SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 21:35

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C702 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nedostatky C702
Strana: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 25
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Nedostatky C702  (Zobrazeno 133282 x)
Rid3r
Anonym
« Odpověď #270 v: 10. Únor 2009, 07:38 »

Nechci se zde prehnane zastavat Sony Ericssonu, vzdy je mozne vse, ale co vim, tak podobne vady proste jen tak z niceho nevznikaji, temer vzdy ma na tom vetsi ci mensi vinu uzivatel (aÂť uz vedome, ci nevedome)... Navic pokud nemate telefon 24 hodin denne u sebe, nemate jistotu, ze vam s nim nekde nebouchnul clen rodiny, znamy atd... A podobne veci malokdo majiteli prizna, naopak je zamlci a pak se dava vina vyrobci...

Vazeny pane Cmar Vas optimismus, ktery k telefonou C702 projevujete uz opravdu zavani placenou reklamou!!!!! Uz jsem se k tomu vyjadril i na serveru mobilmania:
- telefon je nechutne pomaly
- no zoom pri fotu na VGA rozliseni
- osoupavani se krytu, jiz po nekolika dnech pouzivani ( no nezlobte se na me, pokud vyrobce proklamuje u tohoto typu urcitou odolnost a pri me praciu v kancelari se ma telefon jako v perinkach je to na zamyslenou )
- vrzajici zadni krytka
- tlacitka pro lidi s vetsima prstama naprosto nevhodna
- prakticky nepouzitelny GPS chip
- nemam problem z restarty, ale z nepochopitelnym samovypinanim

- posledni vec, kterou muzu pricist sve chybe  a potvrdila me jen o reklamnim triku o vetsi odolnosti telefonu- telefon mi spadl na ze stolu na podlahu cca. z vysky 1 metru a doslo k odchlipnuti stredoveho kovoveho pasku obepinajiciho cely telefon, reklamaci jsem ani nezkousel uplatnit, kdyz mi v servisu po 14 dnech rekli, ze osoupani nad dispayem je zpusobeno beznym opotrebenim  Angry

Jen podotykam, mam 2 tyto telefony ( mel jsem)  a problemy takrka u obou stejne !

//Hangman: Nedelej double posty!! FIXED
« Poslední úprava: 10. Únor 2009, 09:53 od Hangman » uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #271 v: 10. Únor 2009, 07:44 »

Nejde o optimismus, ale o to, ze sam telefon vlastnim a kazdy den s nim pracuji (mam jej jako hlavni telefon). A pochybuju, ze bych zrovna ja mel o tolik lepsi C702, nez ostatni uzivatele...
uložena
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #272 v: 10. Únor 2009, 08:29 »

to Rid3r: Ohledne GPS. V cem ji vytykas jeji nepouzitelnost? Pokud pri startu pouziji net ke stazeni polohy satelitu, tak mi na me G705 poloha najede asi tak za 10 sekund a navigace take bez problemu. Eipy v G705 a C702 by meli byt stejne.
uložena
Mexner
Anonym
« Odpověď #273 v: 10. Únor 2009, 09:46 »

C702 mam asi mesic, precel jsem z N6233 ktery klekla baterka.  Neco ma Nokie lepsi (kalendar), neco SE (budiky, ovladani). Zkrizenim by vznikl jeden skvely telefon a jeden sunt. Pouzivam ho dost (GPS, data, radio, hudba, BT, modem ....) nosim v kapse a funguje super. ÂŽadny restarty, osoupavani nebo praskani.
To, ze nema primo na sobe 3,5 jack, nebo walkman cudliky vubec nevadi, patricna HF to vyresila (mohla by si vic rozumnet s radiem, ale to bych chtel asi moc).
Vytky (prevazne prkotiny):
1. mizerny upozornovani na udalosti v kalendari (nejde zmenit to me stve dost) a pri mesicnim zobrazeni neni videt nahled udalost v danem dni.
2.Eudlitko "moje zkratky" nebo jak ho nazvat mi prestane fungovat akorat, pokud pouziju aktualizacni sluzbu, resrtart napravi. Snad to opravi dalsi FW. 3.Pri pokusech s A2uploaderem jsem si v ROOT vytvoril adresar (omylem) a neumim ho smazat (a2uploader neumi) - no v podstate moje blbost.
4. Proti N6233 slaby hlasity reproduktor (ta dvojice repracku u N6233 je tezko prekonatelna)
5. Skupiny v telefonnim seznamu jsou na nic (lze na ne akorat posilat SMS), na druhou stranu mnohelm lepsi synchronizace s PC nez u N6233
6. BT by mohl mit rezim "docasna viditelnost"

Jinak naprosta spokojenost
uložena
Hangman
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Vodafone Smart II a SK17i Black

Zobrazit profil
« Odpověď #274 v: 10. Únor 2009, 09:58 »

to Rid3r: V osoupani telefonu se musim zastat SE, jelikoz to vidim na telefonech jez pozivam ja a jez pouzivaji rodice. Moje telefony po nejake dobe jsou na rohach osoupane, nekterym vrzou casti krytu (nosim v kapse bez obalu, pouze folie na display) a nasi maji telefony dele jak dva roky, telefony nosi bez folie ale v pouzdru (otec s nim pracuje v provozu) a tyto telefony jsou i po nekolika letech jako nove. Jinak nachylnejsi na osoupani jsou stribrne kryty dle meho, takze bych do techto nesel a koupil bych si v cerne.
uložena

T630->T105->T290->K310->K320->K550->W900->V630->W810->K850->G900->C702->T700->W995->W715->U20i->HTC BUZZ Wildfire + M600i->E10i->W595->W580->Samsung Galaxy Ace->C902-> C905->SK17i Black + Vodafone Smart II
snq
Anonym
« Odpověď #275 v: 10. Únor 2009, 11:37 »

Jde o to, ze pan Cmar proste chytil kus, ktery je bezproblemovy - a kdyz se tohle stane pri recenzovani hodne chybne serie, coz C702 s tolika problemy evidentne je, lidi budou na recenzi samozrejme nadavat.

Ja sam mam C702 zhruba 2 mesice a koupil jsem ho i pres to, ze jsem cetl tenhle topic. Kdyz jsem druhy den sel reklamovat kvuli 3 vadnym pixelum, celkem me zamrazilo, ze jsem vazne udelal blbost, ale druhy kus uz je v pohode:

- telefon je nechutne pomaly
x telefon neni nejrychlejsi, ale s nejnovejsim firmwarem rozhodne nejde o nic nevydrzitelneho.

- no zoom pri fotu na VGA rozliseni
x prave pri VGA rozliseni zoom funguje

- osoupavani se krytu, jiz po nekolika dnech pouzivani ( no nezlobte se na me, pokud vyrobce proklamuje u tohoto typu urcitou odolnost a pri me praciu v kancelari se ma telefon jako v perinkach je to na zamyslenou )
x telefon nosim v zadni kapse/obcas v ponozce, ani stopa po osoupani

- vrzajici zadni krytka
x tohle je fakt, vyresilo to par takovych samolepicich "molitanovych" pasku, nyni bez problemu

- tlacitka pro lidi s vetsima prstama naprosto nevhodna
x nikde jsem necetl, ze by vyrobce avizoval, ze C702 ma skvela tlacitka pro lidi s vetsima prstama - samozrejmosti je pred koupi kazdy telefon zkusit, jak do ruky padne, hlavne kvuli klavesnici.

- prakticky nepouzitelny GPS chip
x s TrekBuddy az na dlouhotrvajici hledani satelitu (coz muze vyresit zapnuti a-gps) velice dobre pouzitelny, do auta to samozrejme neni, ale mel jsem moznost sledovat praci gps i za jizdy a do nepouzitelnosti ma opravdu hodne daleko. Po svych jsem jej jiz pouzil nekolikrat a nemuzu si absolutne stezovat, za tu cenu rozhodne dobra vec.

- nemam problem z restarty, ale z nepochopitelnym samovypinanim
x za dobu, co ho vlastnim, jsem zazil 1 restart, jinak ani vypnuti, ani zamrznuti, nic.

C702 se asi vazne lisi kus od kusu, a s tim hold recenze moc nepocitaji, a tak to dopada. Chudak pan Cmar to ted schytava, ale je zajimave, kdyby chytnul jeden z tech "vadnejsich" modelu, jak by klesla prodejnost Smajlík ja jsem se pro nej diky recenzi rozhodl a nastesti nelituju.
uložena
PeÂťas
Uzivatel
Telefon: C702

Zobrazit profil
« Odpověď #276 v: 10. Únor 2009, 22:16 »

Ja se muzu pod predchozi post prakticky podepsat, dokonce se jeste i zastanu autonavigace, protoze se spravnymi aplikacemi (Nav4all, Amaze) funguje skvele i v aute  Mrknutí

Ale je vazne zajimave, jak se nazory na C702 lisi. A tim nerikam, ze neverim tomu zastupu nespokojencu, zrejme tolik by si jich nevymyslelo  Smajlík
Kazdopadne nechapu, jak je mozne, ze tedy vznikaji C702 - smejdy, a C702 - dobre kousky. Prece se vsechny montuji na jedne lince nekde v Malajsii nebo v Eine ne? A ti kluci sikmooci je tam urcite nedelaji rucne, aby se kus od kusu lisili... Cheesy
uložena
Jupity
Anonym
« Odpověď #277 v: 10. Únor 2009, 22:54 »

Co ty vis, treba se nekterych kusech zaucovali chudi cinsti venkovane, treba otvirali novou fabriku. Jinak spolehlivost gps  je znacne promenliva, nekdy nabehne behem chvilky, ale napriklad dneska se chytla az po 3 km chuze kolem prehrady se zapnutou asistenci. Proste kdyz nema svuj den tak se muzu stavet na hlavu ale polohu mi neurci.
uložena
Snekac
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #278 v: 10. Únor 2009, 22:57 »

C702 se mi jako telefon libi velmi, ale potize s barvou na krytu (a to neni vymysl ale velmi casta vada) a celkove konstrukce me nemile prekvapila. Telefon je opravdu pomaly, jakmile jsou spusteny dve aplikace a vice, cimz pak multitasking temer ztraci smysl.

Je to velka skoda, jinak je tento foun super Smajlík
uložena
PeÂťas
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #279 v: 11. Únor 2009, 19:21 »

Snekac: Je otazka, jestli takhle nevznikaji ti nespokojenci  Smajlík Tobe neprijde mit spustene 2 a vice aplikaci na "hloupem" telefonu jako rozezranost? To mne ano. "Multitasking" beru jako neco, co je fajn, ze nemusim prave spustenou aplikaci zavirat, kdyz chci do menu, ale jen ji minimalizuju a po te se do ni zase prepnu. Rozhodne bych od toho necekal, ze se spustenymi 2 aplikacemi, mp3 playerem a jeste rozepsanou sms bude telefon kdovijak svizny  Roll Eyes
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #280 v: 11. Únor 2009, 19:33 »

Eiste ze zvedavosti jsem zkusil, co moje C702 a multitasking. nejprve jsem spustil dve aplikace a k tomu na pozadi pustil hudbu. Pri psani zprav ani nasledujicim hrani Java hry jsem nezaznamenal zadne zpomaleni. Po pridani dalsi Java aplikace (ctvrte) uz se telefon zpomalil. Po spusteni pate jsem mel pocit, ze uz je asi konec, protoze telefon chvili nereagoval (cca 5 vterin). Potom se ale vse rozjelo, i kdyz rychlost telefonu uz je nic moc. Otevreni menu trva tak vterinu, editor SMS ale ztiha v pohode (nepisu s T9). Podobna prodleva jako u zprav se objevila i pri otevirani kontaktu, take to tak vterinu trva, nez se otevrou... Hudba ale na pozadi hraje stale a plynule Smajlík Tudiz pro me je vykon C702 dostatecny Smajlík
uložena
Snekac
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #281 v: 11. Únor 2009, 20:27 »

Špatne jste me pochopili, staci mit pustenou hudbu a cely telefon se pak zpomali, napsat bezproblemove zpravu uz je trosku obtiznejsi. Natoz mit treba jeste nejakou Java aplikaci zapnutou, o tom ani nemluvim. Pro me je hlavnim negativem konstrukce, ktera je na odolny telefon opravdu k placi... Vrzani zadniho krytu (eliminovano polepenim baterky) a hlavne mizeni barev...

uložena
PeÂťas
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #282 v: 11. Únor 2009, 21:17 »

Tak s tou konstrukci souhlasim, ta je bez diskuze dost neodolna nejen na odolny mobil ale i na normalni. I kdyz barvy se mne neloupou, kryt baterky jsem musel hodne tunit za pomoci papirku, aby nevrzal Smajlík Ale porad nad tim mavam rukou, je to pro me jediny minus oproti hromade plusu, ktere telefon za ty penize nabizi. Zrovna dneska po me pritelka chtela abych ji vybral mobil, navymyslela si vsechny funkce co ma C702 a kdyz za to nechce dat desitku jako treba u Nokie, tak nic jineho nez C702 ji proste poradit nejde Smajlík
uložena
Jupity
Anonym
« Odpověď #283 v: 11. Únor 2009, 21:32 »

Josef Cmar: no pro me by to byl vykon vic nez dostatecny, jeste jste mohl napsat o jake aplikace slo. Zkusil jsem to same, mp3 na pozadi a k tomu Jimma s Operou. Menu cinnosti nabehlo tak za 4 sekundy, prepnuti do Vlastnich zkratek zabralo 3 sekundy, mam tam asi 12 polozek. Pote jsem spustil TrekBuddy, gps jsem radeji nezapinal. Menu cinnosti nabehlo za 6 sekund, prepnuti na zkratky 4 s. Az na to zdlouhave prepinani mezi aplikacemi to bezelo prijatelne rychle. Nakonec jsem spustil Googlemaps, telefon prestal reagovat, nechal jsem ho par minut v klidu jestli se vzpamatuje, nakonec jsem ho musel vypnout.
 Nevite nekdo jak rychle minimalizovat aplikaci, pripadne zobrazit pohotovostni obrazovku? Lze natrvalo nastavit zobrazeni na sirku pri prehravani videa a zobrazeni na vysku pro hudbu? Nebavi me to porad prepinat.     
uložena
mexner
Anonym
« Odpověď #284 v: 11. Únor 2009, 21:49 »

Dotaz na ty co najednou musej telefonovat, navigovat, psat 10 SMS, hrat 12 her a k tomu poslouchat hudbu: Proc se o to pokousite na hloupem telefonu bez OS, ktery pro to neni urcen? Proc si neporidite neco chytryho s OS, kde se s nakovymi vytizenymi jedinci pocita prece jen vic?
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 25
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C702 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nedostatky C702
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.044 sekund, 18 dotazů.