SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 23:55

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Schemata (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Schemata pro SonyEricssony
Strana: 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 92
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Schemata pro SonyEricssony  (Zobrazeno 466465 x)
Etvrtek
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #480 v: 10. Říjen 2005, 23:07 »

no nevim jestli jich tu je dost na k750i sem nasel jedno Angry
ty si ser kde chces a za co chces, nevim jestli kdyz si nekdo pohraje se dvema- trema tematama a videla si 400-600 jestli to je zrovna malo
no jo to se zase projevila inteligence Angry Angry
uložena

k750i R1AA008 + 512 MB MS Pro Duo
P 910i + 512 MB MS Pro Duo
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #481 v: 10. Říjen 2005, 23:24 »

no nevim jestli jich tu je dost na k750i sem nasel jedno Angry
ty si ser kde chces a za co chces, nevim jestli kdyz si nekdo pohraje se dvema- trema tematama a videla si 400-600 jestli to je zrovna malo
no jo to se zase projevila inteligence Angry Angry
mierni sa, bolo to myslene zo srandy (smajliky hovoria za vsetko)
a o mojej inteligencii sa nevyjadruj, nic o nej nevies
mne osobne nestoji ani 1000,- za to aby som robil temu niekomu s tvojim pristupom
HOWGH !!!
uložena

p910
Anonym
« Odpověď #482 v: 11. Říjen 2005, 06:41 »

Hele Martine, narovinu. Kolik myslis, ze je na tomhle webu lidi, kteri si touzej stahnout schema Moravskeho gymnazia??? . Mam doma tuny schemat, ale kdyz nejake vyrobim, dodelam, predelam atd., taky ho sem nenacpu...  bud krapet soudnej a davej sem jen veci 100%-ne dodelane s tematikou zamerenou pro vsechny na tomto webu, aÂť tu zbytecne neplacame mistem... doufam, ze se nezlobis a mou pripominku beres...

Uz asi fakt blbe vidim a tak jsem si zprvu myslel, ze s Tebou do skoly chodily i lisky a vlci... nekteri spoluzaci ve screenu tak vypadaji, myslel jsem, ze je to nejakej for, ale asi neni...  Undecided
To vis, Photo shop dokaze divy. Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
uložena
p910
Anonym
« Odpověď #483 v: 11. Říjen 2005, 07:55 »

http://semania.cz/component/option,com_remository/Itemid,62/func,fileinfo/id,987/
2Varo: Doufam, ze ti nevadi, ze je to schema k firme Lamborgini Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #484 v: 11. Říjen 2005, 08:03 »

http://semania.cz/component/option,com_remository/Itemid,62/func,fileinfo/id,987/
2Varo: Doufam, ze ti nevadi, ze je to schema k firme Lamborgini Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin

Martine nevadi a jetlipak vis proc?  Undecided Protoze to je prvni Tvoje schema, ktere bych si do Pcka snad i dal... tak vidis, ze kdyz se chce, tak to jde...  Mrknutí Mas trial verzi VITO Theme Editoru?  Undecided
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #485 v: 11. Říjen 2005, 08:11 »

mam takovou prosbicku: obcas si prohlizim semanii na pomalejsim pripojeni. Myslite, ze by bylo mozne davat citace bez obrazku? Spec. prohlizeni tohoto chvalihodneho vlakna by to urychlilo.
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #486 v: 11. Říjen 2005, 08:12 »

Hombres, nejak to lehce usnulo okolo Škudky, tak vypisuji motivacni soutez za perfektne graficky i animacne (vc. ikon)zpracovane "themes" dam nejlepsi praci 200.-  Cool

Hele Etvrtku. 2 stofky si nech... a ta Tva gesta taky. Udelal jsem Ti schema se Škodovkou na K750-ku a hrat jsem si s tim pres 6 hodin. Myslis si, ze je tu nejakej automat? Hodis pozadavek, vsichni vseho nechaj a hned si zacnout trhat zily, aby Ti udelali radost? Navic tematika aut me nijak moc nebere. Tahle moje Škodovka mozna byla prvnim schematem s motivem auta. Co takhle tady prestat prudit, jsem zvyklej, ze kdyz neco opravdu chci, slusne o to POPROSIM, kord kdyz je to zadarmo...  Angry a muzes si to zkusit sam, aÂť vis, za co nabizis sve velke prachy.  Tongue

Tak nebud liny vycurany pionyr, Hombre!!!  Mrknutí a tvor, jsem zvedav, za jak dlouho tu uvidim Tvou Škodovku, a dam Ti klidne 3 stofky...
uložena
p910
Anonym
« Odpověď #487 v: 11. Říjen 2005, 08:29 »

Martine nevadi a jetlipak vis proc?  Undecided Protoze to je prvni Tvoje schema, ktere bych si do Pcka snad i dal... tak vidis, ze kdyz se chce, tak to jde...  Mrknutí Mas trial verzi VITO Theme Editoru?  Undecided
JO, bohuzel mam jen tu trial verzi.
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #488 v: 11. Říjen 2005, 09:02 »

mam takovou prosbicku: obcas si prohlizim semanii na pomalejsim pripojeni. Myslite, ze by bylo mozne davat citace bez obrazku? Spec. prohlizeni tohoto chvalihodneho vlakna by to urychlilo.

No mozna v nekolika malo pripadech by to i slo, Martine. Ale je to sekce schemat = graficka = obrazkova. Mam-li neco komentovat, musim to ja i druzi videt.. takze asi ne. Undecided
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #489 v: 11. Říjen 2005, 09:45 »

ja myslel zejmena pripady, kdy je post a hned pod nim komentar s citaci a obrazkem. Jestli je to pro vas pakarna, tak se na mne vykaslete, jsem jenom prohlizitel:o)
uložena
Etvrtek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #490 v: 11. Říjen 2005, 16:56 »

Hombres, nejak to lehce usnulo okolo Škudky, tak vypisuji motivacni soutez za perfektne graficky i animacne (vc. ikon)zpracovane "themes" dam nejlepsi praci 200.-  Cool

Hele Etvrtku. 2 stofky si nech... a ta Tva gesta taky. Udelal jsem Ti schema se Škodovkou na K750-ku a hrat jsem si s tim pres 6 hodin. Myslis si, ze je tu nejakej automat? Hodis pozadavek, vsichni vseho nechaj a hned si zacnout trhat zily, aby Ti udelali radost? Navic tematika aut me nijak moc nebere. Tahle moje Škodovka mozna byla prvnim schematem s motivem auta. Co takhle tady prestat prudit, jsem zvyklej, ze kdyz neco opravdu chci, slusne o to POPROSIM, kord kdyz je to zadarmo...  Angry a muzes si to zkusit sam, aÂť vis, za co nabizis sve velke prachy.  Tongue

Tak nebud liny vycurany pionyr, Hombre!!!  Mrknutí a tvor, jsem zvedav, za jak dlouho tu uvidim Tvou Škodovku, a dam Ti klidne 3 stofky...

neni treba se certit, protoze jsem videl ze skodovky az na tu tvoji na 750 nikdo nedelal (mimochodem sem se za nej klanel az k zemi protoze bylo super), tak jsem vypsal tuhle soutez,nikoho sem neprudil a pokud mi tady hazi nekdo komentare, ze mi na neco sere tak je logicky,ze se mi to moc nelibi,pokud to vyse dotycneho slovenskeho obcana nezajima tak to nekomentuji a neresim.linej nejsem ale nemam na to cas proto jsem se obratil sem,kdyby to slo tak si s tim hraju ja Smajlík
uložena

k750i R1AA008 + 512 MB MS Pro Duo
P 910i + 512 MB MS Pro Duo
VaRo
Anonym
« Odpověď #491 v: 11. Říjen 2005, 17:14 »

neni treba se certit, protoze jsem videl ze skodovky az na tu tvoji na 750 nikdo nedelal (mimochodem sem se za nej klanel az k zemi protoze bylo super), tak jsem vypsal tuhle soutez,nikoho sem neprudil a pokud mi tady hazi nekdo komentare, ze mi na neco sere tak je logicky,ze se mi to moc nelibi,pokud to vyse dotycneho slovenskeho obcana nezajima tak to nekomentuji a neresim.linej nejsem ale nemam na to cas proto jsem se obratil sem,kdyby to slo tak si s tim hraju ja Smajlík

Mozna to Ronald trochu prepalil, ale nemyslel to zle. Ty nemas cas? Myslis, ze mi jo? To je mi argument...  Grin Grin Grin Grin
uložena
MarekHajn
Uzivatel
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #492 v: 11. Říjen 2005, 17:41 »

2Etvrtek: 200 dneska moc lidi nevytrhnou (nerikam, ze nejsou dobry), ale podle me kdyby si nabidl neco zajimavejsiho, uspech by byl vetsi.
Treba nejaky reklamni predmety skodovky, nebo svezeni novou OII v nejaky pekny vybave, nebo treba tim RSem. Nebo prohlidku fabriky. Myslim, ze by to byl mazec a schemat by se objevilo podstatne vic... Odmena nemuis byt nutne financni... Mrknutí
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
VaRo
Anonym
« Odpověď #493 v: 11. Říjen 2005, 17:45 »

2Etvrtek: 200 dneska moc lidi nevytrhnou (nerikam, ze nejsou dobry), ale podle me kdyby si nabidl neco zajimavejsiho, uspech by byl vetsi.
Treba nejaky reklamni predmety skodovky, nebo svezeni novou OII v nejaky pekny vybave, nebo treba tim RSem. Nebo prohlidku fabriky. Myslim, ze by to byl mazec a schemat by se objevilo podstatne vic... Odmena nemuis byt nutne financni... Mrknutí

Odmena nemusi byt zadna. Vod toho tu nejsme, delame to pro zabavu... jde tu ale  o slusnost a neee sem pisnout hej hombres, mrsknete si...  Mrknutí
uložena
MarekHajn
Uzivatel
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #494 v: 11. Říjen 2005, 17:51 »

2VaRo: To je mi jasny a ja osobne bych zadnou odmenu ani nevzal, ale kdyz uz to tak chce, tak aÂť prijde s necim kreativnim, ne? Mrknutí
« Poslední úprava: 11. Říjen 2005, 17:53 od MarekHajn » uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 92
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Schemata (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Schemata pro SonyEricssony
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.046 sekund, 18 dotazů.