SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
06. Květen 2025, 07:02
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Platforma A200
|
Ăady G, K, T, Z
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Komplexni dotaz
Strana: [
1
]
2
Vše
« předchozí
další »
Autor
Téma: Komplexni dotaz (Zobrazeno 7894 x)
Ji2
Uzivatel
Telefon: G502
Komplexni dotaz
«
v:
12. Listopad 2008, 09:19 »
Dobry den,
nemam prilis casu googlovat, proto se zeptam jako naprosty laik (mobil vlastnim par dni).
Jde mi o prenos dat, medii atd. - v mobilu mam 8GB M2 kartu. Propojil jsem ho s PC, pricemz jej nechal zapnuty, objevil se pruvodce hledanim ovladacu k USB.
Toto je prvni problem, i presto, ze jsem pripojeny k internetu, nic se automaticky nestahlo a toto okno vyskakuje pokazde, kdyz zapojim mobil v zapnutem stavu. Stahl jsem ovladace individualne, nicmene i presto, ze probehne softwarove slazeni s pristrojem G502, toto okno nezmizi a vyskoci pokazde - tzn. ze v zapnutem stavu se mi nezobrazi obsah pameti mobilu + obsah karty (pouze, kdyz je mobil vyply) - nevite, jak se tohoto neduhu zbavit?
Dalsi veci je otazka ohledne prenosu dat (mp3, mp4, java hry, schemata atd.) - zaregistroval jsem, ze na pametove karte se automaticky vytvorili prislusne slozky (media, others atd.). Pokud si stahnu nejakou hru, pripadne budu chtit zkopirovat schema ci hudebni album v mp3, jak to provest, abych mel k temto datum pristup v mem mobilnim telefonu? Musim se ridit strukturou adresaru, musim mit aktualizaci a musim toto provadet pri zapnutem stavu (coz ted momentalne nejde), anebo staci data "nekam" ulozit?
Muzete mi prosim doporucit, jak nejlepe si mobil vybavit (co se aplikaci a ruznych rozhrani tyce), abych jej mel predpripraveny a co nejvice kompatibilni pro datove operace, nahravani ruznych souboru, zkratka abych mohl vyuzivat jeho datovy potencial naplno?
Predem dekuji za jakoukoliv radu.
J.S.
uložena
Tonanek
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: W902 (W810,R520m)
Re: Komplexni dotaz
«
Odpověď #1 v:
12. Listopad 2008, 09:37 »
Mas nainstalovane ovladace z prilozeneho CD? Jako druhy disk v PC se ti mobil objevi jen v rezimu Prenos souboru,mobilni cast takto nefunguje.A aplikaci a her je celkem dost.
uložena
TONY
Ji2
Uzivatel
«
Odpověď #2 v:
12. Listopad 2008, 09:51 »
Problem je v tom, ze mobil jsem zakoupil v oklestene podobe, tedy jen s manualem na palenem CD - jinak je funkcne v poradku. A ovladace dostupne primo na internetu nefunguji, stale vyskakuje okno, ktere chce cosi aktualizovat, byt jsem celou proceduru podstoupil.
uložena
FilipLudvik
Anonym
«
Odpověď #3 v:
12. Listopad 2008, 09:57 »
jaky OS v PC?
uložena
Ji2
Uzivatel
«
Odpověď #4 v:
12. Listopad 2008, 10:04 »
V PC mam Windows XP, Service Pack 3, Windows Media Player 10.
uložena
potda
Anonym
«
Odpověď #5 v:
13. Listopad 2008, 20:07 »
Eim to mas s PC spojene,ja bych tusil z toho co pises,ze ti to funguje jen jako ctecka karet - ze by spatny kabel? Ja jsem napr zadny CD neinstaloval.dale je dulezite mit zapnuty profil pro pripojeni tady v tomto pripade by mel byt hned ten prvni - telefon.
uložena
Ji2
Uzivatel
«
Odpověď #6 v:
19. Listopad 2008, 15:31 »
Mobil se mi podarilo tak nejak provizorne rozchodit a propojit s pc (i pres pravidelne vyskakovani chybovych hlaseni ted spojeni funguje). Zajimalo by mne, kde sehnat funkcni flash menu? Zkousel jsem notoricky znama temata + jejich menu, dokonce i ze sekci, v nichz byla optimalizovana pro platformu A2, ale dopada to tak, ze jakmile dane soubory pretahnu pres a2uploader a uspesne umistim do file systemu, spustim mobil, zvolim dane schema, ale nemohu se proklikat dal do submenu. Zkratka dane flash menu bezi, ale neni pruchozi. Pak vzdy musim vypnout mobil, nabootovat a odstranit dane flash soubory. Je to tak, ze aby menu mohlo plne fungovat, je nutne jej editovat vzhledem ne k platforme, ale ke konkretnimu typu mobilu?
Diky
uložena
tom4as
Anonym
«
Odpověď #7 v:
19. Listopad 2008, 20:57 »
v G502 su funkcne niektore temy s flash menu z K660i. mal som ich v mobile niekoÂľko, lenze potom sa mi kazdu chviÂľu mobil restartoval. tak som ich musel daÂť prec.
uložena
potda
Anonym
«
Odpověď #8 v:
19. Listopad 2008, 21:46 »
Me chodi jakekoli SE flash menu bez jakehokoli upravovani.
uložena
peregrin
Anonym
«
Odpověď #9 v:
14. Prosinec 2008, 11:07 »
No bohuzel G502 je docela narocna na pripojeni a na nekolika webech popisuji podobne problemy s kablem DCU-60. Ja mam DCU-65 ktery je doporucen pro G502 a zatim zadne problemy nemam. Spojeni s WinXP bezi bez instalace ovladacu. Aktualizace FW taky bez problemu.
uložena
marus
Anonym
«
Odpověď #10 v:
04. Únor 2009, 18:46 »
hoojec, asi ti moc nepomuzu, ale mam uplne ten samy problem - ... myslim ze chyba v kabelu to nebude, ptze mam taky ten dcu-65. Tkze nenasel si nekde jak ty themy predelat nebo nesehnal schemata, ktery by uz byly upraveny? moc pls napis, protoze ja uz fakt nevim a docela bych je tam rada, tak diky
uložena
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502
«
Odpověď #11 v:
05. Únor 2009, 16:32 »
Pro zprovozneni telefonu bych doporucil kompletni instalaci softu - tudiz PC suite i SEUS (mam pocit, ze v baliku suite nejsou ovladace pro vyplej telefon). Jeste bejva casta chyba, ze se napred zapoji kabel a az potom se nainstalujou ovladace - obcas to timhle zpusobem muze blbnout. Spravnej postup by mel bejt nejprv ovladace (potazmo pc suite) a az potom zapojit kabel a telefon. Pokud to blbne tak doporucuju vsechno odinstalovat a znova podle myho navodu. Nemam pocit ze by to bylo kabelem, na SE korektne fungujou i neoriginalni kabely (netestovano primo s G502)
uložena
HUdasp
Uzivatel
«
Odpověď #12 v:
05. Únor 2009, 16:35 »
U flash menu si davejte bacha na rozlozeni ikonek a jejich funkci. Vetsinou bejva problem s ikonkama ve treti rade menu. Nekde bejva budik, nekde, radio, nekde spravce souboru, Walkman GPS apod. Pokud to nesedi primo s vasim typem telefonu, tak flash menu nepojede. Druha moznost je si upravit soubor menu.ml podle danyho flash menu
uložena
jaroslav610i
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: w610i,w710,w200,K660,G705
«
Odpověď #13 v:
17. Únor 2009, 20:25 »
dnes som si kupil G705 a urobila sa mi na dyplaji cierna bodka
uložena
HUdasp
Uzivatel
«
Odpověď #14 v:
17. Únor 2009, 22:19 »
Pokud si to koupil pres net, tak jim to vraÂť, ze chces jinej kus nebo penizky zpet.
uložena
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana: [
1
]
2
Vše
Fórum SEMania.cz
|
Platforma A200
|
Ăady G, K, T, Z
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Komplexni dotaz
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 17 dotazů.