SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 23:25

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Schemata (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Schemata pro SonyEricssony
Strana: 1 ... 48 49 [50] 51 52 ... 92
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Schemata pro SonyEricssony  (Zobrazeno 466377 x)
Jajar
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: XPERIA mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #735 v: 08. Listopad 2005, 17:37 »

Je diky  Smajlík! Ale tohle je i Tvoje zasluha
uložena

Ericsson/Sony Ericsson: T10s->T39m->T68i->K700i->W800i->W880i->G900->W902->X10 mini pro->mini pro
peterss
Anonym
« Odpověď #736 v: 08. Listopad 2005, 21:05 »

dnes ma dalsi predelavka pro P9xx (by Sedma), nazval sem schematko blue spiral Mrknutí
http://semania.cz/component/option,com_remository/Itemid,62/func,fileinfo/id,1112/

uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #737 v: 08. Listopad 2005, 21:44 »

Tak oranzova verze ve 2 vyriantach... (K750 a kompatibilni)
Aby to nebylo takovy nudo , zkusil jsem (zcela vyjimecne) jinou podobu screenu...

1.Decentnejsi oranzovo-bile provedeni:

Download SmoveOrangeWhite:
http://semania.cz/component/option,com_remository/func,fileinfo/id,1113/

2. A zde jsem pouzil jedovate zelenou misto bile, ale stoji to za to!

Download SmoveOrangeGreen:
http://semania.cz/component/option,com_remository/func,fileinfo/id,1114/

« Poslední úprava: 08. Listopad 2005, 21:46 od VaRo » uložena
RATS
Uzivatel
Telefon: SE K700i R2AA003

Zobrazit profil
« Odpověď #738 v: 09. Listopad 2005, 10:04 »

Tak tak, sohlasim s vami. VaRo vi, o cem mluvi a ja take, bez trpelivosti a odhodlani to jen tak nejde. Eloveka to musi bavit, aby si s tim dostatecne vyhral (tady uz to mozna obcas zavani tou uchylkou  Grin). Ovsem nejhorsi na tom je - alespon u mne - ze cim dele se s tim piplam, tim vic se mi to pred ocima zacina osklivit, az zacnu pochybovat o tom, zda svuj vytvor vubec uverejnit  Grin Grin Grin. Hold deformace  Smajlík.

No a kdyz uz jsme u tech uchylek, nedalo mi to, a napadlo mne publikovani "SEManiackych" schematek kapanek odlisit od ostatnich... Co byste rekli na takovouto prezentacku "vlastnich" vytvoru  Roll Eyes?

Je to jen takova nevinna ficurka, proste jsem jen nemel zadne napady na nove schematko, tak jsem se vrhl na takovouhle blbustku no  Smajlík...

Mas recht, toho casu stravenyho nad "hodnotama" Smajlík  Asi ne nadarmo se na SE strankach prodavaji motivy za necely ctyry petky. Ale kdyz se to cloveku podari dopiplat, tak je to radost k nezaplaceni. Jinak §ta tvoje blbustka je fajn Grin Grin Grin

" ...coz takhle dat si spe... "
uložena

★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #739 v: 09. Listopad 2005, 13:43 »

co vy na to keby vyhlasujeme sutaze?
urcim temu (az budete suhlasit  Smajlík ) napr. ABSTRAKT a vsetci sa budeme snazit urobit co najlepsiu temu na tuto temu  Shocked
alebo mozme robit battle medzi dvoma ''themesmakers''
uložena

jonza
Uzivatel
Telefon: Xperia Mini

Zobrazit profil
« Odpověď #740 v: 09. Listopad 2005, 15:36 »

Souhlasim, sice neuverejnim zadnou svou zrudu, ale budu rad hlasovat!
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #741 v: 09. Listopad 2005, 18:22 »

Dnes trochu z jineho soudku a to umelecko-erotickeho!  Opet pro 750-ky a kompatibilni.

Download SunSetBeachGirl:
http://semania.cz/component/option,com_remository/func,fileinfo/id,1115/

2 .:RONOX:. - neco podobneho tu uz probehlo se zpevackou a autem a nevim nevim...   

uložena
Jajar
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #742 v: 09. Listopad 2005, 19:14 »

2RATS:  Grin jj, zbytek, aÂť si kazdy dosadi dle sveho uvazeni  Grin

2.:RONOX:. - a to ja bych se tomu nebranil  Smajlík

2VaRo: teda mnam, s takovym schematkem na telefonu se musi ale pracovat. Hold vis, co je pro nas dobre  Mrknutí. Jinak co se te nabidky RONOXe tyka, snad by to nemuselo dopadnout tak blede, tenkrat (tu vyzvu si pamatuju  Mrknutí) jsme byli preci jen jeste "mlady padla"  Grin, tak jsme te v tom bohuzel nechali samotneho  Embarrassed. Ale zase jsi se s tim vyporadal, jak se na spravneho schematobijce patri, primo precizne  Smajlík, to se musi nechat
uložena

Ericsson/Sony Ericsson: T10s->T39m->T68i->K700i->W800i->W880i->G900->W902->X10 mini pro->mini pro
peterss
Anonym
« Odpověď #743 v: 09. Listopad 2005, 21:18 »

dnes jedno vysoce abstraktni schema z vlastni dilny  Mrknutí

http://semania.cz/component/option,com_remository/Itemid,62/func,fileinfo/id,1116/

2 Vasku- paradne schema, hned zitra rano bude i pro Pcko  Cheesy
uložena
Jajar
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #744 v: 09. Listopad 2005, 22:22 »

2peterss: sakra aby se z toho Pckarum nezamotala hlava  Cheesy Mrknutí

2VaRo: tak jsem neodolal tvemu lehcimu schematku, je vazne luxusni!!! a premlasknul jsem ho (ehm.. bez Tveho souhlasu  Roll Eyes) na mojeho milaska K700  Mrknutí.

A kdo ma stejne pocity z tohoto schematka (a neboji se VaRovy pomsty  Smajlík) a vlastni K700, nechÂť nasleduje tento link http://semania.cz/component/option,com_remository/Itemid,62/func,fileinfo/id,1117/

Jinak s tim SmoveOrange jsi mi udelal velkou radost  Smajlík. Diky!
« Poslední úprava: 09. Listopad 2005, 22:28 od Jajar » uložena

★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #745 v: 10. Listopad 2005, 03:03 »

a teraz mozete vymyslat cenu pre vyhercu takejto ''competition''
 Tongue
uložena

RATS
Uzivatel
Telefon: SE K700i R2AA003

Zobrazit profil
« Odpověď #746 v: 10. Listopad 2005, 03:37 »

2RONOX...soutez?    ...kdo vic?   ...zacinam...     Grin Grin Grin

...no a jak jsem sliboval, tak sem trosku meditoval a ze to bude na celou stranku...    ...sakrys, a uz je to tady... 
    ...hm, snad tim nekoho nenase.u... Mrknutí

RustAloe

Pink

Divinity

G3

Yamma

CoD

2VaRo a Jajar: Moc hezke schematko  Smajlík Smajlík Smajlík      Jen maly dotaz, to slunicko zapada, nebo vychazi?
Pac pokud vychazi, tak vlastne zapada...                  ...nebo zaliza? Sakrys, je to v...     Grin Grin Grin Grin
« Poslední úprava: 10. Listopad 2005, 03:39 od RATS » uložena

MartinH
Anonym
« Odpověď #747 v: 10. Listopad 2005, 07:48 »

@peterss: add abstraktni tematko, to jsi vcera vecer musel pouzit nejakou sakra mocnou chemii:o)
uložena
peterss
Anonym
« Odpověď #748 v: 10. Listopad 2005, 10:42 »

2MartinH Undecided
Dnes umelecko-eroticka predelavka (by VaRo)  Mrknutí

http://semania.cz/component/option,com_remository/Itemid,62/func,fileinfo/id,1124/

uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #749 v: 10. Listopad 2005, 17:13 »

2 Jajar: Danke Vojto, jak rikame my Eesi...! Komplimenty od kolegy vzdy potesi Takze jeste jednou...

2 peterss: Petre ta posledni abstrakce mi prijde nejaka neprehledna, jak vypada v Pecku? Je to vubec citelny?

Jiz par dnu jsem primo nadsen z noveho Nera, verze 7. A tak jsem si sladil motiv z PC s motivem v SE, zvlastni, ze ve skutecnosti vypada lepe, nez na screenu, ale to je muj nazor, vyzkousejte a zjistite, ze schema tvori variace vinovych barev a ne cernych jako ve screenu...

Download Nero 7 (by VaRo a opet pro K750-ky a kompatibilni):
http://semania.cz/component/option,com_remository/func,fileinfo/id,1125/

Nejak jsem zas ignoroval to, s cim jsem sam prisel = a sice prikladat i screensavery ke schematum, tak napravuji...

Screensaver SunSetBeachGirl:

Screensaver Nero 7:

Jinak, musim se Vam pochlubit, zitra probehne zvlastni metemorfoza, z meho Dcka, ktere uz je skoro Wcko se stane skutecne Wcko. Posledni, co schazelo - Kryt i klavesnice budou zitra nahrazeny Wckovymi, tak jsem na to sam zvedav...
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 48 49 [50] 51 52 ... 92
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Schemata (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Schemata pro SonyEricssony
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.046 sekund, 17 dotazů.