SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 11:19

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Firmware (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Novy FW pro M600i - R9F011
Strana: 1 2 3 [4] 5 6
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Novy FW pro M600i - R9F011  (Zobrazeno 32780 x)
Kolda.o
Uzivatel
Telefon: Xperia ARC a par dalsich SE

Zobrazit profil
« Odpověď #45 v: 17. Duben 2007, 13:28 »

Opravdu nema smysl se tu dohadovat.
Me jenom stve, ze po uprgade noveho FW mam emko jeste v horsim stavu, nez jsem ho mel !!
Budik neslysim, chrci repracek no hruza !!

Asi taaak

boze tak uz ho prodej a konecne zmiz

zvlastni je ze negace tu prevladaji z tve strany - ta spousta spokojenych uzivatelu je holt jen banda blbcu co maji spatny foun a jeste ho haji az za hrob ze. Nebude asi zakopany pes nekde jinde ?? .................. 
uložena

SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
Tonanek
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: W902 (W810,R520m)

Zobrazit profil
« Odpověď #46 v: 17. Duben 2007, 14:31 »

Mozna trochu OT ale ja jsem spokojenym uzivatelem M. Je ale pravdou,ze je to muj prvni foun se Symbianem a ze se trochu ucim a trochu maturuju a tim padem mi unikaji nejake nedostatky.Mozna to bude i tim,ze ho dnepouzivam jako hlavni. T.
uložena

TONY
BlackHurricane
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #47 v: 17. Duben 2007, 15:47 »

Opravdu nema smysl se tu dohadovat.
Me jenom stve, ze po uprgade noveho FW mam emko jeste v horsim stavu, nez jsem ho mel !!
Budik neslysim, chrci repracek no hruza !!

Asi taaak

boze tak uz ho prodej a konecne zmiz

zvlastni je ze negace tu prevladaji z tve strany - ta spousta spokojenych uzivatelu je holt jen banda blbcu co maji spatny foun a jeste ho haji az za hrob ze. Nebude asi zakopany pes nekde jinde ?? .................. 

Kolda.o

Pokud emko po upgrade FW chrci pri vyzvaneni a budik naopak zvoni pouze tretinove (tz. posun k horsimu) a presto Ty jsi spokojen a budes emko branit, tak opravdu se stavas tim blbcem !!
A zakopany pes bude asi v tom, ze jako jediny tento telefon opravdu vyuzivam na plne pecky, tim mam namysli 900min hovoru mesicne, sms, mms, e-maily, internet atd .. (od toho emko take je) a tudis nachazim spoustu much. Pokud si s nim pouze zavolam a sem tam napisu sms, tak asi na ruzne mouchy neprijdu, tak jako v tvem pripade ze ??  A potom opravdu budu spokojeny uzivatel, ktery neremca !!

A pokud vidis negace jen z me strany, tak uz se objednej na ocnim !!

« Poslední úprava: 17. Duben 2007, 15:55 od BlackHurricane » uložena
Mike111
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #48 v: 17. Duben 2007, 16:05 »

to Black Hurricane: Co porad silis? Tebe nekdo nutil mit tam nejnovejsi firmware? Ja mam ten predposledni a po precteni mnoha prispevku pockam, az bude nejaky lepsi. To je takovy problem?  Roll Eyes
uložena
BlackHurricane
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #49 v: 17. Duben 2007, 16:17 »

to Black Hurricane: Co porad silis? Tebe nekdo nutil mit tam nejnovejsi firmware? Ja mam ten predposledni a po precteni mnoha prispevku pockam, az bude nejaky lepsi. To je takovy problem?  Roll Eyes
¨

Popisoval jsem to vyse:
telefon me po kazdem hovoru zustal svitit a vytuhnul, musel jsem vyndat baterii na tvrdo, nesel ani vypnout. A tak misto MR jsem provedl upgrade a tim jsem to takhle zpackal. Kdyby slo vratit predchozi FW tak to hned udelam, byl lepsi.

uložena
trepka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #50 v: 17. Duben 2007, 16:18 »

to Black Hurricane: kdyz Ti chrci, tak si ho trochu ztlum, nemusis ho snad mit na plne pecky a ten problem s budikem je take vyresen - zvol si tam kratkou melodii/zvuk a on se Ti bude daleko rychleji v opakovani zesilovat, nebo jak uz jsme Ti radili downgraduj zpet o jeden FW dolu - v servisu Ti to udelaji a PROSIM PØESTAO UÂŽ TADY MLIT DOKOLA STALE TO STEJNE, vic se s tim delat neda... Pak si bud poriI neco dokonaleho pro Tvuj zpusob vyuzivani nebo pojdme racionalne diskutovat dalsi Tve mouchy aÂť se trochu drzime tohoto threadu. No a trochu pohodoveho nadhledu by take potesilo  Mrknutí
Vse v dobrem a pekny den!  Smajlík
uložena
BlackHurricane
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #51 v: 17. Duben 2007, 16:39 »

to Black Hurricane: kdyz Ti chrci, tak si ho trochu ztlum, nemusis ho snad mit na plne pecky a ten problem s budikem je take vyresen - zvol si tam kratkou melodii/zvuk a on se Ti bude daleko rychleji v opakovani zesilovat, nebo jak uz jsme Ti radili downgraduj zpet o jeden FW dolu - v servisu Ti to udelaji a PROSIM PØESTAO UÂŽ TADY MLIT DOKOLA STALE TO STEJNE, vic se s tim delat neda... Pak si bud poriI neco dokonaleho pro Tvuj zpusob vyuzivani nebo pojdme racionalne diskutovat dalsi Tve mouchy aÂť se trochu drzime tohoto threadu. No a trochu pohodoveho nadhledu by take potesilo  Mrknutí
Vse v dobrem a pekny den!  Smajlík

trepka

Emko jsem musel dost ztlumit, budi me N73 a servis nenecham sahat do mobilu.
Diskutoval bych racionalne, ale nekteri SEmaniaci me napadli a tak se branim, coz je pud sebezachovy.
Pockam az vyjde novy FW, snad tyto neduhy odstrani. Emka se zbavovat nehodlam vyhovuje me QWERTY klavesnice a take jsem si zvykl na dotykac.

Take preju krasny den !!
uložena
Andel
Uzivatel
Telefon: M600i-R9F011

Zobrazit profil
« Odpověď #52 v: 17. Duben 2007, 18:41 »

Tak jsem vcera upgradnul  Cool A ten bar pri startovani telefonu je super,vetsi RAM taky.To co to popisuje BlackHurricane jsem nezaznamenal.Rychlost se taky zvysila.Nevim jestli je uz nejaky novejsi FW,ale nahore je udavano PDA R6A15 a ja mam R6A16.Tak nevim  Undecided
uložena

SE M600i (R9F011)   O2
GC 85     (R4C3)      T-Mobile
KAMAK
Uzivatel
Telefon: M600i

Zobrazit profil
« Odpověď #53 v: 17. Duben 2007, 19:55 »

Tak jsem vcera upgradnul  Cool A ten bar pri startovani telefonu je super,vetsi RAM taky.To co to popisuje BlackHurricane jsem nezaznamenal.Rychlost se taky zvysila.Nevim jestli je uz nejaky novejsi FW,ale nahore je udavano PDA R6A15 a ja mam R6A16.Tak nevim  Undecided
Sad Ja som ho dnes nainstaloval, natiahol som spaÂť celu zalohu ale neviem vyriesiÂť problem ze ak ho vypnem tak mi vzdy chce instalovaÂť programy ktore tam predtym boli nainstalovane. Ked mu to povolim tak niekedy zamrzne ze ho musim vypnuÂť. To iste mi robi ked  ho prepnem do rezimu USB prenos dat a spaÂť. Ma niekto skusenosti ako sa da tomu zabraniÂť?? Skusal som aj prikaz"obnovenie nastaveni" ale nepomohlo mi to.  Cry
uložena

KAMAK
Andel
Uzivatel
Telefon: M600i-R9F011

Zobrazit profil
« Odpověď #54 v: 17. Duben 2007, 21:22 »

2 KAMAK mi se ztratil jen SwisManager a jedno tema.Tema jsem si poslal pres kabel,ale ze by to po mne chtelo znovu instalovat po zapnuti SwisManager se mi nestalo  Undecided Jinak delal jsem kompletni zalohu telefonu bez karty a po ugradu obnovil a vse v pohode.
uložena

SE M600i (R9F011)   O2
GC 85     (R4C3)      T-Mobile
DavesMan
Uzivatel
Telefon: C702, Samsung Galaxy S II i9100

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #55 v: 17. Duben 2007, 21:28 »

Asi sem blbej, ale porad me to pri spusteni SEUSu hlasi tohle http://aycu13.webshots.com/image/13732/2006276806827922521_rs.jpg Pritom sem vsechno aktualizoval...
Stahni a nainstaluj si toto: http://www.cyber-shot.cz/download/FlashPlayer8ActiveX.msi
uložena

Sony Ericsson C702 Speed Black / www.cyber-shot.cz
R3EK002 Generic CENTRAL-EURO, EROM: 1200-4341, OTP CID: 52, EROM CID: 52, EROM COLOR: RED, CDF: 1201-0116 R12A
SanDisk Memory Stick™ Micro 2 GB
Sony Ericsson MW600
KAMAK
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #56 v: 18. Duben 2007, 12:19 »

2 KAMAK mi se ztratil jen SwisManager a jedno tema.Tema jsem si poslal pres kabel,ale ze by to po mne chtelo znovu instalovat po zapnuti SwisManager se mi nestalo  Undecided Jinak delal jsem kompletni zalohu telefonu bez karty a po ugradu obnovil a vse v pohode.
Sad BohuziaÂľ kompletnu zalohu ktora bola oznacena ako uspesna sa mi spaÂť nepodarilo nainstalovaÂť. PC vyhlasil ze telefon prerusil obnovu a nic sa nenainstalovalo. Potom som robil ciastocnu obnovu a dodatocne som instaloval niektore programy. Ale tie co boli v telefone a nenainstaloval som ich znova sa stale pri zapnuti znova pokusaju nainstalovaÂť. Niekde v telefone (neviem kde) je informacia ktoru by som potreboval odstraniÂť. Undecided
uložena

KAMAK
trepka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #57 v: 18. Duben 2007, 13:07 »

nejsou nahodou ty softy z karty? Vim, ze takto to u nich funguje, ze kdyz treba karty menis a na kazde jsou jine SW vyinstalovane, tak si mohou "rici" o doinstalaci...
uložena
KAMAK
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #58 v: 18. Duben 2007, 13:14 »

nejsou nahodou ty softy z karty? Vim, ze takto to u nich funguje, ze kdyz treba karty menis a na kazde jsou jine SW vyinstalovane, tak si mohou "rici" o doinstalaci...
Huh Pouzivam len jednu kartu ktora bola dodana spolu s telefonom. Ale niektore programy boli v nainstalovane v telefone, ine na karte a dokonca som mal kombinaciu ze program bol v telefone a data na karte. A taktiez mi v menu nastrojov zostali ikonky programov ktore nejdu spustiÂť.
« Poslední úprava: 18. Duben 2007, 13:18 od KAMAK » uložena

KAMAK
lorendzo
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #59 v: 18. Duben 2007, 13:26 »

Skus urobiÂť master reset a nainstaluj znovu soft ale bez panaÂťovej karty.Bo mne to tak urobili v servise a tiez som tam mal neaktyvnu ikonu ale potom som to doma sam skusil a zistil som ze bez pamaÂťovej karty a nainstalovaÂť soft a malo by to frccaÂť tak to skus takto.a urob si len ciastocnu zaloho bez M2.daj veideÂť
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 3 [4] 5 6
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Firmware (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Novy FW pro M600i - R9F011
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.041 sekund, 19 dotazů.