SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
03. Květen 2025, 20:22

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C702 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nedostatky C702
Strana: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 25
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Nedostatky C702  (Zobrazeno 135173 x)
KRTEK Neprihlaseny
Anonym
« Odpověď #240 v: 08. Prosinec 2008, 09:56 »

Ganimed: Dekuju za postreh, nepouzivam totiz kontakty na SIM a tudiz me tahle varianta ani nenapadla...

(Jsem v praci a jsem linej se prihlasit, proto jsem tu anonymne)
uložena
Ganimed
Administrator
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #241 v: 08. Prosinec 2008, 12:20 »

Ja to taky nepouzivam ale stacila ta fotka a hned jsem vedel o co jde, kontakty na sim jsem pouzival tak 6 let zpet na svem M35i, je to zastarale
uložena

Bercova
Uzivatel
Pohlaví: Žena
Telefon: Vivaz pro

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #242 v: 08. Prosinec 2008, 17:35 »

Krtek: Nene, mobil nemam od operatora  Smajlík No, tak uz je to teda vyreseny, pockam jeste, jestli se zbrchaji ty zpravy, ale tak kdyz je vsechno ostatni v poradku, tak to mozna bude ( byla ) chyba spis na strane operatora, to velke zpozdeni.
Ti dam zabozroutu  Angry Grin nic proti Saabum, ale Peugeot je Peugeot, bude si holt muset zvyknout na francouze  Cheesy
Jinak ty fotky, nevim, mne to prijde stejny. Zda se mi to hodne citlivy ten foÂťak, takze naprostou vetsinu fotek mam trochu mazlou, ale jinak se mi to fakt zda stejny, jako pred padem.  Mrknutí

Ganimed:  Shocked To me vubec nenapadlo tohle. Kazdopadne moc diky. A manual mam jen Poslky a Madarsky, nebo co je to za sileny jazyky, tam bych toho moc nevycetla, a uprimne, hledat tohle v manualu me ani nenapadlo. Jeste jednou dik =)
uložena

Siemens C35i -> Nokia 3510i -> SE K500i -> SE K750i -> Nokia 1200 ( "krizovka" ) -> SE C702 -> LG KE 970 ( !krizovka" ) -> SE C510
Jozka
Anonym
« Odpověď #243 v: 10. Prosinec 2008, 09:40 »

Zdravim vsechny uzivatele C702! Mohu se zeptat, jaka je v soucasne dobe situace ohledne tech nejvetsich nesvaru? Kdyz jsem si prosel tuto diskusi, tak se zda, ze samovolne restarty postupne odeznivaji, je to tak?
Pomalost systemu doufam souvisi s novou platformou, po doladeni by to mohlo fungovat lepe. Roll Eyes
Šire trablu s HW (vrzani, loupani) uz zacinaji pripominat Nokii 5500, i kdyz tak fatalni zavada jako u Fina to neni. Je ale tragedie, ze dva zatim nejnabusenejsi "odolne" telefony maji tak nedoladenou konstrukci. Undecided
uložena
Will_Wallace
Anonym
« Odpověď #244 v: 10. Prosinec 2008, 13:55 »

Ja mam SE C702 asi tyden, takze shrnu: Kupoval jsem u mobilveci.cz, spokojenost ohledne rychlosti i dodani, neni to zadna sedivka. Procital jsem celou tuto diskusi, nez jsem jej koupil a popravde jsem se nakupu vcelku bal....pak jsem si ale procital i diskuse o relativnich konkurentech od nokie atd....a zjistil jsem, ze kazdy tel. ma sve nesvary, najdou se dobre kousky a spatne kousky. Nastesti je to v pomeru 1:100, takze kdyz koupite origo C702, myslim,ze budete spokojeni. Podle me je konstrukce vcelku bytelna, nic nikde nevrze, kryt sedi jak ma. Pozor, az budete poprve oddelavat kryt na baterii, ja nad tim maturoval ctvrt hodiny, nez jsem se podival na navod. samozrejme odmeknout zamecek a pak jsem si myslel, ze odsunout(protoze opticky to vypada, ze poutko patri ke krytu baterie, ale ve zkutecnosti je pridelane k telu telefonu!), takez poprve na baterku bezte bez nasili a v klidu dle navodu Mrknutí Na C702 jsem presel z Nokia, odjakziva jsem Nokiak, ale chtel jsem vyzkouset konkurenta, protoze Nokia tak vybaveny telefon za podobnou cenu v soucasnoti nenabizi. SE C702 od mobilveci.cz ma posledni verzi firmware, takze zadne restarty a podobne mouchy nehrozi. Na ovladani jsem si zvykl rychle. Mala tlacitka pro ukoncovani a prijeti hovoru mi problem nedelaji, a to mam prsty jako medved Mrknutí Ovladani je vcelku intuitivni, displej perfektni, nevidim rozdil mezi Nokii, ktera ma 16mil. barev a timhle SE, ktery ma 256 tisic (nebo tak nejak Mrknutí GPS super, samozrejme to neni na rychlou jizdu autem, ale pro orientaci staci, venku mi google mapy umi urcit polohu i na desitky metru (standardne na stovky), je tam samozrejme i klasa navigace. Rychlost je pohodova, neni to zadny superman, ale ani snek, hodnotil bych prumerne. FoÂťak s autofocusem a facedetection je na danou tridu perfektni, skvele makro, repofoto, rodinne cvaky i krajinky. Video je na SE velmi kvalitni, rozliseni dostacuje, nahravky maji solidni zvuk. Kvalitni MP3 prehravac s kvalitnimi sluchatky, ktera maji vyborne handsfree. Jelikoz mam vodafona, tak zkousim vanocni darek-pul roku internet zdarma. Vodafone nejak drasticky upgradoval celou mobilnet siÂť, takze nyni bezi internet opravdu rychle (podobne jako wi-fi). Ovladani netu bez problemu. Nabidka menu, media, hry vsechno perfekt, uprava fotek a nastaveni foÂťaku ma mnoho modu....nadchlo me radio, perfektni svetlo/blesk.....ALE ABYSTE SI NEMYSLELI, ÂŽE SE C702 NEMA MOUCHY, tak nedostatky, ktere jsem shledal: no vydrz baterie, ta se teprve formatuje a i presto mi vydrzi dva dny pri castem pouzivani GPS, NETU, FoÂťaku, MP3...takze myslim, ze vydrz baterie je solidni a standardne vydrzi urcite 3-4 dny, takze to jako nedostatek nevidim. Ovsem nedostatek je urcite kryt displeje. SE C702 je prezentovan, jako odolny telefon, ale pokud byste po displeji prejeli par zrnky pisku nebo sterku, mate smulu. Tim nechci rict, ze je displej nadmerne nachylny, to ne, ale za tyden pouzivani uz tam semotamo miniaturni skrabanecek je, tzn. za rok, dva pouzivani, i presto ze bude v pouzdre, urcite zepar desitek skrabanecku nachyta. Pokud s telefonem pracujete, samozrejme skrabance temer nezaregistrujete, pokud je ale v necinnosti (tudiz cerna obrazovka), tak holt skrabanecky videt jdou. Od tohoto telefonu jsem cekal kryt displeje alespon na urovni NOKIE 6300, ktera ma displej brutalne odolny proti skrabancum.......dalsi nevyhodou je kalendar. Nokia ma daleko intuitivnejsi kalendar nez C702, celkove vzato se s nim ale da szit a po par dnech pouzivani vam prestane delat prace s nim problemy. SEETENO PODTRÂŽENO: Tim asi me vytky konci, s telefonem jsem spokojen, jen me mrzi prumerna az lehce podprumerna nachylnost krytu displeje ke skrabancum. Je to sice blbustka, ale celkem podstatna. Kdyz uz udela SE takovy telefon, proc setri na krytu displeje?....jinak konstrukcne o.k., barva se taky zatim nikde neloupe, jak jsem tu u nekterych cetl (Âťuk, Âťuk, Âťuk). Pocitam s nim tak na 2 roky a pak se uvidi, jestli prejdu zpet k Nokiim nebo me uchvati dalsi SE nabity funkcemi za bezkonkurencni cenu.... Cool    
uložena
L
Anonym
« Odpověď #245 v: 10. Prosinec 2008, 17:56 »

Ahoj lidi, mam c702 asi mesic v tyrkysove barve a prave ty tyrkysove kryty, konkretne jejich hrany jsou opotrebene a nebo spinave. Po mesici pouzivani to vypada hur nez moje 2 roky stara 750 ka. Myslite si, ze bych uspel s takovou reklamaci? Jsem z toho nesÂťastny, protoze ten telefon nestal tisicovku a kvalita zpracovani a slicovani jednotlivych dilu neni zrovna prikladna. Mezi stredovym paskem a krytem displeje je fuk asi mm, mel jsem moznost porovnat a u jineho c702 to nebylo. Prosim o radu, zda bych uspel s reklamaci materialu tyrkysovych krytu a zda ma nekdo podobnou zkusenost.
Dekuju. Lukas.
uložena
verbatim
Uzivatel
Telefon: E T39m ► SE T65 ► SE T630i ► (SE T105) ► SE D(K)750i (R1DB001) ► SE K800i (R8BF003) ► SE C902 (R3EG004) ► SE W995 Silver (R1HA035) + Mini Pro (4.0.2.A.0.58)

Zobrazit profil
« Odpověď #246 v: 10. Prosinec 2008, 20:04 »

Uspeli i ostatni, kteri kvuli krytu reklamovali - tak vzhuru do toho  Mrknutí
uložena

SE W995 (R1HA035)+ M2 Sony 8 GB + Handsfree HPM-90 + Handsfree MW600 + MPS-70 + MS-410 + CDS-75 + CCR-70

C902 - uzivatelska recenze
mitocross
Uzivatel
Telefon: SE X10 mini

Zobrazit profil
« Odpověď #247 v: 12. Prosinec 2008, 12:45 »

Dnes sa mi stala zaujimava udalost:
Telefon polozeny pol hodiny v klude na stole v kancelarii a odrazu ako keby prebleskol/skratoval displej. Telefon dalej nereagoval. Po chvilke som ho znovu nastartoval a bezi v poriadku dalej.  ...hmm, dostal malu porazku  Huh

firm mam posledny a v ziadnych extremnych podmienkach nepracujem  Undecided
uložena
verbatim
Uzivatel
Telefon: E T39m ► SE T65 ► SE T630i ► (SE T105) ► SE D(K)750i (R1DB001) ► SE K800i (R8BF003) ► SE C902 (R3EG004) ► SE W995 Silver (R1HA035) + Mini Pro (4.0.2.A.0.58)

Zobrazit profil
« Odpověď #248 v: 12. Prosinec 2008, 14:37 »

A pak nenabehl, a musel jsi jej manualne zapnout? V prvni chvili me napadl reset... kvuli kterym (nebude-li je resit novy FW) budu reklamovat svuj Erik - uz me preslo nadseni -a strizlivim... Grin
uložena

SE W995 (R1HA035)+ M2 Sony 8 GB + Handsfree HPM-90 + Handsfree MW600 + MPS-70 + MS-410 + CDS-75 + CCR-70

C902 - uzivatelska recenze
vlado_01
Uzivatel
Telefon: SE c702 +4GB karta

Zobrazit profil
« Odpověď #249 v: 16. Prosinec 2008, 23:03 »

tak zejtra se taky  stanu majitelem c702 jen aby vsichni vedeli tak v e-shopu je uz za 4290 Kc    to uz dobra cena co Huh   

pro ty kdo neveri :

http://www.sonyericsson-shop.cz/sony-ericsson-c702-speed-black+dp46939/
uložena
DavesMan
Uzivatel
Telefon: C702, Samsung Galaxy S II i9100

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #250 v: 17. Prosinec 2008, 10:57 »

A to je jako nedostatek?
uložena

Sony Ericsson C702 Speed Black / www.cyber-shot.cz
R3EK002 Generic CENTRAL-EURO, EROM: 1200-4341, OTP CID: 52, EROM CID: 52, EROM COLOR: RED, CDF: 1201-0116 R12A
SanDisk Memory Stick™ Micro 2 GB
Sony Ericsson MW600
AppleW800i
Uzivatel
Telefon: G705&C903

Zobrazit profil
« Odpověď #251 v: 17. Prosinec 2008, 11:19 »

Ahoj lidi, mam c702 asi mesic v tyrkysove barve a prave ty tyrkysove kryty, konkretne jejich hrany jsou opotrebene a nebo spinave. Po mesici pouzivani to vypada hur nez moje 2 roky stara 750 ka.

Mam ji 4 mesice a kryty jsou jak nove, asi by to za reklamaci stalo ....
uložena
Lukk
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #252 v: 17. Prosinec 2008, 17:34 »

pridam moj poznatok z reklamacie SE C702 Cheesy Dovod reklamacie restarty ... a caste restarty 10 a viac krat denne  ( BTW ORANGE SK )
1 reklamacia : do toto ich trapneho protokolu som napisal ze sa telefon samovolne restartuje x krat denne, niekedy ani nenabehne a rozbeha ho len seus ... uviedol som tam ze som firmware preflashoval hadam 100x ... odpoved chyba SW - flashnutie SW nanovo ... samozrejme telefon sa veselo restartoval dalej... (cca 10 dni bez telefonu)
2 reklamacia : ten isty problem v protokole .... po 14tich dnoch sa mi telefon vratil s hlaskou zo servisu ze pocas testovacej doby nezaznamenali s telefonom ziadny problem a technik odporuca v menu telefonu pouzit funkciu OBNOVENIE POVODNYCH(tovarenskych) NASTAVENI (vraj to niekedy pomaha) ... kym som dosiel z predajne orange domov caa 500 metrov tak sa mi telefon 2x restartoval Smajlík (asi im do protokolu trebalo dopisat ze telefon sa restartuje zo zapnuteho stavu a pri vypnutom telefone s nim niesu ziadne problemy... )
som zvedavy co mi povedia o dalsie 2 tyzdne ...
niekto podobne skusenosti Smajlík)) alebo som iba ja stastnym majitelom SE C702 Huh

ked to pojde takto dalej tak technici budu opravovat telefony zavolanim na tel cislo ako to robia ti liecitelia ci vestkyne v telke v neskorych nocnych hodinach Cheesy Cheesy

uložena
Jozka
Anonym
« Odpověď #253 v: 27. Prosinec 2008, 20:42 »

C702 byl muj sen, ale po tom, co tady ctu, jsem se nejak probral.  Undecided Loupani barvy a vrzajici konstrukce, to je fakt "odolny" telefon.  OMG, vzdyÂť uz i Samsung M110 je na tom konstrukcne lip!  Cry
uložena
Galilleo
Anonym
« Odpověď #254 v: 01. Leden 2009, 15:16 »

Telefon mam jiz mesic a chtel bych reagovat na vydesene reakce nekterych lidi, kteri o koupi telefonu uvazuji a maji strach si jej poridit. I ja ho totiz mel po precteni prispevku na forech. Nejprve je treba si uvedomit, ze na fora zpravidla pisou lide, kteri maji s telefonem problem a chteji jej vyresit. Vetsina spokojenych uzivatelu sem nepise prispevky o spokojenosti, zpravidla to byva prave naopak. Je tedy pravdepodobne, ze existuje skupina spokojenych uzivatelu, kteri sem nikdy neprispeji, stejne tak skupina nespokojenych, kteri sem nikdy nenapisi. Otazkou ovsem zustava, jak jsou obe skupiny velke. Ja prispeji se svymi, prozatim vetsinou pozitivnimi zkusenostmi.

Mam cernou variantu telefonu a hned po koupi jsem mel skutecne problem se zamrzanim SW. Po dvou dnech a cca 10x zamrznutich (vzdy pri pouziti GPS) jsem nahral posledni firmware a od te doby (3 tydny) se mi telefon jeste nesekl. Konstrukce se zda byt dobra, po mesici nikde nic nevrza, zadne osoupani barvy ani jeji oloupani nepozoruji. Telefon nosim bezne v kapse a v tasce s ostatnimi vecmi, bez dodavane karabiny jako privesku (nelibi se mi). Syn (2 roky) mi uz telefon stihl oslintat, nekolikrat hodit do kyblu s vodou, zatim vse prezil bez problemu, vodeodolnost tedy otestovana Smajlík Odolnost displeje proti poskrabani - asi dobra, protoze s nim obcas mrskne na podlahu nebo mi vypadne, na displeji viditelne skrabance nemam. Rychlost telefonu je dostatecna i pri pouzivani GPS a prehravani hudby - hodne beham a pouzivam stopare + walkman soucasne, odezva vzdy v pohode. Tlacitka jsou docela mala a jdou kapku ztuha (za to asi vdecime odolnejsi konstrukci), ale s psanim na telefonu nebo jeho obsluhou nemam problemy, mam docela tenke prsty.
Fotoaparat - dle ocekavani nic moc jako ze vsech mobilu. Fotoaparat ma opravdu bohate nastaveni. Fotky venku jsou dobre, v mistnosti nic moc, za sera se moc fotit neda. Jestli nekdo ocekava nahradu za levny fotoaparat, pak bude zklaman - bez poradne optiky dobre fotky nikdo neudela.

S telefonem jsem celkove velmi spokojen a muzu ho doporucit. Snad nejsem vyjimka.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 25
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C702 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nedostatky C702
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.05 sekund, 19 dotazů.