SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
14. Březen 2025, 14:20
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
K750i/W700i/W800i/D750i
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Aktualizace pomoci internetu - jak na to
Strana:
1
...
30
31
[
32
]
33
34
...
47
« předchozí
další »
Autor
Téma: Aktualizace pomoci internetu - jak na to (Zobrazeno 273553 x)
pastynko
Uzivatel
Pohlaví:
Re: Aktualizace pomoci internetu - jak na to
«
Odpověď #465 v:
26. Prosinec 2005, 00:04 »
to je cely problem aj u mna, musim si spravit kartu ktorou taketo nieco mozem zaplatit... tiez mi ta moja nechce ist, dostal som sice nejake dalsie papiere aby som mohol platit aj takto on-line na nete, musim to este pozriet
hned ako to vyriesim budem mat R1AA008
uložena
SE C905 + MBW-150 Executive edition
djgate
Uzivatel
«
Odpověď #466 v:
26. Prosinec 2005, 08:58 »
Ok tak ja si pujcim kartu od taty nebo kamose akorat ja tam nahral spravnou flash si myslim akorat kdyz se tam neda "finalization" tak se to potentuje na mam 5 750i a chtel jsem udelat soft z W800i . Cetl jsem to u davinciho v tom programu ze je to tim tak diky jdu shanet kartu :-))
uložena
djgate
Uzivatel
«
Odpověď #467 v:
26. Prosinec 2005, 09:41 »
Hmm tak ted pro jistotu musis koupit rovnou 2 kredity.... Davinci asi pritvrdil. Pujcil jsem si kartu od taty ale stejne to nejde tak nevim jsem asi blbej nebo nevim :-(((( Telefon je v tahu......
uložena
djgate
Uzivatel
«
Odpověď #468 v:
26. Prosinec 2005, 10:06 »
no jo tak jsem v pr...
Nejde a nejde byl by tu nekdo schopny mi pomoct? Prachy klidne dorucim hned jsem z Prahy... potrebuju ten foun rozchodit...... please
uložena
datinko
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: P1i + K800i
«
Odpověď #469 v:
26. Prosinec 2005, 11:17 »
Nemoze tu niekto hodiÂť navod ako na to s daVinci teamom?
Pre tych sprostych?
uložena
Koniec zeme pride vtedy, ked sa na modrej oblohe objavi napis:
Aplikace Zem provedla neplatnou operaci a bude ukoncena... :-)
Mobile Blog:
http://datinko.blogspot.com
datinko
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: P1i + K800i
«
Odpověď #470 v:
26. Prosinec 2005, 11:18 »
Tym sprostym som myslel seba..
uložena
Koniec zeme pride vtedy, ked sa na modrej oblohe objavi napis:
Aplikace Zem provedla neplatnou operaci a bude ukoncena... :-)
Mobile Blog:
http://datinko.blogspot.com
djgate
Uzivatel
«
Odpověď #471 v:
26. Prosinec 2005, 12:42 »
Je tu nekdo sikovny kdo mi s tim pomohl?? Kredit mi koupit nejde....
uložena
pastynko
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #472 v:
26. Prosinec 2005, 16:49 »
obrat sa priamo na technicku podporu tu na SEMANIA.CZ;) oni ti to spravia...
uložena
Samsonite
Uzivatel
«
Odpověď #473 v:
27. Prosinec 2005, 09:22 »
Pokud jsi z Prahy, tak by to bylo asi nejlepsi. Ja jsem klepl na davincim na polozku instant logon, pak klepl na polozku 1account, zadal svoje prihlasovaci udaje na paypal,potvrdil platbu a od davinciho mi obratem prisel login + heslo. Oboji jsem vepsal do programu a klepl na ikonku info. nacetly se informace z webu... a bylo videt ze mam jeden kredit, ktery jsem jeste nevyuzil. Nainstaloval jsem si ten Patch na dss-25 o kterym pisou na webu, pak jsem si nastavil dle navodu o DSS-25 opet na webu jak ho nastavit jako COM port. Pripojil jsem telefon do stojanku, a dal test cabel.Nacetli se mi udaje z telefonu a soucasne i to, ze musim pouzit firmware s CID 29. Pak jsem klepl na polozku get file, otevre se okynko,pote jsem klepl na na polozku update infolist, nacetl se aktualizovany seznam vsech dostupnych firmwaru pro SE telefony na davinci... Vyhledal jsem tedy polozku R2CA001 pro k700i, (avsak ta mela CID 36, coz jsem zjistil az pri flashovani), stahl jsem tento firmware, ktery je rozdelen na main a file system, ktere se objjevi v hlavnim okne programu po stazeni.oboje polozky jsem zafajfkoval + zafajfkoval Finalization, pokud se toto nezafajfkuje,neprobehne spravne flash (muj poznatek
) )!!! Pak jsem klepl na tlacitko flash, a ridil se instrukcema. mel jsem zmacknout kratce tlacitko na telefonu,ale nic se nedelo a v tomto pripade je potreba vyndat telefon ze stojanku,¨vyndat a zandat batarku a vetsinou ihned po zalozeni do stojanku to vesele pokracuje uz samotny flash.Avsak v teto fazi mi to zacalo hlasit ze CIS telefonu je jine nez CID flash souboru a ze mam bud zafajfkovat polozku Ignore CID, na kterou uz bylo pozde.Blby je ze ten program to nezastavi pred samotnym flashem, kdyz neco takhle nesouhlasi, ale klidne to preflashuje CID-neCID... Takze flash probehl, ale pri CsLoadr mi to hodilo chybu a hotovu, zapnu telefon a "Configuration error" trosku jsem sice zpanikaril,ale pak jsem znovu klepl na Get file, protoze jsem si prve vsiml,ze tam je u jinych verzi firmwaru pro k700i plozka transform => R2Y004 transform CID 29 to CID36, tak jsem to zase stahnul,ale tentokrat se musi nahrat jen ten "main" soubor a musi byt odfajfkovane finalization !!! Tak jsem to udelal, prapsaly se asi ctyri bloky a se statusem OK ten flash probehl, tak jsem dal zase get file a stahl normalni flashsoubor s R2Y004,ktery uz ma CID36. stejny postup jako poprve, nacten main soubor MS soubor,finalization zaskrtnute. Probehl flash, CsLoadr OK, recognised OK, pak to neco jakoby otestuje firmware a hotovo.Telefon jsem ze stojanku vyndal az kdyz se tlacitko, kterej ma pred flashovanim napis Flash a priflashovani se zmeni na Stop, se opet zmenilo na Flash. Zapnul jsem telefon a oddychl si ze nemusim do servisu.Tohle vsechno jsem udelal na ten jedem kredit.Ono asi dokud neprobehne korektni finalizace, tak si muzete stahnout firmwaru kolik chcete, ale bez finalizace je to uplnek nicemu, protoze telefon stejne nefunguje... Pro upozorneni jen dodam ze je potreba mit trpelivost,prave pi tom, kdyz se nedari telefon pri zacatku flashe rozbehnout, na zadost programu.Osvetcilo se mi, ze je lepsi klepnout na tlacitko flash a kdyz vas program vyzve k stisknuti tlacitka power na telefonu tak pak teprve pripojit vypnuty telefon do stojanku.Pokud se stane,ze se vam telefon normalne zapne, je to spatne.... pak to hodi neco ze vyprsel cas pro otestovani a vyzve to k vyndani baterie a opakovani cele procedury znova.Jeste jsem si uvedomil, ze je potreba hledal v tabulce se souborama takovy flash, ktery ma vedle verze napsano EMEA_2 a tedy obsahuje jazyk CS.Pak samozrejme vedle polozky Finalization jeste vybrat nove CDA => EMEA2, nevim co se stane,kdyz se text vymaze a necha se kolonka prazdna.Kdyby jste potrebovali s necim pichnout a nedopsali se treba Sethovi, tak jako ja, tak napiste na ICQ 305-812-246, pokusim se vam poradit v ramci moznosti.
P.S. - taky nevim, jestli by po te transformaci z CID 29 na 36 nesel rovnou hodit firmware ten nejnovejsi tedy R2CA001.... Zkousel jsem pak upgradovat pres SEUS2 na tento firmware ,ale napsalo mi to ze mam nejaktualnejsi verzi firmware (a to mam ted CDS 102337/2 - coz by nemel byt customizovany, tedy SEUS2 by mel probehnout), takze timto jsem zanevrel na SEUS uplne a od ted budu pouzivat jen davinciho...
P.S.2 - obrazovy postup je na davincim v menu Manual...
«
Poslední úprava: 27. Prosinec 2005, 15:54 od Samsonite
»
uložena
pastynko
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #474 v:
27. Prosinec 2005, 09:49 »
2 Samsonite: no upgrade pres SEUS ti teraz uz nejde a ani nepojde, nakolko SEUS zisti ze tvoj telefon ma by customizovany a nie je, preto ti napise ze nie je novsi firmware
uz sa tu o tom pisalo, a zatial sa to nepodarilo nikomu rozchodit, myslim SEUS po decustomizaci, resp. prehrani firmware
technicka podpora tu na SEMANIA.CZ na tom pracovala(asi ja pracuje), len este nenapisali ci to uz beha alebo nie, takze predpokladam ze nie...
uložena
djgate
Uzivatel
«
Odpověď #475 v:
27. Prosinec 2005, 10:11 »
Ja uz kontaktoval Tech. podporu takze je vse ok diky za rady priste na da vinci uz kaslu
Preji hezky den.
uložena
Sewer
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #476 v:
27. Prosinec 2005, 11:10 »
Zdravim, potreboval bych poradit. Koupil jsem si telefon D750i a uspesne aktualizovat jeho fw. 14 dni funoval bez problemu az do chvile, nez jsem jej vypnul a vyndal baterii kvuli vymene SIM. Od te doby uz jsem ho nespustil. Respektive pustil, ale nefunguje. Kdyz se ho pokousim zapnout, rozsviti se displej asi na 2s a pak zhasne a zcerna a telefon na nic nereaguje, jakoby zamrzl, a musim vyndat baterii, aby se displej vypnul uplne. Zkousel jsem obnovu pomoci aktualizacni sluzby, ale telefon dela behem i pote to same. Byl bych opravdu vdecny, kdybyste mi mohl nekdo poradit. Diky za odpoved.
uložena
pastynko
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #477 v:
27. Prosinec 2005, 11:23 »
skade si mal D750? myslim od koho customizovany
?
firmware asi nepozries aky mas kedze ti nic nejde...
odporucam kontaktovat technicku podporu tu na SEMANIA.CZ urcite ti pomozu!
uložena
what.a.fuck
Uzivatel
«
Odpověď #478 v:
02. Leden 2006, 12:29 »
hele, po aktualizaci mi zmizi i ty posr*** hlasky a ikony od T-Mobilu?! prosim... nechci to tam!
uložena
pastynko
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #479 v:
02. Leden 2006, 12:37 »
nie, to by si musel decustomizovat
uložena
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana:
1
...
30
31
[
32
]
33
34
...
47
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
K750i/W700i/W800i/D750i
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Aktualizace pomoci internetu - jak na to
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.048 sekund, 18 dotazů.