SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 22:26

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Aktualizace pomoci internetu - jak na to
Strana: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 47
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Aktualizace pomoci internetu - jak na to  (Zobrazeno 273245 x)
s.mark
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: HTC Desire Z

Zobrazit profil
« Odpověď #105 v: 19. Září 2005, 10:13 »

Zdravim vsechny.Predem se omlouvm jestli se to daty uz resilo a ja o prehlid. Mam tady K750i FW R1L002 od kamarada a pokousim se uz asi po treti update pres net na R1N035. Vse probehne v naprostem poradku,USB driver atd vse mam. Po aktualizaci mi to napise ze tel je OKaktualizovany. Znova restart pak kontrola FW a mam tam furt ten stary R1L002. Nevite nekdo proc? A to jsem to delal na svem tel a vse probehlo v poradku vcetne zmeny FW.
Dekuji.

Ano, to uz se tady opravdu parkrat resilo, Martinu Vagnerovi se uz o tomhle musi i zdat :-)
Problem je zrejme ve tvem CDA, pro urcite CDA bude aktualizace uvolnena pozdeji, tudiz pokud si akutlizoval, a po dokonceni tam mas ten stejny firmware tak to znamena ze to je nejnovejsi firmware ktery je pro dane (tvoje) CDA dostupny....prozatim ;-)
uložena

T10, T28, T68, T610, T630, K700i, K750i, P910i, Z800i, K800i, W850i , P1i ,W960, HTC HD, X10 mini pro, HTC Desire Z...
Karel Attl
Uzivatel
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil
« Odpověď #106 v: 19. Září 2005, 11:39 »

Zeptam se, nejak jsem to tady z toho nepochopil. To ze zmizi cestina po online updatu se stane kazdymu nebo je to nejakej bug a zalezitost jen par telefonu? A jak je vubec mozny ze se to stane?

Tento problem vznika u dovozovych telefonu, kde byla neodborne dohrana ceska lokalizace....

Vsem majitelum dovozovych kacek doporucuji peclive zvazit update po internetu....

Diky za odpoved.. Mam oskari telefon, takze tohle se me teda zrejme netyka..
uložena

XPERIA X10i 2.2
la_da
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #107 v: 19. Září 2005, 19:50 »

Tak jsem psal ohledne akt. FW do SE.cz a ti mne jeste neodpovedeli. Dale jsem psal na oskarenu do Oskara a zde je jejich odpoved:
" Firmware si nechte aktualizovat v autorizovanem servisu. V ramci zaruky vam bude tato oprava provedena zdarma.    
   Sony Ericssony K750i dodavane operatorum neumoznuji aktualizaci firmwaru pres internet, protoze se u nich pocita prave s customizaci. Ovsem ta u Oskara neni provadena.

Nicmene setkal jsem se s K700 prodavanou u Oskara, ktera sla aktualizovat pres internet - takze u K750i tomu asi bude obdobne, vetsi cast telefonu tuto funkci nebude umoznovat, ovsem nektere serie mozna ano."

A MUJ DOVETEK: tak jsem z toho jelen, panove.
uložena
jonza
Uzivatel
Telefon: Xperia Mini

Zobrazit profil
« Odpověď #108 v: 20. Září 2005, 06:22 »

Takze pokud je jediny servis v Praze a treba ja jsem z Havirova, tak si tam musim odskocit, nebo ho poslat, takze zase na ...
Tohle nejak nedomysleli! Embarrassed
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #109 v: 20. Září 2005, 06:33 »

Aby jsme zamezili ruznym spekulacim a nezodpovezenym otazkam, tak od ted budeme vzdy uvadet kdo muze telefon aktualizovat, pripadne pro koho je novy firmware urcen.

Pocitejte s tim, ze my se ve vetsine pripadu dostaneme k novym verzim firmware jako prvni. Do servisnich stredisek dany firmware dorazi zhruba s mesicnim zpozdenim. Po vcerejsim rozhovoru s ceskym zastoupenim Sony Ericssonu mam sliben prijem informaci o firmwarech, ktere dorazi do ceskych servisnich stredisek.

Takze az u nas se objevi informace, tak vy muzete zabehnout do servisu. Nebo zabehnout k nam a mit firmware jako prvni, rozhodnuti je jen na vas.
uložena
Victor
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #110 v: 20. Září 2005, 09:15 »

Obavam se, ze jak bych se svym D750i alias K750i do servisu zabehl, tak bych s nim i vybehl.  Grin No jeste ze tu mame technickou podporu.  Cool
uložena

D750i v buvoli kuzi od Krusella a s firmwarem kacka od Vagnera Mrknutí
w4tch0
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #111 v: 20. Září 2005, 09:51 »

Jedna otazocka, ... nie som si totiz isty, ci som to pochopil spravne, ako je to s tymy fonmi od orange SK ... ci je to tak ako napr. u oskara, ze aktulizacia ide/pojde, ale s oneskorenim oproti nebrandovanym telefonom, alebo je to proste natvrdo zablokovane u tej verzie R1J002, a aktualizacia pojde len po preflashnuti na nebrandovany FW?  Huh

Bo ked dam update, tak mi nenapise, ziadnu hlasku ze mam uz aktulany FW, ani ziadnu chybovu hlasku, vsetko pekne zbehne, akurat po zapnuti telefonu zistim ze FW sa nezmenil.  Roll Eyes

Ak to tu uz dakde je takto polopastisticky vysvetlene, tak sorry  Embarrassed
uložena

SE K750i   FW:R1CA021 ... zazrakom, este stale plne funkcny Cheesy
Sony Memory Stick Pro Duo 1GB
HPM-70 Sluchatka
Kabuto
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #112 v: 20. Září 2005, 14:15 »

Tak uz nevim co mam delat. Budto sem uplnej lempl a nebo delam neco spatne. Vsechno jde v pohode az k tomu kroku ktery se tady uz nekolikrat resil a to jest vypnuti telefonu, drzeni tlacetka "c" a pak by se mel objevit novy hardware. Jenomze ja jsem to zkousel uz hafokrat ale porad nic. Nevim uz co s tim povedlo se mi to jen jednou a to kdyz sem si tam instaloval ten driver na kabel jak psal MartinVagner ze by sem mel udelat jako prvni. Nevim jestli je to kvuli tomu ale proste mi to u ty hlasky kdy mam vypnout telefon a zas ho zapnout s pripojit s ceckem nejde. Tak jestli mi s timhle nekdo poradi tak budu fakt vdecnej.
uložena

Sony - CMD J6
Sonyericsson - T610
Sonyericsson - K750i R1N035 + Sandisc 1 GB + MobilMate MS "4v1" + HPM-70
Gil
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #113 v: 20. Září 2005, 16:05 »

Tak uz nevim co mam delat. Budto sem uplnej lempl a nebo delam neco spatne. Vsechno jde v pohode az k tomu kroku ktery se tady uz nekolikrat resil a to jest vypnuti telefonu, drzeni tlacetka "c" a pak by se mel objevit novy hardware. Jenomze ja jsem to zkousel uz hafokrat ale porad nic. Nevim uz co s tim povedlo se mi to jen jednou a to kdyz sem si tam instaloval ten driver na kabel jak psal MartinVagner ze by sem mel udelat jako prvni. Nevim jestli je to kvuli tomu ale proste mi to u ty hlasky kdy mam vypnout telefon a zas ho zapnout s pripojit s ceckem nejde. Tak jestli mi s timhle nekdo poradi tak budu fakt vdecnej.

Ja ho vypnu, oddelam od USB chvili pockam a potom zaroven s drzenim C pripojim k USB as jede o.k.
uložena

K750 Oskar
Jeera
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #114 v: 20. Září 2005, 16:43 »

Vi uz nekdo jak je to s tim IMEI? jsem moc zvedavy, doufam ze to tak neni, protoze by jsem asi moooc plakal!Diky Cry

Bohuzel mam takovy pocit ze to tak je...nekolik mojich znamych , co maji flashnute D750 na Kacko, meli s aktualizaci problem,proste to neslo...
Pokusim se napsat mail do SonyEricsson, ale mam pocit ze tam mi toho moc nereknou, jako obvykle :-)

IMEI CHECK - Pocity stranou, panove, zatim je to IMHO nepravdepodobne!

Jeste to nemam osobne proverene, ale Martin Vagner mi napsal:
"problem mas v tom, ze oni tam dali beta verzi R1N005, ktera se oznacuje jako brown, po upgradu vsak nevratili certifikat na puvodni red.
Timto telefon samozrejme plne funguje, ale update pozna problem
Cela operace je na nekolik sekund
"

Jakmile se dostanu do Ova do servisu, kde mi to delali, overim prakticky, ze je tomu tak a tim by cela hypoteza o IMEI checku dikybohu padla  Smajlík

Nevim, proc to sem Martin nenapise osobne, asi nema cas, tak snad nebude vadit, kdyz ho ocituju  Mrknutí
« Poslední úprava: 20. Září 2005, 17:00 od Jeera » uložena

K800i (UK deOranged) | FW: R1JG001
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #115 v: 20. Září 2005, 17:26 »

Panove s tim IMEI to vypada velmi pravdepodobne, ale tyka se to jen verzi D750i, ktere jsou preflashnute na jiny model. Proste pokud mate v telefonu verzi z jineho modelu tak to nepujde.

Ale uz jsem to tu psal, ze to nejde

Na Sony Ericsson psat nemusis, vcera jsem se s nimi bavil a nevi o tom vubec nic. Nikoho nenapadne, ze nekdo bude takto tunnit telefony...
uložena
sandale
Anonym
« Odpověď #116 v: 20. Září 2005, 18:58 »

no aktualizoval sem to a nejak se to pos Smajlík Smajlík Smajlík a ted kdyz chci zapnout telefon tak mam cernou obrazovku a nic nereaguje prosim poradte jestli neco vite a dyztak kolik stoji oprava v servisu
uložena
s.mark
Uzivatel
Telefon: HTC Desire Z

Zobrazit profil
« Odpověď #117 v: 20. Září 2005, 19:15 »

no aktualizoval sem to a nejak se to pos Smajlík Smajlík Smajlík a ted kdyz chci zapnout telefon tak mam cernou obrazovku a nic nereaguje prosim poradte jestli neco vite a dyztak kolik stoji oprava v servisu

Jak pos...o? Probehla ti ta aktualizace v poradku? Nebo se ti to prerusilo? Oprava v servisu, pokud se ti to skutecne stalo pri online aktualizaci, by mela byt zdarma...mas to preci v zaruce :-)
BTW, mas original K750, D750, W800, nebo nejaky preflashnuty modely?
uložena

T10, T28, T68, T610, T630, K700i, K750i, P910i, Z800i, K800i, W850i , P1i ,W960, HTC HD, X10 mini pro, HTC Desire Z...
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #118 v: 20. Září 2005, 19:25 »

Jak pos...o? Probehla ti ta aktualizace v poradku? Nebo se ti to prerusilo? Oprava v servisu, pokud se ti to skutecne stalo pri online aktualizaci, by mela byt zdarma...mas to preci v zaruce :-)
BTW, mas original K750, D750, W800, nebo nejaky preflashnuty modely?

Vyrobce negarantuje vady pri aktualizaci, je to napsano v podminkach...

Zkus rezim obnoveni...
uložena
sandale
Anonym
« Odpověď #119 v: 20. Září 2005, 20:06 »

no proste sem to dal aktualizovat a vono to porad neslo pak sem prehodil usb porty a asi to slo ale ja to nevedel tak sem to vypojil jenom to napsalo ze sem to prerusil no a uz sem to nezapnul dyztak napiste plssssssssss
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 47
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Aktualizace pomoci internetu - jak na to
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.046 sekund, 18 dotazů.