SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 11:43

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Firmware (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Novy FW pro M600i - R9F011
Strana: 1 ... 3 4 [5] 6
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Novy FW pro M600i - R9F011  (Zobrazeno 32792 x)
Kolda.o
Uzivatel
Telefon: Xperia ARC a par dalsich SE

Zobrazit profil
« Odpověď #60 v: 18. Duben 2007, 16:35 »

to BlackHurricane: 

muzeme se tu precuravat kdo vyuziva telefon vic a kdo protelefonuje vic minut a vez ze v me pracovni pozici je telefon me druhe ja a to ve vsech jeho implementovanych funkcich. Nicmene je zde nekolik prispevku ktere tve negace popiraji a ja budu klidne rikat to same - nemam jediny problem ktery tu popisujes - Mko ma sve mouchy pokud by jsi hledal nasel by jsi i moje negace - ja se zastavam pouze toho co tu popisujes ty !! je tu nekolikrat receno ze takove problemy jsou na minimalni poctu kusu a bohuzel u tebe ;-) Takze je mi te lito (po vsech smerech) cekej na novy FW bud se treba budikem od VKcek a tesim se az si tu zase prectu jak je Mko nejhorsim founem na trhu ve tvem jadrnem podani :-D
uložena

SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
kenika
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #61 v: 18. Duben 2007, 20:18 »

Tak lidi, mam novy firm cca tyden. A musim rict, ze maximalni spokojenost. Uz s minulym firmem, jsem si myslel, ze uz nejde nic doladit a zase je o kus rychlejsi, stabilita skvela. Ted jsem se behem tydne pristihl, ze mam zapnutych az 7 programu i vice najednou a v pohode, zadne zpomaleni, ani spadnuti systemu. A navic mam jednu dobrou radu:

Pokud chcete zrychlit telefon jeste vice, pouzivejte ENGLISH, telefon je potom rychly jako das proti cestine. Je to opravdu znat

Jinak jsem cetl viz vyse s Nokijema. Mel jsem rok N70, symbian znam dokonale, N73 ho ma podobny, vylepseny jen drobne....  S M600i se to neda srovnat. UIQ vylepsuje a opravuje nekolik zasadnich nedostatku S60. A hodne nelogickych. Je jen jedna jedina vec, kde byla N70 lepsi. u M600i mam velmi tichy reproduktor a musim napinat usi, kdyz hovori nekdo tise. Ale mam sedivku, tak jsem holt podstoupil za nizsi cenu toto riziko, reklamovat to ani nejdu. Ale dalsi uz si koupim ofiko. Je to opravdu nej telefon, co jsem kdy mel a ze je stridam kazdy rok..... me si SonyEricsson ziskal a to nejsem zadny fanatik
uložena

M600i
VaRo
Anonym
« Odpověď #62 v: 18. Duben 2007, 20:40 »

To s tou Anglictinou je pravda. Telefon ma pak vice volne pameti, kdyz v sobe nema cestinu.
Dnes jsem zkusil (opakovane) pripojit (par dnu cerstve preflashovane) Mko na SEUS a hle - dostupna nova aktualizace, po zacatku stahovani firmu do Mka SEUS (nejprve se to stalo pri stazeni 4%, pozdeji uz se nestahlo ani 1%) vzdy hodi chybovou hlasku a dava mi tip na odpojeni a opakovani aktualizace (Mko pak po odpojeni z kabelu na cas nabiha a pak se vypne). Po klasickem zapnuti korektne nabehne a vse je v poho. Mate s tim nekdo taky stejnou zkusenost?
uložena
milda2000
Guru SEMania.cz
Telefon: P1i , W995 a Xperia X1

Zobrazit profil
« Odpověď #63 v: 18. Duben 2007, 20:49 »

Tak jsem to testnul, chyba je nekde u tebe, me to hlasi ze tel netreba aktualizovat.

Milda
uložena

SE P1i, SE Xperia X1 a W995
VaRo
Anonym
« Odpověď #64 v: 18. Duben 2007, 21:04 »

Preinstaloval jsem Aktualizacni soft SEUSII a uz zas aktualizuji.... zazrak?  Shocked

Toto pulsovalo v Mku pred aktualizaci...
po aktualizaci...
Uvidim, co tam bude po nyni probihajici aktualizaci...  Undecided
« Poslední úprava: 18. Duben 2007, 21:28 od VaRo » uložena
milda2000
Guru SEMania.cz
Telefon: P1i , W995 a Xperia X1

Zobrazit profil
« Odpověď #65 v: 18. Duben 2007, 21:10 »

ja mam jine CDA 162011/1
uložena

SE P1i, SE Xperia X1 a W995
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #66 v: 18. Duben 2007, 21:17 »

VaRo ma World2
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #67 v: 18. Duben 2007, 21:27 »

A je doflashovano. A vysledek?

Udaje, rekl bych shodne s udaji pred aktualizaci... na prvni pohled prochazeni menu Mka sviznejsi... pokud zjistim neco noveho, dam vedet.  Mrknutí
uložena
niko niko
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #68 v: 18. Duben 2007, 21:30 »

No podle me ma po skoro roce pouzivani M600 tolik chyb, ze je dost individualni, kdo ji prijme, a kdo ne. Je pravda ze je velmi, (velmi) pomala, casto chybuje, atd. Pro me je ale porad tim nejvhodnejsim mobilem, protoze jako JEDINY mobil ma opravdu krasny design, ktery je minimalisticky a FUNKCNI (narozdil od vsech ostatnich sem si nezvykl na dve stale se opakujici varianty - obly obycejny mobil/technicka serepeticka) jen si ho vezmete do ruky a musite souhlasit. drzi se nadherne, proste jedna radost.

Klavesnice je tak dobra, ze se s ni daji psat zapisy ve skole, a kdyz mobil obratite na bok, levy palec mate na klavesnici a pravy na displeji - da se tak hrat treba SONIC na ****drive, snad lepe nez na gameboyi. Jenom skoda toho strasneho firmware, a maleho mnozstvi pameti.
uložena

Uz jen jeden den...
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #69 v: 18. Duben 2007, 21:55 »

A je doflashovano. A vysledek?

Udaje, rekl bych shodne s udaji pred aktualizaci... na prvni pohled prochazeni menu Mka sviznejsi... pokud zjistim neco noveho, dam vedet.  Mrknutí

zadny update jsi nedelal. jen jsi si smazal data, proto to udajne zrychleni.
nova verze neni.
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #70 v: 18. Duben 2007, 21:58 »

To ja vim taky, Filipe. Akorat mi hlave nebere, ze mi SEUS nabidl aktualizaci a po jeho reinstalaci ji i provedl. Mas pro to vysvetleni? Proc aktualizacni sluzba nedetekovala nejnovejsi firm?
Hraje se mnou nejakou divnou hru, aktualizaci mi nabizi totiz opet... Tentokrat uz nic nestahuje, ale rovnou aktualizuje soft v Mku...  Grin Shocked Grin
« Poslední úprava: 18. Duben 2007, 22:03 od VaRo » uložena
Yenicko
Uzivatel
Telefon: M600i, P1i

Zobrazit profil
« Odpověď #71 v: 21. Duben 2007, 15:50 »

Zda se mi, ze mi po posledni aktualizaci vydrzi dyl baterka. Nezpozoroval jste to nekdo taky?
uložena
Ziki
Anonym
« Odpověď #72 v: 24. Duben 2007, 10:03 »

Nevim, jestli to bylo v predposlednim firmwaru (ten jsem nejak preskocil), ale krom podstatneho zrychleni a veci uz zde uvedenych jsem objevil nove tlacitko na hlasity odposlech jako primou volbu, hned pri vyzvaneni - SUPER  ( ja vim Nokia, to tam ma uz davno ;-) ). Drive to tusim bylo nekde zanorene v menu.
Jinak zadny problem, oproti zacatkum s M-kem jsem velmi spokojen.
Z.
uložena
jirkajunek
Uzivatel
Telefon: K750i,M600i

Zobrazit profil
« Odpověď #73 v: 27. Duben 2007, 22:48 »

Dnes sem taky up a vse se mi zda fpoho mam tam ajinu atd ale jen mi pripada divyn ze ste psali ze mate 20mb ram a ja mam jen 15mb kdyz mam vse vypnuty nevite cim to muze bejt?? jinak mi to ale fici rychle
uložena
lorendzo
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #74 v: 28. Duben 2007, 09:05 »

no skus vypnuÂť a zapnuÂť tel.a uvidis kolko nabehne malo by byÂť 20.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 3 4 [5] 6
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Firmware (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Novy FW pro M600i - R9F011
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 18 dotazů.