SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
29. Duben 2025, 14:20
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
K750i/W700i/W800i/D750i
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Aktualizace pomoci internetu - jak na to
Strana:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...
47
« předchozí
další »
Autor
Téma: Aktualizace pomoci internetu - jak na to (Zobrazeno 276048 x)
KeNnY
Uzivatel
Pohlaví:
Re: Aktualizace pomoci internetu - jak na to
«
Odpověď #195 v:
05. Říjen 2005, 14:52 »
Uživatel: Bad.Man 05. Říjen 2005, 09:59
Uživatel: cepo 05. Říjen 2005, 09:45
mam problem.pekne som drzal c a nainstaloval som novy hw.ale po tom mi se uptade stale hlasi ze aktualizovanych je len nula percent a nevyzera ze to nieco robi.co robit?mozem to v pohode vypnut alebo co?
Kdybys poradne cetl .... na strance 10 tohohle threadu jsem to psal .....
myslim si, ze niekto nema chut citat vsetky theatry a radej se hned zepta.... co by to tu bylo kdyby to tu delal kazdy... asi by sme jednu otazku opakovali 151551566156x
tak ako to je s Eurotelom a OSkarom update a ich zvuk fotaku
uložena
Sony Ericsson Arc
Predator
Anonym
«
Odpověď #196 v:
05. Říjen 2005, 15:15 »
Uživatel: MatejGorlicky 05. Říjen 2005, 14:52
Uživatel: Bad.Man 05. Říjen 2005, 09:59
Uživatel: cepo 05. Říjen 2005, 09:45
mam problem.pekne som drzal c a nainstaloval som novy hw.ale po tom mi se uptade stale hlasi ze aktualizovanych je len nula percent a nevyzera ze to nieco robi.co robit?mozem to v pohode vypnut alebo co?
Kdybys poradne cetl .... na strance 10 tohohle threadu jsem to psal .....
myslim si, ze niekto nema chut citat vsetky theatry a radej se hned zepta.... co by to tu bylo kdyby to tu delal kazdy... asi by sme jednu otazku opakovali 151551566156x
tak ako to je s Eurotelom a OSkarom update a ich zvuk fotaku
heh, sice vtipny, ale i kdyz jsem tady cetl temer vsechny thready ktere se tim zabyvaji, tak jsem porad tam kde jsem byl. Kazdy mi rikate, at si prectu zacatek topicu, ale zrejme prehlizite, ze vam pisu, ze jsem ho uz cetl a zkousel to nekolikrat na s ruznymi zpusoby obmeneni a porad to nejde ..
Proste nereaguje to na drzeni Ccka jak pri aktualizaci, tak jen pri samotnym behu Win... proste mi to samo nacte flash disk a zadny ovladace aktualizovat nechce. Kdyz to udelam rucne a najdu si ten aktualizacni soubor, tak mi to zahlasi, ze ovladace nejsou spravny a ze pristroj nebude makat dobre. Zkousel jsem je stahnout znova, z ruznych linku tady uvedenych a porad stejny.
uložena
MartinVagner
Anonym
«
Odpověď #197 v:
05. Říjen 2005, 15:24 »
Existuji dva druhy ovladacu, jeden ke kabelu a druhy k updatu. Prvni se naistaluji po prvnim pripojeni mobilu k PC, druhe lze nainstalovat kdykoliv a to tak, ze vypnete telefon a odpojite kabel. Pak se podrzi klavesa C a pripoji kabel. V ten moment se objevi nove ovladace. Zavedu cestu k driverum od updatu a je hotovo. Pokud se to nepovede, tak skocim do spravce zarizeni a provedu stejny proces s tim ze ve stejny okamzik zmacknu i v PC polozku vyhledat zmeny hardware. Novy hardware se proste musi objevit.
Link na ovladace je
tady
Sorry ale vetsina uzivatelu dela banalni chybu u sebe a stale dokola se na neco pta. Nakonec kazdy zjisti ze udelal volovinu sam a je kdyz. No a druhy den se na to stejne zepta dalsi a dalsi....
uložena
Predator
Anonym
«
Odpověď #198 v:
05. Říjen 2005, 15:38 »
Uživatel: MartinVagner 05. Říjen 2005, 15:24
Existuji dva druhy ovladacu, jeden ke kabelu a druhy k updatu. Prvni se naistaluji po prvnim pripojeni mobilu k PC, druhe lze nainstalovat kdykoliv a to tak, ze vypnete telefon a odpojite kabel. Pak se podrzi klavesa C a pripoji kabel. V ten moment se objevi nove ovladace. Zavedu cestu k driverum od updatu a je hotovo. Pokud se to nepovede, tak skocim do spravce zarizeni a provedu stejny proces s tim ze ve stejny okamzik zmacknu i v PC polozku vyhledat zmeny hardware. Novy hardware se proste musi objevit.
Link na ovladace je
tady
Sorry ale vetsina uzivatelu dela banalni chybu u sebe a stale dokola se na neco pta. Nakonec kazdy zjisti ze udelal volovinu sam a je kdyz. No a druhy den se na to stejne zepta dalsi a dalsi....
Jeste jsem neuvedl dost podstatnou vec, kvuli ktere novy FW potrebuji.
Mam R1N005 a mobil mi temer neustale vyhledava sit, nebo zamrzne a musim vyndat baterku, abych ho mohl znova spustit. Tak jestli to neni nahodou nejaka vada HW.. ale cetl jsem na nejakem foru, ze to taky par lidem delalo a prave FW R1N035 to opravil. Proto me tak stve, ze mi to nejde.
Muzu se jeste zeptat, jak poznam, ze mam naisntallovane uz ty ovladace primo na update? Jsou nejak specialne podepsane ve spravci zarizeni? Ja jen jestli je tam mam, ci ne.. aspon to by mi trochu pomohlo.
uložena
Bad.Man
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #199 v:
05. Říjen 2005, 16:33 »
Uživatel: Predator 05. Říjen 2005, 15:38
Uživatel: MartinVagner 05. Říjen 2005, 15:24
Link na ovladace je
tady
Jeste jsem neuvedl dost podstatnou vec, kvuli ktere novy FW potrebuji.
Mam R1N005 a mobil mi temer neustale vyhledava sit, nebo zamrzne a musim vyndat baterku, abych ho mohl znova spustit. Tak jestli to neni nahodou nejaka vada HW.. ale cetl jsem na nejakem foru, ze to taky par lidem delalo a prave FW R1N035 to opravil. Proto me tak stve, ze mi to nejde.
Muzu se jeste zeptat, jak poznam, ze mam naisntallovane uz ty ovladace primo na update? Jsou nejak specialne podepsane ve spravci zarizeni? Ja jen jestli je tam mam, ci ne.. aspon to by mi trochu pomohlo.
R1N005 nezupdatujes .... musis mit tu predchozi verzi ... pak ti projde update na R1N035 .... abys tam dostal tu predchozi (a taky posledni oficialni verzi R1Lnebo R1Jxxx - ted si nemuzu vzpomenout) tak to musis resit dotazem tady na technickou podporu techto stranek a oni ti tam flashnou tu verzi a povolej net update (me to delal Filip Ludvik - spokojenost) a pak uz je to v pohode .... Co se tyka tveho problemu s "C" tak si precti muj postup na strance 10 tohohle threadu pripadne jiny - tusim ze to byl primo clanek s navodem a obrazkama (na hlavni strance -> menu a tam najit potrebnou sekci) a pak postupuj step by step .... musis VYPNOUT FOUN a odpojit kabel .... pak stisknout C A NEZAPINAT FOUN a pripojit kabel .... foun se zapne sam a Win si reknou o ovladac .... kdyz uz jsme u tech Win .... ovladac a update pobezi POUZE NA WIN 2000 a novejsich (WIN XP HOME, WIN XP PRO) ..... tak a pokud ti to ani pak nepujde tak si to nech pokazdy updatovat od jinejch pac pak uz ti neni ani rady a ani pomoci ...... btw predpokladam podle R1N005 ze ten foun je sedivka co? Tudiz ani update v autorizaku pro tebe nepripada v uvahu ..... hmmm smula asi ..... no zkus to co sem tady popsal ....
uložena
Nebe je modry, voda je mokra a Satan Claus na nas ciha a je cim dal silnejsi... (The Last Boyscout)
NOK5110->NOK3210->SIE M35->MOT V55->SIE S55->NOK 6510->MOT V600->SE K750i+P910i+MS DUO 2GB+NaviLock+TomTom
Kabuto
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #200 v:
05. Říjen 2005, 17:38 »
Tak a je to doma mam uz R1N035. Diky Bad.Mane ja ty si me upozornil na to ze telefon pri drzeni "c" nemam zapinat, coz sem celou dobu delal a tak to neslo. Kdyz sem to udelal s tim vypnutym telefonet tak na prvni pokus. Jupiiiii.
uložena
Sony - CMD J6
Sonyericsson - T610
Sonyericsson - K750i R1N035 + Sandisc 1 GB + MobilMate MS "4v1" + HPM-70
MartinVagner
Anonym
«
Odpověď #201 v:
05. Říjen 2005, 21:10 »
Verze R1N005 muzes v klidu updatovat na R1N035 pomoci online update....
2 Predator: Zkus dat kabel do jineho USB portu a zopakuj proces. Musi se opet objevit novy hardware pri vypnutem phonu, drzeni C a zasunuti kabelu do konektoru. Pak je nasmeruj na
ovladace updatu
.
«
Poslední úprava: 05. Říjen 2005, 21:11 od MartinVagner
»
uložena
Bad.Man
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #202 v:
06. Říjen 2005, 09:39 »
Uživatel: MartinVagner 05. Říjen 2005, 21:10
Verze R1N005 muzes v klidu updatovat na R1N035 pomoci online update....
No ja nevim .... ja vychazim z toho co jsem se tady docetl a co mi rekl Filip .... kazdopadne je to mozny ze to jde ale co ja vim tak tenhle FW neni oficialni (nebo se pletu???) a hlavne je to vetsinou spojeny s tim, ze ho maj sedivky a tudiz nemaj spravny CDA (nebo jak se ta zkratka jmenuje) a tim padem bloknutej net update .... tak proto jsem si to asi spojil s tim, ze to obecne nejde .....
uložena
Nebe je modry, voda je mokra a Satan Claus na nas ciha a je cim dal silnejsi... (The Last Boyscout)
NOK5110->NOK3210->SIE M35->MOT V55->SIE S55->NOK 6510->MOT V600->SE K750i+P910i+MS DUO 2GB+NaviLock+TomTom
Muk
Anonym
«
Odpověď #203 v:
06. Říjen 2005, 12:30 »
Uživatel: MartinVagner 05. Říjen 2005, 09:51
Update spusten i pro model SE W800i
viz
bleskovka
jde pres SE Update flashnout K750i firmwarem W800i, nebo pouze v servisu?
uložena
fido_cz
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: HD2
«
Odpověď #204 v:
06. Říjen 2005, 12:32 »
Uživatel: Muk 06. Říjen 2005, 12:30
viz
bleskovka
Ani v servisu (autorizovanem). Udelaji ti to sikulove ze zdejsi technicke podpory.
uložena
KeNnY
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #205 v:
06. Říjen 2005, 16:27 »
Uživatel: Muk 06. Říjen 2005, 12:30
viz
bleskovka
tahle otazky taky uz jednou byla polozena... odpoved NE muze to jenom nase technicka podpora
uložena
Sony Ericsson Arc
finnak
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: N73 ME, 2GB, AD-41 + KossPortaPro,
«
Odpověď #206 v:
06. Říjen 2005, 20:57 »
jsem novacek v tomto oboru, trochu se i bojim provest update moji W800i, ale chtel jsem se zaptat, zda mi zustanou vsechna data v mobilu po provedenem updatu
diky
uložena
Fester
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #207 v:
06. Říjen 2005, 21:01 »
zkus na tomto foru trochu vic hledat...je to tu uz mockrat vysvetlene... (data ti nezustanou) OPRAVENO...SAMOZĂEJMI TI ZUSTANOU.........priste vic hledej..zdar
ja uz jsem z techto lidi ,ktery se ptaj na veci ktery uz jsou tisickrat zodpovezeny, nanervy...
ALE PĂIZNAVAM ÂE SEM SE JEDNOU TAKE PTAL NA NICO CO V TOMTO FORU BYLO UÂ ZODPOVIZENE
NOVAEKOVI SE TO STANE..JEŠTI NEUMI TAK HLEDAT,POUÂIT ROZŠIĂENY HLEDANI ATD. HOJ
«
Poslední úprava: 06. Říjen 2005, 22:11 od Liborek.one
»
uložena
uzivej dokaÂť zijes :-) K750i :-)
MartinVagner
Anonym
«
Odpověď #208 v:
06. Říjen 2005, 21:04 »
2 liborek: Souhlasim, ze 100krat zodpovezena otazka jiz opravdu boli, ale s daty nemas pravdu. Ty v telefonu zustanou.....update do teto casti nezasahuje....
uložena
ps2man
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #209 v:
06. Říjen 2005, 21:09 »
Aktualizoval jsem moji K750i vodafone UK edici uz po nekolikate a pokazde v poho, ale dneska jsem udelal update a telefon uz nejde zapnout.Jenom problikne,jakoby se chtel zapnout a pak uz se nerozjede.Nevite co s tim???
uložena
SE K750i exclusive for VODAFONE UK
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...
47
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
K750i/W700i/W800i/D750i
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Aktualizace pomoci internetu - jak na to
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.05 sekund, 18 dotazů.