SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
09. Duben 2025, 03:32

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Prislusenstvi (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: CHA-30 Chatpen
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: CHA-30 Chatpen  (Zobrazeno 5654 x)
king_of_freedom
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE X1i, HTC Desire S

Zobrazit profil
« v: 09. Srpen 2009, 11:31 »

Tak jsem se po delsi dobe zase podival na SEmanii a narazil na "recenzi" tohoto starsiho zarizeni. Nedalo mi to, abych se po nem nepodival, zda je jeste k mani a ejhle, ono je. Elovek z vedlejsiho mesta, konkretne Southportu ma 4 kousky k prodeji a co vic - jsou fungl nove, original zabalene s veskerym prislusenstvim. A jako spravny priznivce znacky, ktereho nenecha v klidu nic se znakem SE, jsem se rozhodl tuto hracku koupit. Uvidime, jak to dopadne. Z auticka (CAR-100) jsem byl opravdu nadseny, takze predpokladam, ze s CHA-30 take. Jakmile dorazi a "ohmatam" si ho, pripisu prvni dojmy  Mrknutí
uložena

Moto M3888 -> Phil Az@lis -> Moto V100 -> SE T68i -> Moto E398 -> QTEK 8500 -> SE P990i -> SE X1 -> Nexus S -> HTC Desire HD -> HTC Desire S
king_of_freedom
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 15. Srpen 2009, 14:06 »

Tak uz je doma! Prisel v origo krabici, nabijecka jeste zatavena ve folii. Opravdu moc krasna hracka, jen mam zatim problem v tom, ze ho proste nesparuju ani s moji P990i ani s NTB  Sad  Baleni je klasicky v duchu SE, takze maximum mozneho prislusenstvi - samotne pero, nabijecka, nahradni naplne, manual, blok A4 na psani, post-it blocky, popis "jak funguje" special papir a jako posledni je arch s BT PINem, s IN, kodem pro nastaveni.. Proste prislusenstvi dovedene k dokonalosti. Snad se mi povede sparovat moje masinky a zkusit v praxi
« Poslední úprava: 25. Srpen 2009, 20:55 od king_of_freedom » uložena

Moto M3888 -> Phil Az@lis -> Moto V100 -> SE T68i -> Moto E398 -> QTEK 8500 -> SE P990i -> SE X1 -> Nexus S -> HTC Desire HD -> HTC Desire S
king_of_freedom
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 25. Srpen 2009, 21:08 »

Tak uz jsem si poridil T68i. Jednu sice mam, ale ta zustala v ER, takze vyslo levneji si tu koupit novou. Jako bonus jsem k nemu dostal i foÂťacek , coz je pro me ceneny kousek do sbirky. CHA-30 s onou T68i funguje naprosto skvele, chova se presne tak, jak ma. Presnost snimani hodnotim velmi kladne, vydrz baterie me neustale prekvapuje. Jen bych rekl, ze zobrazovana informace o delce mozneho vyuzivani je nepresna a ukazuje mene, nez je pozdeji skutecnost. Ocekaval bych u teto funkce stejnou preciznost, jako je prave u T68i. Ale to je jen moucha. Jedine, co jsem zatim nezkousel, je odesilani e-mailu v praxi, protoze se mi nepodarilo nastavit CHA-30 (zrejme to ani neumi) jine nez vytacene pripojeni. Bohuzel nejsem tady v UK jeste zajety v mobilnich sluzbach, abych mohl nastavit u operatora tarif, ve kterem by mi to nesezralo i spodky.. Takze v ramci mych moznosti testovani musim slozit poklonu inzenyrum z SE - tohle se jim proste povedlo. A to musim vzit v potaz fakt, ze muj kousek byl vyroben v breznu 2003!
uložena

king_of_freedom
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 27. Srpen 2009, 22:59 »

Dalsi vec je, ze ve spouste recenzi z doby uvedeni CHA-30 na trh je pripsana moznost pouzivani s PC. Samozrejme neni takovy problem sparovat ho s pocitacem. Osobne se mi to bez problemu podarilo s mym notebookem. Tim ovsem veskera spoluprace skoncila a vse dopadlo naprosto stejne jako v pripade pokusu sparovat CHA-30 a P990i. Proste jakykoliv pokus o odeslani dat (aÂť jiz napsany text, ci pouhy status pera) konci vytuhnutim pera a zadnou reakci NTB. Je to obrovska skoda, protoze v dnesni dobe pomalu zapominam, jak se pise rukou. Vse si clovek nadatli na klavesnici, vytiskne a tim to pro nej konci. Holt budu lovit dal a snad se na me usmeje stesti.
uložena

Zbyszek
Uzivatel
Telefon: XPERIA X2

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 29. Srpen 2009, 16:41 »

Zdravim, chci se zeptat jestli samotny Chatpen nese oznaceni uz SE nebo jeste Ericsson jak je videt z obrazku dole.
« Poslední úprava: 29. Srpen 2009, 16:44 od Zbyszek » uložena
king_of_freedom
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 30. Srpen 2009, 23:50 »

Jak je patrne z mych fotek, tak krabice nese oznaceni Sony Ericsson, CHA-30 uvnitr taktez  Mrknutí Pouze nabijecka je ze stare dilny a proto ma logo Ericsson..
uložena

king_of_freedom
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 20. Leden 2010, 11:48 »

Jeste bych mel nabidku pro sve kolegy SEmaniaky. Pokud by o tuhle hracku mel nekdo zajem, mohu mu ji privezt. Na konci unora jedu na dovolenou do ER, tak bych ji vzal sebou a poslal. Cena je jasna - koupim ji za 30 liber, takze za stejnou  castku + postovne po ER ;-) Prodejci na eBayi sice do ER posilaji, ale mozna je tohle pro vas snazsi. Klidne se sami podivejte, ze na tom rozhodne vydelat nechci  http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260538755318&ssPageName=STRK:MEWAX:IT#ht_1781wt_1165
uložena

MartinChroust
Redaktor
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 v: 27. Leden 2010, 10:04 »

No me by zjimalo, jestli ti treba funguje s X1... myslim si, ze nepojede, objednal bych si ho, ale muselo by to s novymi telefony fungovat, coz se obavam, ze nebude
uložena

Sony Ericsson Satio Silver, Sony Ericsson Vivaz, Sony Ericsson XPERIA X10 Black

zastupce sefredaktora SEMania.cz

student Vysoke Školy Banske - Technicke univerzity Ostrava, obor Mobilni technologie
king_of_freedom
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 28. Leden 2010, 00:57 »

Ja predpokladam, ze nepojede. Vsazim podle zkusenosti s P990i, kde to neslo. Jisty si nejsem, takze vybaluji CHA-30 z krabice, nabijim a zitra dim vedet Mrknutí
uložena

king_of_freedom
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 28. Leden 2010, 21:07 »

Takze veci se maji tak, ze CHA-30 nejde s X1 ani sparovat, natoz pak, aby to behalo tak, jak ma. Zkousim jeste dohnat byvaleho kolegu, ktery obcas neco programuje, zda by to nechtel zkusit, ale bude to hodne tezke..
uložena

MartinChroust
Redaktor
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #10 v: 29. Leden 2010, 09:48 »

Tak to je skoda  Sad kazdopadne diky za info
uložena

Sony Ericsson Satio Silver, Sony Ericsson Vivaz, Sony Ericsson XPERIA X10 Black

zastupce sefredaktora SEMania.cz

student Vysoke Školy Banske - Technicke univerzity Ostrava, obor Mobilni technologie
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Prislusenstvi (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: CHA-30 Chatpen
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.053 sekund, 17 dotazů.