SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
01. Duben 2025, 18:34

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson W960i
Strana: [1] 2 3 ... 6
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson W960i  (Zobrazeno 45653 x)
Emerica.
Anonym
« v: 16. Prosinec 2007, 13:16 »

Zdarec,tak me to nedalo a 14.12.2007 jsem ho hodil do kosiku na Novymobil.cz za 13tis.Jak mi dorazi a hodim okuk tak sem pisnu jak ta masina slape.Jinak kdo ho ma nebo kdo uvazuje o porizeni tak piste sem,diky Smajlík
uložena
3m3
Anonym
« Odpověď #1 v: 16. Prosinec 2007, 14:33 »

Mel sem :)chybela mi vracecka na boku misto dole pod lcd,tlacitko na internet ktery mam u P1i nastaveny pro spravce souboru,designove mooc pekny,ceklkove kompaktnejsi nez P1i ale zase lapac otisku prstu,
T9 s hacky a carkama,a po tydnu uzivani i mirne povrzavajici kryt baterie.Jeste se mi oproti P1ce libila rychlost prenosu pres usb.
uložena
Emerica.
Anonym
« Odpověď #2 v: 16. Prosinec 2007, 14:42 »

jj dik za info,ja prechazim na tento stroj z k700i Grin..takze to bude asi slusna sada :)Jen bych chtel vedet jak dlouho vydrzi to plastovi sklicko co kryje displej.Myslis ze ma cenu kupovat ochranou folii kdyz ten displey spliva s krytem-ze neni zapustenej.Myslim ze ta folie se hned sloupne kdyz ho parkrat vydelam s kapsy.Jo a nevis jestli na nem rozjedu aplikace i z P1?Predem diky.
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #3 v: 16. Prosinec 2007, 14:46 »

aplikace fungovat budou Smajlík
uložena
3m3
Anonym
« Odpověď #4 v: 16. Prosinec 2007, 15:54 »

Folii na lcd bych urcite koupil,minimalne uz proto,ze je vystouplej narozdil od ostatnich UIQ3 a rovnou k tomu nejaky hadrik na pucovani celyho krytu.
Dobra folie se ti nesloupne Mrknutí
Aplikace pojedou jak pise Jozka,napr takovej TomTom fungoval jak vino Mrknutí
uložena
Emerica.
Anonym
« Odpověď #5 v: 16. Prosinec 2007, 16:01 »

ok,tak ji koupim.Ale myslim ze by ten predni plast nad displejem nemel byt nejak financne narocny ne?Co je podle tebe dobra folie,doporucil bys mi primo nejakou?Ja se v tomhle vubec neorientuji.
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #6 v: 16. Prosinec 2007, 16:08 »

Brando ( osobne mam matnou)
uložena
Emerica.
Anonym
« Odpověď #7 v: 16. Prosinec 2007, 16:33 »

ok,kdyz se tak divam po e-shopech tak bych mel koupit folii na P1 ze stejnym displejem.Ale na w960 je sice displej stejny ale jsou pod nim jeste dotykove tlacitka pro prehravac a ty by meli byt taky zakryte.Ted premyslim jakou koupit.Aby sedeli rozmery,nebo popr.aby byla troch vetsi..ze bych ji serizl do pozadovanych rozmeru ktere zjistim az ho budu mit doma Smajlík
uložena
3m3
Anonym
« Odpověď #8 v: 16. Prosinec 2007, 18:07 »

Ja mam folii od  HTC uz nevim kerej model,kdyz ji koupis tak staci zastrihnout a nemusis spekulovat nad folii na dotykovych tlacitkach Mrknutí
uložena
Emerica.
Anonym
« Odpověď #9 v: 17. Prosinec 2007, 19:05 »

to ten fon nikdo nema nebo ho nikdo nechce ze zde nic nepribiva?
uložena
DrtiKoza
Uzivatel
Telefon: Siemens A50, Siemns S45i, Siemens S55, Nokia 5110, SE K700i, SE K750i

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 18. Prosinec 2007, 17:14 »

foun nemam a chtel bych ale 13 je furt moc sice oproti puvodnim 22 a pak 16 je to slusnej sesup ale i tak pockam az to bude na 7-8 a pak kuupim Mrknutí........ toz mas ho uz jakej je??Fakt tam jdou tolik videt ty otisky??Je rychlej ten usb prenos??mam K750i takze to bude taky prechod  Grin
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #11 v: 18. Prosinec 2007, 17:24 »

Aby ses dockal az bude za 8 Smajlík
Osobne necekam,z e by foun nejak slevnoval, neni k tomu nejmensi duvod.
uložena
Emerica.
Anonym
« Odpověď #12 v: 18. Prosinec 2007, 18:06 »

Zdarec,v pondeli mi ho poslali takze ho cekam zitra.Nj kdo pocka ten se docka ale kdy..??Tech 13 je sice dost to vim ze bych za to moh mit notebook nebo slusnej kompl nebo ja nevim co ale kdybych si to tak rikal porad tak si nic nekoupim,porad bych cekal natesenej az bude za pulku..ale kamo cas leti a leti takze neni pro me duvod cekat Smajlík
Uz mam stazenych hafo aplikaci atd. pak budu jenom ladovat ;DMel sem s500i a myslim ze ten plast je to stejny,lapac otisku.. za 2 dny sem si bez problemu zvykl,me osobne to teda nevadilo,zatim serwus
uložena
DrtiKoza
Uzivatel
Telefon: Siemens A50, Siemns S45i, Siemens S55, Nokia 5110, SE K700i, SE K750i

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 18. Prosinec 2007, 21:30 »

jo za 8 bude zalezi na tom kdy ...... tak 10 taky neni spatnejch  Cheesy .................tak ty otisky ty jsou to posledni...... ale tak comp nebo noÂťas za 13 to by teda zadny delo nebylo to tak fakt ten mobil  Mrknutí ja se tesim na zitrek na new sluchatka a pameÂťovku  Cheesy
uložena
Woody33
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: 1: HTC HD2, 2: SE M600, 3:SE W580i

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 19. Prosinec 2007, 19:03 »

mne sa tento mobil s noviniek najviac paci bral by som ho len jedno by mi chybalo a to je plnohodnotna klavesnica az cena poklesne dost nizko kupim Mrknutí alebo vymenit plus doplatim  Cool
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3 ... 6
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson W960i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 18 dotazů.