SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
25. Květen 2025, 12:35

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Hry,aplikace (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jaky program na MP4 a cteni tagu?
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Jaky program na MP4 a cteni tagu?  (Zobrazeno 2561 x)
Dragonflys
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 06. Říjen 2007, 13:52 »

Cheesy Zdar lidi, nahravam do M600i hudbu v MP4, protoze MP3 je humus (kdo zkusil komprimovat ve stejne kvalite a toku mi da zapravdu), ale i kdyz otaguju MP4 tak je original prehravac neumi nacist a dela v muzice bordel. Vi tedy nekdo o aplikaci, ktera by zvladala nacitat spravne tagy z MP4?
Muziky mam zatim 500Mb, neni problem pro me nacpat dalsi 1Gigo, ale musim mit v tom poradek. V komprimaci, jakou pouzivam pro MP4 se mi vejde jedno album kolem 20Mb a porad je to poslouchatelne i na original bednickach od Sony, jenom kdyby nechrcel zvuk pri nizke hlasotosti, to me primo se.. Embarrassed poradte kdo ma jake zkusenosti.
« Poslední úprava: 06. Říjen 2007, 14:43 od Dragonflys » uložena

M600i BLACK, Xperia X10mini pro
Dragonflys
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 27. Říjen 2007, 16:29 »

Sad No myslel jsem si to, nikdo nedela s MP4...No nic, pro ty co se jich neboji muj trochu divny ale funkcni postupu, jak vyuzivat MP4 a mit v tom poradek -
 1. prepocitat MP3 ve vysoke kvalite (tok 120kb a vys) na MP4 v NERU s tokem 48kb nebo 40kb,  kvalita enkoderu - vysoka, profil AAC - velmi kvalitni
 2. prejit do programu na tagovani (treba Musicmatch Jukebox) ktetry umi prejmenovat soubory z tagu
 3. v programu prejmenovat soubory ve formatu -umelec, album, nazev skladby. Pokud je to album, kde pisnicky navazuji, je potreba format - umelec, album, cislo skladby, nazev (POZOR NA FORMAT, EISLA MUSI BYT 01,02,03-10, NELZE POUÂŽIT 1,2,3 !!!)
 4. nahrat do mobilu pres kabel
 5. spustit funkci aktualizace hudby
 6. udelat novy seznam stop s nazvem interpreta+alba
 7. najit v silenem automatickem seznamu STOPY prvni skladbu interpreta, ktereho jste pridali a spustit prehravani
 8. pri prehravani kliknout na funkci spravovat a vybrat funkci pridat do seznamu stop, ktery jste v bode 6. udelali
 9. preskocit na dalsi skladbu a postup dle bodu 8. zopakovat na dalsi skladbu az do posledni

Mozna je to pro nekoho automaticke a jako rada blbost, ale nikdo to tady neporadil, takze jsem na to musel prijit sam...
Hudbu si potom prehravam pres seznamy stop, ale nejde pouzit foto pro albumy. Protoze ale displej jenom zere baterii, tak se spokojim s kvalitni hudbou v MP4 a s vyse popsanou praci. Prubnete a ozvete se s vysledky pripadne postrehy ci figly.
uložena

M600i BLACK, Xperia X10mini pro
Skinner
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 28. Říjen 2007, 10:27 »

Eau vsichni,

tak jsem vyzkousel prevod MP3 do MP4 dle uvedeneho postupu a musim uznat, ze to nema chybu. Kvalita hudby pri prehravani neni rozeznat od MP3 a uspora mista je dosti znatelna. Prevedl jsem soubor MP3 o velikosti cca 54 MB a po prevodu byla velikost MP4 necelych 17 MB. Takze vsechny me MP3 v mobilu nyni prevadim do MP4 formatu.

Dale k tomu vytvareni seznamu stop: Je to trochu jungle se v tom vyznat ale jde pridavat skladby jednoduseji. Vytvorite si novy seznam stop dle popisu, pak staci vybrat pri zobrazeni skladeb v menu oznacit a jednoduse si vyberete skladby, ktere chcete do seznamu pridat a po vyberu v menu spravovat priradite skladby k seznamu.

Pak jen staci prehravat dle seznamu stop.

Mozna pro nekoho zbytecne to tu popisovat ale myslim, ze opakovani je matka moudrosti a proto ti co to jiz znaji nechÂť to preskoci a ignoruji a tem co to neznaji aÂť to pomuze.

Jinak diky Dragonflysi za radu  Mrknutí
uložena

history: N 5110 - E T27i - N 3110 - N 3210 - SE T310 - SE T68i - N 3410 - Motorola MPx 220 - SE S700i - SE P910i - N 6121 - Panasonic VS7

today: SE P990i+Sandisk ULTRA II 2GB+Motorola WHF H3
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Hry,aplikace (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jaky program na MP4 a cteni tagu?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.054 sekund, 18 dotazů.