SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
03. Duben 2025, 23:01

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C901, C903 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson C903 v redakci - mate otazky?
Strana: [1] 2 3 4  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson C903 v redakci - mate otazky?  (Zobrazeno 29255 x)
Joza
Anonym
« v: 22. Červenec 2009, 21:38 »

Prave dnes jsem si domu dovezl uplne novy Sony Ericsson C903. Telefon je skutecne krasny a udelal na me hned obrovsky dojem. V cerne barve vypada skutecne vyborne, nemuzu se na nej vynadivat. Konstrukce je pevna, krytka dobre vyresena. Tlacitka jsou velmi pohodlna, maji dost jemny stisk. Na zadnim krytu zustavaji otisky prstu (leskle cerne povrchy no...). Kazdopadne jsem se s hodnocenim W995 unahlil. Pokud bych vybiral nastupce sve C702, nebyla by to W995, ale C903. Libi se mi skutecne moc, je to takovy maly pekny telefon, idealni pro me  Roll Eyes Zajima vas na pristroji neco? Pokud ano, je tato diskuze prave pro vas.
uložena
321654
Anonym
« Odpověď #1 v: 22. Červenec 2009, 22:34 »

nejaka jina zajimava funkce nez je standartni A200?

jinak koukam ze si rapidne zmenil nazor

http://forum.semania.cz/index.php?topic=20398.0

Me se telefon nelibi a za cenu prevysujici 9000 kc na zacatku prazdnin se stane maximalne ozdobou vitrin obchodu

a tady se asi inspirovali provedenim krytky - model sony DSC-T700
« Poslední úprava: 24. Červenec 2009, 00:54 od †ObSCurΣ ScarΣcrOw† » uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #2 v: 22. Červenec 2009, 22:39 »

No pokud bys to cetl poradne zjistil bys, ze ne ja jsem zmenil nazor, ale SE podstatne zmenil cenu. Preci jen startovaci cena o cca 2500 korun nizsi nez byla avizovana neni zanedbatelna, ba prave naopak. Za puvodne oznamenou cenu solidne presahujici 9000 korun bych si telefonu ani nevsimnul... Jinak je to standardni A200, ale moc pekne zpracovana. Konecne nejaky stylovy Cybershot
uložena
Ganimed
Administrator
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 23. Červenec 2009, 05:09 »

Vypada pekne pokud vidim dobre tak ma i xenonovy blesk. Potrebuji namet na darek fotak rozhoduje cena je super. Jinak rozhoduji mezi C901 a C903. Jinak jak to bude s nabidkou C903 u operatoru ? Mate uz nekdo nejake info ?
uložena

MonikaSh
Uzivatel
Pohlaví: Žena
Telefon: J105, HTC TouchPro, Z520 (zalozni)

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 23. Červenec 2009, 06:11 »

V te cerne vypada nadherne. Maji ho jeste o neco levneji v me Jednicce v Brne. Ale radsi si pockam na odladeni FW.
Opravdu ma xenon? Eetla jsem, ze ma 2 prisvetlovaci diody. A fotooptiku od Samsungu? Uz se tesim na recenzi. Jo, a co je "pribaleno" v baleni?
uložena

Jedine antidepresivum je T. Pratchett a jeho Zemeplocha, proto ho uzivam pravidelne a opakovane. Dalsim lekem je hlina pod hlavou i nad hlavou.
Joza
Anonym
« Odpověď #5 v: 23. Červenec 2009, 06:54 »

Ma dve prisvetlovaci diody  Mrknutí
uložena
Ganimed
Administrator

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 23. Červenec 2009, 10:01 »

A jaj tak to asi ne. Na tom fotaku zalezi a C901 xenon ma tak to je bod pro ni. Navic za podobnou cenu.
uložena

MonikaSh
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 23. Červenec 2009, 12:39 »

Ja xenon klidne ozelim. Fotila jsem s K790, ktery jej mel, ale za cely rok jej automatika ani jednou neaktivovala. A to ani pri foceni v pochmurne chodbe Krajskeho uradu. Jen si to prisvitilo a to bylo vse. FoÂťak v mobilu beru stale jen jako doplnkovou zalezitost. VzdyÂť ani nemaji opticky zoom. To dal budu cvakat momentky normalnim foÂťakem.
uložena

Jedine antidepresivum je T. Pratchett a jeho Zemeplocha, proto ho uzivam pravidelne a opakovane. Dalsim lekem je hlina pod hlavou i nad hlavou.
Ganimed
Administrator

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 23. Červenec 2009, 15:56 »

s takovym pristupem si nevyberes kdys ti SE spatne funguje projed ho SEUSem uz jsi tu nejakou dobu aby jsi vedela ze problemy s Fw se daji resit aktualizaci a ne pomluvou legendarniho telefonu.

K tomu dalsimu ja hledam darek pro cloveka ktery fotak nema a neumi a nechce ho pouzivat, ony telefony maji ovladani jednoduche, druha vec je kdyz fotis momentky tak ti je fotak k nicemu pouzijes mobil aby jsi to mohla formou mms ukazat. Tento clovek jelikos jsem mobilni maniak je nucen o mobilech vedet vice nez by chtel, tak umi telefony na vybornou,a proto potrebuje neco lepsiho.
« Poslední úprava: 23. Červenec 2009, 15:58 od Ganimed » uložena

MonikaSh
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 23. Červenec 2009, 18:38 »

Ja mela zatim serii A100, a tam jsem si nove FW stahovala sama, ale stejne jsem nekupovala zhavou novinku. Hlavne kvuli cene.  Mrknutí O "vyladenosti" 1. FW A200 jsem si tech narku precetla dost. Dokonce jsem na cas presla na jinou znacku. Ale protoze chci T9 v Opere a rychlejsi nacitani medii, tak se zase k SE vratim. A tenhle v cerne vypada uzasne. Ale samozrejme po nem neskocim, dokud si o nem neprectu vic.
Za co musim SE pochvalit, je snizeni SAR na 0,5. AÂť si kazdy rika o skodlivosti/nezavadnosti co chce, ale kdyz si muzu vybrat, tak taky nevlezu do zakourene mistnosti a netvarim se, jaky ze tam je svezi vzdousek.  Roll Eyes

Z mobilu fotky jedine emailem. Mam VF a u neho je email levnejsi nez MMS. Ale nejradeji to mam do RAWu a pak to v programu "vyvolat". Momentka zustane momentkou, i kdyz ji poslu treba i druhy den.  Smajlík
uložena

Joza
Anonym
« Odpověď #10 v: 24. Červenec 2009, 05:49 »

Fotogalerie telefonu vyjde az za nekolik dni, nedockavci uz si ji ale mohou prohlednout zde:
http://galerie.semania.com/thumbnails.php?album=624  Smajlík
uložena
MonikaSh
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 24. Červenec 2009, 10:47 »

Mohla bych testovaciho recenzenta poprosit, zda by mohl tento telefon vzit na prochazku po Brne a otestovat slysitelnost sluchatka a hlasitost reproduktoru pri vyzvaneni v beznem mestskem provozu? Posilam mu za to predem virtualni  KissMrknutí
uložena

DavesMan
Uzivatel
Telefon: C702, Samsung Galaxy S II i9100

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #12 v: 24. Červenec 2009, 11:48 »

Z mobilu fotky jedine emailem. Mam VF a u neho je email levnejsi nez MMS. Ale nejradeji to mam do RAWu a pak to v programu "vyvolat".
1.) pokud poslu fotku z myho 3,2MPix C702 (prumer cca. 800 kB) e-mailem, tak 800kB * 0,06Kc/kB = 48Kc. Ale dobra, MMSka mi umoznuje pouzit max. 300kB, tak abych byl fer 300kB * 0,06Kc/kb = 18Kc. Cena za MMS je 11,31Kc, takze je i tak vyhodnejsi. Jedine, kdyz poslu nejakou okriplenou fotku rekneme 50kB, tak 50kB * 0,06 = 3Kc a to uz se vyplati. Za predpokladu, ze na "precteni" nepospicham.
2.) bavit se u mobilnich telefonu o RAW, je jako bavit o videohovorech u DSLR.  Shocked
uložena

Sony Ericsson C702 Speed Black / www.cyber-shot.cz
R3EK002 Generic CENTRAL-EURO, EROM: 1200-4341, OTP CID: 52, EROM CID: 52, EROM COLOR: RED, CDF: 1201-0116 R12A
SanDisk Memory Stick™ Micro 2 GB
Sony Ericsson MW600
MonikaSh
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 24. Červenec 2009, 12:52 »

1) Mam datovy tarif, takze to 0,06 Kc nenasobim. A ne kazdy ma mobil podporujici MMS. A pokud se nepletu, tak MMS zvlada jen 300 KB(nebo kb?).
Ja mam k MMS odpor uz od zacatku. Treba s HTC Foxem mi to zabralo docela dost casu, nez jsem nasla a nainstalovala lepsiho MMS klienta a spravne nastavila MMS sluzby, aby fungovaly jak maji. Ale rekla bych, ze tahle debata patri jinam.
uložena

Ganimed
Administrator

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 24. Červenec 2009, 13:41 »

tak si C903 porid, na co cekat na novy FW vzdyt tak si mobil nikdy nevyberes. Rychlost v mediich nevyuzijes protoze mobilem stejne nefotis, dokonce ani mms neposilas tak ani ostatni multimedia nevyuzijes, maximalne emailoveho klienta ale toho asi v tvem pripade na text a ne fotky.

tak ze C903 pouzijes jen na sms, emaily a volani a na to novy Fw neni treba.
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3 4  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C901, C903 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson C903 v redakci - mate otazky?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.055 sekund, 19 dotazů.