SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
13. Březen 2025, 00:37
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni
|
Schemata
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Schemata pro SonyEricssony
Strana:
1
...
29
30
[
31
]
32
33
...
92
« předchozí
další »
Autor
Téma: Schemata pro SonyEricssony (Zobrazeno 466595 x)
Jajar
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: XPERIA mini pro
Re: Schemata pro SonyEricssony
«
Odpověď #450 v:
09. Říjen 2005, 19:17 »
Nazdarek vsichni SE... A SCHE... maniaci ;-), zase jsem tady "chvilicku" nebyl
a vidim, ze se to tu opet pekne nafouklo a pribyla nam zde jedna novinka - hlasovani
).
Takze jeste pred tim, nez sem mlasknu svu paskvil, mel bych se asi taky k nejakym vytvorum
vyjadrit ;-) (predem se omlouvam pokud na nekoho zapomenu, ale je toho tady opravdu hodne):
2VaRo
: dalsi moc pekna K750-kova animovana sbirecka (serie LR750i), hlavne ta modra - super
2RONOX
: mas muj obdiv za tvoje hodne vychytana schemata pro P-cka (az na to, ze ho nevlastnim
) a hlavne jak rychle a s prehledem to vse zvladas (nejses prevleceny VaRo?
)
Ale za co bych chtel podekovat - vyborne schematko SEMania pro x750-ky - moc peknyyy!
Vsichni ostatni si take urcite zaslouzi davku uznani, aÂť jsou jejich schematka jakakoli, protoze sam moc dobre vim, jaka je to prace (viz moje dnesni, ktere jsem ze sebe vydavil po cca tydnu!!!)
a s posupem casu to urcite bude lepsi a lepsi ;-).
Jinak moc se mi libi, jak se to tu rozjelo!!!
A zde tedy je ta moje Oktavka pro
K700i
(pokusil jsem se i o mensi vystinovani ikonek, ale pokud se nebude libit, neni problem to odstranit, mam doma asi dalsich 10 verzi, tuhle jsem vypustil jako finalni
):
stahovat muzete zde
http://semania.cz/component/option,com_remository/Itemid,62/func,fileinfo/id,976/
Asi nekomu bude pripadat, ze menu je diky zvolenym barvam necitelne, ale na telefonu to tak strasne neni, "cestny pionyrsky"!
Jinak jeste
2VaRo
: na tu tvoji Oktavku prijde rada co nevidet, aby k700-kari nebyli diskriminovani
.
PS: uz jsi zkousel ten My Theme Creator? ja jsem ted v praci, takze ho nemuzu prubnout
.
«
Poslední úprava: 09. Říjen 2005, 19:20 od Jajar
»
uložena
Ericsson/Sony Ericsson:
T10s
->
T39m
->
T68i
->
K700i
->
W800i
->
W880i
->
G900
->
W902
->
X10 mini pro
->
mini pro
MartinH
Anonym
«
Odpověď #451 v:
09. Říjen 2005, 19:34 »
2jarjar: tak to skodovacky nema chybu, to je parada presne podle meho gusta. Kdyby jsi neco takoveho spachal pro p910, jdu do toho.
uložena
MarekHajn
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic
«
Odpověď #452 v:
09. Říjen 2005, 20:06 »
2Jajar: No musim rict, ze jsi si s tim fakt pekne pohral, klobouk dolu...
Mas pravdu, ze pismo neni uplne nejlip citelne, ale je to jen otazkou toho co komu vyhovuje a kazdy si muze barvu fontu zmenit dle sveho gusta...
Takze jeste jednou moc chvalim, je to vazne povedene schematko...
uložena
Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
Golf
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: iPhone 3GS 32GB
«
Odpověď #453 v:
09. Říjen 2005, 20:08 »
Uživatel: VaRo 09. Říjen 2005, 12:56
Uživatel: Golf 09. Říjen 2005, 12:42
Ja jsem tam daval maly obrazek namalovaneho beziciho prasatka (nemelo to ani 20kB) a nikdy se to nerozbehlo, tudiz si myslim, ze to nejde...
Zkus jiny a uvidis, ze to jde, alespon na me 910-ce to slo. Zpocatku jsem tomu taky neveril. Byli jsme zrovna na srazu SEManie, uz ani nevim kolikatem a probirali jsme to s Jirkou Âakem (powerem) - videl to tez na vlastni oci = muze dosvedcit. Tvrdil jsem mu totez... tenkrat mi poslal pres BT nejaky maly gif-soubor z neciho mobilu a svete div se, chodilo to. Pak jsem zkousel doma gif-soubory zakomponovat i do schematek. Ale neni to nic hezkeho, animace (pokud ji zvetsis na rozmer tapety pri zavrenem flipu) chodi velice trhane a az Te z toho boli u srdce, kdyz vidis, jak se P-cko poti a trapi. Tez tragicky vypada nacitani tapety pri prechodu z otevreneho na zavreny flip (i nekolikasekundovy bily-prazdny displej po zaklopeni flipu nebyl vyjimkou, proto jsem od zameru pouzivat animace v uvodni tapete pro P-cko ustoupil).
No tak jsem nic nerozchodil, takze to vzdavam, ale pak sem hodim jedno schematko pro pecko, ktery jsem kdysi delal kvuli animaci ve sporici. Lechtive a hlavne ta animace by se mohla libit a protoze mi pripadalo moc do hneda (ta barva mi moc nevoni), tak jsem ho nechal v supliku...
Jinak pouzivam pouze Theme Editor od VITO a Themes Creator.
uložena
SE P910i (2GB SonyMSPD HS & SanDisk MobileMateMS+ & HCB-300 & HBH-200) >>> HTC Polaris (Cruise) >>> iPhone 3G 16GB >>> iPhone 3GS 32GB
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Pohlaví:
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone
«
Odpověď #454 v:
09. Říjen 2005, 20:10 »
Jarjar : dik, kazdy kompliment potesi, ja sa zaoberam grafikou uz dlhsie a tieto skusenosti vyuzivam aj pri tvorbe schemat, ako vidim tak tebe sa tiez dari
uložena
Golf
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #455 v:
09. Říjen 2005, 20:26 »
Tady je to slibene tematko, ten treti obrazek je z toho sporice, ale jen ten prvni z te animace... Treba nekomu udela radost.
http://semania.cz/component/option,com_remository/Itemid,62/func,select/id,41/orderby,4/
uložena
SE P910i (2GB SonyMSPD HS & SanDisk MobileMateMS+ & HCB-300 & HBH-200) >>> HTC Polaris (Cruise) >>> iPhone 3G 16GB >>> iPhone 3GS 32GB
VaRo
Anonym
«
Odpověď #456 v:
09. Říjen 2005, 21:40 »
2 Jajar: Vojto - neukvapil jsi se a na vysledku je to zatracene znat. Dost dobry!
Hodnotim
2 Golf: Vypada to dobre, mozna bych ten "status bar" udelal v bile barve misto zlate, ale jinak hezky.
Hodnotim tez
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Pohlaví:
«
Odpověď #457 v:
09. Říjen 2005, 23:31 »
VaRo : na tvorbu pouzival len Vito ThemeEditor a PS ale to uz asi vies
uložena
VaRo
Anonym
«
Odpověď #458 v:
10. Říjen 2005, 06:09 »
Uživatel: .:RONOX:. 09. Říjen 2005, 23:31
VaRo : na tvorbu pouzival len Vito ThemeEditor a PS ale to uz asi vies
JJ, jsi tu kapo pres schemata pro P-cka, vo tom ani bumtarata!
. Co me ale posledni dobou fascinuje je frekvence stridani Tvych info-screenu pro forum.
.
Jinak ja krom Photoshotu rad pouzivam i IrfanView a ACDSee. U mTC mam zatim problemy s korektnim fungovanim
. Nevim, je-li to konfiguraci meho PC nebo je-li problem nekde jinde. Nebudu se s tim (zatim) vic zdrzovat. Pokud chcete tez vyzkouset, dejte vedet, jak to chodi u Vas, stahnout muzete po bezplatne registraci zde:
http://www.myforum.lasyk.net/showthread.php?t=7839
«
Poslední úprava: 10. Říjen 2005, 06:12 od VaRo
»
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Pohlaví:
«
Odpověď #459 v:
10. Říjen 2005, 11:40 »
mal som trochu casu tak som urobil temu CAPRICE
stahovat mozete tu
http://semania.cz/component/option,com_remository/Itemid,62/func,fileinfo/id,979/
uložena
VaRo
Anonym
«
Odpověď #460 v:
10. Říjen 2005, 12:14 »
Pomalu nadchazi cas, popremyslet o tvorbe schemat pro nove P-cko
. Uvidime, zda SonyEricsson vylepsi natolik svuj soft = Themes Creator, ze bude jako vychozi soft pro tvorbu schemat pro nove komunikatory teto znacky a jak na to bude reagovat konkurencni Vito Theme Editor
, ktery bude ale zcela jiste opet placeny...
Na nize uvedenem screenu je videt schema, podobajici se inverzni verzi original schematu z P910-ky s nazvem Pinstripe (Ronald ho upravoval pro Jozina z bazin...).
Schvalne porovnejte:
a
Eas pak ukaze, zda bude rychlejsi puvodni schemata urcena pro modely P9X0 konvertovat na schemata pro modely vyssi nebo bude lepsi delat schemata nova... resim to tu proto, ze jiz pomalu, ale jiste zacinam mit divny svrbeni, ktere neznaci nic jineho, nez ze dozrava cas na obmenu mobilniho parku (par podobnych blaznu znam a nebudu jmenovat, vid Filipe a spol.
) a novy komunikatorek by mi urcite slusel...
Pri rychlosti Sonyho Ericssona mi ale hrozi, ze se driv udrbu, nez se dostane 990-ka (nebo jak ji nakonec SE ocisluje) k nam do prodeje...
Koukam, ze u novych modelu bude nahrazen modry klinek signalizujici GPRS pismenkem "G"...
«
Poslední úprava: 10. Říjen 2005, 12:19 od VaRo
»
uložena
Bad.Man
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #461 v:
10. Říjen 2005, 13:01 »
Jo koukam ..... to "G" se mi libi pac ten modrej trojuhelnik trochu hyzdi status bar pokud mas schema ladeny napr. do oranzovy
uložena
Nebe je modry, voda je mokra a Satan Claus na nas ciha a je cim dal silnejsi... (The Last Boyscout)
NOK5110->NOK3210->SIE M35->MOT V55->SIE S55->NOK 6510->MOT V600->SE K750i+P910i+MS DUO 2GB+NaviLock+TomTom
miguel
Anonym
«
Odpověď #462 v:
10. Říjen 2005, 14:04 »
Uživatel: Kether 22. Červenec 2005, 20:25
Aloha
Tak tady mate upoutavku na moje dnesni schema :
download
jo a jednu pripominku bych mozna mel .. pokud nekdo bude predelavat schemata nekoho kdo je znam je docela dobry se nejdriv nejak s tim autorem spojit at se tak predejde zbytecnym hadkam a podobnym zabomysim valkam
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Pohlaví:
«
Odpověď #463 v:
10. Říjen 2005, 14:12 »
Miguel : zaregistruj sa v prvom rade. pokial viem tak si tu nikto neprivlastnuje prava na nieco co nevytvoril, az ano tak ma na to upozornite
uložena
Golf
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #464 v:
10. Říjen 2005, 14:51 »
Uživatel: VaRo 10. Říjen 2005, 12:14
Pomalu nadchazi cas, popremyslet o tvorbe schemat pro nove P-cko
. Uvidime, zda SonyEricsson vylepsi natolik svuj soft = Themes Creator, ze bude jako vychozi soft pro tvorbu schemat pro nove komunikatory teto znacky a jak na to bude reagovat konkurencni Vito Theme Editor...
Eas pak ukaze, zda bude rychlejsi puvodni schemata urcena pro modely P9X0 konvertovat na schemata pro modely vyssi nebo bude lepsi delat schemata nova... resim to tu proto, ze jiz pomalu, ale jiste zacinam mit divny svrbeni, ktere neznaci nic jineho, nez ze dozrava cas na obmenu mobilniho parku (par podobnych blaznu znam a nebudu jmenovat, vid Filipe a spol....
AÂť se koukam jak se koukam, tak si myslim, u te nove masinky nebude rozdil ve velikosti displeje v FC a FO modu. Tim chci rict, ze "konverze" tematek bude spocivat ve tvorbe novych...
uložena
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana:
1
...
29
30
[
31
]
32
33
...
92
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni
|
Schemata
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Schemata pro SonyEricssony
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.058 sekund, 17 dotazů.