SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 22:00

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Aktualizace pomoci internetu - jak na to
Strana: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 47
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Aktualizace pomoci internetu - jak na to  (Zobrazeno 273513 x)
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #210 v: 06. Říjen 2005, 21:13 »

Aktualizoval jsem moji K750i vodafone UK edici uz po nekolikate a pokazde v poho, ale dneska jsem udelal update a telefon uz nejde zapnout.Jenom problikne,jakoby se chtel zapnout a pak uz se nerozjede.Nevite co s tim???

Zkus rezim obnoveni.....
uložena
ps2man
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #211 v: 06. Říjen 2005, 21:30 »

To nepomohlo - zkusil jsem 2x a zatim ani ***** Cry
uložena

SE K750i exclusive for VODAFONE UK
Fester
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #212 v: 06. Říjen 2005, 22:08 »

2 liborek: Souhlasim, ze 100krat zodpovezena otazka jiz opravdu boli, ale s daty nemas pravdu. Ty v telefonu zustanou.....update do teto casti nezasahuje....
sry : neumim cist...myslel jsem neco jinyho....ja nevim jak me napadlo jsem myslel prehrani softu...tak sorry a omlouvam se......data ti v tomto pripade zustanou.....tobe se take omlouvam...asi toho je v posledni dobe moc(vysoka) tak prominte hosi......samozrejme vim ze update do teto casti nezasahuje... tak zatim ...mam si upravit tu mou blbou poznamku? ale stejne jsem mel pravdu ze je to tu mockrat.... Cool
uložena

uzivej dokaÂť zijes :-)   K750i :-)
vvcrx
Uzivatel
Telefon: x10mini,Xmini

Zobrazit profil
« Odpověď #213 v: 06. Říjen 2005, 22:37 »

2 liborek: Souhlasim, ze 100krat zodpovezena otazka jiz opravdu boli, ale s daty nemas pravdu. Ty v telefonu zustanou.....update do teto casti nezasahuje....

Nechci se vam do toho michat hosi  Smajlík.Asi zustanou,ale ja sem mel problem s aktualizaci a musel sem pouzit master reset,cili sem o vse prisel,proto doporucuji zalohu  Roll Eyes
uložena
Victor
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #214 v: 07. Říjen 2005, 06:52 »

Nechci se vam do toho michat hosi  Smajlík.Asi zustanou,ale ja sem mel problem s aktualizaci a musel sem pouzit master reset,cili sem o vse prisel,proto doporucuji zalohu  Roll Eyes
A neporadil bys, jak zazalohovat puvodni hry? Presunout na pameÂťovku nejdou. Po master resetu mi tam zustal akorat tenis.  Cry Tech letadylek je vazne skoda. Nedaji se odnekud stahnout?
uložena

D750i v buvoli kuzi od Krusella a s firmwarem kacka od Vagnera Mrknutí
vvcrx
Uzivatel
Telefon: x10mini,Xmini

Zobrazit profil
« Odpověď #215 v: 07. Říjen 2005, 07:28 »

Cituji
A neporadil bys, jak zazalohovat puvodni hry? Presunout na pameÂťovku nejdou. Po master resetu mi tam zustal akorat tenis.  Cry Tech letadylek je vazne skoda. Nedaji se odnekud stahnout?
Cituji

Tak to je jedine,co se mi zalohovat nepodarilo  Cry.Respektive sem na hry zapomel a tudiz to ani nevyzkousel,proste je tam uz nemam.
uložena
tomes
Anonym
« Odpověď #216 v: 08. Říjen 2005, 09:44 »

Zdravim vsechny Smajlík
Prosim vas, online aktualizace se mi stale nepodarila rozjet, nechci to tu moc rozebirat, zkusil jsem snad vsechno mozny, zadna lama nejsem..., chtel jsem se vas zeptat - existuje tu nekdo, kdo aktualizoval s GPRS pripojenim? Zda se mi, ze muj problem by mohl byt v tom. SEUS mi proste nenabehne, objevi se vzdy jen chybova hlaska "Neznama chyba" a konec.
Dik
Tomik
uložena
WhoTheFuckIsThis
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #217 v: 08. Říjen 2005, 10:00 »

Zdravim vsechny Smajlík
Prosim vas, online aktualizace se mi stale nepodarila rozjet, nechci to tu moc rozebirat, zkusil jsem snad vsechno mozny, zadna lama nejsem..., chtel jsem se vas zeptat - existuje tu nekdo, kdo aktualizoval s GPRS pripojenim? Zda se mi, ze muj problem by mohl byt v tom. SEUS mi proste nenabehne, objevi se vzdy jen chybova hlaska "Neznama chyba" a konec.
Dik
Tomik

JJ, to samy. Pres GPRS aÂť delam co delam - Neznama chyba.
uložena

tomes
Anonym
« Odpověď #218 v: 08. Říjen 2005, 10:30 »

Tak si me trosku potesil....nejsem v tom sam, fakt by me to zajimalo, v navodu na SEmanii je uvedeno, ze "GPRS opravdu neni to prave", na SE.com se doporucuje sirokopasmove pripojeni, ovsem nevylucuje se ani modemove...
Chapu, ze s GPRS pobezi aktualizace dlouho...ale, ze se kvuli tomu nerozbehne vubec SEUS? Mozny je vse. MAte jeste nekdo zkusenost? DIKY
uložena
WhoTheFuckIsThis
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #219 v: 08. Říjen 2005, 11:04 »

Taky jsem si porad rikal, co sakra delam blbe. Procital jsem forum porad dokola... a vysledek stejnej. Neznama chyba. Mozna vadi ze s GPRS jsi za NAT... no uvidime. V tejdnu se snad dostanu k lepsimu pripojeni, tak to zkusim znova. Tady mi SEUS proste nenajede:-(
uložena

Fester
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #220 v: 09. Říjen 2005, 13:21 »

ahoj lidi. mam problem...aktualizace mi jede vse v poradku az do doby nez mi naskoci okno s % a v tom se mi to zastavi a nepokracuje to dal...aktualizace telefonu mi stoji uz asi pul hodiny na nule, neboli na 0% stazeni......co mam delat?diky Cry
uložena

fido_cz
Uzivatel
Telefon: HD2

Zobrazit profil
« Odpověď #221 v: 09. Říjen 2005, 13:41 »

A nemas nejaky stary Wokna nebo pomaly pripojeni?
uložena
Fester
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #222 v: 09. Říjen 2005, 13:44 »

ja newim...mam wifi pripojeni 4Mb/s takze tezko to bude pomalym pripojenim.....a wokna?jak to zjistim?pouzivam firefox...porad co s tim...dik
 Kiss
uložena

Venerea
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #223 v: 09. Říjen 2005, 14:27 »

Mas to napsany u ty aktualizace.Odpoj tel. od kabelu vypni ho a po 20 vterinach pripoj Mrknutí
uložena

Tocte se pankacove!
Fester
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #224 v: 09. Říjen 2005, 14:30 »

Mas to napsany u ty aktualizace.Odpoj tel. od kabelu vypni ho a po 20 vterinach pripoj Mrknutí
Nejsem ***** to vim taky  Angry, mam nainstalovany vsechno a nejde mi to! Cheesy
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 47
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Aktualizace pomoci internetu - jak na to
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.038 sekund, 14 dotazů.