SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 13:51

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Firmware (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Novy FW pro M600i - R9F011
Strana: 1 2 [3] 4 5 6
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Novy FW pro M600i - R9F011  (Zobrazeno 32800 x)
VaRo
Anonym
« Odpověď #30 v: 13. Duben 2007, 06:23 »

VaRo:
Diky za pripomenuti, na slunci je displej fakt totalni katastrofa a nepomuze ani zvednout kontrast na 100%.
Tebou zatracovana N73 je na tom lepe. Nevyzdvyhuju ji, koupil jsem si ji z recese a ono ejhle pri pouzivani jsem zjistil, ze M600i je oproti ni docela lenoch. Ve funkcnosti strci emko do kapsy. Je fakt, ze klavesnice emka je super a to me zatim u tohoto founu drzi.
Jo to vyzvaneni bohuzel chrci u starsiho FW to bylo v poho!
Špatne jsi cetl, opakuji vynatek o N73-ce "neni to nic pro me, tim ji nezavrhuju"! Nerozlisuji mezi founama dle znacky, ale dle toho, zda mi neco davaji, ci nikoli (mel jsem mimo jine napr. i vic jak rok Qteka 8310 a kdyby mel dotykovy displej, mel bych ho dodnes). Je mi lito, ze mas se svou 600-vkou trable, ale to budes mit i jakymkoli jinym, proste se smir, ze zadnej kousek nebude 100%-ne dle tveho a o N95-ce jsem psal jako o dlouho ocekavane novince, ktera az nebude novinkou, nebude zas takovou bombou, ale znovu opakuji, mel jsem i nespocet Nokii (pocinaje 5110-kou... takze si myslim, ze nejsem ortodoxni a fanaticky "Sony Ericssonak", tahle znacka mi ale nyni sedi nejvic.
uložena
BlackHurricane
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #31 v: 13. Duben 2007, 08:50 »

BlackHurricane:
A se zkracovanim SMS slovnikem T9, popr neopakovanym budikem v zakladni vybave u N73 jses take naprosto spokojen?!? Predpokladam, ze na svete nic lepsiho neexistuje...  Smajlík

dusic24
Ano souhlasim, zkracovani znaku neni dobre. Opakovany budik nepouzivam !! Naopak me budik u N73 zbudi narozdil od emka i pri vypnutem telefonu  Smajlík
Nerikam, ze N73 je nejlepsi a ze nic lepsiho neexistuje ?? Ja jsem si ji koupil z recese a po delsim pouzivani me rychlost ohromila a naopak me snekovitost emka zacala hrozne vadit!  Plus neustale vychytavani much v podobe hrozneho FW !! Mam porad nejaky problem, pisu sem dost casto, abych vedel jestli to mam pouze ja, ale s vytuhavanim, restartem founu pro lepsi vykon i pri rozepsanem mailu a co vic, ze se ani neulozi do konceptu, neustale hlasky typu KERN ...... a nyni nove chrapteni repracku po novem FW, me zrovna sÂťastneho majitele emka nedela .... bohuzel !
A dobre pridam dalsi perlicku, rekl sis o ni: napis si jednou na emku mail v "cestine" tedy s diakritikou. ceske znaky jsou az na konci a nez se k nim clovek procvaka  Angry Angry, napisu radeji  ten mail s T9 na N73 !!!!
« Poslední úprava: 13. Duben 2007, 08:52 od BlackHurricane » uložena
dusic24
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE M600i

Zobrazit profil
« Odpověď #32 v: 13. Duben 2007, 09:07 »

BlackHurricane:
Musim konstatovat, ze problemy, o kterych se zminujes, jsem cca 2 firmwary zpet nezaznamenal (Kern, tuhnuti, neukladani rozepsanych zprav vseho druhu...). Na rozdil od Tebe osobni zkusenost s N73 nemam, takze rychlost emka mi pripada dostatecna.
Stran psani ceskych znaku- maily pisi pomoci rucne rozpoznavanych znaku a prijde mi, ze v poslednim fw doslo ke zlepseni rozpoznavani (nebo uz jsem to dotahl k dokonalosti?  Undecided )
Nerikam, ze posledni fw resi vse (urcite by chtelo zapracovat na pohybu v dennim pohledu mezi dny pomoci horizontalnich sipek), ale urcite se jedna o posun vpred.
uložena
BlackHurricane
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #33 v: 13. Duben 2007, 09:23 »

dusic24

Emko mam od prosince a je fakt, ze spoustu neduhu SE novym FW odstranilo, rychlost od teto doby se take rapidne zvysila, ale proc sahali na hlasitost vyzvaneni nebo respektive vysoky ton, jak mi to nyni chrci (na sms mam origo ton: Woody Bird) a ten nyni chrapti az hruza .....  je to neprijemne !!
« Poslední úprava: 13. Duben 2007, 09:25 od BlackHurricane » uložena
trepka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #34 v: 13. Duben 2007, 10:23 »

Pri psani sms pouzivam vlozeni obrazku (ty animujici priserky) a ty se nyni v nahledu neanimuji, takze nevite, co ta priserka znazornuje, pri predchozim FW to fungovalo.
tak si je zapni  Grin - v novym FW je to v ovladacich panelech - Prechody
- jo a pak nezapomen zase zacit nadavat, ze je to s tema animacema pomaly  Grin Grin Grin
uložena
montana_cz
Uzivatel
Telefon: SE M600i

Zobrazit profil
« Odpověď #35 v: 13. Duben 2007, 19:56 »

Asi sem blbej, ale porad me to pri spusteni SEUSu hlasi tohle http://aycu13.webshots.com/image/13732/2006276806827922521_rs.jpg Pritom sem vsechno aktualizoval...
uložena
gilosh
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #36 v: 14. Duben 2007, 10:06 »

A co rikate na hlasitost budiku? Nevim jak vam, ale mne budik vyzvani asi polovicni hlasitosti nez by mel (a to plati i pri nastaveni defaultni melodie)  Angry
uložena
BlackHurricane
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #37 v: 16. Duben 2007, 07:15 »

Dnes me budik nevzbudil a zaslechl jsem ho az po pul hodine !!!
Hlasitost je opravdu polovicni, jak uz jsem nekolikrat konstatoval, je to neustala honitba za novym FW a clovek musi doufat, aby si toho u SE vsimli co zpackali a  napravili to u dalsiho FW! Ale ono je to vlastne jedno, protoze zase rozvrtaji neco jineho co radne fungovalo a opet budeme doufat napravy dalsim FW, ze ??
Opravdu jiz nemam slov, jak si muze vubec dovolit SE vydat takovy paskvil, ktery nema odzkousen  Embarrassed Embarrassed??

A pro tezke zastance SE, hlavne, ze nam nyni beha prouzek (statusbar) na displeji co !!
Jestli to takhle pujde dal budeme vdecni za to, ze nas emko necha zatelefonovat  Mrknutí

No od zitra nastavuju na buzeni N73, jeste ze ji mam !!

uložena
trepka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #38 v: 16. Duben 2007, 07:27 »

No tak hlavne ze Ti pomaha se tady vzdy vyzvracet ze svych pocitu - tak bud downgraduj na nejakej nerozvrtanej FW bez prouzku nebo prodej M600 a obcuj si s Nokii, obavam se, ze plivani jedu v tomto threadu soudruhum vyvojarum v SE moc nerekne  Grin
jinak zkus mrknout sem: http://forum.semania.cz/index.php?topic=11858.75 - tady ten budik vyresili kratkou melodii
« Poslední úprava: 16. Duben 2007, 07:35 od trepka » uložena
BlackHurricane
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #39 v: 16. Duben 2007, 13:54 »

trepka

Mozna ma nespokojenost soudruhum vyvojarum moc nerekne, ale informuje dalsi potencionalni nespokojene upgradisty od problemu a o to tu jde ne ??
Kdyby Ti vyvojari byli co k cemu a konecne udelali FW OK, hned napoprve mozna by tu nebyli stezovatele, nemyslis ??

A resit neco nouzove, no kde to jsme ?? Ja myslel, ze mam smartfouna a ne nouzovku !! Nouzove jedu od te doby co jsem emko koupil, neustale to dela same roztodivne veci !!

Proste Ty jsi ten spravne zarytej SEmaniak a beda jak ten klump nekdo zhati co (a ke vsemu opravnene) tak tu hned zvracim a mam obcovat s Nokii ??
Nemuzes N73 zkousnot co ?? Po zkusenosti s ni je emko klump a to mi ver. Klidne s ni budu obcovat, zatim co jeste par nepovedenych FW a Ty si budes emko strkat nekam dozadu nebo v lepsim pripade jako podlozeni pod stul na zahrade  Mrknutí
« Poslední úprava: 16. Duben 2007, 14:01 od BlackHurricane » uložena
trepka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #40 v: 16. Duben 2007, 14:06 »

Škoda, ze sis tu neprecetl jakej je to klump pred jeho nakupem, mohls usetrit penize a sve nervy!  Cheesy
Je mi Te lito ze mas takove hrozne problemy a souhlasim s Tebou ze to musi byt pekni idioti v tom SE kdyz ani neumi naprogramovat budik  Grin
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #41 v: 16. Duben 2007, 14:25 »

Pratele, kamaradi. VraÂťte se zpet ke smyslu tohoto threadu!
2 BlackHurricane - mozna sis nefsim, ale toto je web priznivcu Sonyho Ericssona, snad Te tedy neprekvapuje, ze tuto znacku tu nekdo haji??? Beru kritiku, ale kritiku objektivni, vetsinu toho, co popisujes na svem M-ku nepozoruji nebo mi to az tak nevadi. Je-li Ti M-ko takovou pritezi, dam Ti zdarma jednu dobrou radu = prodej ho. Nic proti Tve Nokii, ale o jejich kvalitach muzes basnit i jinde napr. na Nokiamanii, ma to, konec koncu, i svou logiku, nemyslis? Tak budte zas sikovni pionyri a nehadejte se mi tu.
uložena
Mike111
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #42 v: 16. Duben 2007, 17:42 »

Black Hurricane: Elovece, ty jeste nemas N95 "nejuzasnejsi mobil vsech dob"? Jinak mam M600 zhruba pul roku, ma par much (stejne jako vsechny ostatni telefony). Proste neexistuje mobil, ktery bude vyhovovat uplne kazdemu.
uložena
trepka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #43 v: 16. Duben 2007, 17:57 »

Inu smartphone bez touchscreenu, tudy vede cesta k intuitivnimu ovladani :-) Jinak ta N95 vypada docela hezky, ale pro muj styl pouzivani by to vubec neslo dohromady, JogDial a QWERTZ spolu s touchscreenem jsou presne ty ovladaci prvky, kvuli kterym nedam na filosofii SE dopustit...
uložena
BlackHurricane
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #44 v: 17. Duben 2007, 08:38 »

Opravdu nema smysl se tu dohadovat.
Me jenom stve, ze po uprgade noveho FW mam emko jeste v horsim stavu, nez jsem ho mel !!
Budik neslysim, chrci repracek no hruza !!

Asi taaak
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 [3] 4 5 6
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Firmware (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Novy FW pro M600i - R9F011
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 19 dotazů.