SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
17. Květen 2025, 20:32

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Aktualizace pomoci internetu - jak na to
Strana: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 47
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Aktualizace pomoci internetu - jak na to  (Zobrazeno 278791 x)
JanRajt
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #75 v: 16. Září 2005, 18:31 »

To je srandy kopec  Grin
uložena

,,Live by the gun - Die by the gun’’ - Tupac Amaru Shakur (16.6.1971-13.9.1996)
Karel Attl
Uzivatel
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil
« Odpověď #76 v: 16. Září 2005, 18:57 »

A jedinej duvod proc by to delali? To jdou dohody s operatorama tak daleko?? Maj databaze vsech telefonu ktery se kdy prodali u kteryho operatora? Sorry, ale tohle se mi moc nezda..
uložena

XPERIA X10i 2.2
Victor
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #77 v: 16. Září 2005, 19:12 »

A jedinej duvod proc by to delali? To jdou dohody s operatorama tak daleko?? Maj databaze vsech telefonu ktery se kdy prodali u kteryho operatora? Sorry, ale tohle se mi moc nezda..
Tobe se to nezda? Tak me to pripada jako velmi pravdepodobne. Proc by si nedelali databazi svych vlastnich vyrobku a komu je expedovali?
uložena

D750i v buvoli kuzi od Krusella a s firmwarem kacka od Vagnera Mrknutí
Gogo
Anonym
« Odpověď #78 v: 16. Září 2005, 21:01 »

...because the SE upgrader now validates the imei number..... Cry
uložena
Karel Attl
Uzivatel
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil
« Odpověď #79 v: 17. Září 2005, 10:25 »

Omg, tak to je teda ficak Shocked
uložena

XPERIA X10i 2.2
[dc98]
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #80 v: 17. Září 2005, 10:57 »

No tak jsem uspesne aktualizoval pres inet update na SE Ceska rep. www. No a co me cekalo za prekvapeni, kdyz jsem po zapnuti founu zjistil, ze to na me mluvi anglicky a cestina neni nikde v nabidce Languages. Sice mi to pro psani sms zprav nabizi Czech Language, ale v menu Jazyku je na prvnim miste "according to Simm" pod tim si predstavuju jazyk dle simmky (mam Oskara pausal) a pak uz tam jsou jen jazyky jako ANJ, POL, LITEV, RUST apod. Takze co ted s tim ? Nevite nekdo ? To sem tedy necekal takovy prekvapko, ze aktualizaci pres www SE CZ prijdu o ceskou lokalizaci. Telefon byl kupovany v cervenci pres jeden velky znamy inet shop a koupeny byl s ceskou lokalizaci. To jsem z toho magor...pomoooc prosim. Angry

Jen pro upresneni mam tam ted po aktualizaci nahranou verzi FW R1N035 (prgCXC125952_EU_1_CL)
« Poslední úprava: 17. Září 2005, 12:23 od [dc98] » uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #81 v: 17. Září 2005, 12:49 »

No tak jsem uspesne aktualizoval pres inet update na SE Ceska rep. www. No a co me cekalo za prekvapeni, kdyz jsem po zapnuti founu zjistil, ze to na me mluvi anglicky a cestina neni nikde v nabidce Languages. Sice mi to pro psani sms zprav nabizi Czech Language, ale v menu Jazyku je na prvnim miste "according to Simm" pod tim si predstavuju jazyk dle simmky (mam Oskara pausal) a pak uz tam jsou jen jazyky jako ANJ, POL, LITEV, RUST apod. Takze co ted s tim ? Nevite nekdo ? To sem tedy necekal takovy prekvapko, ze aktualizaci pres www SE CZ prijdu o ceskou lokalizaci. Telefon byl kupovany v cervenci pres jeden velky znamy inet shop a koupeny byl s ceskou lokalizaci. To jsem z toho magor...pomoooc prosim. Angry

Jen pro upresneni mam tam ted po aktualizaci nahranou verzi FW R1N035 (prgCXC125952_EU_1_CL)

Problem je znamy, reseni je jen jedno, kontaktovat prodejce anebo nasi technickou podporu, ktera dohraje cestinu zpet...
uložena
s.mark
Uzivatel
Telefon: HTC Desire Z

Zobrazit profil
« Odpověď #82 v: 17. Září 2005, 13:09 »

No tak jsem taky zkousel aktualizovat. A sekl jsem se:

Vsechno je v poradku az do bodu, kdy mi nabehne Aktualizacni sluzba Sony Ericsson 1.47. Kliknu na dalsi a pak se objevi okenko: Probiha inicializace zarizeni. Eekejte prosim. a takhle to zustane. Pocitac nepracuje, nic se nestahuje...

Tak jsem spustil spravce spustenych aplikaci (CTRL+ALT+DEL) a pokousel jsem se ukoncit program. Nabehla mi informace s tim, ze program ceka na odezvu ode mne (a ze jej muzu ukoncit, ale ztratim data). Je tohle normalni?

Diky moc.

Tak sem se dostal presne do tohohle bodu. K750 mam nebrandovanou,originalni firmware primo do vyrobce, v pocitaci mam stazene vsechny aktualni ovladace, i ty pro aktualizaci, a jekmile pripojim kabel tak zasek...a kdyz to zaviram pres Spravce uloh tak se dozvim ze program ceka na odezvu ode mne,,,ale pritom mi nedava zedne moznosti...?
uložena

T10, T28, T68, T610, T630, K700i, K750i, P910i, Z800i, K800i, W850i , P1i ,W960, HTC HD, X10 mini pro, HTC Desire Z...
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #83 v: 17. Září 2005, 17:08 »

Informace o aktualizaci

Momentalni situace je nasledujici:

Decustomizovane telefony D750i neni zatim mozne updatovat pomoci internetu. SEUS nespise opravdu dle IMEI pozna, ze stale jde o D750i i kdyz vevnitr tepe firmware K750i. Podobna situace ceka majitele D750i s verzi firmware W800i. Zde vsak zatim aktualizace nebyla spustena.
Mylne jsme na SEManii informovali, ze to mozne bude. Za to se omlouvame, ale hledame reseni jak toto omezeni obejit.

Pokud jde o R1N005, tak i zde se opravdu zda, ze downgrade byl na R1L002 byl mozny, zatimco upgrade na R1N035 se povoli, ale skonci po stazeni hlaskou Chyba komunikace. Opet nam nezbyva provest nekolik testu, ktere nam vse overi a pevne doufame, ze prijdeme problemu na kloub.
 23.53 - Takze opravuji, nyni jsem nahral do telefonu R1N005 a aktualizace se mi povedla napoprve. Vazne nevim kde je problem....
« Poslední úprava: 17. Září 2005, 22:56 od MartinVagner » uložena
KeNnY
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #84 v: 17. Září 2005, 22:23 »

hele martine a jak je to ked som mal Orange FW ?  Huh este sa mi nechce testovat upgrate fw , inac uz pisu na mobile-review forach ten problem s kamerou aky som mal ja, vsetky brandovane telefony.
uložena

Sony Ericsson Arc
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #85 v: 17. Září 2005, 22:45 »

hele martine a jak je to ked som mal Orange FW ?  Huh este sa mi nechce testovat upgrate fw , inac uz pisu na mobile-review forach ten problem s kamerou aky som mal ja, vsetky brandovane telefony.

No Orange aktualizaci umozni mozna pozdeji, ty mas R1L002 a aktualizace ti pujde.

Problemy s kamerou jsou zajimave a nevim kde by mohla byt pricina
uložena
YAMATO
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #86 v: 17. Září 2005, 22:53 »

A nejaky napad, proc to napr. Oskar neumozni? Pritom v navodu je psano, ze to mozne je...neni to tak trochu smecko? Ne ze bych citil nejak urgentni nutnost upgrade fw, ale ze tu moznost vubec nemam...to me netesi Angry
uložena

Kdyz zmizis, tak budes zmizelej, jinak te zmizim ja.
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #87 v: 17. Září 2005, 23:14 »

A nejaky napad, proc to napr. Oskar neumozni? Pritom v navodu je psano, ze to mozne je...neni to tak trochu smecko? Ne ze bych citil nejak urgentni nutnost upgrade fw, ale ze tu moznost vubec nemam...to me netesi Angry

Tu moznost budes mit, ale s casovym odstupem, bohuzel.....
uložena
YAMATO
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #88 v: 17. Září 2005, 23:26 »

Co timhle muzou sledovat? Customizaci bych svym zpusobem pochopil, i kdyz neprekous, ale tohle...no, nenadelame nic, pokud to po case pujde, tak OK...
uložena

Kdyz zmizis, tak budes zmizelej, jinak te zmizim ja.
apophis.k
Anonym
« Odpověď #89 v: 18. Září 2005, 08:31 »

Ja mam takovej malej problemek... aktualizaci sem uspesne provedl, ale kdyz potom vlezu do servisniho menu a kouknu se jestli se mi to akualizovalo, tak zjistim, ze mam porad verzi R1L002... zkousel sem to uz 2x a porad nic...

Pls Help Cry
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 47
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Aktualizace pomoci internetu - jak na to
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.039 sekund, 16 dotazů.