SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
03. Květen 2025, 17:47

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øady G, K, T, Z (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: K 850i
Strana: 1 2 3 [4] 5 6 ... 12
Poslat téma Tisk
Autor Téma: K 850i  (Zobrazeno 61805 x)
mars
Anonym
« Odpověď #45 v: 13. Listopad 2007, 00:56 »

nezbyva mi nez pridat radu dalsich zkusenosti:

neskutecna pomalost - reakce tezce pod urovni i UIQ mobilek, natoz treba K800
senzorove ovladani - tezce hruzna zalezitost, neustale prekliky, mezi ovladacim krizem a potvrzenim, plus kombinace reakce resp. nereakce a neodezvy
foto - dalsi des, polovina fotek s pouzitim blesku na nic (synchro blesku zcela mimo, misto fotky cerno)  - a to jsem se ani nedostal k porovnani sumu vs. P1, ktery bude diky hloupe honbe za mpix jiste horsi.
povrch - hnus, krasny muze byt jen ve vitrince
klavesnice - dalsi des, to se proste neda rozumne psat

nasel jsem i pozitiva, bohuzel na vlajkovou lod ne OS SE je jich velmi malo
osobne se mi zamlouva navrat zpet ke starym hodnotam pro spec. tl. prijem a odmitnuti hovoru
povedeny spravce medii

celkove vzato mobil jde do supliku, a P1 jej strci hrave do kapsy po vsech strankach a to i tech, ktere bych rozhodne necekal

uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #46 v: 13. Listopad 2007, 06:29 »

Marsiku jsi tradicne zaujaty Mrknutí, nedokazes kontrolovat prvni emoce Grin, kolik takovych mobilek se ti nelibilo a pak jsi ji nakonec vzal na milost Roll Eyes. Grin Grin Grin

Rychlost telefonu co jsem zkousel byla naprosto v pohode, senzorove ovladani funguje velmi dobre, jen to chce delsi cvik. Zde je proste problem v tom, ze pri mackani beznych tlacitek je potreba vyvinout naprosto odlisnou silu nez pri dotyku na senzor. Numericka klavesnice je podobna jako treba na T650i, takze zde nevidim zadny sileny problem. Ovladani je celkove slozitejsi, hlavne diky potvrzovani, na druhou stranu chybi tu joystick(coz je dobre), ktery dle meho nazoru byl nejvetsi problem vsech SE telefonu.

Co se tyce foceni, tak zde jsou slusne mezery, ktere vykryji az nove verze firmware. Leskly povrch nezaslouzi pochvalu, to souhlasim, telefon je stale upatlany, coz je nejvic videt v zadni casti.

Kladne hodnotim rychle vyhledavani kontaktu ze standby rezimu, propracovanou medialni galerii, ktera plynule nahradila klasickeho spravce souboru. Prohlizec obrazku s automatickym otocenim je take fajn. Podpora dvou druhu karet take chvalim, libi se mi system vkladani baterie a karet ze spodni casti, odpada tak vrzani zadniho krytu diky snimani zadniho krytu. Plne pouzitelne bude take HSDPA a EDGE....

U K850i mi dost citelne chybi Today obrazovka poslednich udalosti, zakladni obrazovka je az nechutne prazdna, take by jiz nebylo od veci, kdyby SE pridal plnou podporu prohlizeni Word a Excel dokumentu.
uložena
Dza
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE C510 & K850

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #47 v: 13. Listopad 2007, 07:21 »

K850 mam takmer tyzden a som spokojny az na 2 veci ktore som zvyknuty z k800. Pri foteni mi chyba skratka na prepinanie rezimov automaticky,makro a nekonecno. Teraz treba chodiÂť do nastaveni a pre mna to je veÂľky nedostatok. KÂľudne by ju casom mohli daÂť pod 4 ako v k800 na ikonku si nepotrpim. Druha vec je tiez skratka ale v prehliadaci. Jedna sa o historiu ktora odtiaÂľ zmizla. Sice aj posun o celu stranku nahor a nadol ale to mi az tak nechyba. Zas musim cez moznosti ako na k750. S rychlosÂťou odozvy som spokojny ako aj s ovladanim, na odtlacky si treba zvyknuÂť. Eo sa tyka tych tem a iloniek su identicke ako na inych Se. Flash tema je az jedna co je zalostne malo zo strany vyrobcu. VeÂľakrat som cital ze sa da potvrdzovaÂť s klavesou 5. Ano je to pravda ale akurat tak iba v Opere mini. Neviem ci ste si vsimli ale do skratky sa da uz pridaÂť aj samostatna aplikacia alebo hra. Konecne krok vpred. A ked sme uz pri tej Opere mini tak cez rusku verziu mi nejde ani odpovedaÂť ani citovaÂť. Mohli by ste sa na to pozrieÂť? Vdaka. A este k tej krytke... Tiez si myslim ze riesenie mohlo byÂť aj lepsie ale nasiel som jedno pozitivum. Ked mam zapnuty foÂťak tak sa nemusim baÂť ze sa mi dostane na snimac nejaka necistota. PokiaÂľ sa to sklicko neposkriabe tak nemam s tym problem.       
uložena

SikoEricsson
Uzivatel
Telefon: XPERIA ARC S Pure White R2D-4.0.2.A.0.62/ 2.3.4 GENERIC CE1

Zobrazit profil
« Odpověď #48 v: 13. Listopad 2007, 09:53 »

Mne ovladanie vyhovuje-aj dotykove senzory-lepsie ako joystick. Je to super, len si treba chviÂľu zvykaÂť. Menu je vylepsene, hlavne spravy a kontakty. Dizajn je fajn. Len ta zadna strana by mohla byÂť z takeho materialu ako napr. P1i resp. K800i. Na dispay som nalepil foliu screenprotector-pasuje z K810i-sirka super a na vysku ju treba trosku skratiÂť. A este som si vsimol,ze z menu fotoaparatu zmizla moznosÂť datum.
Ovladanie funguje v pohode-je o malicko pomalsie ako v K800i, no novym firmwarom sa to dufam spravi.
2 Dza: Vitaj v klube K850i.
« Poslední úprava: 13. Listopad 2007, 10:07 od SikoEricsson » uložena
mars
Anonym
« Odpověď #49 v: 13. Listopad 2007, 10:12 »

njn, asi cekam od mobilky za 13 tisic od SE daleko vic pozitiv, a pokud bych si ji opravdu musel koupit, to bys teprve videl zaujatost.  Cheesy Cheesy Cheesy

ale mas pravdu - na vyhledavani jsem zapomnel, to je jiste pozitivni, a skoro na urovni WM, dokonce lze vyhledat i jmena s diakritikou, musi se ale vynechat kazde pismeno s hackem nebo carkou, tedy treba sasek hledat jako aek, docela hloupe, ale funguje.

mnoho veci, ktere jsem zkritizoval se da odstranit FW, ale za tech nekolik mesicu od prezentace s tim pani z SE skoro nic neudelali. A rychlost? ted jsem si schvalne vzal do ruky K800 a zkusil nektere operace, a K850 je proste pomalejsi, krok zpatky (napr. vyber prijemce SMS a nasledne hledani v seznamu, otevreni podmenu...) A foÂťak? S malym cipem, 5mpix a tim velkym sumem nic nenadelaji. 3mpix a 3x opticky zoom by byla dle meho daleko lepsi cesta, a do tak velike a tezke mobilky by se jim to jiste veslo.

A proc ZASE displej nic neukazuje, aspon cas a ikonu zmeskane udalosti, moc chybi alespon nejaka indikace udalosti.  Cry Cry

PS: Ale v supliku jeste neni, dam ji jeste sanci, uvidime jak si novy PC Suite poradi s synchronizaci, a jen doufam, ze s novym vzhledem nezapomneli na to hlavni - na funkcnost.

A co si pamatuju, tak jedinou mobilku od SE, kterou jsem casem vzal na milost byla P990.  Mrknutí

uložena
SikoEricsson
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #50 v: 13. Listopad 2007, 11:05 »

2 Mars: Pozeram,ze mas K850i O2. To je tam naozaj take zvlastne menu?
uložena
mars
Anonym
« Odpověď #51 v: 13. Listopad 2007, 11:23 »

jj, bohuzel jo, az cas ukaze, zda je to predzvest novych ikon od SE, ktere se treba objevi po updatu noveho FW, nebo jen hloupy vystrelek O2. Zatim je jedina cesta pouziti flash menu, ktere je beze zmen (i to je zmena, protoze u vsech predchozich SE byla flash menu u O2 blokovana).
uložena
SikoEricsson
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #52 v: 13. Listopad 2007, 11:36 »

jj, bohuzel jo, az cas ukaze, zda je to predzvest novych ikon od SE, ktere se treba objevi po updatu noveho FW, nebo jen hloupy vystrelek O2. Zatim je jedina cesta pouziti flash menu, ktere je beze zmen (i to je zmena, protoze u vsech predchozich SE byla flash menu u O2 blokovana).
Uvidime. Nova verzia firmware zatiaÂľ nie je. Skusal som to dnes cez SEUS PRO. Undecided Ak budes nieco vedieÂť ohÂľadom firmware,tak sa ozvi. Mrknutí
No a to O2 menu, hmm... Aspon ked mas zlu naladu, sa mozes pobaviÂť Roll Eyes
« Poslední úprava: 13. Listopad 2007, 11:39 od SikoEricsson » uložena
Dza
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #53 v: 13. Listopad 2007, 11:46 »

To Mars: nemusis sa baÂť zeby Se v blizkej dobe menil ikonky. Orange sk ich meni uz dlhu dobu. Proste je to neduh operatora. Eo sa tyka toho ze nemozem odpovedaÂť tak som si musel prepnuÂť jazyk fora z Sk verzie na Cz. To Siko: dik a vidim ze mame rovnaky nazor na ovladanie. Radsej takto ako dalsi joystick.
uložena

SikoEricsson
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #54 v: 13. Listopad 2007, 11:51 »

2 Dza: Nezalozime fan klub SE K850i? Roll Eyes
uložena
Dza
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #55 v: 13. Listopad 2007, 12:21 »

Siko mozme... Hsdpa Ti ide? Cez Orange nejde ani na W910. ZatiaÂľ...
uložena

SikoEricsson
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #56 v: 13. Listopad 2007, 12:29 »

Siko mozme... Hsdpa Ti ide? Cez Orange nejde ani na W910. ZatiaÂľ...
ZatiaÂľ som neskusal. A mam T-Mobile a ten podporuje Hspda myslim len v Bratislave Undecided
A ten fan klub.... Kto sa hlasi? Smajlík Roll Eyes Marsiku, co ty na to? Cheesy
« Poslední úprava: 13. Listopad 2007, 12:32 od SikoEricsson » uložena
samok
Uzivatel
Telefon: K850i,W910i,iPhone,E51

Zobrazit profil
« Odpověď #57 v: 13. Listopad 2007, 18:07 »

Ked si chcete precitat moje skusenosti s nim,po dobu 1 mesiaca,staci si precitat tu : http://www.fony.sk/forum/viewtopic.php?t=5513
respektive odtialto : http://www.fony.sk/forum/viewtopic.php?t=5513&postdays=0&postorder=asc&start=45

ak by boli niake otazky,staci napisat

ja sa hlasim do fun klubu Cheesy
« Poslední úprava: 13. Listopad 2007, 18:09 od samok » uložena

MBW-150, 2x512MB M2, 1x1GB M2
mars
Anonym
« Odpověď #58 v: 13. Listopad 2007, 18:44 »

...A ten fan klub.... Kto sa hlasi? Smajlík Roll Eyes Marsiku, co ty na to? Cheesy

no zatim urcite nic  Grin uvidime, zda se neco zmeni dalsim FW, zatim K850 alespon ziskala body diky novemu PC Suitu a jeho bezproblemove instalaci a zatim i chodu.
« Poslední úprava: 13. Listopad 2007, 18:46 od MarS » uložena
SikoEricsson
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #59 v: 13. Listopad 2007, 18:50 »

Ked si chcete precitat moje skusenosti s nim,po dobu 1 mesiaca,staci si precitat tu : http://www.fony.sk/forum/viewtopic.php?t=5513
respektive odtialto : http://www.fony.sk/forum/viewtopic.php?t=5513&postdays=0&postorder=asc&start=45

ak by boli niake otazky,staci napisat

ja sa hlasim do fun klubu
Mrknutí Tak uz sme traja Mrknutí Cool
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 3 [4] 5 6 ... 12
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øady G, K, T, Z (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: K 850i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 16 dotazů.