SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
02. Duben 2025, 20:49

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson W960i
Strana: 1 2 [3] 4 5 6
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson W960i  (Zobrazeno 45670 x)
Travis
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: W960i =)

Zobrazit profil
« Odpověď #30 v: 02. Březen 2008, 13:55 »

ze prej novej firmware prida novou hru od EA-SSX ...
uložena

w960i rulezzzzzzzzzzzz
Stepi
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #31 v: 04. Březen 2008, 11:00 »

cau prosim o radu  v floats mobile agent jsem si upravila tel seznam ale nedari se mi ho dostat do tel:( nechce se mi ruco opravovat cisla.jinak je uzasnej miluju ho:) jen mi chybi pamet na kody a jeste jsem nevykoumala jak zapnu svetlo Sad nebo je to jen k funkci prisvetleni fotaku?u W800 sm ho celkem dost vyuzila Embarrassed diik
uložena
krecek™
Uzivatel
Telefon: Nokia N8

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #32 v: 04. Březen 2008, 19:13 »

Na kody je dobra aplikace Handy Safe,a na svetlo budes muset najit taky aplikaci uz tu byla jednou psana v recenzi ted si nezpomenu na nazev.
uložena
jeanie457
Uzivatel
Pohlaví: Žena
Telefon: SE W960i, SE W800i

Zobrazit profil
« Odpověď #33 v: 04. Březen 2008, 22:19 »

jak koukam, vsichni jsou s w960 docela spokojeny, asi se brzo pripojim  Cheesy , jen mam na stastne majitele par dotazu.

1. jak je to s tim hlucnym krytem baterie? pise se o tom skoro ve vsech recenzich....
2. a nekde jsem cetla, ze by povrch displeje mel byt skrabancumvzdorny, takze na co folii?
3. jakou mate zkusenost s restarty pri zahlceni ramky, respektive kolik aplikaci uz je moc?
4. jaka verze quickoffice je v telefonu instalovana?
5. A jeste me zajima, jestli umi msn messengera?

diky!
uložena
Ghokai
Uzivatel
Telefon: SE W960i

Zobrazit profil
« Odpověď #34 v: 04. Březen 2008, 23:11 »

ze prej novej firmware prida novou hru od EA-SSX ...

Ano to je pravda, me tam ta hra pribyla....a muzu rict ze je naprosto bozi...

JEANIE457:
1.Je to pravda. Skripavy zvuk pochazi z horniho ruzku na strane kde je stylus. Kdyz sejmes kryt tak je ti hned jasne proc. Tam kde je stylus totiz chybi plastova zabrana, ktere by znemoznila pohyb krytu. Ta zabrana tam chybi prave diky stylusu. Z vlastni zkusenosti ovsem mohu rict ze me to skripe malokdy. Asi jsem se to naucil spravne drzet Cheesy
2. Ja jsem o tom nikde necetl, folii nepouzivam ale odolnosti displeye proti poskrabani si jisty nejsem. Nejake drobounke skrabance tam uz mam (miniaturni, ktere jdou videt jen pod urcitymi uhly). Pokud budes pouzivat ponozku dodavanou v zakladnim baleni, tak (muj nazor) podle me folie neni nutna...
3.  No ja jsem na tento mobil presel z w800i a tak se teprve ucim co vsechno tento telefon umi (a umi toho hodne). Zatim mam tri aplikace a restartoval jsem ho jenom jednou a to jeste diky upgrade firmwaru....
4. Chtel jsem se ti na to podivat, ale bohuzel to nikde nemuzu najit Undecided
5.Sam od sebe pokud vim ne, po pridani nejake aplikace by to mozne byt melo (ovsem nevim jake, me staci qip)

neni zac!

cau prosim o radu  v floats mobile agent jsem si upravila tel seznam ale nedari se mi ho dostat do tel:( nechce se mi ruco opravovat cisla.jinak je uzasnej miluju ho:) jen mi chybi pamet na kody a jeste jsem nevykoumala jak zapnu svetlo Sad nebo je to jen k funkci prisvetleni fotaku?u W800 sm ho celkem dost vyuzila Embarrassed diik

Mel jsem stejny problem, ktery se nevyresil.Proto doporucuji tuto aplikaci na synchronizace pro smarty NEPOUZIVAT
uložena

w960i + Hpm-70+BT Car 100 + Huh
OldrichMladek
Anonym
« Odpověď #35 v: 04. Březen 2008, 23:11 »

1) hlucny kryt? Lehounce vrzne kdyz ho hooodne zmacknu a jen na konkretnich mistech, P1i vrze mnohem vic (ale tu uz mam pres pul roku :-) )
2) vyhral jsem od SE W960i a prisla mi uz pouzita = mam skrabance na ni drobne a tak jsem si poridil folii Brando za 7 USD + 3 USD postovne. Za tyden byla doma, prave dnes dorazila.
3) tolik app ani nemam abych zapraskal RAMku, ikdyz Walkman prehravac spapa kolem 9MB RAM, nova Opera 9.5 co ma byt v new firmwaru bude brat taky dost, ale porad W960i /i P1i/ ma slusnou rezervu :-). Padalo to s drivejsim firmwarem, ted je vse ok.
4) verze 3.6.62.1 v poslednim firmwaru
5) neumi, staci doinstalovat nekterou s aplikaci, ktere jej podporuji = Slick, Agile Messenger (placeny), IM+ (placeny)

2 Travis: ano, tato aplikace v poslednim firmwaru opravdu je, ale mne nenadchla, snowboard mi nic nerika :-)
uložena
jeanie457
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #36 v: 05. Březen 2008, 10:55 »

diky vsem za odpovedi Smajlík jeste ho zajdu nekam skouknout live a je myslim rozhodnuto Cheesy Cheesy Cheesy
uložena
Stepi
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #37 v: 05. Březen 2008, 21:31 »

cus jaky pouzivate soft na synchronizaci ??potrebuju dat do kupy ten tel seznam:)
uložena
Travis
Uzivatel
Telefon: W960i =)

Zobrazit profil
« Odpověď #38 v: 05. Březen 2008, 21:44 »

no ale zas lepsi nez vecina java her kdyz si predstavim ze jsou tam hry ktery se skoro nedaj ani hrat(samozrejme ne vsechny) ...

jo a mam otazku na Brothers in arms 3d pro uiq me tam nefunguje tlacitko zpet ...
sice sem tu hru na my nokii N73 objel asi tak 20x ale furt to NEJLEPSI hra co jsem kdy na mobilu hral ...
uložena

w960i rulezzzzzzzzzzzz
Stepi
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #39 v: 10. Březen 2008, 19:45 »

takze jste nikdo jeste nesynchron? tel. seznam? Embarrassed Undecided
uložena
OldrichMladek
Anonym
« Odpověď #40 v: 11. Březen 2008, 09:06 »

Na synchronizaci telefonu s PC pouzivam SE PC Suite a Outlook, nikdy sem problem nemel.
uložena
Stepi
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #41 v: 11. Březen 2008, 21:37 »

diky snad se mi to podari ten tel sezn me rozciluje  Embarrasseddiky Smajlík
uložena
jeanie457
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #42 v: 17. Březen 2008, 20:38 »

vsimli jste si nekdo, ze W960 pocita nejak zvlastne znaky a pocet smsek? jakto, ze uz 307 znaku je 3 smsky?? 766 znaku je 6 smsek, atd...  Shocked Angry
uložena
kure
Uzivatel
Telefon: SE W810i

Zobrazit profil
« Odpověď #43 v: 18. Březen 2008, 19:25 »

co je stylus? sem asi dost hloupej, ale kdyz jde prohlizet klasickej internet (esi to dobre chapu) i pres wi-fi, tak de chytnout i klasickyho vira? nebo de sehnat klasickyho anitivira?Cheesy  dik
« Poslední úprava: 18. Březen 2008, 19:34 od kure » uložena
Stepi
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #44 v: 18. Březen 2008, 20:21 »

no to sem si taky vsimla pocita to znaky podle plotu:( staci tu sms vetsinou napsat znovu ale je to opruz:(
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 [3] 4 5 6
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson W960i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.049 sekund, 18 dotazů.