SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 21:34

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: W910i
Strana: 1 ... 3 4 [5] 6 7
Poslat téma Tisk
Autor Téma: W910i  (Zobrazeno 38255 x)
JURO8K
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: W890i Mocha Brown

Zobrazit profil
« Odpověď #60 v: 28. Duben 2008, 14:25 »

Aktualizoval jsem, ted mam 1200-9123 R1EA033 080218
Teraz mas vo fone ten isty soft ako ja (sice mam W890i, ale je to ta ista platforma a softy sa odlisuju len minimalne, oznacenie je take iste  Mrknutí) a aj mne sa napriklad pri niektorych obrazkoch stava, ze sa same odseba bez mojho pricinenia hodia do nejakej Znacky Fotografii, ktoru som samozrejme ja nevytvaral, vytvori sa automaticky, akonahle sa do fonu dotycne obrazky nahodia...  Grin A najlepsie na tom je, ze tieto Znacky Fotografii sa potom nedaju nijakym sposobom odstranit, pomoze jedine vymazanie spominanych obrazkov z fonu a pri vymazavani Znacky Fotografie mi fon tiez sekne pri hlaske ,,Nacitava sa" a mozem cakat dokedy chcem, nic, ale aspon sa to nacitavanie da zrusit, nemusim fon vypinat ako ty...  Smajlík Na tychto Mediach by teda Sony Ericsson urcite este mal zapracovat, ma v nich toho vela na doladovanie...  Roll Eyes A inac, uz som to viackrat pisal, myslim si, ze ked vlastnosti obrazku obsahuju este aj nejaky iny udaj okrem: sirka, vyska, vodorovne rozlisenie, zvisle rozlisenie, bitova hlbka a pocet snimok, tak to fon jednoducho identifikuje ako Fotografiu a mas...  Smajlík
uložena

Whill
Uzivatel
Telefon: SE W910i

Zobrazit profil
« Odpověď #61 v: 28. Duben 2008, 15:03 »

Tak diky zatim za vsechny rady... ty znacky jsou holt nejake beznadejne, budeme si muset pockat jestli s tim neco neudelaji ...zatim to vyresim proste tak, ze mezi fotkama budu mit jen obrazky co si chci promitat, co jineho zbyva  Smajlík
uložena
JURO8K
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #62 v: 29. Duben 2008, 19:23 »

No prave mozem vyvratit to, co som uz niekolkokrat tvrdil a to, ze fon automaticky identifikuje obrazok ako Fotografiu, ak jeho vlastnosti obsahuju aj nieco ine ako uz vyssie spominane parametre...  Cheesy Mam vo fone hned niekolko obrazkov, ktore neobsahuju ziadnu inu vlastnost okrem spominanych siestich a aj tak su zaradene medzi Fotografie, takze ako pise Whill, nemam ani sajnu, podla coho vsetkeho to fon dokaze rozpoznat a nasledne zaradit medzi Fotografie...  Cheesy
uložena

Whill
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #63 v: 30. Duben 2008, 14:37 »

Mozna tam je nejaky nahodny algoritmus  Grin Je to podivne, ale tak vsechno ma sve mouchy a snad se vychytaji. Jinak jsem ale zatim spokojeny a uz jsem se s fonem za tech par dni tak nejak szil. Dokonce me to naucilo i vyplnovat ty ID3 tagy  Grin Hraje to perfekt, jen snad jeste netovy prohlizec je takovy trochu natvrdlejsi, ale Opera mini to jisti  Smajlík BTW nekde jsem vedle cetl, zes mel W910i, tak by me i zajimalo, proc si jej vymenil za W890i? Pokud se nepletu zasadni rozdil je jen v tom, ze to neni slider, minus je mensi displej a plus je lepsi fotak ...jinak jsou az na par vylozenych detailu snad nachlup stejne.

PS: Ani za nic ted ale nemuzu prijit na to, jak priradit obrazek k albu ...
uložena
JURO8K
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #64 v: 30. Duben 2008, 15:05 »

No ten algoritmus tam asi nejaky bude, nechapem to, fakt...  Cheesy Mal som W910i, ale isla celkom rychlo z domu, kedze bola asi z chybnej serie alebo take nieco, proste po urcitej dobe stale nova zavada a hotovo...  Undecided V inom threade pisem o tych zavadach, takze si to mozes ceknut, Tu mas link, nech sa zbytocne nerozpisujem...  Mrknutí No a ked porovnavam W910i s W890i, tak prave W910i je pre mna v kazdom ohlade horsi fon, viem, ze ma vacsi displej, ale mne viac vyhovuje aj tak ten na W890i, je jemnejsi a velky displej aj tak nevyuzijem a celkovo sa mi W890i paci viac a je to pre mna proste lepsi fon, z mnohych dovodov...  Smajlík No a k tomu obrazku albumu, staci, ked si otvoris Sony Ericsson Media Manager, potom si otvoris v novom okne priecinok s pozadovanym obrazkom a nasledne obrazok len mysou pretiahnes na urcene miesto, no dufam, ze vies, co mam na mysli...  Mrknutí
uložena

Whill
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #65 v: 30. Duben 2008, 15:36 »

Tak to chapu, jsou veci co cloveka proste nastvou, doufam, ze me nic podobneho neceka  Smajlík ...o te chybne serii bylo neco receno oficialne nebo to jsou jen dohady?

Priznam se, ze jsem vedel, ze prijdes s jemnosti  Smajlík ...ale osobne to nepovazuju za tragedii, cili k tomu snad jen tolik, ze taky jsem mel trochu obavy, ale nakonec s tim problem nemam a ze by to bylo nejake "sito" se mi nezda. I kdyz kdybych je mel vedle sebe, tak rozdil asi uvidim, ale presto clovek na to bezne nekouka z 10cm a nehleda 5 rozdilu  Grin. Jinak SE dela i 2,6"... Uz ted ale vim, ze pristi fon bude muset mit displej jeste vetsi, mi se to proste libi  Smajlík ale samo ze uz taky vyssi rozliseni  Mrknutí ...snad se nam rozhoupou s tim VGA. Je to ale o prioritach, takze diky za tvuj pohled na vec Mrknutí

Ajajaj ...Sony Ericsson Media Manager, to je ta vec co po me chtela instalovat ten spyware QuickTime  Grin ..asi budu bez obrazku alb.. ja myslel, ze to jde nastavit ve fonu.
uložena
JURO8K
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #66 v: 30. Duben 2008, 16:08 »

Nejde o to, ze by ma to nastvalo, aj ked nemozem povedat, ze ne, ale po 3 rovnakych reklamaciach mas pravo na vratenie ca$h a nevidel som dovod, preco by som to nemal spravit, ked bol fon prakticky furt v servise...  Smajlík O tej chybnej serii som tiez cital len jednu vetu a to bolo akurat spomenute, ze fon daneho uzivatela je z prvej nepodarenej serie, nic viac som o tom necital, takze neviem, ale je to podla mna dost sposobene softom, ktory som si v tej dobe nemohol aktualizovat, ale moze byt, ze to bola len nejaka nepodarena seria W910i, neviem...  Roll Eyes A W910i teda rozhodne nema ziadne sito, to urcite ne, aj ked W890i je na tom este o nieco lepsie, ale W910i ma krasny jemny displej, to neni o com, len mne uplne postacuje a dokonca aj viac vyhovuje ten na W890i, to je vsetko, rozhodne som nenarazal na displej vo W910i...  Smajlík A aby si si nemyslel, ze rozdiel je len v tom displeji, W890i ma integrovane stereorepraky (aj ked nehraju ako domace kino, ale su na tom kvalitativne lepsie ako W910i  Smajlík), lepsi fotak (aj ked viem, ze megapixely nejsu vsetko, ale aj tak je lepsi  Smajlík), krajsi design a plno drobnosti, ktorymi sa odlisuje od W910i... No a k tym obrazkom albumov, nejsom si tymto vobec isty, ale skus len tak z haluze nakopirovat pozadovany obrazok do priecinku, kde sa dany track nachadza, proste nech su hned pri sebe v tom istom priecinku a mozno sa dockas prekvapenia...  Grin Mrknutí
uložena

Whill
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #67 v: 30. Duben 2008, 17:32 »

Jasne, pokud jde o to, zes jej prakticky vymenil za jiny, ktery ti vyhovuje vice tak neni co resit. Jak jsem se ptal prvne, tak jsem si vicemene myslel, zes jej poslal pryc a koupil si jiny .. i proto jsem se ptal proc, takhle to chapu  Mrknutí Mrknutí Mrknutí

Jinak s tim softem bych souhlasil, nejspise tam bylo zakopano nejvice problemu, ale pak nechapu, proc ti to v tom servise neflashli aby predesli tomu, ze tam prijdes casem zase. Ja mam prave zkusenost takovou (ale to bylo jeste s nekdejsim Siemensem), ze kdyz jsem dorazil podruhe se stejnou zavadou, pro jistotu flashli FW a pak uz byl pokoj. Prijde mi to jako logicky postup, tak nevim proc ti tam dusili porad stejny FW.

No a k tem rozdilum jak zminujes ty repracky, no tak to je vec ktera je mi absolutne volna, proto jsem ji ani nezminoval  Smajlík Ja jedu jedine ze sluchatek a poustet to z toho chrchlatka by mne ani nenapadlo, i kdyz verim, ze W890i to ma lepsi nez tady ta hruza (je to fakt strasne  Grin) ale i tak mi produkce z takove srandy - byt treba lepsi - nic nerika  Mrknutí ...pokud jde o fotak, tak ten jsem v tech rozdilech zminil, protoze vim ze pro spoustu lidi je to dulezite, ale abych to trochu rozvedl, tak jsem jeste nevidel fon, ktery by fotil fotky jez bych se nestydel dat do alba, takze asi tak. Ono je to dobre na zobrazeni na tom displeji, ale na kompu se na to radeji nekoukat. Proste mega to muze mit kolik chce, muze to mit autofocus, a jine serepeticky, ale proste je tady to omezeni rozmery a do tak maleho zarizeni se proste optika, ktera poridi skutecne FOTKU v pravem slova smyslu, vmestnat neda. Na foceni mam digital, "fotak" ve fonu povazuju za takovy bonus, kdyz je treba si vicemene neco zaznamenat a cloveku se to nechce opsat ci tak, ale ze bych s tim nekde sel a fotil regulerni fotky to fakt ne  Mrknutí No a nakonec ten design, to je prave zcela subjektivni, to mas jak s auty  Grin ...videl jsem oba ty fony na zivo a osobne pokud by se mi vice zamlouval design W890i, tak asi sahnu uplne vedle a sice po Nokii 5610 XpressMusic. Mam proste rad urcitou jednoduchou eleganci a tu jsem u W890i nevidel  Mrknutí Tady to holt mame kazdy jinak a rozumim ze to pises ze sveho pohledu, stejne jako ja  Smajlík

Tu fotku alba jsem uz ve stejne slozce jako cele album mel, ale jediny efekt byl, ze mi to Media napchaly mezi Fotografie, tak jsem to zas smazal  Grin
uložena
JURO8K
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #68 v: 30. Duben 2008, 19:45 »

No nemozem inak, jak suhlasit (teda az na tu Nokiu a design, ale jasne, subjektivita  Smajlík) a tiez nepocuvam nejak extra cez vstavane repraky hudbu, ale zamrzi to pri hudobnom fone, ked kvalita neni moc dobra, aj ked o nieco lepsia ako na W910i...  Roll Eyes A fotak vyuzivam minimalne, len velmi zriedka nieco potrebujem cvaknut a presne z toho isteho dovodu ako ty...  Grin Mimochodom, akurat sa hram s obrazkami, aby ich fon identifikoval ako Fotografiu, takze som zvedavy...  Grin A to s tym obrazkom albumu je divne, niekde som cital, ze po nakopirovani obrazku do rovnakej zlozky ako su tracky, by to malo ist, takze neviem...  Huh Ale celkom nechapem, ako si to myslel s tym Sony Ericsson Media Managerom, to ti nejde nainstalovat, ci aky tam mas problem? Lebo QuickTime je sucastou instalacneho CD, takze neviem, v com je problem...  Huh A ako si to myslel s tym spyware?  Shocked
uložena

Whill
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #69 v: 01. Květen 2008, 16:18 »

Nerikam, ze se mi Nokia libi, psal jsem "pokud" ...vzhled kterekoliv dnesni Nokie je dle mne stale dokola variace na 3310  Grin

Pokud jde o ty obrazky alb, tak hlavne, ono by mi to napchalo ten obrazek alba zas nekde mezi fotky a ja to tam nechci, tak to ozelim.

A ten Media Manager mi nainstalovat urcite pujde, vim ze QT je k tomu na CD, ale narazel jsem na to, ze QT = spyware. Beze srandy je to strasny soft, rozleze se ti do celeho systemu a prudi a ja na takove "vychytavky" nemam naladu. Mam rad funkcni ucelne programy, ktere neotravuji a proto na prehravani *.mov pouzivam alternativni prehravac, QT fakt ne, diky  Mrknutí Mrknutí Mrknutí
uložena
JURO8K
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #70 v: 01. Květen 2008, 17:01 »

Ja s QuickTime nemam ziadny problem a otravuje len vtedy, ked je dostupna aktualizacia, inac ziadne ine hlasky ani nic podobne nerobi...  Smajlík A ak si cez Sony Ericsson Media Manager hodis k tracku ten obrazok albumu, tak sa ti do fonu nedostane samotny obrazok, to bacha, fon si to len z compu nacita a nasledne asi nejak zakomponuje do tracku, ale v samotnom fone ten obrazok nebudes mat nikde...  Mrknutí
uložena

Whill
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #71 v: 01. Květen 2008, 17:20 »

QT proste nechci, rozliza se do systemu, jak jsem psal. Je to jeden z tech programu co takzvane vedi vsechno lepe nez "hloupy" uzivatel. Verim ze s nim nemas problem (jo kdyby byl, tak to by Apple asi uzivatele hnali), ale ja si z principu nehodlam takovymi hype-programy zabordelit komp. Bezny uzivatel mozna ani nevi o cem mluvim, ale myslim, ze je zbytecne to dale rozvadet, o QT tady diskuse neni a asi to nikoho nezajima a ja si jej stejne nenainstaluju  Mrknutí Mrknutí Mrknutí  Ja bez toho Media Manageru zit dokazu  Smajlík

A jinak jo, ja jsem to s tim kopirovanim obrazku alba pres Media Manager pochopil... hovorim jen o situaci, kdy to nakopirujes normalne jako soubor do slozky s albem (jak si mi radil at zkusim) - potom to Media zaradi samozrejme mezi fotografie.
uložena
JURO8K
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #72 v: 01. Květen 2008, 18:44 »

Jasne, chapem, nastav si do toho okienka vizualizaciu a mas to skoro to iste...  Grin Mrknutí
uložena

Whill
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #73 v: 01. Květen 2008, 18:48 »

Ono je to stejne docela male a je tam prd videt, tak tam nejspis nebude nic  Grin ...skoda ze ty vizualizace nebezi zrovna prilis plynule, no snad se to s novym SW casem zlepsi  Mrknutí
uložena
JURO8K
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #74 v: 01. Květen 2008, 21:03 »

No to je pravda, mohol by sa obrazok albumu/vizualizacia dat maximalizovat na celu obrazovku, takto skoro ani neni vidno, co na tom obrazku je...  Roll Eyes
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 3 4 [5] 6 7
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: W910i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 17 dotazů.