SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 20:31

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Schemata (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Schemata pro SonyEricssony
Strana: 1 ... 47 48 [49] 50 51 ... 92
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Schemata pro SonyEricssony  (Zobrazeno 466244 x)
Integrated
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #720 v: 05. Listopad 2005, 11:12 »

Po delsi dobe opet par schemat pro K500. Samozdrejme predelana od zdejsich tvurcu SCHEMAT.

Zimni schema od autora Jajar s nazvem Zima:

Stahujte zde!

dale pak jedno zimni od vyborneho autora Rixx s nazvem Ice:

Stahujte zde!

a schema s tematikou pro Halloween  od autora Jajar s nazvem SE Green Halloween

Stahujte zde!

-------------------------------------------------------------------
Schema Zima pro K700i hledejte ZDE
Schema Ice pro K700i a K750i/W800i hledejte ZDE
Schema SE Green Halloween pro K700i hledejte ZDE
uložena

SE K500i (R2AE033)
VaRo
Anonym
« Odpověď #721 v: 05. Listopad 2005, 11:23 »

Super predelavky pro 500-ky!
uložena
Integrated
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #722 v: 05. Listopad 2005, 12:09 »

Dalsich par technictejsich schemat pro K500. Samozdrejme predelana.  Smajlík

Megabytes Fantasy (by Patrick Lippe):

Stahujte zde!

Walkman (anim) (by Patrick Lippe):

Stahujte zde!

A nakonec jedno s velice zdarilou animaci automobilove honicky na uvodnim displeji od autora LR750i s nazvem NFS Most Wanted:

Stahujte zde!

Pri stahovani schemat alespon ZNAMKUJTE !
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Schema Megabytes Fantasy pro K750/D750/W800/K600/S600 hledejte ZDE
Schema Walkman pro K750/D750/W800/K600/S600 hledejte ZDE
Schema NFS Most Wanted pro K750/D750/W800/K600/S600  hledejte ZDE
uložena

SE K500i (R2AE033)
p910
Anonym
« Odpověď #723 v: 07. Listopad 2005, 11:41 »

2SMOULA: Nemuzes me brat hned tak vazne, to vis ze se mi taky zima libi, bohuzel malokdy je tak hezka jak na telefounu, ze jo...
                Ja jsem ted spokojenej s tim co je a na zimu se snazim nemyslet...     Jak totiz prituhne, tak se uvidi jestli mam v baraku        
                dostatecne poreseny topeni.....   bo jinak to jisti iglu    Grin Grin Grin

No jasne no, taky to beru, spis ze srandy.
uložena
p910
Anonym
« Odpověď #724 v: 07. Listopad 2005, 11:44 »

http://semania.cz/component/option,com_remository/Itemid,62/func,fileinfo/id,1089/

http://semania.cz/component/option,com_remository/Itemid,62/func,fileinfo/id,1090/

tak, posledni ducharske schematka  Smajlík,
dik,dik za pochvalu,(cast chvaly patri aj Vaskovi, ktery mi poskytl nejaky material, a tim mne naucil lepsi prace se schematky Mrknutí) snazim se lebo mne to bavi  Mrknutí i kdyz casu neni vzdy dost Undecided.
Tak tohle potesi, fakt krasa. Mrknutí Cheesy
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #725 v: 07. Listopad 2005, 14:26 »

Moje predstava original schematka z P9XX predelana pro 750-ky a kompatibilni...
Schematko je hezke, lehke=prosvetlene a pri tom dostatecne kontrastni, vyzkousejte...

Download IntoTheBlue_VaRo:
http://semania.cz/component/option,com_remository/func,fileinfo/id,1109/

uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #726 v: 07. Listopad 2005, 21:00 »

Predelavka Vojtova schematka pro K700i pro 750-ky a kompatibilni...  Mrknutí

Download Zima (Jajar=>VaRo):
http://semania.cz/component/option,com_remository/func,fileinfo/id,1110/

uložena
jonza
Uzivatel
Telefon: Xperia Mini

Zobrazit profil
« Odpověď #727 v: 07. Listopad 2005, 22:41 »

Hele, jak to vy je mate takove pekne a ja plodim same zmetky?! Cry
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #728 v: 07. Listopad 2005, 23:15 »

mozno to bude talentom ?   Mrknutí
uložena

VaRo
Anonym
« Odpověď #729 v: 08. Listopad 2005, 09:00 »

To chce vydrzaÂť! Kazdy, kdo zacinal, netvoril hned same skvosty a i pokrocilym se stane, ze cas od casu udelaji kousek, ktery zrovna neni, jak by mel byt. Vse je to o napadech a az fanaticke peclivosti, jeden jediny detail totiz muze celou praci zkazit...  Undecided V zadnem pripade to nevzdavej!
uložena
RATS
Uzivatel
Telefon: SE K700i R2AA003

Zobrazit profil
« Odpověď #730 v: 08. Listopad 2005, 14:32 »

...houby fanaticka peclivost, uchylka je to...   Grin Grin Grin
uložena

Jajar
Uzivatel
Telefon: XPERIA mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #731 v: 08. Listopad 2005, 16:01 »

Tak tak, sohlasim s vami. VaRo vi, o cem mluvi a ja take, bez trpelivosti a odhodlani to jen tak nejde. Eloveka to musi bavit, aby si s tim dostatecne vyhral (tady uz to mozna obcas zavani tou uchylkou  Grin). Ovsem nejhorsi na tom je - alespon u mne - ze cim dele se s tim piplam, tim vic se mi to pred ocima zacina osklivit, az zacnu pochybovat o tom, zda svuj vytvor vubec uverejnit  Grin Grin Grin. Hold deformace  Smajlík.

No a kdyz uz jsme u tech uchylek, nedalo mi to, a napadlo mne publikovani "SEManiackych" schematek kapanek odlisit od ostatnich... Co byste rekli na takovouto prezentacku "vlastnich" vytvoru  Roll Eyes?

Je to jen takova nevinna ficurka, proste jsem jen nemel zadne napady na nove schematko, tak jsem se vrhl na takovouhle blbustku no  Smajlík...

Jednu nevyhodu to, ale, ma - totiz vytvoreni samotneho nahledu. Ikdyz jsem se to snazil co nevice zjednodusit (sablonu jsem udelal v GIMPu, ale mela by jit pouzit i ve Photoshopu), tak preci jen to asi neni idealni, obrazky se totiz musi do sablony naimportovat po jednom a nakonec jeste dobarvit pismo (ikdyz to jsem take vsechno rozdelil do kategorii a dal jim stejne nazvy, jako v TC - napr. operator name, tite text atd...). No takze prace asi na 15-20 min.  Grin.

No a ted nejake vyjadreni ke schematkum:

2Integrated: clovece vrhnul ses do toho fakt s odhodlanim a smrtelnym nasazenim! Vsechny jsou paradni a K500-kari si diky tobe, jakozto asi jedinym spasitelem pro tenhle model, prijdou urcite na sve!

2peterss: chlape ty Denony jsou oba suprovy a jak je videt, tak P-ckari nemusi byt je manazersti suchari (ted prosim vsechny majitele tohoto telefonku o schovyvavost a trochu smyslu pro nadsazku  Smajlík).

2VaRo: Into The Blue_VaRo je moc prijemna zalezitost (krasne vyladeny a prehledny barvicky  Mrknutí). A Zima_VaRo - koukam, ze sis pohral taky s fontiky a musim rict, ze to vypada citelneji, nez original  Grin a menicko taky precizni (no jeste to sice nemam na cem odzkouset, ale TC mi s tim prozatim helpne  Grin).
« Poslední úprava: 08. Listopad 2005, 16:18 od Jajar » uložena

Ericsson/Sony Ericsson: T10s->T39m->T68i->K700i->W800i->W880i->G900->W902->X10 mini pro->mini pro
VaRo
Anonym
« Odpověď #732 v: 08. Listopad 2005, 16:22 »

2 Jajar, je to tak Vojto, uz muj tata rikaval, ze cim vic se clovek s hovnem mazli, tim vic smrdi... To same lze rict o tvorbe schematek... . Ale pres to, se clovek pousti zas a zas do novych... . Asi to bude jista forma deviace, ale rekl bych, ze neskodna...

Dnes jsem zavzpominal na casy, kdy jsem trapil Z1010-ku a tak jsem pro majitele 750-tek a kompatibilnich predelal jedno z origo schemat z "mamutika"

Download Smove_VaRo_K750:

Toto schematko jsem jiz kdysi davno predelal i pro P-cko a v mistnim downloadu je obsazeno, predelal jsem ho i v ruznych barevnych variantach a tak dumam, ze to same bych vyvedl i s timto pro 750-ky. Zatim me napadly 2 dalsi barvy:
- oranzova a
- modra.

Mate nekdo jiny nazor?
uložena
Jajar
Uzivatel
Telefon: XPERIA mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #733 v: 08. Listopad 2005, 16:28 »

Normalne bych hlasoval pro modrou (moje oblibena spolecne se zelenou), ale Oranzova je ted pro mne jasna volba!!! Vsak ty vis proc  Mrknutí Smajlík

EDIT: Eh pardon, jinak schematko super, uz se no to ORANGE moc tesim  Mrknutí
uložena

Ericsson/Sony Ericsson: T10s->T39m->T68i->K700i->W800i->W880i->G900->W902->X10 mini pro->mini pro
VaRo
Anonym
« Odpověď #734 v: 08. Listopad 2005, 16:38 »

2 Jajar, Jinak Vojto, klobouk dolu, i na "zedge" slavis uspech...

napr. s ....
http://www.zedge.no/?side=themes&getlogo=42070
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 47 48 [49] 50 51 ... 92
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Schemata (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Schemata pro SonyEricssony
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.046 sekund, 18 dotazů.