SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
02. Duben 2025, 20:36

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Ostatni (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Osoupane tlacitko foÂťaku na P1i
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Osoupane tlacitko foÂťaku na P1i  (Zobrazeno 6643 x)
Galapetr
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: P1i + 4GB Sandisk

Zobrazit profil
« v: 03. Říjen 2007, 07:52 »

Vcera jsem si vsiml, ze chrom na tlacitku foÂťaku jde pomalu ale jiste do haje a objevuje se seda barva plastu. Pritom jestli jsem vyfotil par fotek. Telefon mam dva mesice. Jak jste na tom Vy?

uložena
ReVoL
Uzivatel
Telefon: SE P1i

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 03. Říjen 2007, 14:45 »

Ja ho mam zatim pouze mesic, ale nejakou stovku fotek jsem udelal a ted foÂťim prednasky ve skole a zatim opotrebni nepozuruji,ale uvidime pozdeji,snad to tak zustane
uložena
Vavron
Uzivatel
Telefon: P1i + Sandisk M2 4GB + HBH-DS980

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 14. Červen 2008, 20:30 »

Telefon mam od ledna a zadne opotrebeni "pochromovanych" tlacitek nepozoruji a to fotim dost,uz minimalne 2 tisice fotek.
uložena

Kdyz zmizis,tak budes zmizelej,nebo te zmizim ja
YAMATO
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 14. Červen 2008, 23:06 »

Jo, taky se me osoupalo. Pretrel jsem ho cernou barvou, stejne tak i dalsi na boku a taky poutko. To bych nejradsi odstranil, ale jak...
uložena

Kdyz zmizis, tak budes zmizelej, jinak te zmizim ja.
Tonda512
Anonym
« Odpověď #4 v: 15. Červen 2008, 01:32 »

POutko primo nesnasim  Cry
uložena
Thomas2425
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 15. Červen 2008, 12:00 »

take nemam problem s opotrebenim. Asi zalezi, jak se k fonu kdo chova. Ja ho nosim porad v tom kozenym pouzdyrku co bylo v baleni. Ale ze bych ho jinak hyckal, to nee.  Obcas dostava pekne zabrat. Smajlík
uložena

SE P910i
YAMATO
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 15. Červen 2008, 17:04 »

Spis na serii, jak znam SE. Je to jedina vec, ktera se mi osoupala, jinak je telefon jak novy.
uložena

Kdyz zmizis, tak budes zmizelej, jinak te zmizim ja.
Manas
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 15. Červen 2008, 17:57 »

Taky mam ten sam problem. Telefon mam od ledna, je jako novy, nikde ani skrabanecek, ale to chromovane tlacitko foÂťaku ma uz svou obvodovou hranu osoupanou.
uložena
Vavron
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 15. Červen 2008, 18:09 »

Me se zase osoupava pravy dolni ruzek u ALTu a levy dolni u shiftu.Zatim je to jen bila tecka,ale nvm nvm jak dlouho to vydrzi.
uložena

FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #9 v: 16. Červen 2008, 02:48 »

mam P1 z uplne prvni serie jiz 11 mesicu. zadne osoupani nevidim, telefon nosim v kapse bez pouzdra. napsani cca 1500 mailu.
uložena
P1i
Anonym
« Odpověď #10 v: 19. Srpen 2008, 22:52 »

Nazdar, taky mam ten samy "problem". Teda vlastne uz ani ne. Mohu poskytnout jedno z reseni, ktere funguje dobre, protoze jsem ho uspesne vyzkousel na svy P1. K P1 se chovam naprosto ukazkove, nikdy mi nepadal, v desti nevolam ani jsem ho neskrabal atd atd a presto. Strasne me to vytocilo, tak jsem se rozhodl, ze ten chrom pujde proste dolu. Nejdriv jsem to zkousel vatovou tycinkou na cisteni usi namocenou do  tech. lihu- nic, pak jsem zkusil radu jinjch veci, dokonce i aceton- zase nic.Ani o pid.  Mam tady navod(ale to by jste museli byt stejny magori do mobilu bez jedinyho skrabanecku jako jsem ja- cely siroky okoli az na par lidi se mi kvuli tyhle moji manii smeje). Vzal jsem miniaturni kousicek pomerne jemneho smirgl papiru, vystrihl do podoby kolecka. Pak jsem si vzal k ruce opet onu usni vtovou tycinku a nalepil na ni ten brusnej papir trochou lepidla. Proc tak "slozite" na tycinku? Aby nedoslo k poskrabani cerne plochy okolo spouste fotoaparatu. A pak jsem zlehka zacal. Vysledek netrval dele nez cca 5 minut. Jenze si moje "skrabancova manie" vsimla neceho, co se mi teda vubec nelibilo. A navic se par skrabancu dostalo i na to cerny leskly okoli spouste."Normalni" clovek by si toho snad ani nevsimnul a i kdyby, jen by se nad tim pousmal. Ted prichazi na radu pripravek, primo zazracny pripravek, ktery se jmenuje Displex a je nemeckeho puvodu. Maly mnozstvi jsem nanasel opet na vatovou tycinku, opakoval jsem to po 2 dny. Uz jsem si sam sobe nadaval, ze bych asi fakt mel zajit do nejakyho bohnickyho pavilonu, ale vysledek se zacinal najednou brutalne zlepsovat. Po 1. dni zmizeli osklivy a kolikrat i hluboky skrabance, po 2 dnech byl uz povrch cisty, ale matny, nelibil se mi. 3. den uz se zacinali objevovat leskle plosky- to se mi uz zacalo zamlouvat a tusil jsem svuj uspech:)A skutecne- zhruba tyden jsem se s tim patlal a hral si s tim, ale predevcirem vecer jsem dohladil posledni mikroskopickej mikroskrabanecek, kterej byl videt uz jen pod silnejsi lupou(ale moje manie mi davala jasny povely k uplny dokonalosti Grin  ) par tahu Displexem a prohlasil jsem to za hotovy.A vysledek? Totalne hladky a prekrasne leskly povrch spouste jako je cerne okoli, jen v barve bile!!! Zjistil jsem, ze je to stejny material(plast), jako ma bracha na bocich svy W960, jen neni matny ale leskly.Podle me 100x lepsi nez ten *****ni chrom, protoze se mi na tom uz nema co po..at! Takze spokojnost velika!
_________________________________________________________________________________________________________
P.S. SE ma asi skutecne ruzne serie a ruzne kvality, protoze nekdo tu psal, ze nic se spousti nema, nekdo ano a a nekomu se zase osoupa( nechapu jak je to mozne, kdyz jsem to x dnu drhnul Displexem!!!) ten cerny material na boku a u klavesnice.
uložena
Vavron
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 20. Srpen 2008, 07:46 »

No asi opravdu budes maniak,ale me to uz taky zacina stvat.Priblizne 3 tydny od doby,co jsem tady napsal svuj prispevek jsem byl v zahranici a dost fotil(cca 400 fotek) a tlacitko mam uz taky osoupane. Angry Asi mou P1cku necham prekrytovat a tlacitka vymenim taky,protoze na tabore mi ho nejaky de**l skrabnul nad displejem  to jakoze hodne.Bohuzel nevim kdo,protoze tam bylo asi 60 lidi a skoro kazdy chtel videt mobil s dotykacem... Angry
uložena

P1i
Anonym
« Odpověď #12 v: 20. Srpen 2008, 15:19 »

No jo no, to jsou presne takovi d......e, co vzdycky hrozne potrebujou pujcit mobil a behem 2 minut ho znici Angry  Vim presne, jak Te to musi zrat- taky jsem mel "stesti" potkat par takovejch *****u, co mi vzdycky mobil nejak znicily. A pak jnom rekli:"Je, promin, ja nerad/a.." Ja uz to ted nikomu nepujcuju, pac stejne to jsou vetsinou *****ci s Nokiema za +- 10 tis. Kdyz muzou dat za ty jejich nepouzitelny Nokiovy kramy tolik penez tak by pro ne nebyl problem dat 6-7 tis za P1i, ktera je nejen o dost levnejsi, ale podle me i 100x lepsi! Jenze to by museli mit aspon trochu IQ. Uz jsem asi dlouho mimo tema, jen chci rict: podle me se P1i nezbavuj, fakt si to nech prekrytovat. Sice za to das nejakej ranec, ale P1 za to podle me rozhodne stoji. Myslim, ze jsem kryty za prijatelnou cenu videl na Telel, ale nevim jestli nekecam. Tobe by vlastne stacil jen ten predni.A zkus udelat i to stou spousti, jak jsem psal. Chce to nervy, ale fakt to stoji za to! A pak si kup treba pouzdro co mam ja, Brando od Sunnysoftu. Je kovovy, v cerny nebo stribrny barve. Ja uz ho mam a jiny pouzdro uz nechci- vyhralo to u me na cely care. Jen se mi lidi smejou, ze jsem si opanceroval mobil, ale to je mi jedno, protoze ja chci, aby mi P1 neco vydrzela a byla se mnou hooodne dlouho Mrknutí
uložena
Dejwis
Uzivatel
Telefon: SE P1i + M2 2GB (HACKED)

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #13 v: 03. Září 2008, 14:36 »

P1i mam od rijna, od te doby fotim kdy potrebuji a zadne osoupani tlacitka nemam. Proste jako nove. Nosim SE bud v semisovem pouzdre nebo origo SE poudro na lezato...
uložena

Nokia 2110 - Siemens C35i - SE T300i - SE K700i - SE P1i - ? (neco jako Xperia)
VaRo
Anonym
« Odpověď #14 v: 03. Září 2008, 14:53 »

P1-ku mam rok a 2 mesice (nosena v semisovym futralu od vyrobce). Tlacitko foÂťaku a zapinaci/vypinaci tlacitko ztraci postribreni a prosvita plast. Eeka to kazdeho, po urcitem case pouzivani, aÂť bude sebeopatrnejsi...  Tongue
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Ostatni (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Osoupane tlacitko foÂťaku na P1i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.046 sekund, 19 dotazů.