SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
14. Březen 2025, 18:33

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: P910 a ochranna folie
Strana: 1 ... 5 6 [7]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: P910 a ochranna folie  (Zobrazeno 53246 x)
Didik
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #90 v: 11. Červen 2006, 14:45 »

?Takze dnes jsem mel chvili casu a vyrobil si vlastni folii z obalu na CD. A rozdil? Cenovy:) jinak v nicem jinem za tim rozdil nevidim...
?
A jak ti tam ta folie drzi?
Zastrcil jsem ji za pravy a levy previs a jeste trochu postrcil za horni. Drzi perfektne,ale ve spodku je asi milimetr vule. Coz nevadi.

Hmmm tak to by me zajimalo, jak bude vypadat prostor mezi tou folii a samotnym displejem, az se ti tam dostane prach... A ten se tam dostane, nebo trebas vlhkost. Pokazde kdyz si telefon prilozis ke tvari dochazi k mirnemu zaparu. Jsem zvedav na "vysledky dlouhodobeho pouzivani"...
« Poslední úprava: 11. Červen 2006, 16:12 od Didik » uložena

Hudecek.Jiri
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #91 v: 16. Červenec 2006, 12:20 »

Na folii brando se me odloupla malinka supinka a asi ji vymemim. Jen sem se chtel zeptat zda koupit matnou nebo lesklou. Ja pouzivam lesklou a nekdy me se*e ze se to strasne leskne jak zrcadlo. Ale nevim jak se chova ta matna. Nema taky sve chyby?! Nemel nekdo moznost porovnat matnou a lesklou?! Ktera se zdala byt lepsi?!  diky za info
uložena

x1
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #92 v: 16. Červenec 2006, 19:04 »

uprednostnuji matnou. Jednak kvuli odleskum, ale hlavne kvuli psani stylusem, kdy matna klade stylusu jakoby "odpor", coz mi psani stylusem prijde komfortni.
uložena
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #93 v: 16. Červenec 2006, 23:23 »

Tady na semanii toho je foliich na tento model hodne, zatim docela casto vitezila leskla i u me, ale kazdy pouziva to co se zda jemu lepsi. Vyzkousej ted matnou a uvidis, ja bohuzel pouzival jen leskly, takze nemuzu porovnat.
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
niko niko
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #94 v: 17. Červenec 2006, 00:26 »

Kdy bude k dostani folie na M600 ? ja lepsi matna nebo leskla ?
« Poslední úprava: 17. Červenec 2006, 01:08 od niko niko » uložena

Uz jen jeden den...
KoCuR
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #95 v: 17. Červenec 2006, 09:30 »

Kdy bude k dostani folie na M600 ? ja lepsi matna nebo leskla ?

Kazdemu vyhovuje ina musis si to sam vyskusat. Folia na M600 by tu mala byt kazdu chvilku ved uz sa predava.
uložena

Sony Ericsson+Nokia= www.eucellmania.com
peterss
Anonym
« Odpověď #96 v: 18. Červenec 2006, 18:25 »

Kazdemu vyhovuje ina musis si to sam vyskusat. Folia na M600 by tu mala byt kazdu chvilku ved uz sa predava.
No, myslim, ze kupovat dve folie s tym, ze jednu pak odlozim do supliku, neni nejlepsi napad. Ja mam uz rok na Pcku lesklou, ale odlesky mne nekdy trochu vadi, takze se chystam koupit matnou.  Mrknutí
uložena
niko niko
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #97 v: 20. Červenec 2006, 00:48 »

zeptam se takhle : mobil s lesklou folii se na slunci leskne vic, nez bez ni ?
uložena

Uz jen jeden den...
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #98 v: 20. Červenec 2006, 07:21 »

s folii brando ultra clear zcela jiste ano. Neni to ovsem nejak zasadni rozdil
uložena
nikita
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #99 v: 20. Červenec 2006, 07:55 »

folie ADAPT "polomatna", fi Profitec Praha, Kc 140,- bez DPH - plne vyhovujici
uložena
niko niko
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #100 v: 20. Červenec 2006, 11:33 »

No, nejspis koupim lesklou. Cetl jsem recenze na matnou, a ta displej az moc modifikuje. "mlecnejsi" obraz a psani "jako na papire" mi za lehkou bezodleskovost nestoji. Jestli se ultra clear leskne vic, s tim uz nic nenadelam, je to ale jedina moznost pro me.

EDIT : Prizpevek # 100  Cool
« Poslední úprava: 20. Červenec 2006, 11:35 od niko niko » uložena

Uz jen jeden den...
Hudecek.Jiri
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #101 v: 20. Červenec 2006, 20:05 »

zeptam se takhle : mobil s lesklou folii se na slunci leskne vic, nez bez ni ?

Ja mam pocit ze ano. Me se to jevi jako kdybys mel displej porad vylesteny. Stejne budu muset koupit lesklou protoze matnou nesezenu.
uložena

x1
KoCuR
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #102 v: 20. Červenec 2006, 21:05 »

Ja mam lesklu a fakt je dobre citatelna ale zato je na nej vidno vsetky otisky prstou  Cry
uložena

Sony Ericsson+Nokia= www.eucellmania.com
jabam
Anonym
« Odpověď #103 v: 05. Září 2008, 07:08 »

Tak vazeni,na vlastni oci jsem pred casem videl ze display P910i se sklada ze samotneho displaye a dotykove folie jednoduse prilepene na display.Mechanik servisu mi tu folii ukazoval a tvrdil mi ze ten displaj je jen zobrazovaci jednotka vsechny ostatni funkce zastava prave ta folie ktera se da jednoduse vymeni.Proto je logicke ze samotny display v podstate nejde vubec mechanicky poskodit treba nejakym poskrabanim nebo ho jinak opotrebit beznym pouzivanim.Samozrejme kdyz ho zlomite nebo do nej udelate diru skrz Mrknutí.Jsem majitelem P910i cka a mam problem s kalibraci displaye a reseni je tu:vymenit tuto folii za novou a jeto,jenze kde ji sehnat?Mechanik mi akorat rekl ze za ni chce 1000 penez i s nalepenim.Tak kdyby jste nekdo vedeli o lepsim kaufu zde je muj email:[email protected] diiiik.    Smajlík
uložena
Dzoworka
Uzivatel
Telefon: SE W715

Zobrazit profil
« Odpověď #104 v: 23. Leden 2009, 17:14 »

To jabam:
Mrkni sem:
Kód:
http://www.dily-na-mobily.cz/ShowItemDetail/Dotykova-plocha-Sony-Ericsson-P900i-P910i/2367/
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 5 6 [7]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: P910 a ochranna folie
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.046 sekund, 18 dotazů.