SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
07. Květen 2025, 21:34

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Kdo uz ma P1i?
Strana: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 14
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Kdo uz ma P1i?  (Zobrazeno 57049 x)
jmaselnik
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: HTC touch HD

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #120 v: 18. Září 2007, 18:58 »

chlapi, jeste mne neodepisujte, jsem pripraven dat UIQ3 seriozni sanci. Jeste mam v zive pameti, jak jsem byl nesÂťastny z P910 po palmu a nakonec se s ni tezce loucil. On je trochu problem, ze casu na hrani mam cim dal min a tak jsem mene tolerantni k vecem, ktere mi nejdou hned.
Ale kdyby na chvili, fajn tady pobejt :-D. Ale abych i pochvalil: tak provedeni je super, tak hezkej stroj jsem asi jeste nemel.
uložena
YAMATO
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #121 v: 18. Září 2007, 19:09 »

Ja myslim, ze ti to pujde rychle a snadno. Ja mam P1i jako prvni s telefon s OS, celkove jsem v techto vecech dost lama a z naproste vetsiny nemam problemy  Smajlík
uložena

Kdyz zmizis, tak budes zmizelej, jinak te zmizim ja.
bicek
Uzivatel
Telefon: SE P1i FW:R9K009

Zobrazit profil
« Odpověď #122 v: 26. Září 2007, 17:19 »

Tak uz ji mam asi tyden taky :-) Je to parada proti P990ce- hlavne ta stabilita, velikost RAM a citelnost displaye na slunci. Moc se me taky libi ovladani fotaku pomoci zkratek, 15 zastupcu, aktivni pohotovostni rezim, mensi tlouska a to zpracovani. RAM nema chybu - aplikace vubec nezaviram a pod 30 MB RAM sem jeste nepadl :-)
Na display sem koupil BRANDO folii, tu nejvetsi cirou co zrovna meli v Sunnysoftu a vystrihl sem z ni presne rozmer displaye a jeste kolecko na ochranu objektivu a to mi jeste na peknych par kolecek zbylo. Original folie na P990 me posledne zklamala - byla v obou rozmerech aspon o 0,5 mm mensi nez display a drzel se v tech mezerach prach. Ted to mam tak, ze tam neni ani kousek mezirka, takze ani nejde poznat, ze tam folie je - jen se desim pokud ji poskrabu a budu muset slupovat - ale snad to nekde v rozku podeberu skalpelem :-) Jinak kolecko na sklicku objektivu nema na fotky vubec vliv.
uložena

T20e -> T630 -> K700i -> P990i -> P1i + Sandisk M2 4GB + MSI SF200 + SE MPS-60 + SE HPM-70
Ladik88
Anonym
P1i
« Odpověď #123 v: 09. Říjen 2007, 08:44 »

Eus lidi, mam moznost jit do P1i Chtel sem se vas zeptat jesi je to dobra volba. Chci proste nejakou nabusenej telefon, kterej ma hlavne wi-fi, dobrej foÂťak a dotykovej displej. A chci ten telefon od SonyEricssnu, protoze momentalne mam W610i a jsem s nim nadmiru spokojen. Ale do skoly by se mi ted hodilo neco vychytanejsiho :-) Muzete mi ho kazdy s cistym svedomim doporucit? ;-) Jen se ptam, protoze zkusenosti sou nadevse a ja s nim zadne zkusenosti nemam. Vyplati se pockat na W960i? Ten vypada hodne nabusene ale kdyz pominu 8GB pameÂť a 30FPS video, walkam 3.0 tak je v necem lepsi? Rozhoduju se mezi temahle dvema ackoli cekat na w960i tak dlouho a jeste pak za nej vyplaznout takovou dardu penez, se mi fakt nechce. Je klavesnice QWERTY opravdu tak dobra, jak se rika? Neni P1i az prilis pomaly pri beznem pouzivani, ze by vas to otravovalo? Dik za odpovedi Mrknutí
uložena
SikoEricsson
Uzivatel
Telefon: XPERIA ARC S Pure White R2D-4.0.2.A.0.62/ 2.3.4 GENERIC CE1

Zobrazit profil
« Odpověď #124 v: 09. Říjen 2007, 08:50 »

Eus lidi, mam moznost jit do P1i Chtel sem se vas zeptat jesi je to dobra volba. Chci proste nejakou nabusenej telefon, kterej ma hlavne wi-fi, dobrej foÂťak a dotykovej displej. A chci ten telefon od SonyEricssnu, protoze momentalne mam W610i a jsem s nim nadmiru spokojen. Ale do skoly by se mi ted hodilo neco vychytanejsiho :-) Muzete mi ho kazdy s cistym svedomim doporucit? ;-) Jen se ptam, protoze zkusenosti sou nadevse a ja s nim zadne zkusenosti nemam. Vyplati se pockat na W960i? Ten vypada hodne nabusene ale kdyz pominu 8GB pameÂť a 30FPS video, walkam 3.0 tak je v necem lepsi? Rozhoduju se mezi temahle dvema ackoli cekat na w960i tak dlouho a jeste pak za nej vyplaznout takovou dardu penez, se mi fakt nechce. Je klavesnice QWERTY opravdu tak dobra, jak se rika? Neni P1i az prilis pomaly pri beznem pouzivani, ze by vas to otravovalo? Dik za odpovedi Mrknutí

Ja som mal K810i a teraz mam SE P1i. Najprv som sa bal, no teraz som veÂľmi spokojny. K tomu VaRo-theme=100% spokojnosÂť.
uložena
Ladik88
Anonym
« Odpověď #125 v: 13. Říjen 2007, 14:53 »

Tak uz ten phone mam... je paradni akorat je na me nejakej slozitej teda zatim :-P Musim se tim prokousat... Chtel bych si ujasnit par veci. Je to teda telefon s operacnim systemem symbian 9.1 a to uzivatelsky prostredi se menuje UIQ 3.0 ? Kdyz stahuju hry nebo aplikace nebo cokoli, tak co mam stahovat? Java games, smartphone software, symbian series 60 3rd edition software, symbian software series 60, symbian software UIQ Huh Proste potrebuju poradit, jak mam takovyhle veci hledat. Jesi sou to hry pro symbian nebo hry pro UIQ nebo jak se v tom mam orientovat. Dik za radu ;-)
uložena
YAMATO
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #126 v: 13. Říjen 2007, 15:04 »

Hledej veci pro uiq3. Ledacos najdes i zde na foru,take koukni do sekce download. Existuje i pomerne dost freewaru.
uložena

Kdyz zmizis, tak budes zmizelej, jinak te zmizim ja.
alternativ
Uzivatel
Telefon: HTC Touch Pro

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #127 v: 19. Říjen 2007, 07:09 »

Nazdar, nazdar, tak jsem taky zpet u SE. P1i mi proset ucaroval a jsem docela rad, ze jsem si ho vybral za TyTNa. Tak doufam, ze me nezklame a ze s nim budu kamarad dlouuhe mesice  Smajlík
uložena

Sluchatka Sony DR-BT21G!
VaRo
Anonym
« Odpověď #128 v: 19. Říjen 2007, 07:12 »

ÂŽe Ti to ale trvalo Mrknutí Grin
uložena
mars
Anonym
« Odpověď #129 v: 19. Říjen 2007, 07:43 »

Nazdar, nazdar, tak jsem taky zpet u SE. P1i mi proset ucaroval a jsem docela rad, ze jsem si ho vybral za TyTNa. Tak doufam, ze me nezklame a ze s nim budu kamarad dlouuhe mesice  Smajlík

rozhodne myslim, ze nezklame, TyTNa jsem taky dost dlouho pouzival, ale P1 je proste jinde.  Smajlík
uložena
MIKE-BIKER
Uzivatel
Telefon: iPhone 5 64GB White

Zobrazit profil
« Odpověď #130 v: 19. Říjen 2007, 09:12 »

Ja musim rict, ze nechapu jak jsem mohl doposud zit bez dotykace!  Grin. Co me hlavne prijemne prekvapilo je vydrz. Pri maximalnim nasazeni 1,5 dne a pri normal provozu o vikendech 2-3 dny. Kdyz to srovnam s N95?  Cool
uložena

K750i - Silver and Red. M600i white + P1i - R9K009 2x.
W800i =>  P1i => Xperia X1 => HTC HD2 => HTC Desire HD=> DELL Streak RED  =>iPhone 3GS 32GB Black => iPhone 4 32GB Black => iPhone 4S 64GB Black => iPhone 5 64GB White
Kam se hrabe Bittner, to se neda srovnat!!!
monty66
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #131 v: 09. Listopad 2007, 13:25 »

Zdravim.Chtel bych se optat :
1/v baleni by mela byt karta 512 -jestli je prazdna nebo jsou na ni nainstalovane nejake original aplikace?
2/pokud koupim kartu vetsi jsou nekde aplikace volne ke stazeni ty co jsou u P1i origo(Opera....)
3/jestli se da nastavit WIFI jako prioorita,ze pokud bude v dosahu tak to jede pres WIFI a ne pres GPRS (mam doma router a j PDA jedu vse pres WIFI-abych neplatil)

Diky Vam za info.
uložena
Pipa
Uzivatel
Telefon: iPAQ614c

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #132 v: 09. Listopad 2007, 13:33 »

ad 1 - prazdna
ad 2 - je spousta aplikaci - napr. www.my-symbian.com a hlavne rozcestnik
ad 3 - da
« Poslední úprava: 09. Listopad 2007, 13:35 od Pipa » uložena

MTX770,MD520,N6110,N7110,N6310+IPAQ3630,P800,P910i+MPX220,P1i,iPAQ614c
monty66
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #133 v: 09. Listopad 2007, 18:15 »

Diky za info to me potesilo - muzu koupit Tedy jeste dotaz.
T9 jestli nezkracuje
a pri noseni v kapse ci pouzdre neni problem s nechtenym prijmem hovoru drive nez chci
« Poslední úprava: 12. Listopad 2007, 11:13 od monty66 » uložena
jonza
Uzivatel
Telefon: Xperia Mini

Zobrazit profil
« Odpověď #134 v: 26. Listopad 2007, 20:22 »

Nazdarek, tak jsem tady po dlouhe dobe zase  Cheesy

Samo jsem nevydrzel a koupil ho. Jenom je to muj 1. chytry foun a tak trosku valcim, ale snazim se.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 14
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Kdo uz ma P1i?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.06 sekund, 18 dotazů.