SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 08:00

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zkusenosti s W910i
Strana: [1] 2 3 ... 23
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Zkusenosti s W910i  (Zobrazeno 121688 x)
OldrichMladek
Anonym
« v: 13. Listopad 2007, 11:15 »

Na W910i sem se hodne tesil. Me se libi co se tyce designu, zpracovani je perfektni, vaha musi, displej pekny, velky. Ale: tlacitka jsou vic na design nez na kvalitu, jsou mala (maji ale prijemny povrch), ovladaci kriz mohl byt vice vystouply na krajich (ala W900i luxus), doleva a doprava pohyb je obtiznejsi, jelikoz zavazi dalsi ovladaci tlacitka. V nabidce media je telefon pomaly, jinak to ujde, zmena schemat je rychla velmi. Senzor pohybu je malo vyuzit, pouze ve 3 schematech (pozadi se pohybuje ve smeru nakloneni telefonu), v polozce media a v jedne hre (pohyb kulicky). Baterie ma opet nove oznaceni, neni kompatibilni s zadnymy predchozimy modely. Šikovna je ctecka pameovych karet M2 s moznosti nosit jako privesek. 2GB kartu co pouzivam v P1i mi W910i nerozpoznala, asi se ji nelibi rozlozeni adresaru a souboru ktere pouzivam.
No jednim slovem NUDA.
uložena
Niobe
Uzivatel
Pohlaví: Žena
Telefon: SE K550i, W910i

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 13. Listopad 2007, 15:23 »

Ahoj a mohol by si napisat aj nieco o hudobnych vlastnostiach tohoto telefonu? Akej kvality je hlasity odposluch? (Pocula som, ze nic moc Sad) Hraju prilozene sluchadla dobre? A co funkcie Shake control a najma Sense me, ake je ich vyuzitie v praxi? Vopred diky za odpoved.
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #2 v: 13. Listopad 2007, 21:09 »

Precti si recenzi, ktera tady je. O kvalitu muziky bych se rozhodne nebal
uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #3 v: 13. Listopad 2007, 23:43 »

mas opacny nazor Oldo. u me to byla k P1i ta nejlepsi koupe Smajlík
stredovy kriy je pro me idealni, klavesnice prijemna.
menu je trosku pomalejsi, ale take je zatim jen prvni fw..dalsi bude urcite lepsi.

uložena
Niobe
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 14. Listopad 2007, 08:43 »

Precti si recenzi, ktera tady je. O kvalitu muziky bych se rozhodne nebal
Recenziu som, samozrejme, citala, ja som chcela len pocut dalsi nazor, myslim, ze prave kvoli tomu bola zalozena tato tema, ci nie?
uložena
OldrichMladek
Anonym
« Odpověď #5 v: 14. Listopad 2007, 11:15 »

Kvalita reproduktoru moc dobra neni, ale to je dan za tenky pristroj, je to lepsi nez u W880i, ta je naprosto strasna pro reprodukci z vestaveneho reproduktoru. Co se tyce Sens Me, tak to neni spatny napad, clovek si jednoduse vybere hudbu podle nalady, navic s ukazkou nejblizsi skladby stredu vaseho vyberu. Na Shake kontrol jsem jeste neprisel :-D, mel jsem ji jen hodinu v ruce, manualy nectu :-D. Ale co vim tak je to dost nepouzitelny diky tomu ze se stejne musi stisknout klavesa (nevim jaka :-D). Sluchatka ktera jsou pribalena jsou vyborna, ostatne jako u vsech Walkman telefonu. Pro lidi kteri nejsou rozmlsani jako ja to bude dobry foun, ale ja osobne cekal vice inovaci a sam sobe se divim. Pokud bych prechazel z nejakeho "obyc" telefonu od SE napr W810i tak bych byl nadseny. Špatny neni, jen pro me nudny. Vsechno uz tu bylo krom par drobnosti a ty by me u telefonu dlouho neudrzeli.
uložena
Niobe
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 15. Listopad 2007, 08:05 »

Dakujem pekne za informacie, ja mam momentalne K550i, takze dufam, ze budem spokojna  Grin Mne ide hlavne o hudobne funkcie, takze to vyzera, ze v tomto smere sa nemam coho obavat, urcite si nepohorsim. Uz sa nan moc tesim  Cheesy
Ale mam este jednu otazocku: pocula som, ze vraj funkcia Sense Me funguje len v pripade, ak sa pesnicky predtym upravia v nejakom programe... uz si nespominam, ako sa ten program vola... je to pravda? Ja si totizto dost skladieb nechavam posielat cez bluetooth a takto to vyzera, ze ich budem musiet este nasledne prehnat cez pc, aby boli "pouzitelne"  Undecided
uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #7 v: 15. Listopad 2007, 10:48 »

az na to ze W910 pada strasne pri datech jsem maximalne spokojen...
uložena
Majo1986
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: W910i

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 18. Listopad 2007, 14:19 »

Ahoj,vsade som sa docital ze w910i ma blesk,ale nikde v telefone nenajdem funkciu blesk.Je to pravda alebo je to len preklep.Ak je to pravda mohli poradit kde by som ho zapol.
Na tejto stranke http://www.smape.com/en/reviews/sony_ericsson/Sony_Ericsson_W910i-rev.html#4 som videl ze sa daju nastavit aj vlastne skratky  okrem sipiek,viete kde sa to da nastavit na tlacitlo na prepinanie uloh.Ked ho stalcim tak tam ma iba otvorene polozky a hlavne menu
Dakujem
uložena
jorgino
Uzivatel
Telefon: SE W910i

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 18. Listopad 2007, 15:55 »

blesk nema,akurat ked fotis alebo natacas video tak svieti taka slaba cervena diodka.
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #10 v: 22. Listopad 2007, 15:16 »

Dneska jsem mel moznost si zkusit W910i jak v cerne tak i v cervene barve ( diky Oldo Smajlík) a musim rici, ze predevsim v cerne jde o moc krasny telefon, proste stylovka jak ma byt. Displej se mi libi rozmery, ktere se docela priblizuji memu Emku, mensi uz bych u telefonu nechtel. Trosku me zkalamal defaultni schemata, cekal jsem troch vic... Docela me zaujalo pohybove cidlo, takova pekna blbustka a vyuziti tomu odpovidajici
Krome vzhledu me ale velmi zaujala klavesnice, ma zajimavy vzhled, tlacitka prijemna na omak a hlavne se na nich skvele pise, i kdyz na prvni pohled to tak mozna nevypada.
uložena
Niobe
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 09. Prosinec 2007, 18:44 »

Tak uz som to nevydrzala a tiez som si ho kupila Smajlík Rozhodla som sa pre cierny, cerveny mi prisiel trochu kriklavy a tiez ma odradili pribalene cervene sluchatka. Za par dni som zistila spustu vyhod, ale aj zopar mensich nedostatkov, takze tu su moje doterajsie skusenosti: dizajn hodnotit nebudem, na nete je obrazkov viac nez dost, konstrukcia je super, telefon je tenucky a prekvapujuco lahky, jedina vec, co mi trochu vadi, je malinkata vola vrchneho dielu pri otvorenom stave, nie je to nic hrozne, ale ja som strasny puntickar a tak to takmer vzdy zaregistrujem. Snad si na to po case zvyknem Smajlík Dalsou nevyhodou je uz spominane spomalenie telefonu v polozke medii, ale toto snad vyriesi novsi firmware. Tiez som bola trosku sklamana slabsim vyberom tem v telefone a funkciu autorotation som po chvilke radsej vypla. Co sa tyka pripojenia na internet, vsetko bolo v uplnom poriadku az do dnesneho dna, ked mi telefon parkrat zamrzol a nedalo sa s nim ani pohnut, az opat nabehol sam cca po 1-2 minutach. Zaujimave je, ze sa mi to stalo len po pripojeni sa na domovsku stranku Orange, ostatne stranky fungovali bez problemov, tak neviem, ci bola chyba v telefone, alebo niekde inde. Odvtedy som to radsej neskusala Smajlík Ale, aby som nepisala len same zapory, tak tu je zopar veci, ktore ma totalne dostali: uzasny display, perfektne citatelny za kazdych podmienok, slusna reprodukcia hudby (ale iba cez sluchatka, hlasity odposluch nie je bohvieco, ale to je pochopitelne vzhladom na jeho hrubku, ci skor tenkost Smajlík) genialne spracovanie prehravaca (triedenie skladieb podla nepreberneho mnozstva kriterii), funkcia TrackID, ktora funguje dokonale, takisto aj Shake Control, ktory sa da, napriek mojim pociatocnym obavam, velmi lahko zvladnut a, co ma ozaj milo prekvapilo, je triedenie doslych smsiek podla volitelnych kategorii, takze konecne odpadava zdlhave listovanie v zozname. A navyse ich mnozstvo je obmedzene jedine volnou pamatou telefonu (karty), takze chronicki smskari sa maju na co tesit Smajlík A ked k tomu vsetkemu pripocitam prijemny dizajn, nizku hmotnost a vsetky dobre zname vymozenosti ericssonov (multitasking, mass storage, a pod.) tak mozem tento telefon jedine doporucit.
Takze, tolko moje prve postrehy, ked nieco nove objavim, tak to sem doplnim, ale ak by ste mali medzitym nejake otazky, kludne sa pytajte...
uložena
PaÂťo
Anonym
« Odpověď #12 v: 19. Leden 2008, 20:08 »

Takze telefon W910i je zbytocna investicia. Aspon kym nie je k dispozicii novsi FW.
     V menu a ostatnych podmenu dosÂť seka, pri prehravani skladieb seka az moc a trva dlho, kym pri tom nacita subory vo funkcii Media.
     Ked si nastavim vlastny manualny ekvalizer a vypnem a zapnem prehravac Walkman, tak nemam moznosÂť zvoliÂť si iny ekvalizer a nasteveny nemam ten moj maualne upraveny, ale ten, ktory som mal nastaveny pred nim.
     Pri vyssej hlasitosÂť telefon veÂľmi skresÂľuje vysky a basy-ma "funkciu" automaticke vyrovnavanie hlasitosti. VY TO NEPOEUJETE? ChviÂľu hraju basy tichsie a chviÂľu dobre...
     Ked mam spustenu nejaku java aplikaciu a spustim Walkman, tak Walkman prestane hraÂť. Zacne hraÂť zvuk hry a potom zas Walkman... Potom sa Walkman sam vypne.

NAJVIAC MA ŠTVE:
     Ku vsetkym skladbam mam uplne vyplneny ID3 tag a aj obrazky albumov... Ked prehravam pesnicky normalne cez Walkman: Interpreti, Albumy, Skladby... alebo inak, tak sa mi vsetky info o skladbe zobrazuju spravne. Ale ked si vytvorim vlastny zoznam skladieb a zvolim prehravanie skladieb zo zoznamu skladieb, tak sa mi zrazu nezobruje ani obrazok a ani nazov albumu.

MATE AJ VY TAKETO PROBLEMY??? Mam FW R1CA029 CENT_EUROPE
uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #13 v: 19. Leden 2008, 23:28 »

po updatu na novy fw uz nemam problem...
pri datech jeste napadnul, za 20dni mam 2GB
uložena
PaÂťo
Anonym
« Odpověď #14 v: 20. Leden 2008, 10:15 »

Prosim vas v Eeskej republike je uz novy SW? U nas je stale len R1CA029.
Aky je? Vyskytuju sa v nom tie poruchy, ktore som pisal? Je este tak pomaly?
Dik za odpoved.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3 ... 23
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zkusenosti s W910i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.038 sekund, 18 dotazů.