SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
15. Březen 2025, 17:00

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: OPERA a mobilni telefony S700i; K700i
Strana: 1 2 3 [4] 5 6
Poslat téma Tisk
Autor Téma: OPERA a mobilni telefony S700i; K700i  (Zobrazeno 26209 x)
maguli
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #45 v: 14. Listopad 2005, 21:22 »

Tak ja jsem asi ***** nebo nevim Embarrassed Koukam do toho"raru" jak trubka a zadny dalsi soubor s priponou "jar" tam neni, a kdyz ten rar prejmenuju na jar tak  se vubec nic nemeni. Stejne to zustava ve WinRARu a v mobilu se to nasouka do slozky Jine a tim to konci Angry
 PROSIM, NIKDO POMOC!!!!!!!
uložena
RATS
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE K700i R2AA003

Zobrazit profil
« Odpověď #46 v: 14. Listopad 2005, 22:30 »

2maguli: chce to klid Mrknutí , soubor opera.rar prejmenuj na soubor opera.jar,
tak jak to vidis.  Potom to odesli do founu, a on vida soubor s priponou jar, se te musi zeptat kam to chces (aplikace-hry). Paklize to neudela...   jaky pouzivas filemanager?
uložena

maguli
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #47 v: 14. Listopad 2005, 22:55 »

No ale KDE a JAK to mam prejmenovat?HuhHuhHuh??  Embarrassed Undecided Huh Cry Tongue
Ted' jsem si jisty ze jsem trubec protoze nemam tuseni jaky pouzivam filemanager. Ja totiz bohuzel nevim co to je Embarrassed Sorry jsem zacatecnik a tak se mi moc nesmejte Undecided
uložena
RATS
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #48 v: 15. Listopad 2005, 09:31 »

O.K., prejmenujes v PC, oznacis operu, stisknes F2, priponu rar vymazes a misto ni napises jar. Potom to posles do telefonu.      Filemanager (napr. FMA, MOBILedit)  je program na spravu dat, v tomto pripade v telefonu. Umi casto spoustu zajimavych veci...       Trpelivost prinasi ruze. Smajlík
uložena

maguli
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #49 v: 15. Listopad 2005, 22:29 »

TO RATS: Typ souboru je furt rar ale pripona je jar ocividne to ta pripona nijak nemeni protoze se to zase ulozilo do Jine a na nic se to neptalo!!! Undecided
uložena
maguli
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #50 v: 15. Listopad 2005, 22:32 »

TO RATS: Kde se zjisti jaky mam filemanager??
uložena
Jajar
Uzivatel
Telefon: XPERIA mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #51 v: 16. Listopad 2005, 01:02 »

Ahoj, tak si to tak procitam a napadlo mne, jestli nahodou nemas ve Windows zapnutou volbu "skryt priponu znamych souboru". To potom muzes prejmenovavat do nekonecna a nic nezmenis. Zkus se na to mrknout - otevri si nejakou slozku (treba tu, kde mas Operu) najed si nahore na "nastroje" -> zvol "moznosti slozky" -> "zobrazeni" -> a podivej se na polozku "skryt priponu znamych souboru" (sedma odshora) a jetli je zafajfkovana, tak ji odfajfkuj.
Pak by se ti mela ukazat u soboru jeho spravna pripona a tu potom prejmenuj na *.jar a odesli do telefonu tak, jako predtim. Telefon by si ji uz mel zaradit do spravneho chlivku  Mrknutí.

Tak drzim palce a napis, jak jsi pochodil.
uložena

Ericsson/Sony Ericsson: T10s->T39m->T68i->K700i->W800i->W880i->G900->W902->X10 mini pro->mini pro
RATS
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #52 v: 16. Listopad 2005, 02:37 »

...tak tak, jak rika Jajar (dekuji), pokud se ti u nekterych souboru pripona nezobrazuje, je potreba to poresit, to je vec ktera me nenapadla, ja to delam uz po instalaci Woken...    no a jestli jsi zadny filemanager neinstaloval, pravdepodobne zadny nemas, ale muzes projet PC a mrknout po 'necem podezrelym', my to tady rozkodujem... Smajlík Smajlík Smajlík
uložena

maguli
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #53 v: 16. Listopad 2005, 10:36 »

Tak jsem to udelal: odfajfkoval jsem pryc ve slozce Opera "skryt pr. zn. souboru" , prejmenoval jsem slozku s rar na jar a pak jsem zkusil slozku odeslado founu prez BT. Jen ze mi naskocila hlaska ze nejde posilat cela slozka, ze ji musim otevrit a vybrat soubory ktere chci odeslat. Tak sem to otevrel, oznacil jsem vsechny soubory(bylo jich tam aspon' 20 nebo tak nejak) a zvolil jsem odeslat. Foun je zacal prijimat vsechny zvlast' a zase je cpal postupne do Jine Sad Undecided Lips sealed
uložena
Jajar
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #54 v: 16. Listopad 2005, 14:26 »

Tak abych se priznal, ted jsem vubec nepochopil, co presne jsi s tim provedl  Smajlík. Pises, ze jsi prejmenoval slozku, ale ja mel na mysli samotnyy soubor *.rar  Huh. No nic, takhle to asi nevyresime (zadnyy uceny z nebe nespadl a ver, ze casem budes mit vsechny tyhle vychytavky v maliku, jak pravi RATS - jen trpelivost  Smajlík) a tak jsem Ti poslal Operu v cestine na e-mail, ktery mas uvedeny v profilu. Je uz v souboru *.jar, nic nemusis prejmenovavat, proste ji jen odesli do telefonu  Mrknutí Smajlík. Hodne stesti a nevzdavej to  Mrknutí.
« Poslední úprava: 16. Listopad 2005, 14:32 od Jajar » uložena

Ericsson/Sony Ericsson: T10s->T39m->T68i->K700i->W800i->W880i->G900->W902->X10 mini pro->mini pro
Yeger
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #55 v: 17. Listopad 2005, 00:30 »

Dobre jsi to vyresil.
 Mrknutí
uložena

SONY CMD-J6, SE 230, SE K700i (R2AY004) Oskar
maguli
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #56 v: 17. Listopad 2005, 22:44 »

ahoj. moc vsem dekuji za pomoc. nakonec se mi podarilo prejmenovat ten soubor tak ze ani sem nepotreboval ten s toho mailu. ale stejne dekuji a obdivuji vasi trpelivost se mnou. opera je super. sice to nen? jak v pocitaci ale na cestach je vynikajici. vlastne ted jsem na sluzebni ceste do zahranici a tento prispevek p?su prez operu. vsechny zdravim. ahoj
uložena
RATS
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #57 v: 18. Listopad 2005, 16:58 »

BINGO! nakonec jsme vsichni spokojeni Grin Grin Grin   vidis to, nebylo to tak hrozny.
uložena

Jajar
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #58 v: 18. Listopad 2005, 20:33 »

Parada  Mrknutí
uložena

maguli
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #59 v: 27. Listopad 2005, 21:24 »

Nazdar lidi. Po asi dvou tydnech pouzivani skvele Opery mam par otazek
-proc ji mam v norstine(nebo co to je za jazyk)?
-proc mi nejte otvirat/stahovat video z netu prez Operu?
 Predem dekuji za odpovedi
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 3 [4] 5 6
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: OPERA a mobilni telefony S700i; K700i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.056 sekund, 17 dotazů.