SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
30. Duben 2025, 07:30

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: OPERA a mobilni telefony S700i; K700i
Strana: 1 2 [3] 4 5 6
Poslat téma Tisk
Autor Téma: OPERA a mobilni telefony S700i; K700i  (Zobrazeno 26623 x)
Yeger
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #30 v: 23. Říjen 2005, 11:53 »

Jo zase jsem to spletl, na zvetseni se pouziva "hvezdicka". Ja to tam zkusim opravit.
Kazdej mame nejaky ty pozadavky a tak asi nelze uspokojit vsechny. Smajlík
 Mrknutí
uložena

SONY CMD-J6, SE 230, SE K700i (R2AY004) Oskar
P-rim
Anonym
« Odpověď #31 v: 23. Říjen 2005, 19:25 »

Lidi mam takovy vetsi problem...Kdyz Operu ukoncim tak jak mi prijde SMS nebo nekdo zavola tak se tel. restertuje a porad vybruje dokud nevytahnu baterku. Mohli by jste mi prosim nekdo poslat Operu v ceske verzi na mail [email protected].
Ale pouze ve formate jar. Nemam Komp tak to stahuju pres klienta.dikes
uložena
madbanana
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #32 v: 01. Listopad 2005, 20:50 »

me to normalne funguje  Mrknutí supr, akorat uz sem probrouzdal zbytecne penez, kdyz sem se nudil pri dejepise  Cool
uložena
Yeger
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #33 v: 02. Listopad 2005, 12:20 »

-> P-rim Tak doufam, ze ti ta Opera uz prisla. Napis ze ji mas aÂť ti to neposilame vickrat.
 Mrknutí
« Poslední úprava: 02. Listopad 2005, 15:09 od Yeger » uložena

fireice
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #34 v: 02. Listopad 2005, 13:00 »

Lidi mam takovy vetsi problem...Kdyz Operu ukoncim tak jak mi prijde SMS nebo nekdo zavola tak se tel. restertuje a porad vybruje dokud nevytahnu baterku. Mohli by jste mi prosim nekdo poslat Operu v ceske verzi na mail [email protected].
Ale pouze ve formate jar. Nemam Komp tak to stahuju pres klienta.dikes
Myslim ze to nebude verzi opery,ale FW . Schvalne pisni jak si poridil az nainstalujes tu ceskou verzi  Mrknutí
uložena

SEManiak Fire
p-rim
Anonym
« Odpověď #35 v: 03. Listopad 2005, 21:01 »

dik za zaslani, ale s tou je to jeste horsi. tel uz se nechtel zapnout. naskocil az po uplnem zresetovani pomoci kombinace 3 tlacitek. bohuzel si nepamatuji ktere to byly. ale diky
uložena
maguli
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #36 v: 03. Listopad 2005, 21:13 »

Nazdar. Nedal by si nekdo praci a nevysvetlil mi, naprostemu lajkovi, nejak srozumitelne, odkud a jak dostanu tu Operu do sveho telefonu (k700i) Huh? predem dik
uložena
RATS
Uzivatel
Telefon: SE K700i R2AA003

Zobrazit profil
« Odpověď #37 v: 03. Listopad 2005, 23:52 »

2maguli: neboj, moc slozity to neni. 1. musis mit tu Operu, pokud ji nemas, mrkni do downloadu, pokud tam neni, zitra kolem poledne ji tam strcim. 2. pres IR, BT, nebo kabel, ji natahni do telefonu, logicky do aplikaci, pokud si s ni hodlas hrat, tak treba do her Smajlík. 3. zjisti si jestli mas u operatora aktivovan pristup k netu, nejlepe GPRS, paklize tomu tak neni, udelej to, a nezapomen na (nejlepe) nastavovaci SMS. 4. ve founu, v MENU > ...
« Poslední úprava: 03. Listopad 2005, 23:57 od RATS » uložena

RATS
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #38 v: 04. Listopad 2005, 00:04 »

... PRIPOJENI > NASTAVENI JAVA > NASTAVENI INTERNETU > vyber profil, a melo by to frcet jak stekly. Smajlík Smajlík Smajlík
Ted mi doslo, ze to asi jinak nez pres GPRS ani nejde...
   ...a je nakej omezenej pocet znaku, sakrys... Sad

...jo, a mozna to jde do founu stahnout rovnou z wapu, ale touhle informaci neoplyvam, a za to muze Opera, pac od ty doby co jsem ji rozjel, uz na wap nezabrowsim... Smajlík Smajlík Smajlík
OPERA DOWNLOAD
[/color][/b][/url]
« Poslední úprava: 04. Listopad 2005, 11:17 od RATS » uložena

maguli
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #39 v: 10. Listopad 2005, 22:32 »

To RATS: Tak tam ta Opera byla, myslim na downloadu. Stahl jsem si ji do pocitace ale nemuzu ji dostat do telefonu proto ze mi stavkuje BT. Na net prez BT normalne chodim bez problemu ale jakmile chci neco poslat s komplu do telefonu nebo naopak tak se vubec nic nedeje. Pocitac hlasi ze nemuze najit zarizeni. Nevim co s tim. Nedase nejak jinak dostat tu Operu do founu? Please!
uložena
RATS
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #40 v: 11. Listopad 2005, 10:09 »

No, bejt to na me, asi bych si pohral s tim BT, nebo to zkus u nekoho prez IR (notebook nejakyho kamose Smajlík ).  Pac jinac ti asi neporadim... Sad
uložena

gabberman
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #41 v: 13. Listopad 2005, 13:49 »

Staihol som si cesku operu mini (operamini.jar), slape mi dopohody, len nejdu stahovat subory (obrazky, videa...).
Mohli by ste mi poradit? dakujem
uložena
maguli
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #42 v: 13. Listopad 2005, 23:15 »

To RATS: Konecne jsem rozjel BT na komplu a pretahl jsem si Operu do founu ale problem je ten ze ta Opera co jsem si stahl tady na Foru s downloadu byla v raru takze ted' v mobilu s ni vubec nejde hnout. Navic se mi automaticky ulozila do slozky jine takze ted' jsem s toho uplne blbej
uložena
Yeger
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #43 v: 14. Listopad 2005, 09:20 »

->gabberman Ja jsem sice pres Operu zati nezkousel nic stahovat, ale protoze to je aplikace JAVA, predpokladam ze nebude mit pristup do adresare telefonu a proto nema kam stazene soubory ukladat.

->maguli Kdyz nakouknes do toho "RARU" a bude tam dalsi soubor s priponou "JAR", tak to proste rozbal. Pokud tam bude spousta souboru, prejmenuj "RAR" na "JAR" jeste na PC a potom to odesli do founu znovu.
 Mrknutí
uložena

gabberman
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #44 v: 14. Listopad 2005, 17:09 »

->Yeger - jaaaj, takze to je len prehliadac, co? dakujem za pomoc
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 [3] 4 5 6
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: OPERA a mobilni telefony S700i; K700i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.047 sekund, 19 dotazů.