SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
13. Březen 2025, 20:49
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Platforma A200
|
Ăada W
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
W910i
Strana:
1
2
3
[
4
]
5
6
7
« předchozí
další »
Autor
Téma: W910i (Zobrazeno 38210 x)
Xenostellar
Uzivatel
Telefon: SE W910i
Re: W910i
«
Odpověď #45 v:
09. Duben 2008, 08:38 »
Uz jsem to vyresil. Musel jsem nastavit HTTP proxy na 160.218.160.218. Fakt divny je, ze se to nenastavilo tema konfiguracnima SMSkama. Ani na O2 lince, ani na SonyEricsson horky lince mi neporadili a jediny co z nich vypadlo bylo aÂť si dojdu do servisu
uložena
krecek™
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: Nokia N8
«
Odpověď #46 v:
09. Duben 2008, 18:57 »
Uživatel: freezer 07. Duben 2008, 22:43
jupiii, mam ho doma...
z Palladia za neuveritelnych 5800 Kc...dal jsem jim tam desivou Nokii 3100 se kterou jsem trpel skoro 2 mesice W910i pak vysel na tuhle krasnou cenu.jeste v patek (4.4.) byl za 9450 Kc
uložena
Whill
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #47 v:
26. Duben 2008, 18:33 »
Ahoj, mam tento telefon a rad bych vyresil par veci... pomuzete?
1) Lze nejak prodlouzit dobu nez zhasne displej? Ono to totiz pri necinnosti zhasne snad ani ne za 20 sek. a v nastaveni jsem prodlouzeni teto doby nenasel. Kdyby to slo aspon na minutu, bylo by to fajn. Clovek se na chvili zamysli a uz to zhasne...
poddotaz: To same sporic... nejak nechapu proc tam jde vubec neco takoveho nastavit, kdyz to "spori" tak 4 vteriny ...zmenu teto doby jsem taky nikde nenasel
2) K hudbe jdou promitat obrazky (prezentace), ale co kdyz chci promitat jen nektere? Logicky mne napadlo si do slozky s obrazky vytvorit dalsi podslozku. Rychle jsem vsak byl vyveden z omylu, protoze kdyz si chci spustit pres menu media to promitani, tak tam se zobrazi vse hned ve slozce obrazky vcetne souboru v podslozkach, takze jsem tam, kde jsem byl.
3) S jakym "USB bluetooth kolikem" do stolniho PC mate u tohoto mobilu zkusenosti? (nejlepe neco bez nutnosti instalace nejakeho otresneho SW) Nerad bych si koupil neco co nebude fungovat.
Diky za rady, je to muj prvni SE, tak pokud se ptam blbe se nedivte
uložena
JURO8K
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: W890i Mocha Brown
«
Odpověď #48 v:
26. Duben 2008, 19:07 »
Mam sice W890i, ale polozka Media je riesena uplne rovnako, je to rovnaka platforma A200, cize by ti to malo fungovat tak isto...
Takze:
1) Tu si nijako nepomozes, tieto intervaly su nastavene tymto sposobom kvoli uspore energie, kedze displej jej zere dost vela, ale mne to celkom vyhovuje, nastavit sa to vsak neda... Ten sporic nastaveny vlastny nemam, ale teraz som to skusal a nejde nastavit interval, za ktory sa sporic zobrazi, zhasne, ani nic podobne... Ukaze sa sice na dlhsie ako 4 sekundy, ale zmizne hned, ako zhasne displej... Mozno sa to da nejakym tuningom, ale stracas zaruku...
2) Prezentacie nevyuzivam, ale nasiel som mozno riesenie, ktore by ti mohlo pomoct...
Ziadne zlozky ani podzlozky ti nepomozu, kedze X-Pict Story (prezentaciu) si spustas v polozke Media a tu sa ti da pomoct asi len jedinym sposobom a to nasledovne... Takze fon triedi ulozene obrazky v polozke Media do Fotografii a Obrazkov, ak chces, tak sa daju vytvarat takzvane Znacky Fotografii, ktore by ti mohli pomoct, ale aj tu mas obmedzenie, ktore sa ta asi bude realne tykat a to, ze do Znaciek Fotografii si mozes pridat jedine obrazky, ktore fon identifikoval ako Fotografie a tym padom su aj v polozke Media pod tymto oznacenim, ak su pozadovane obrazky v Mediach v polozke Obrazky, nepomozes si, lebo do tych Znaciek Fotografii ti nepojdu pridat... Aj mne to celkom vadi, lebo tiez by som si chcel roztriedit ulozene obrazky aj v Mediach do jednotlivych Znaciek Fotografii, ale je mi to vies naco, ked mam polovicu ulozenych obrazkov vo Fotografiach a druhu polovicu v Obrazkoch...
Nemam ani sajnu, ako fon dojde na to, ze dany obrazok je Fotografia a iny je zas Obrazok...
Ta prezentacia ti pojde z tych Znaciek Fotografii spustit a budu v nej len tie obrazky, ktore si tam pridas...
3) Tu ti neviem poradit nijak, nic podobne nevyuzivam a ani sa nechystam, skus si pozriet blizsie specifikacie tohto prislusenstva...
uložena
Whill
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #49 v:
26. Duben 2008, 20:54 »
Diky moc za ochotu...
To s bodem 1) jsem tak nejak tusil, ze to nepujde. Ta funkce sporic je pak trochu nedomyslena - a mozna tam je dele nez 4 sek., ale je to proste chvilka.
2) Jo, diky, prave jak mi pises o tech znackach jsem to objevil v manualu.
To, ze nejdou oznacit fotky v obrazkach bohuzel vidim. Taky spravce souboru je docela ignorant, protoze pomoci nej ani omylem nezkopiruju fotky z te slozky obrazky do slozky fotografie, ale muzu je premistovat jen v ramci slozky obrazky. Takze s telefonem pekne ke kompu, presunout - otrocina.
Jinak k tomu, jak telefon pozna co je obrazek a co fotografie - ja teda mozna reknu nesmysl (mam to v ruce ani ne dva dny), ale pokud pouzivam net a dam si ulozit nejaky obrazek, putuje do slozky obrazky. Za fotografii podle me povazuje telefon to co vyfotis fotakem.
Je to ale skoda, ze si fon neporadi v mediich s podslozkama... je v tom pak chaos.. tak samo ve walkmanu - nahral jsem si pekne alba v pojmenovanych podslozkach a cekal, ze to tak uvidim i v telefonu, jen proste pustim album a hotovo. To jsem se ale taky spletl
...a jedine reseni je asi vytvoreni playlistu (nebo mit dobre vyplnene tagy aby to bylo spravne serazene aspon podle interpretu ap, ... ale ktera mp3ka ma spravne vyplnene tagy, ze?)
3) mrknu uvidim
uložena
JURO8K
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #50 v:
26. Duben 2008, 21:26 »
Uživatel: Whill 26. Duben 2008, 20:54
Jinak k tomu, jak telefon pozna co je obrazek a co fotografie - ja teda mozna reknu nesmysl (mam to v ruce ani ne dva dny), ale pokud pouzivam net a dam si ulozit nejaky obrazek, putuje do slozky obrazky. Za fotografii podle me povazuje telefon to co vyfotis fotakem.
No je to nezmysel...
Mam vo fone asi 1800 obrazkov a z toho je nieco cez 600 v zlozke Fotografie a pritom som nefotil ani jeden... Su to vsetko obrazky stiahnute z netu, takze fakt netusim, podla coho to fon rozpoznava... No sice, tusim som niekde cital (na tomto fore
), ze fon to triedi podla nejakych vlastnosti obrazku, ktore sa ale nedaju menit, takze mi to nepomoze... Ale nepochybujem o tom, ze ak nieco odfotim fotakov vo fone, tak sa to zobrazi v zlozke Fotografie a ne v zlozke Obrazky... No ale musim sa v tomto pripade zastat Walkmanu v tvojom fone, nema ako inac rozpoznat album, jedine cez ID3 tagy a tu neni nic lahsie, ako si na danu MP3 kliknut pravym gombikom mysi, dat Vlastnosti-Suhrn-Spresnit-Nazov Albumu...
Vypln ID3 tagy vo vsetkych trackov a uvidis, ze ti to pojde... Mimochodom, daju sa menit aj hromadne, cize ak mas viac trackov, ktore maju rovnakeho Interpreta/Album/Rok/Zaner, tak si ich vsetky naraz oznac a opakuj postup, ktory som ti napisal vyssie...
uložena
Whill
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #51 v:
26. Duben 2008, 22:18 »
Tak ty obrazky to bude nejaka X ... celkem nechapu proc na to nemuze byt jedna slozka. Ale to asi nevyresime, na to mel myslet vyvojar
No a k tomu, ze nema jak rozpoznat album... ja bych po nem ani tak nechtel rozpoznavat album, jako to aby byl schopny pristupovat k mp3kam ve vlastni samostatne podslozce jako k playlistu. Pracovat takhle s adresarovou strukturou umi snad kazdy hloupy prehravac
..to ze Media neumi vubec pracovat se stromovou strukturou je proste u mne minus
Ze jdou ty tagy prepsat a ze to jde i hromadne vim, ale kdo se tim ma zabyvat
..ale asi budu muset
uložena
JURO8K
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #52 v:
26. Duben 2008, 22:39 »
Celkom nechapem, co mas na mysli...
Vo Walkmane mas brutalne vela moznosti triedenia skladieb, tak fakt neviem, co presne ti chyba... Mas moznost otvorit si len tracky, ktore su v danom albume, su od daneho interpreta, vydane v nejakom roku...
«
Poslední úprava: 26. Duben 2008, 22:41 od $J.U.R.O.8K$
»
uložena
Whill
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #53 v:
26. Duben 2008, 23:07 »
To je sice super, ale chybi mi to, co umi kazdy prehravac za pet svestek. Proste vzdy jsem kazdy prehravac co jsem kdy mel krmil tim zpusobem, ze do slozky pro hudbu jsem nakopiroval dalsi slozku s nejakymi mp3 soubory. Prehravac tu slozku hned vzal v podstate jako playlist, ktery jsem si mohl prehrat, bez dalsich reci. Myslim, ze je vcelku jasne co myslim - proste akceptoval adresarovou strukturu
Media na strukturu souboru ulozenych na karte ale z vysoka kaslou. Prave jsem se docela zasmal - tedy ani ne tak zasmal jako propadl beznadeji. Nahral jsem si na pametovou kartu nejake ty JPG soubory do slozky DCIM (kde se ukladaji ty "Fotografie" jak jsem odtusil). Bohuzel presto, ze je to ve slozce pro Fotografie, Media na to kaslou a vetsinu tech JPG mi zobrazily mezi Obrazky. Co to je za srandu? Nemam rad veci co se me snazi presvedcit o tom, ze jsou chytrejsi a vedi lepe co chci
//EDIT:
Tak jsem zjistil, ze je uplne jedno, kde to nakopiruju... muzu dat kazdou tu fotku jinde, muzu pro ty fotky kdekoliv udelat nesmyslnou slozku... ten fon si proste proskenuje celou pamet a zaradi si ty fotky jak se mu to hodi (bud do Obrazku nebo do Fotografii)
Netusis nahodou jake jsou ty atributy u tech obrazku podle kterych si to rozhoduje? Nebo kde jsi o tom tehdy cetl?
«
Poslední úprava: 26. Duben 2008, 23:38 od Whill
»
uložena
JURO8K
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #54 v:
27. Duben 2008, 00:01 »
Hovoril som, ze s tym nic neurobis... A fakt uz neviem, kde som to cital, ale bolo to na tomto fore...
No ale co si pamatam, ak na niektory obrazok kliknes pravym gombikom mysi a das Vlastnosti-Suhrn-Spresnit, tak pri niektorych z nich je okrem ineho aj polozka Vytvorene pomocou softveru a ta by to mala sposobovat, ze fon obrazok identifikuje ako fotku... Ale zmenit sa to neda, teda aspon som na to neprisiel, ak sa ti to podari, tak
urcite
napis!!!
uložena
Whill
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #55 v:
27. Duben 2008, 00:45 »
Tak sem na to prisel, ale predesilam, ze mam s tim ted jiny problem
...mas tedy pravdu, ty fotky ktere se mi zobrazily jako Fotografie mely u toho softwaru uvedeny Photoshop (par jsem jich upravoval), ty ktere se zobrazily jako Obrazky tam nemely NIC. V tom Souhrnu to nezmenis, to je jen informacni polozka... vzal jsem tedy, a preulozil jsem ty zbyle fotky pres Photoshop a uz je mam mezi Fotografiemi
Diky diky diky
A ted ten problem
...uz je sice mam mezi Fotografiemi, ale mi nejdou tyhle fotky oznacit tou znackou. Jde mi oznacit to co vyfotim fotakem, ale ty fotky co jsem tam nahodil nejdou. Jen mi rychle problikne to "Pockejte prosim", ale nepotvrdi to oznaceni a ta fotka se fakticky neoznaci
uložena
JURO8K
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #56 v:
27. Duben 2008, 10:07 »
Mozno to bude verziou softu, ktory mas, lebo teraz som to skusal, ale s tym rozdielom, ze som nepouzil Photoshop, ale HP Photosmart Premier a vsetko funguje, jak ma...
V tomto ohlade ma Sony Ericsson este stale co opravovat, lebo v sekcii Media je tych drobnosti, ktore zneprijemnuju zivot a jej normalne pouzivanie pomerne dost, ale tato mi vadila najviac, ak mi to pojde so vsetkymi tymi obrazkami tak, ako s tym jednym, ktory som skusal, tak mam jeden najvacsi problem Medii vyrieseny...
uložena
Whill
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #57 v:
27. Duben 2008, 16:29 »
Uživatel: $J.U.R.O.8K$ 27. Duben 2008, 10:07
Mozno to bude verziou softu, ktory mas
Myslis firmware? U verze mam tohle:
1200-9123 R1CA039 071029
...je to mozne, ale spise si myslim, ze mu jeste neco vadi... je totiz divne, ze jdou oznacit fotky co nafotim.. jestli spis Media nemaji jeste nejaky dalsi problem s temi metadaty u konkretnich obrazku. Treba ta polozka o softu rozhoduje kam se to zacleni, ale muze "vadit" jeste nejaky jiny udaj. Zkusim jeste porovnat pres nejaky program podrobneji ta metadata u fotky odfocene fotakem s temi co jsem si tam nahral, pripadne to ulozit jeste v jinem softu nez Photoshopu. Kdo ale vymyslel to trideni podle toho jestli je nejaky udaj u softwaru, tak to nevim co to bylo za inteligenta a nerozumim jeho myslenkovym pochodum. Jeste si s tim pohraju a uvidim... btw nemuzes nekde nahrat nejaky obrazek, se kterym nemas problem? ..ze bych s ho vyzkousel u sebe, jestli mi pujde oznacit
uložena
JURO8K
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #58 v:
27. Duben 2008, 16:53 »
No mas tam stary soft, skus aktualizaciu cez SEUS, za chvilku by si mal mat vo fone najnovsi dostupny soft a to samozrejme bez straty zaruky...
A v tych Mediach je tych veci, ktore su nedomyslene viac (nezmyselne triedenie fotografii podla
udajneho
datumu ich vzniku,...), ale som si isty, ze na tomto Sony Ericsson v buducnosti este zapracuje, je to prakticky uplne nova funkcia, ktora sa objavila s platformou A200, takze sa to casom doladi...
Skusal som to upravovanie tych obrazkov, aby sa identifikovali ako Fotografie viackrat a fungovalo to zatial bezchybne, takze myslim, ze ti nepomoze, ked ti niekde nahram obrazok, na ktorom mi to islo, ale ak chces, tak skus nejaky obrazok z
Tejto
stranky, ale nepomoze ti to, aj ked to rovno pojde... Skus si aktualizovat ten soft a uvidis, co to spravi...
Inac, ak si preulozim obrazok u seba cez HP Photosmart Premier, tak sa nezmeni polozka ,,Vytvorene pomocou softveru", ale ,,Farebne zobrazenie", takze aj to ti mozno na nieco pomoze...
Ale len tak vseobecne si myslim, ze ak vlastnosti obrazku obsahuju este nejaky iny udaj ako: sirka, vyska, vodorovne rozlisenie, zvisle rozlisenie, bitova hlbka a pocet snimok, tak sa obrazok automaticky vo fone identifikuje ako Fotografia, ale to si len myslim, otestovane to nemam, ale malo by to podla vsetkeho fungovat takto...
uložena
Whill
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #59 v:
27. Duben 2008, 17:29 »
Diky, zkusim to ale nejprve teda aktualizovat. Kdyz pustim v telefonu aktualizacni sluzbu, tak mi to sice pise ze mam nejnovejsi soft, ale to bude asi nejaky renonc ...
Kazdopadne o SEUSu jsem nasel vselijake kuse informace a nerad bych neco pokazil... na webu SE o nem ani zminka ... jen je ke stazeni nejaka verze jen tady na SEmanii (ale z ledna 07)
Nemel bych postupovat spise podle
tohoto
?
//EDIT: Tak jsem zjistil ze to na tom odkazu je zrejme ten SEUS, ptz ten soubor co tam maji ke stazeni se jmenuje take Update Service ... exe ..takze budu postupovat podle toho navodu co je na webu SE
//EDIT2: Tak ono to chce bohuzel plne nabitou baterku... sice si myslim, ze to neni dvakrat podstatne, ale uz je skoro pred koncem.. tak pockam az po nabiti...
//EDIT3:
Aktualizoval jsem, ted mam
1200-9123 R1EA033 080218
...sleduju par zmen treba i pri prohlizeni fotek ...bohuzel, muj problem to neresi. Ted se mi to dokonce kouslo pri oznacovani fotky, kterou jsem VYFOTIL fonem dnes odpoledne (no kouslo... dal mi hrala hudba, ale zustalo mi tam viset to "pockejte prosim" a jinak nez vypnutim sem se z toho nedostal). Jinak u tech nakopirovanych fotek zjistuju, ze kdyz si vytvorim novou znacku a zkusim si parkrat tu fotku oznacit prepinanim mezi (ted uz dvema nabizenymi) znackami, tak na nekolikaty pokus se chytne a povede se to oznacit (navic vzdy tou druhou znackou nez na kterou klikam
), ale kdyz prejdu na dalsi fotku a vratim se, fotka zas neni oznacena... tak nevim co s tim
(Jinak jak uz jsi psal i o tech dalsich metadatech u fotky.. tak bere mi to jako fotografii kdyz treba v nejakem softu (Zoner Photo Studio) vyplnim datum vyfotografovani, atribut vytvoreno softwarem je pritom prazdny ...takze buhvi podle ceho vseho se to orientuje...)
«
Poslední úprava: 27. Duben 2008, 22:21 od Whill
»
uložena
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana:
1
2
3
[
4
]
5
6
7
Fórum SEMania.cz
|
Platforma A200
|
Ăada W
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
W910i
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.065 sekund, 18 dotazů.