SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
13. Březen 2025, 21:42
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Platforma A200
|
Ăada W
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
W910i
Strana:
1
...
4
5
[
6
]
7
« předchozí
další »
Autor
Téma: W910i (Zobrazeno 38258 x)
Whill
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: SE W910i
Re: W910i
«
Odpověď #75 v:
23. Květen 2008, 11:49 »
Xenostellar tady vyse psal, ze se mu uz povedlo nastavit MMS pro O2 ... ja to doted neudelal a ani jsem to nepotreboval bohuzel vcera ale jo... asi hodinu jsem si s tim hral.. nedari se mi to ani prostrednictvim navodu na jine telefony na webu O2 a ani pomoci konfigurace co jsem si nechal poslat od SE (pise mi to, ze konfiguracni udaje jsou chybne ci co). Uz fakt nevim... diky dobre dusi co mi napise postup
uložena
Whill
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #76 v:
23. Květen 2008, 15:18 »
Tak si odpovim sam co vedlo u me nakonec spojenim nekolika navodu a metod pokus/omyl k uspesnemu nastaveni MMS...
Nastaveni > Pripojeni > Nast. datoveho toku > Pripojit pomoci > Moznosti > Vytvorit nove prip > Pripojeni PSD
Nazev: O2 MMS
Adresa APN: mms
Uzivatelske jmeno: mms
Heslo: mms
...ostatni nic nemenit az na...
Nastaveni proxy: Zapnuto
Servery proxy > HTTP
Adr. serveru proxy: 160.218.160.218
Port: 8080
(tady je to vse, co je treba to ulozime)
dale
Zpravy > Nastaveni > Zprava MMS > Profil MMS > Novy profil
Nazev profilu MMS: O2 MMS
Server zprav:
http://mms.o2active.cz:8002
(tip: pokud vam nepujdou psat normalne dvojtecky a lomitka, resenim je dat Moznosti > Pridat symnol)
Pripojit pomoci: O2 MMS
ulozime, vybereme vytvoreny profil
a to je cele
Snad tim nekomu pomuzu, jinak je tristni, ze na webu O2 nemaji popsano nastaveni pro telefon, co je rok na trhu...
«
Poslední úprava: 23. Květen 2008, 15:21 od Whill
»
uložena
m3ph1st0
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: SE W580i, Nokia N79+Koss Porta Pro
«
Odpověď #77 v:
23. Květen 2008, 16:02 »
Me tedy ne u tohoto modelu ale u me m600i vzdy stacilo nechat si poslat nastaveni ze serveru sony-ericsson.com/support.
uložena
Whill
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #78 v:
10. Červen 2008, 21:47 »
(Vidim, ze tady nekdo horlive maze dotazy (navic ani neposle SZ s vysvetlenim), pritom nevim, co na tom mem bylo zavadneho. Je tady spousta jinych kravin, ktere by zaslouzily smazat a ja jsem se ptal na tak zasadni vec jako je pametova karta. Chapu, ze urcite nejsem prvni... ale me zajimaji zkusenosti konkretne u W910i a ne nejake obecne. Pisu tedy znovu a dam to tedy sem do obecne diskuse (nezakladam nove vlakno).)
Hezky vecer,
muj puvodni dotaz se tykal pametove karty, trochu jej vsak preformuluji, protoze jsem mezitim objevil
8GB verzi
. Zajimalo by mne tedy, zda ji W910i zkousne. Na webu SE je uvedeno "up to 4GB", ale tusim, ze by to nemusela byt tak uplne prekazka. Rovnez mne zajima, zda se nejakym zpusobem zpomali reakce telefonu ap. pokud tam dam 4 / 8 GB kartu (proste obecne jestli ma vyssi kapacita na neco negativni vliv).
Diky za pripadne odpovedi
uložena
krecek™
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: Nokia N8
«
Odpověď #79 v:
11. Červen 2008, 06:43 »
PameÂť mas neomezenou do ale je to asi do 32GB takze s tou osmickou muzes byt v klidu a klidne si ji kup.No a co se tyce rychlosti nespomali se moc
uložena
Ganimed
Administrator
Pohlaví:
Telefon: LG G7
«
Odpověď #80 v:
11. Červen 2008, 22:43 »
Ani se nedivim ze ti ten dotaz nekdo smazal za posledni mesic jsem odpovidal na 3 uplne ty same a to nemluvim o tom ze krecek uz jich tu tech samych taky zodpovedel hromady.
Duplicitni temata ztezuji vyhledavani pro novacky kteri tuto funkci pouzivaji
uložena
Whill
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #81 v:
12. Červen 2008, 20:29 »
krecek™: Diky za odpoved... jen jeste takovy detail ... proc SE tedy uvadi na webu u vetsiny modelu ze "do 4GB"? Tusim, ze je to ciste z duvodu, ze v dobe kdy to psali nebyla jina kapacita dostupna, ale je to trochu zvlastni logika... A ohledne te rychlosti.. jestli se mohu zeptat, z ktereho mobilu s tim mas zkusenost? Protoze neverim, ze to lze rict nejak univerzalne. Konkretne na W910i by to mohlo byt zajimave v Mediich, protoze ty samy o sobe rychlosti nejak neoplyvaji uz ted a to mam pouze dodavany 1GB... Jsem teda zvedavy jak si poradi s temi osmi. Pokud clovek neprehrava hudbu, jde to, ale jakmile neco pustim a u toho prochazim nabidky v Mediich (ktere neustale vse nacitaji z karty) ..tak uz se to za plynule oznacit neda (misty to i sekne hudbu) a aby se to pak u vetsi karty a tedy vetsiho poctu multimedialnich polozek vubec jeste hnulo. To je to z ceho mam obavy nejvice.
PS: Je tahle M2 jedina karta co tam lze vlozit? Neni mozne vyuzit treba nejakou rychlejsi prostrednictvim nejake redukce?
Ganimed: Ten dotaz jsem polozil hlavne proto, protoze jsem nedostal nejakou relevantni odpoved prave z toho vyhledavani - zadaval jsem pametova karta, velikost pametove karty, karta velikost/kapacita ...a jine kombinace a kdyz uz jsem narazil na thread kde se resilo co hledam, tak tam byla rec o velikosti max. 2GB a me precejen zajima trochu vetsi, ale co je podstatne, rad bych hlavne slysel postrehy
v kombinaci prave konkretne s W910i
a ty jsem opravdu uz vubec nenasel... Kolem karet se tady urcite resi spousta veci, tak bude asi vzdycky obtizne neco vyhledat pres hledani, ktere zaindexuje kde co. Tak k tomu jen tolik... urcite nemam v umyslu tady lepit deset stejnych dotazu, sam spravuju forum, takze vim o cem je rec, presto dotazy bud presouvam na nejake smetiste a kdyz uz jej smazu, napisu aspon duvod.
uložena
Ganimed
Administrator
Pohlaví:
«
Odpověď #82 v:
13. Červen 2008, 19:18 »
Jinou kartu nez Memory Stick Micro tam nenacpes a i kdyby na neco takoveho existovata redukce chtel bych to videt jak by to nekdo do W910i nacpal, myslim ze kdyz sekce media neustale nacita tu kartu tak se to musi spomalit
uložena
Whill
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #83 v:
14. Červen 2008, 14:38 »
Diky za info, vim ze M2 je uz dost titerna, ale kdyz dneska se vsechno porad zmensuje, tak bych se nedivil, kdybychom za cas brali ty karty do pinzety
...takze mozna nekdy... S tim zpomalenim v Mediich by to mohlo byt dvojiho druhu - logicky je jasne, ze se prodlouzi doba nacitani (bude vice souboru) a s tm pocitam ... otazkou ale je, jestli vetsi karta nejak ovlivni i reakcni dobu (proste odezvu na pozadavky) Medii jako takovych. No, pokud se neobjevi nekdo kdo ma SE s Medii a aspon 4GB kartou, tak tu zkusenost budu muset udelat asi sam.
«
Poslední úprava: 14. Červen 2008, 14:41 od Whill
»
uložena
Ganimed
Administrator
Pohlaví:
«
Odpověď #84 v:
14. Červen 2008, 21:04 »
4Gb neni zase tak moc urcite nebude moc velky rozdil oproti 2Gb
uložena
mobilmaniack
Uzivatel
Telefon: W910i
«
Odpověď #85 v:
28. Červenec 2008, 15:42 »
Zdravim,tak jsem si koupil W910i a jsem spokojenej az na jednu vec.. KDyz posloucham mp3,tak pri nejvyssi a druhe nejvyssi hlasitosti a pri zapnutem mega bass to hraje nepravidelne,jakoby houpave,nahlas,min nahlas,nahlas,min nahlas.. Nevite v cem je problem?
uložena
JURO8K
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: W890i Mocha Brown
«
Odpověď #86 v:
30. Červenec 2008, 23:36 »
Uživatel: mobilmaniack 28. Červenec 2008, 15:42
Zdravim,tak jsem si koupil W910i a jsem spokojenej az na jednu vec.. KDyz posloucham mp3,tak pri nejvyssi a druhe nejvyssi hlasitosti a pri zapnutem mega bass to hraje nepravidelne,jakoby houpave,nahlas,min nahlas,nahlas,min nahlas.. Nevite v cem je problem?
V nicom, je to normalne spravanie W910i a myslim, ze s tym okrem vypnutia Mega Bass alebo stisenia hlasitosti (staci na 7/8) nic nespravis...
uložena
Whill
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #87 v:
03. Září 2008, 20:53 »
Vratim se na skok a v podstate jen informacne k te 8GB karte, o ktere jsme vyse hovorili. Mam ji uz pres 2 mesice a neni s ni zadny problem a to ani v rychlosti (pominu-li mozna o cosi delsi pocatecni nacitani vetsiho mnozstvi souboru v mediich pri zapnuti telefonu nebo pri zmene obsahu). Je tady jen jedna kosmeticka vada a sice v pocitaci se karta v rezimu telefonu zobrazuje jako 4GB (pokud pouziju fci pro mass storage, zobrazi se spravnych 8GB). Na zavadu to asi nicemu neni protoze na kartu lze normalne zapisovat dokud je misto a nespravne zobrazeni velikosti tak bude asi zpusobeno tim, ze W910i oficialne podporuje karty do 4GB. V SE pak ale asi nekdo trpi schizofrenii, protoze sam telefon na druhou stranu nema problem ukazat plnou velikost karty.
uložena
FilipLudvik
Anonym
«
Odpověď #88 v:
03. Září 2008, 21:02 »
problem je jen v driveru na kabel..
uložena
Ganimed
Administrator
Pohlaví:
«
Odpověď #89 v:
03. Září 2008, 22:53 »
A to bud rad ze ti ji to vubec vzalo i kdyz mas stary driver, nekdy ji to vubec nevezme
uložena
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana:
1
...
4
5
[
6
]
7
Fórum SEMania.cz
|
Platforma A200
|
Ăada W
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
W910i
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.047 sekund, 19 dotazů.