SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 22:59

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Problemy a chyby (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Praskliny na krytu XPERIE
Strana: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 24
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Praskliny na krytu XPERIE  (Zobrazeno 112588 x)
cece
Anonym
« Odpověď #270 v: 09. Říjen 2009, 10:53 »

registrovany jsem, na stranky semanie se prihlasim, ale do fora me to prihlaseneho nepusti.. tak to resim anonymem Smajlík
uložena
pogo
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia PRO

Zobrazit profil
« Odpověď #271 v: 09. Říjen 2009, 11:07 »

to bude asi tim, ze na forum mas jinou registraci Grin
uložena

Alcatel OT View DB -> Sony CMD-J5 -> SE T610i -> SE K800i -> SE Xperia X1i ->
ETEN Glofiish M700 -> Vodafone 845 -> SE XPERIA PRO
Ulmo
Uzivatel
Telefon: SEX1

Zobrazit profil
« Odpověď #272 v: 10. Říjen 2009, 11:58 »

Ahoj, predem se omlouvam, kdybych mel moznost upravit, tak nepisu 2 prispevky pod sebe. Telefon mi vcera prisel (po 14 dnech) a vymenili mi naprosto vse, jak kryty, tak klavesnici. Dokonce nemeli ani cas mi ho poskrabat  Grin tak se timto omlouvam vsem technikum. Celkove jsem spokojen. Jen me zajima, jak dlouho tenhle stav vydrzi...

Tak to vypada, ze jsem tu jediny, komu nic neopravili. Undecided
No nic, ted´ uz muzu akorat cekat na vyjadreni obchodni inspekce. Kdyz uz jsem u toho, nevite nekdo, jak dlouho jim trva odpoved´?
Uz je to dvacet dni, co jsem jim napsal...
uložena

Poctive mobily jsou minulosti, smirte se s tim...
jacktalking
Uzivatel
Telefon: telefon? Mam

Zobrazit profil
« Odpověď #273 v: 10. Říjen 2009, 13:22 »

Ulmo: s OI nevim, ale snad 30 dni..? Smajlík Jinak co ten soudni posudek, nechal sis ho delat nebo ne?
uložena

MIKE BIKER: Zatim to vypada na podporu jen od Sony Ericssonu a ta je vyhlasena svou nekompetentnosti a velmi laxnim pristupem. Obracet se na ne je jen ztrata casu.
Ulmo
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #274 v: 10. Říjen 2009, 14:46 »

Doufam, ze to bude jeste letos... Roll Eyes
No, mluvil jsem s tim znalcem a tvrdil mi, ze Xperii klidne prohledne, ale servis se pry na posudek nediva a ze na tyhle veci je bran zretel az primo u soudu. Kazdopadne, kdybych prodejci akorat soudne dokazal, ze mam narok na opravu, tak by mi ji opravil (treba alespon ten kryt), ale to by bylo vse.
S Buldoktelem uz nechci mit nic spolecneho. A proto zatim sazim na nedodrzeni 30-ti denni smlouvy, kde jedine bych mel narok na vraceni penez. Prosel jsem si cele tohle forum a snad kazdemu druhemu cloveku vznikla prasklina i po prvni oprave. Na toto bych opravdu nemel nervy. Takze doufam v mimosoudni vyrovnani pres EOI. To, ze mi neopravili na X1 castou a znamou vadu si nechavam az jako posledni reseni situace.
Ja vim, asi ted´ vypadam jako nejaky vychcanek co se chce jen mstit. Ale snad kazda vec, kterou s Buldoktelem resim, mi pripadne dost podezrela. At´ uz se jedna o to, ze X1 nejspis nikdy do zadneho servisu neposlali, nedali pametovku(ktera je standardni vybavou), nevyridili reklamaci do 30ti dnu, neuznali znamou vadu, reklamacni protokol je nejspis podvrh atd....
Hold jsem naletel a ted´ si to pekne vypiju...
uložena

jacktalking
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #275 v: 10. Říjen 2009, 14:53 »

Jj, to jsem rikal i ja. Soud.znalec ma pravdu v tom, ze servis se tim vylozene nemusi ridit. Ale uz kdyz to mas v ruce, radsi si to rozmysli. Protoze prohrat s tim soud je skoro nemozne. Asi jako kdyz ti da nekdo pistoli k hlave. Ty mu take penize dat nemusis, ale radsi das Mrknutí
Reklamacni protokol podvrh nebude, je to totiz jen jejich protokol. A ten muze byt jakykoliv. Defacto car papiru kde bude stav pri prijmu, zavada a pouceni. Snad nic vic neni nutne. Spis jde o to ze oni to ve vysledku nikam neposlali, jelikoz nemaji kam. Od toho se pak odvijela cela ta "reklamace".
Co se zname vady tyce - tu pak neuznava prodejce, ale samotny servis. Jenze viz vyse - v servisu to nebylo
uložena

MIKE BIKER: Zatim to vypada na podporu jen od Sony Ericssonu a ta je vyhlasena svou nekompetentnosti a velmi laxnim pristupem. Obracet se na ne je jen ztrata casu.
Ulmo
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #276 v: 10. Říjen 2009, 18:47 »

S tim protokolem jsem to myslel tak, ze v pripade zamitnuti mi meli dat i servisni protokol.
Nebo ho prepsat. A ne jen tenhle (jak vystizne rikas Smajlík) car papiru.
No jeste musim zjistit, jak jim dokazu, ze v tom servisu to skutecne nebylo.... Huh
Kazdopadne, nejdriv si pockam na vyjadreni EOI.
A jeste muzu doufat, ze me neodkazou na soud. To uz by me vazne dorazilo... Cheesy
uložena

jacktalking
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #277 v: 10. Říjen 2009, 18:51 »

No takhle...
Tobe muze byt jedno jako kupujicimu zda se telefon odesila do servisu, k nim, na Mesic nebo janevimkam. Dulezite je, aby se vyridila reklamace. OZ konkretne §625 nerika nic o servisu, ale o prodejci. Takze staci i vyjadreni prodejce. Samotny proces reklamace a samotna oprava jsou v tomto pripade dve rozdilne veci. Zakon opet nehovori o oprave, ale o vyrizeni reklamace.

Pokud te odkazou na soud, budou si asi moc moc verit. Pak jsou to bud sebevrazi a nebo opravdu si tak moc veri. Klidne bych do toho sel, protoze pokud prohraji, vse ti proplati. Takze zadny strach Smajlík
uložena

Ulmo
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #278 v: 10. Říjen 2009, 19:13 »

No prave, ceske zakony aneb pochop to jak chces... Roll Eyes

Ne, prodejce je nejspis pekny podrazak ale takovy blazen, ze by me poslal k soudu, to ne.
Mel jsem namysli EOI. Precetl jsem si zkusenosti par lidi, co se na ne obratilo. Inspekce je proste odkazala na soud, at´ si podaji zalobu jestli chcou. Dost pripadu to pak samozrejme vzdalo kvuli risku, ktery by je nakonec mohl stat jeste mnohem vic penez a starosti.
A to se vztahuje i na me. Bez pravnika k soudu nelez. Proto doufam, ze to nejak pujde i mimosoudne pres EOI.
uložena

MIKE-BIKER
Uzivatel
Telefon: iPhone 5 64GB White

Zobrazit profil
« Odpověď #279 v: 10. Říjen 2009, 19:54 »

EOI se tim moc zabyvat nebude - vysumi to do autu. Uvedom si, ze nejsme pravni stat, ale Bananova republika s minimalni vymahatelnosti prava! Ja mam se soudy bohate zkusenosti. A hlavne - az to vyhrajes (jestli to vubec tak dopadne), tak uz zadny Buldoktel nebude a ty si muzes rozsudek pouzit jako toaletni papir. Grin
uložena

K750i - Silver and Red. M600i white + P1i - R9K009 2x.
W800i =>  P1i => Xperia X1 => HTC HD2 => HTC Desire HD=> DELL Streak RED  =>iPhone 3GS 32GB Black => iPhone 4 32GB Black => iPhone 4S 64GB Black => iPhone 5 64GB White
Kam se hrabe Bittner, to se neda srovnat!!!
VaRo
Anonym
« Odpověď #280 v: 10. Říjen 2009, 22:03 »

Prvne mi X1-ka praska na jednom miste. Ted, podruhe, praskla uz na mistech dvou. Jestli to takhle pujde dal, asi vazne zmenim znacku...  Angry
uložena
MIKE-BIKER
Uzivatel
Telefon: iPhone 5 64GB White

Zobrazit profil
« Odpověď #281 v: 10. Říjen 2009, 22:11 »

A ve spolupraci s Arvatem - kdyz do pekla, tak na poradnem koni. Ja mam SE rad a svou W800i si nedam vzit. Ale tim to konci.  MrknutíAngry
uložena

K750i - Silver and Red. M600i white + P1i - R9K009 2x.
W800i =>  P1i => Xperia X1 => HTC HD2 => HTC Desire HD=> DELL Streak RED  =>iPhone 3GS 32GB Black => iPhone 4 32GB Black => iPhone 4S 64GB Black => iPhone 5 64GB White
Kam se hrabe Bittner, to se neda srovnat!!!
Ulmo
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #282 v: 19. Říjen 2009, 16:47 »

Takze,
dnes mi KONEENI prisla odpoved od Obchodni inspekce. Potvrdili mi, ze nedodrzeni 30ti denni lhuty na vyrizeni reklamace je v jejich kompetenci a ze za to mohou ulozit sankce. Zaroven me zadaji o zaslani kopii dokumentu o uplatneni reklamace a kupni smlouvy.
Takze to nafotim a poslu pres mail. Jen doufam, ze jim to takto bude stacit. A nejspis jim tam jeste dopisu to, ze ma X1 nikdy v servisu nebyla. Sice nevim jak jim tohle dokazu, ale snad by si to uz mohli overit sami...
uložena

jacktalking
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #283 v: 19. Říjen 2009, 17:02 »

Jen znovu podotknu ze EOI je jedno jestli to v servisu bylo ci ne. Toto zakon neresi. Ten resi jen vyrizeni reklamace, ale je mu uz jedno jak se o to prodejce postara - zda servis-oprava ci vymena.
Jinak kazdopadne prima Smajlík

Btw, z Buldoktelu mam zpetnou vazbu  Grin Eetli si to a nelibi se jim to co tu delam(e) a jak pomajham)e)
uložena

Ulmo
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #284 v: 19. Říjen 2009, 17:14 »

To rad slysim... Mrknutí   At´ vidi, ze jim to podle chovani tolerovat nebudu.... ne, bez boje.
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 24
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Problemy a chyby (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Praskliny na krytu XPERIE
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.048 sekund, 17 dotazů.