SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 00:49

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Aktualizace pomoci internetu - jak na to
Strana: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 47
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Aktualizace pomoci internetu - jak na to  (Zobrazeno 273257 x)
oranzovej
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #225 v: 09. Říjen 2005, 14:58 »

Ahoj idi necet sem vsechny pripsevky ale vsim sem si ze aktualizace online pro W800i je nefunkcni...ale cetl sem clanek uz nvim od koho ze mu aktualizce probehla a jak je z toho nadsenej..zkousim to taky....stahnu sesu (ci co) a vsechno bez tka jak ma .stahene sa ta aktualizace ale pak nastane problem..napise mi to dlouhy okno a vnem slabe a sede je napsano ze akutaliej zarizeni ale nad ti je tucne (presto sede) hvzdicka a ze mam telefon odpojit od USB kabelu a telefon vypnout a pockat 20 sekund...at deam co delm at ho neodpojuji a ckema jesli se enco bude dit nic..kdyz ho odpojim a vypnu v telfonu zadna zmena( asi:P ) a okno s procentualnim barem a tema dvmea hlaskama co sem psal vyse se porad nemeni...co to je?? a co s tim ??:SadCry a ted sem zjistilz e ma enkdo stejen problem mno jo kdzy ho ale po dvaceti vterinach pripojim tak se STALE nic ndeje...
uložena

Orange Rulez - SE w800i Zvlast - az na ty problemy s aktualziaci Sad
fido_cz
Uzivatel
Telefon: HD2

Zobrazit profil
« Odpověď #226 v: 09. Říjen 2005, 15:16 »

ja newim...mam wifi pripojeni 4Mb/s takze tezko to bude pomalym pripojenim.....a wokna?jak to zjistim?pouzivam firefox...porad co s tim...dik
 Kiss

Wokna=Windows  Smajlík  Jinak pod Firefoxem mi to taky blblo, zkus to pod IE.
uložena
liborekone
Anonym
« Odpověď #227 v: 10. Říjen 2005, 08:42 »

ja newim...mam wifi pripojeni 4Mb/s takze tezko to bude pomalym pripojenim.....a wokna?jak to zjistim?pouzivam firefox...porad co s tim...dik
 Kiss

Wokna=Windows  Smajlík  Jinak pod Firefoxem mi to taky blblo, zkus to pod IE.

jj,dik...zkusim to
uložena
Bad.Man
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #228 v: 10. Říjen 2005, 11:52 »

ahoj lidi. mam problem...aktualizace mi jede vse v poradku az do doby nez mi naskoci okno s % a v tom se mi to zastavi a nepokracuje to dal...aktualizace telefonu mi stoji uz asi pul hodiny na nule, neboli na 0% stazeni......co mam delat?diky Cry

Nebude to nahodou stejny Huh " Uzivatel: cepo  05. Øijen 2005, 10:45
mam problem.pekne som drzal c a nainstaloval som novy hw.ale po tom mi se uptade stale hlasi ze aktualizovanych je len nula percent a nevyzera ze to nieco robi.co robit?mozem to v pohode vypnut alebo co?

Kdybys poradne cetl .... na strance 10 tohohle threadu jsem to psal ....."

A za druhy - ja teda nevim .... mozna se budu ptat na naprostou kravinu ..... ale vy co aktualizujete pres GPRS tak jste pripojeny pres jinej telefon (nebo GPRS modem, karta apod.) a nebo pres ten telefon kterej hodlate aktualizovat Huh
uložena

Nebe je modry, voda je mokra a Satan Claus na nas ciha a je cim dal silnejsi... (The Last Boyscout)

NOK5110->NOK3210->SIE M35->MOT V55->SIE S55->NOK 6510->MOT V600->SE K750i+P910i+MS DUO 2GB+NaviLock+TomTom
libor¨
Anonym
« Odpověď #229 v: 10. Říjen 2005, 12:31 »

ahoj lidi. mam problem...aktualizace mi jede vse v poradku az do doby nez mi naskoci okno s % a v tom se mi to zastavi a nepokracuje to dal...aktualizace telefonu mi stoji uz asi pul hodiny na nule, neboli na 0% stazeni......co mam delat?diky Cry

Nebude to nahodou stejny Huh " Uzivatel: cepo  05. Øijen 2005, 10:45
mam problem.pekne som drzal c a nainstaloval som novy hw.ale po tom mi se uptade stale hlasi ze aktualizovanych je len nula percent a nevyzera ze to nieco robi.co robit?mozem to v pohode vypnut alebo co?

Kdybys poradne cetl .... na strance 10 tohohle threadu jsem to psal ....."

A za druhy - ja teda nevim .... mozna se budu ptat na naprostou kravinu ..... ale vy co aktualizujete pres GPRS tak jste pripojeny pres jinej telefon (nebo GPRS modem, karta apod.) a nebo pres ten telefon kterej hodlate aktualizovat Huh

nejsem hloupej Cool tohle jsem nasel...ale vyjmuti kabeluz nepomohlo a furt jsem na nule...fakt newim co s tim.....prolezl jsem si tento thread celej Huh Mrknutí
uložena
Honzik.K
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #230 v: 10. Říjen 2005, 12:56 »

cau, mne to dela u me W800 presne to samy, mobil dle instrukci odpojim, vypnu, pripojim, on se zapne a nic se nedeje, zkousel jsem to dnes behem dopoledne a to v IE i Firefoxu, bohuzel se stejnym vysledkem...
nevim nekdo co s tim?
uložena
Bad.Man
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #231 v: 10. Říjen 2005, 12:59 »

2 Libor: Pak teda jeste co mas za verzi Win .... ale pokud bys mel starsi nez Win2000 tak bys to myslim nerozbehl az sem ..... a psal jsi ze pouzivas Firefox Huh Pokud jo tak zkus IE 6 .....

A pak uz jen vyzkouset znova instalaci toho ovladace dle postupu tady ve foru .... pres spravce zarizeni .....
uložena

Nebe je modry, voda je mokra a Satan Claus na nas ciha a je cim dal silnejsi... (The Last Boyscout)

NOK5110->NOK3210->SIE M35->MOT V55->SIE S55->NOK 6510->MOT V600->SE K750i+P910i+MS DUO 2GB+NaviLock+TomTom
Rude Boy
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #232 v: 11. Říjen 2005, 18:49 »

no,me to porad nefunguje.aÂť delam co delam.mam telefon prave prinesenej ze servisu,nahrali mi "novej" firmware,r1L002..coz novy neni ani nahodu.drzim "c",pripojim kabel,nainstaluju ovladace,spustim aktualizaci,nainstaluju we update service a napise to chyba komunikace se zarizenim..mam xpcka,750ku od oskara,podle servisu by nahrat firmware jit mel bez problemu.a platit byÂť jen malou castku za nahrani v technicke podpore se mi moc nechce..
uložena

Lukin
Anonym
« Odpověď #233 v: 12. Říjen 2005, 20:02 »

Nazdar lidi,
predem bych rad upozornil pripadne kamenovace, ze jsem opravdu neuspesne hledal kde me to jen napadlo.

Tak a ted k memu problemu: nefunguje mi update service. Nemam zadny problem s instalaci ovladacu, aplikace...zkratka spojeni telefonu a PC funguje bezvadne (ano i update ovladace mam dle navodu nainstalovany). Po absolvovani pocatecnich kroku a odsouhlaseni licencnich podminek mi update service vrati chybu: Aplikace oznamila nedefinovanou chybu. Zkuste to znovu. Pokud problem pretrvava, kontaktujte podporu.

Java konzole meho prohlizece vsak zachyti chybku trochu podrobneji. Nebudu vas unavovat kompletnim vypisem, ale tou nejdulezitejsi informaci je: ServletStream opened
Got result from servlet opend
Class not found: homeflash.MainClass

Samozrejme je mi jasne, ze se Java aplikaci nepodarilo najit nejakou tridu, kterou nezbytne potrebuje. Ale brouzdanim po netu jsem se dopidil toho, ze problem pry souvisi s firewallem. Tazi se tudiz tech, kteri s tim maji skutecne zkusenost, zda se da upadte service spustit i s firewallem (ktery samozrejme firma pouziva) nebo mi nezbyva, nez se poohlidnout po nekom, kdo na svem PC takovy problem nema a udelal by dobry skutek. Tj. zajima mne zda je potreba neco nastavit v konfiguraci PC, resp. JVM (java virtual machine) nebo mam smulu. Verte mi, ze nejsem zadny laik a vykousel jsem vsemozne kombinace, takze rady typu: Ja bych zkusil to a to... opravdu neocenim, zkratka hledam nekoho, kdo prakticky vyresil takovy problem. Dikes.

Jen tak pro poradek, jedna se o SE W800, WIN XP CZ, SP2, j2re1.4.2_04... antivir docasne vypnuty
uložena
oranzovej
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #234 v: 12. Říjen 2005, 23:33 »

Ja se s tou aktualizaci peru uz taky par dni a po neuspechu s 0% stahovanim sem dospel k pomoci s vypnutim mobilu...dekanim pres 20s a s pridrzenym C pripojil zpatky na kabel a drzel dokud se nebojevil cas 12 min a nenabehlo prvi procento..ael ve 49% chyba komuniakce se zarizenim...mobil funguje..da se snimm pracovat jen je vsechno krome T9 anglicky, a nejde spustit fotak...MP3player funguje vpohode..radio sem enzkousel a atim o nicem vic nevim..nefunuje anstaveni jazyka telefonu ani podle SIM..porad anglictina:( ted mi poradte co s tim:(
uložena

Orange Rulez - SE w800i Zvlast - az na ty problemy s aktualziaci Sad
HOLIS
Anonym
« Odpověď #235 v: 13. Říjen 2005, 07:39 »

Dobry den preji
Chtel bych se zeptat Aktualizoval jsem si firmware na k750 vsechno probehlo v poradku bez jakychkoliv problemu akorad novy firmware pracuje o hodne pomaleji nez stary mate s tim taky takovy zkusenosti??? animovane gify se zacali sekat menu se otvira pomaleji a td... Zajimalo by me jak je tohle mozny.
Predem dekuji
uložena
maku
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #236 v: 13. Říjen 2005, 13:05 »

Dobry den preji
Chtel bych se zeptat Aktualizoval jsem si firmware na k750 vsechno probehlo v poradku bez jakychkoliv problemu akorad novy firmware pracuje o hodne pomaleji nez stary mate s tim taky takovy zkusenosti??? animovane gify se zacali sekat menu se otvira pomaleji a td... Zajimalo by me jak je tohle mozny.
Predem dekuji
Hmm a procetl jsis toto forum? jinak zkus tohle http://semania.cz/component/option,com_smf/Itemid,78/topic,1731.0Jinak jak na to menu>nastaveni>obnovit nastaveni>obnovit vse a potom zadas kod a to jsou 0000
« Poslední úprava: 13. Říjen 2005, 13:09 od maku » uložena

SE D750i >>> W800i FW R1BC002; SE Z530i   Cheesy
tomes
Anonym
« Odpověď #237 v: 13. Říjen 2005, 16:46 »

Samozrejme, ze na net nejsem pripojenej pres K750i, na to mam svoji vernou T68i, nicmene problem je porad stejny, jak pise Lukin

Cituji
Tak a ted k memu problemu: nefunguje mi update service. Nemam zadny problem s instalaci ovladacu, aplikace...zkratka spojeni telefonu a PC funguje bezvadne (ano i update ovladace mam dle navodu nainstalovany). Po absolvovani pocatecnich kroku a odsouhlaseni licencnich podminek mi update service vrati chybu: Aplikace oznamila nedefinovanou chybu. Zkuste to znovu. Pokud problem pretrvava, kontaktujte podporu.

Zrejme to nebude problem v GPRS, ale kdovivcem  Cheesy Ja uz to beru s humorem, ale stvalo (uz jsem vychladnul) me to dost, stravil jsem nad tim spoustu casu, a h...., porad nedefinovana chyba, kurna, kdybych ja ji tak dokazal definovat Tongue
uložena
amigo
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #238 v: 13. Říjen 2005, 22:40 »

Zdravim vsechny Smajlík
Prosim vas, online aktualizace se mi stale nepodarila rozjet, nechci to tu moc rozebirat, zkusil jsem snad vsechno mozny, zadna lama nejsem..., chtel jsem se vas zeptat - existuje tu nekdo, kdo aktualizoval s GPRS pripojenim? Zda se mi, ze muj problem by mohl byt v tom. SEUS mi proste nenabehne, objevi se vzdy jen chybova hlaska "Neznama chyba" a konec.
Dik
Tomik

JJ, to samy. Pres GPRS aÂť delam co delam - Neznama chyba.

naprosto stejny problem, stahnu ten program, rozbaluji - dojede do 100% a dal nic... asi zkusim nekoho s vysokorychlostnim netem  Roll Eyes
uložena

K750i - my amigo Smajlík
TomasZmuda
Uzivatel
Telefon: SE XPERIA X10i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #239 v: 14. Říjen 2005, 09:41 »

Aktualizace probehla uspesne. FoÂťak funguje seska T9 taky. nejde ale cestina!!! nevim co s tim...  Undecided
uložena

T230->T630-> K750i->P910i->K600i->M600i->K800i->W710i->W880i->W850i->K810i->P1i->K850i->G900->C902->XPERIA X1i->

XPERIA X10i & Live View
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 47
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Aktualizace pomoci internetu - jak na to
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.044 sekund, 17 dotazů.