. Rychle psani textu na Satiu prstem je pro me obcas take kamen urazu, bud muzete psat rychle ale s velkym tlakem na displej a nebo s mensim tlakem ale pomaleji, pokud pisu stylusem, tak neni problem, ale rekneme si narovinu, kdo by ho chtel nosit na poutku?
« Poslední úprava: 16. Březen 2010, 10:59 od MartinChroust » uložena

Sony Ericsson Satio Silver, Sony Ericsson Vivaz, Sony Ericsson XPERIA X10 Black

zastupce sefredaktora SEMania.cz

student Vysoke Školy Banske - Technicke univerzity Ostrava, obor Mobilni technologie
Sonyk1
Uzivatel
Telefon: iPhone 3G - Nokia N8

Zobrazit profil
« Odpověď #307 v: 16. Březen 2010, 09:49 »

Ja mam krytku OK. Nezaznamenal jsem zadnou zmenu - porad perfektni. Co se tyce displeje, tak mam asi jiny telefon, jelikoz odezva na dotek je bleskova a bez problemu a to mam na displeji jeste puvodni folii. Psani sms je alespon pro me rychlejsi a pohodlnejsi nez na klasicke klavesnici. Stylus nepouzivam vubec, nemel jsem potrebu.   
uložena
carreaum
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #308 v: 16. Březen 2010, 10:00 »

A myslite si, ze je to na reklamaci ? Jako pisu hodne smsky, a na odporovych displejich jsem nikdy nemel problem psat sms, a takovy displej 5530 byl snad 20x lepsi jak displej u Satia. O psani sms nemluve.
uložena

About 65 phones
kultus
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #309 v: 16. Březen 2010, 10:01 »

Zdarek ode dnesniho dne mam nove Satio od O2. Pomerne hodne me zarazily dve veci.

1) Krytka fotoaparatu, se pomerne hodne vykla, jste na tom podobne ?
2) Citlivost dotykoveho displeje je neco naprosto otresneho, mel jsem Jet, Renoira, Cookie i 5530 (vsechny maji rezistentni typ displeje) a na Satiu kdyz chci napsat sms bez hrubek, tak ji pisu snad pul hodiny, kazdou klavesu ci znak musim stisknout nekolikrat, pomerne velkym tlakem, nemluve o pomalosti. Easto se i stane, ze vubec nereaguje, "Âťukal" jsem nehtem, samozrejme jsem nekolikrat provedl kalibraci. Kdyz se pokousim psat rychleji, tak znaky se nestaci vyobrazovat. Muze byt spatna dotykova vrstva ?

Diky za odp.

muze to byt klidne spatny kousek nebo problem O2 firmware protoze vetsina lidi mi psala ze je s ovladanim spokojena (jinak si chci satio taky poridit)
uložena

Alcatel OT 302 -> Alcatel OT 525 -> Sagem myX-5m -> Motorola V500 -> Nokia 3220 -> Panasonic X700 -> SDA Eurotel -> Asus P525 -> HTC Kaiser + Samsung U600 -> HTC Diamond + Dell X50v -> Samsung i8510 -> Sony Ericsson Vivaz -> Samsung i8910 + iPod Touch 2G->Sony Ericsson X10 2.1->Samsung Galaxy S II GB 2.3.6
carreaum
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #310 v: 16. Březen 2010, 10:24 »

Je pravda, ze jsem trosku zhyckan z kapacitniho displeje OmnieHD, ale preci na tom displeji nemuzu psat rychlosti, jak kdybych mel zlomeny prsty. A snad by SE nedovolil dat do elitniho modelu horsi displej, jak do Nokie za 5 ,- tis.
uložena

About 65 phones
martin_g
Uzivatel
Telefon: SE Satio

Zobrazit profil
« Odpověď #311 v: 16. Březen 2010, 10:34 »

Ja osobne nemam s pisanim na Satio ziadny problem. VeÂľka querty klavesnica na lezato je podÂľa mna najlepsia klavesnica na dotykovom telefone s ako som sa kedy stretol. Inak vsetky moje prispevky tu na fore pisane bez diakritiky su pisane cez Satio.
uložena
kultus
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #312 v: 16. Březen 2010, 10:39 »

Je pravda, ze jsem trosku zhyckan z kapacitniho displeje OmnieHD, ale preci na tom displeji nemuzu psat rychlosti, jak kdybych mel zlomeny prsty. A snad by SE nedovolil dat do elitniho modelu horsi displej, jak do Nokie za 5 ,- tis.

muzu se zeptat proc jsi vymenil samsung i8910  za Satio??? prave mezi tema dvema telefonama si vybiram...diky
uložena

carreaum
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #313 v: 16. Březen 2010, 10:45 »

Vadilo mi dennodenni nabijeni, velke rozmery, hmotnost. Navic menim periodicky telefony, ale je pravda, ze bych nikdy neveril, ze budu psat smsky rychleji na kapacitnim displeji, nez na hw klavesnici. Ale pokud ti muzu poradit, prd na Satio, krom xenonu je Omnia HD ve vsem lepsi. Mam je ted vedle sebe, a je to jako mit vedle sebe trabanta a porsche Cheesy u Omnie se nesetkas s cernymi obrazovkami, s prodlevami a kdyz jo tak minimalni.  Undecided a jeste neco vystup ze sluchatek Omnie je o neco horsi, v tom je take Satio lepsi. Jeste jsem zvedav na vydrz.

A GPS bida, Satio zafixuje satelity az po nekolika minutach - studeny start bez asistence operatora. Omnie bez asistence do pul minuty, prvni start. Takhle rychlou fixaci jsem dosud nevidel.
uložena

About 65 phones
kultus
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #314 v: 16. Březen 2010, 11:00 »

tak ty rozmery me taky desi ikdyz jsem moc nemel male telefony nikdy...ale casto mam potrebu fotit telefonem v horsim svetle a ted mam i8510 tak krome dotekoveho symbianu ziskam xenonovy blesk tak holt neco musim obetovat nicmene segra ma doma satio z orange, tak si ho pres vikend vyzkousim a uvidim jinak me prekvapila ta baterka ze ta 1500 mAh u omnieHD nevydrzi ale to hodne zalezi od uzivani pochybuji ale ze satio vydrzi vic...

...jinak k te vydrzi, nevadi mi kazdy den nabijet stejne ho pripojim k notebooku automaticky kazdy vecer, spis se bojim narazovych akci jako celodenni foceni na dovolene, parhodinova navigace, poslouchani MP3 nebo koukani na film a pod.

fixace se takhle posloucha spatne ale asistence operatora stoji par korun a jednou za cas me to nezabije nepotrebuji navigovat kazdy den a ikdyz GPS vypnes tak by se uz pak mel chytnout do pul minuty ne??? alespon tak mi fungovali ostatni telefony s GPS...
« Poslední úprava: 16. Březen 2010, 11:41 od kultus » uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 29
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Problemy a chyby (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Satio - Problemy
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.044 sekund, 18 dotazů.