SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
13. Březen 2025, 00:27
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Windows Mobile
|
Problemy a chyby
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Praskliny na krytu XPERIE
Strana:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
24
« předchozí
další »
Autor
Téma: Praskliny na krytu XPERIE (Zobrazeno 112627 x)
VaRo
Anonym
Re: Praskliny na krytu XPERIE
«
Odpověď #300 v:
06. Únor 2010, 14:30 »
Predstavuju si to stejne jednoduse, jako kolega faldicek. Kdyz neco udelam, tak si to zkontroluju, delat takhle ja, nedoplatim se a brzo bych byl na pracaku. Takze omlouvat timhle zpusobem odflaklou opravu? ... to snad ne?
uložena
jacktalking
Uzivatel
Telefon: telefon? Mam
«
Odpověď #301 v:
06. Únor 2010, 14:38 »
VaRo: Znovu precist! O omlouvani odflakle opravy nepadlo z me strany ani slovicko.
Kazdej si predstavuje desne jednodusse ze jeho telefon bude na pockani. Zrovna ten jeho. A ted si vezmi ze takovych lidi je mraky. A kdyz si 10 lidi bude myslet ze zrovna ten jeho telefon udela nekdo na pockani, jaky telefon se opravi prvni?
Logicka hadanka, ale jednoduche reseni - to co se prinese prvni.
Jinak zbytek co rikas. Zkontrolovat si co prebiram. Pak je tezko se s nekym hadat po dvou dnech ze to tak bylo jiz z opravy.
Nesnasim lidi co si berou z veci jen to co je pro ne nejak vyhodne. A nebudu rikat jak se tomu rika... Proste jednou je dva roky zaruka a s tim souvisejici zakony. A zadna strana si nebude vybirat co je pro ni vyhodne
uložena
MIKE BIKER:
Zatim to vypada na podporu jen od Sony Ericssonu a ta je vyhlasena svou nekompetentnosti a velmi laxnim pristupem. Obracet se na ne je jen ztrata casu.
VaRo
Anonym
«
Odpověď #302 v:
06. Únor 2010, 14:42 »
Pises zbytecne moc slov, myslenka se pak ztraci a ta se da vyjadrit jednodusejc, navic - zkus si to precist znovu sam...cituji: "to to nemohlo byt hned?" Na to byla ma reakce tve "omluvy". Samozrejme, ze to mohlo byt hned! Kdyby si to ten servisak prekontroloval, nez to dal na expedici...
uložena
faldicek
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: HTC Desire HD
«
Odpověď #303 v:
06. Únor 2010, 14:55 »
Ja to myslel tak, ze to nemohli poradne opravit napoprve. Jak jsem psal jeste predtim, poprve se mi telefon po vymene krytu vratil v nepouzitelnem stavu, zmrsena oprava. Takze okamzite putoval zpet do servisu. Nenarazel jsem na lhutu opravy, ale na jeji kvalitu...
uložena
Moje extelefony: Motorola M3888, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 3100, SonyEricsson K750i, SonyEricsson K810i, SonyEricson X1 Xperia
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502
«
Odpověď #304 v:
06. Únor 2010, 15:17 »
Nevim, jak to frci ve velkych servisech, ale cca rok a pul jsem vyrizoval reklamace mobilniho prislusenstvi (povetsinou zpusobem kus za kus) a nekolikrat se mi stalo to, ze ja jsem zavadu nenalezl, ackoliv dle zakaznika tam byla. Nikdy z toho vazny problem nebyl, vse se pomoci mailu ci telefonatu vyresilo ku spokojenosti obou stran. Jeden postreh - zakaznici(ci maloobchody) take v cca 30 % pripadu neumi dostatecne formulovat zavadu na pristroji do nejakeho reklamacniho protokolu - potom se hleda chyba jinde, nez se ma. Zavady typu nefunguje, KO,.. byli na dennim poradku - to opravdu neni popis zavady (pokud tedy pristroj nejde vylozene zapnout). I servisni technici jsou pouze lide a ne nejake bezchybne stroje, pokud je navic nejaky zacinajici zpusob svozu servisnich zakazek, tak minimalne prvni pulrok je to katastrofa (znalejsi si napriklad mohou vzpomenout na VSP Data, kdyz zacly se servisem pristroju Mio). Navic spousty zavad (ted nenarazim na kryty X1, ale vseobecne) se projevuji nahodne. Kdyz mi clovek prinesl cokoliv, co nekdy nefunguje a me to pri predani funguje, jak ma, tak mu to hold musim vratit. V zakone je to jasne napsane. Jinak je ze zakona je 30 dni lhuta, opravdu nevim, na co si stezujete, ze mate telefon po dvou tejdnech doma.
«
Poslední úprava: 06. Únor 2010, 15:19 od HUdasp
»
uložena
VaRo
Anonym
«
Odpověď #305 v:
06. Únor 2010, 16:50 »
Uživatel: HUdasp 06. Únor 2010, 15:17
Jinak je ze zakona je 30 dni lhuta, opravdu nevim, na co si stezujete, ze mate telefon po dvou tejdnech doma.
Dalsi, co nic nepochopil a "popsal 1/2 stranky". Opakuji naposled, nikde nevidis stiznost na delku, ale na kvalitu opravy! Uz to prosim nikdo nerozpitvavejte, kdyby X1-ka byla z kvalitnich materialu, nemuselo by toto vlakno vubec vzniknout.
uložena
pogo
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: Xperia PRO
«
Odpověď #306 v:
07. Únor 2010, 20:53 »
jacktalking:: o servisu SE si myslim svoje - kdysi jeste reklamace k800i pres GSM mobile, odflaknuto - popis na papire ode me nepomohl, myslim, ze sem jim to napsal dostatecne - Spadly filesystem, master reset nepomohl, nemoznost instalovat a spoustet aplikace (timhle k800i trpela a vedeli to snad vsichni, krome servisu). Vratili mi po mesici - ano chapu je na to 30dni, to nikomu neberu - jediny co udelali byl Master reset, pak popis test OK. Nez abych se s nima zase patlal, tak sem si prehral fimware pres Wotan a bylo po problemu.
2. zkusenost s aktualnim servisem taky strasna. Po 14ti dnech od odeslani do servisu telefonat: "Dobry den, co s tim telefonem ma jako bejt?". Marne vysvetluju, ze jsem opravdu pribaloval pruvodni dopis a praskliny jsou zretelne - udelali ze me *****a (omlouvam se za hrubsi vyrazy, ale jinak to napsat nejde), tak ok, nadiktoval mi e-mailovou adresu, kam jim to mam naskenovat, pro jistotu jsem se dvakrat ptal, jestli je takhle ta adresa spravne. "Jo, jo, spravne. Poslete to a my Vam to hned opravime." Po dalsim tydnu(!) telefonat. "Dobry den, Arvato, mame tady telefon na opravu a nemame popis zavady. To uz sem se neudrzel: "To si ze me snad delate srandu? Pred tydnem jste mi volali....." Zkontrolovali jsem e-mail, kterej mi technik 2x potvrzoval, a zapomnel mi nadiktovat jedno pismenko. Serval jsem teda slecnu telefonistku misto technika, kterej evidentne udelal chybu - nejdriv zahrabou papiry, potom mi rekne spatnej e-mail, a nakonec kdyz mi telefon dorazil opravenej, neprofesionalne upevnene kryty - jeden kus vypada, jako by se jim zlomila nejaka pacicka uvnitr a rekli si proste - no co, snad si toho nevsimne, uz to znova nebudeme rozebirat. Tak jestli je tohle profesionalni pristup... takhle fungovat u nas na prodejne servis PC, tak muzem za tejden zavrit.
Varo: omlouvam se za delsi prispevek, ale musel sem...
«
Poslední úprava: 07. Únor 2010, 20:56 od pogo
»
uložena
Alcatel OT View DB -> Sony CMD-J5 -> SE T610i -> SE K800i -> SE Xperia X1i ->
ETEN Glofiish M700 -> Vodafone 845 -> SE XPERIA PRO
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502
«
Odpověď #307 v:
06. Červen 2010, 21:11 »
Tak stacil jeden nechteny pad na zem a uz mam dve praskliny na krytu nad fotoaparatem (prasklinu pod krytem baterie nepocitam uz nejakou dobu). Jake jsou nejnovejsi poznatky ohledne uznavani techto reklamaci?
uložena
figycom
Anonym
«
Odpověď #308 v:
07. Červen 2010, 18:12 »
Problem z praskajicim krytem nejen u X1 ale take u X2
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=691611
a moje X1 vydrzela bez praskleho krytu 3mesice s**u na SE opet mam prasklinu u stylusu prejdu na nokie uz me to nebavi:-[
«
Poslední úprava: 07. Červen 2010, 18:18 od figycom™
»
uložena
roxetak
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,
«
Odpověď #309 v:
08. Červen 2010, 06:28 »
to je tak, ked vyrobu se zveri inemu vyrobcovi. Ohladom konstrukcie a krytov, by som nadaval jedine na HTC, ktory vlastne xperiu x1 vyrobil.
uložena
Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
htcjirka
Uzivatel
Telefon: Nokia Lumia 920 White + Yellow
«
Odpověď #310 v:
14. Červen 2010, 20:15 »
X2 uz HTC nevyrabi a je tu praskani opet
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=691611
«
Poslední úprava: 17. Červen 2010, 18:29 od htcjirka
»
uložena
Nokia Lumia 920 + DT-900
-
Windows Phone 8.0.10211.204 (1232.5957.1308.1)
faldicek
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: HTC Desire HD
«
Odpověď #311 v:
16. Červen 2010, 10:15 »
No asi to taky zkusim, nasel jsem na stribrnem stredovem dilu a u stylusu praskliny, ale nerozlejza se to jako prve, vypada to jako povrchove. Co myslite, uznaji to? Jednalo by se u ctvrtou reklamaci, takze by to pro mne byla vyhra...
uložena
Moje extelefony: Motorola M3888, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 3100, SonyEricsson K750i, SonyEricsson K810i, SonyEricson X1 Xperia
VaRo
Anonym
«
Odpověď #312 v:
08. Červenec 2010, 20:56 »
Tak a uz !!! 3. stredni kryt na vymenu, na to, ze X1-ku mam od brezna lonskeho roku a chovam ji jako v bavlnce...
X1-ka mazala do Arvata a ja, svete div se, sel do Samsunga... vypada fortelne a prasliny krytu, doufam, nehrozej... Po mnoha a mnoha letech ja osobne nemam doma zadnyho SE... to je zradlo...
Abych si pomalu zalozil neco jako samsungmanii nebo budu cekat, ze SE vstane z mrtvych a udela konecne neco, co by me zaujalo, neco jako opravdoveho nastupce P1-ky nebo X1-ky, ale neco poradnyho...
uložena
3m3
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: SE P1i,K750i,Cedar,I4
«
Odpověď #313 v:
08. Červenec 2010, 21:37 »
Bim bam zvony umiracku SE zvoni
Doufam ze budes spokojenej
uložena
KRTEK
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: P990i, C702, P1i
«
Odpověď #314 v:
12. Červenec 2010, 18:49 »
A procpak jsi nezvolil Blackberry?...
Verim tomu, ze by se te to taky ziskalo...
uložena
Nebyt, nehrat, nefungovat...
Nejste-li si jisti gramatikou sveho prispevku, pouzijte Pravidla ceskeho pravopisu. Prispevek si po sobe pred odeslanim prectete, dobre podany dotaz se lepe a rychleji vyresi. Pouzivejte carky a tecky ve vetach! Dekuju
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
24
Fórum SEMania.cz
|
Windows Mobile
|
Problemy a chyby
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Praskliny na krytu XPERIE
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 18 dotazů.