SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
21. Březen 2025, 04:12

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Firmware (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problem s instalaci ImageExpo Developer
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Problem s instalaci ImageExpo Developer  (Zobrazeno 11598 x)
Jozinzbazin
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 21. Leden 2008, 16:27 »

Zdarec vsem,
mam problem s instalaci ImageExpo Developer do P990i. Uz jsem ho tam mel pred MR a ted, kdyz jsem ho tam natlacil, tak se nikde neukazuje. Mel by byt v pameti founu, ale neni Huh. Projel jsem vsechny slozky ve founu (i na karte) pres Xplore, ale ani vidu ani slechu. Pritom jsem ho zkousel nainstalovat jak pres PC Suite, tak i pres BT. Vzdy ohlasil, ze instalace probehla, ale jak uvedeno vyse - zda se, ze nikde neni. Nema nekdo radu?

Mozna jsem to v minulosti prehlidl, ale kdyz spustim BT, tak se mi v kolonce "nazev vlastniho telefonu" ukaze rada asi ctyriceti cisel v rade. Je to normalni? Undecided.

Predem diky.
Jozinzbazin
uložena
m3ph1st0
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE W580i, Nokia N79+Koss Porta Pro

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 21. Leden 2008, 16:36 »

No normalni to teda neni. Zkoueel si restart? Odinstalovat a znovu nainstalovat? Mas spravnou insalacku? Mela by t obyt tahle UIQ_30.5.2 asi 120kb ma myslim.

Jo a jinak, kvuli tomuhle si tohle tema nemusel zakladat, je uz zdehttp://forum.semania.cz/index.php?topic=15742.0
uložena

Jozinzbazin
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 21. Leden 2008, 17:05 »

No to jsem z toho jelen. Nikde jsem to v registrech nenasel, ale pri odinstalaci se objevil Cheesy Tak jsem ho odinstaloval. Jinak jsem zkousel verzi 3.4.3. Stahnu tu novejsi a uvidim. Btw. restart jsem samozrejme zkusil.
JZB
uložena
m3ph1st0
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 21. Leden 2008, 19:40 »

Ta nova by mela jit v pohode ale hlavne si stahni nejnovejsi soft do compu. Me starsi hlasil M600i jako p700i a nemohl jsem ji tudiz ovladat.
uložena

jonza
Uzivatel
Telefon: Xperia Mini

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 22. Leden 2008, 01:01 »

Tak me se hlasi P1 jako P990, snad to neni problem, ale nejde mi fotak, mam tam takovy rastr a nic vice, jinak vse jede, dal jsem si 4bity aby to bylo rychlejsi. Nevite co s tim fotakem? Nezkousel nekdo pouzit jako webkameru?
uložena
m3ph1st0
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 22. Leden 2008, 06:20 »

No jao snimat by te mohlo, ale jak bys to pak posilal nekomu jinemu z toho Imageexpo. Ledazebys sis to nahral a az pak poslal.
uložena

Jozinzbazin
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 22. Leden 2008, 09:28 »

Eaues.
Tak jsem tady znovu. Zkusil jsem nainstalovat do founu novou verzi - a zase ji nemuzu najit. Instalace probehla korektne, kdyz dam odinstalovat tak se ukaze, ale nikde v registrech neni a po spousteci ikone taky ani vidu ani slechu. Tak fakt uz nevim. Nemohl by nekdo poradit?

Jen tak pro zajimavost jsem zkusil nainstalovat jiny program a ten se ukazal Angry. Takze kde je chyba nevim.

Jo a nemohl by se nekdo podivat do svy 990ky a vyjadrit se k nasledujici vete, kterou jsem uvedl ve svem prvnim prispevku?
"Mozna jsem to v minulosti prehlidl, ale kdyz spustim BT, tak se mi v kolonce "nazev vlastniho telefonu" ukaze rada asi ctyriceti cisel v rade. Je to normalni?"

Diky.
Jozinzbazin
uložena
Jozinzbazin
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 22. Leden 2008, 09:42 »

Sorry, omluva. Problem byl mezi pocitacem a zidli Smajlík Hledal jsem to pod nazvem IMAGE....... a ono se to jmenuje CONNECT.

Nicmene, prosim, mohl by se nekdo vyjadrit k tomu poslednimu odstavci meho predchoziho prispevku?

Vsechny zdravi lama  Grin
Jozinzbazin
uložena
m3ph1st0
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #8 v: 22. Leden 2008, 15:13 »

A dela ti to stale i s tou novou verzi???
uložena

Jozinzbazin
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 22. Leden 2008, 15:26 »

No, mam zatim problem s instalaci na PC, ale budu na tom vecer pracovat. Hlavne ze vim, kde to hledat a spoustet ve founu.
JZB
uložena
m3ph1st0
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #10 v: 22. Leden 2008, 15:27 »

Tak jsem pak dej vedet jak si dopadl. Smajlík
uložena

Jozinzbazin
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 22. Leden 2008, 21:17 »

No, tak se to ve finale povedlo. Diky.
JZB
uložena
m3ph1st0
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #12 v: 23. Leden 2008, 06:25 »

A mobil ti to hlasi korektne???
uložena

jonza
Uzivatel
Telefon: Xperia Mini

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 23. Leden 2008, 12:14 »

No jao snimat by te mohlo, ale jak bys to pak posilal nekomu jinemu z toho Imageexpo. Ledazebys sis to nahral a az pak poslal.

Na netu jsem nasel programek, ktery ma okno, ktere pretahnes na to video a on to zpristupni skype. Vecer sem hodim link.
uložena
Jozinzbazin
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 23. Leden 2008, 13:34 »

To m3ph1st0: tak jsem asi jasal predcasne. Z founu lze ovladat PC v pohode, ale z PC muzu ovladat pripojeny mobil jen prostrednictvim numericke klavesnice. Na ikonky nereaguje. Btw - mam verzi 3.5.3.
JZB
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Firmware (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problem s instalaci ImageExpo Developer
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.056 sekund, 19 dotazů.