SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 23:32

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Schemata (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Schemata pro SonyEricssony
Strana: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 92
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Schemata pro SonyEricssony  (Zobrazeno 466391 x)
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Pohlaví: Muž
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #435 v: 08. Říjen 2005, 15:58 »

rozdelenie do kategorii by nebol dobry napad, aspon zatial, hlavne ze su rozdelene temy v downloade, musime sa sa tu teda este vsetci pomestit
uložena

p910
Anonym
« Odpověď #436 v: 08. Říjen 2005, 18:27 »

VaRo : logo je uz zmensene ale to som len poslal Jozinovi, nechcem davat do downloadu skoro rovnake temy, bola to tema na mieru
hodnotenie je dobry napad
Smoula : preco v napise Sonyericsson mas biele plochy v pismenach? urcite to nieje naschval
Nebudes tomu verit, ale doopravdy je.
uložena
Golf
Uzivatel
Telefon: iPhone 3GS 32GB

Zobrazit profil
« Odpověď #437 v: 08. Říjen 2005, 19:29 »

Tentokrat B&W...

http://semania.cz/component/option,com_remository/func,fileinfo/id,969/
uložena

SE P910i  (2GB SonyMSPD HS & SanDisk MobileMateMS+ & HCB-300 & HBH-200) >>> HTC Polaris (Cruise) >>> iPhone 3G 16GB >>> iPhone 3GS 32GB
★RONOX★
Grafik SEMania.cz

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #438 v: 08. Říjen 2005, 20:34 »

VaRo : logo je uz zmensene ale to som len poslal Jozinovi, nechcem davat do downloadu skoro rovnake temy, bola to tema na mieru
hodnotenie je dobry napad
Smoula : preco v napise Sonyericsson mas biele plochy v pismenach? urcite to nieje naschval
Nebudes tomu verit, ale doopravdy je.
o.k. tak ti verim, ale nevypada to dobre
uložena

verkak
Uzivatel
Pohlaví: Žena
Telefon: C702,P1i,W810i,K750i

Zobrazit profil
« Odpověď #439 v: 09. Říjen 2005, 09:00 »

http://semania.cz/component/option,com_remository/Itemid,62/func,fileinfo/id,970/

Zkusila jsem neco, mrknete se na to  Huh Nevim jak to vlozit sem . Nahled co mam u schema je moc velky  (priloha 128kb )  Roll Eyes

[/img]
« Poslední úprava: 09. Říjen 2005, 12:27 od verkak » uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #440 v: 09. Říjen 2005, 09:16 »

http://semania.cz/component/option,com_remository/Itemid,62/func,fileinfo/id,970/

Zkusila jsem neco, mrknete se na to  Huh Nevim jak to vlozit sem . Nahled co mam u schema je moc velky  (priloha 128kb )  Roll Eyes

Uprav svuj prispevek. Vlez si do downloadu sveho schematka. Klikni na nahledovy screen (obrazek schematka). Vyskoci Ti nove okno i s cestou k danemu obrazku. Ve Tvem pripade = http://semania.cz/nahledy/Schr%E1nkavk.jpg . Oznac si tuto cestu mysi a zkopiruj ji do sveho prispevku. Pak ji opet celou oznac a klikni na 2. ikonu zleva nad smajlikama (vlozit obrazek) a opraveny prispevek opet odesli = nahled schematka by mel jiz byt ve Tvem prispevku... Pls, do prispevku uvadej i model, pro ktery je schematko urceno. Dik a budu se tesit na dalsi Tve kousky....
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #441 v: 09. Říjen 2005, 09:33 »

Dnes kolekce 3 animovanych schemat od autora LR750i. Jedna se o jednoducha schematka, u kterych na uvodnim displeji problikavani pismena a cisla, oznacujici jednotlive modely SE.

Animace na uvodnim displeji jsou k nahledu dole. Tak hezky podle abecedy.

download D750i:
http://semania.cz/component/option,com_remository/func,fileinfo/id,971/

download K750i:
http://semania.cz/component/option,com_remository/func,fileinfo/id,972/

download W800i:
http://semania.cz/component/option,com_remository/func,fileinfo/id,973/

Animace na uvodnim displeji pro jednotliva schematka (opet razeno abecedne):

uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #442 v: 09. Říjen 2005, 09:36 »

Dotaz na tvurce schemat pro komunikatory P9XO? Jakou mate zkusenost s pouzivanim animovane tapety pri zavrenem flipu?
uložena
MarekHajn
Uzivatel
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #443 v: 09. Říjen 2005, 10:45 »

2VaRo: Tak ty tri schemata od LR750i jsou naproto genialni... Diky, diky, diky...
A jsem rad, ze mohu pouzivat dve z nich, protoze mam "takovyho malyho krizenecka" ...Grin
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
★RONOX★
Grafik SEMania.cz

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #444 v: 09. Říjen 2005, 10:56 »

Dotaz na tvurce schemat pro komunikatory P9XO? Jakou mate zkusenost s pouzivanim animovane tapety pri zavrenem flipu?
este sa mi nerozbehla animacia GIFka pri ziadnyh parametroch tak si myslim ze to nejde
uložena

VaRo
Anonym
« Odpověď #445 v: 09. Říjen 2005, 11:06 »

este sa mi nerozbehla animacia GIFka pri ziadnyh parametroch tak si myslim ze to nejde

Jde to, ale neni to moc hezke = trhane a pro P-cko dost narocne. Pro zkousku... zkus si treba stahnout nekterou z vyse uvedenych animaci pro D,K/750 nebo W800 a nastav si ji jako tapetu pri zavrenem flipu. Rozmerem je mensi a graficky neni prilis narocna = mohla by behat na Pcku jakz takz. Mel jsem na Pcku sveho casu jako tapetu pri zavrenem flipu animaci z walkmana W800 (patrcne zvetsenou). Animovala neanimovala = animace byla priserne trhana a pomala... ale behala...  Mrknutí
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #446 v: 09. Říjen 2005, 11:17 »

ja som tam zatial daval len vlastne animacie a tie boly hovadsky narocne tak to asi bolo tym, skusim tam dat nieco menej narocne a uvidim
uložena

Golf
Uzivatel
Telefon: iPhone 3GS 32GB

Zobrazit profil
« Odpověď #447 v: 09. Říjen 2005, 12:42 »

Ja jsem tam daval maly obrazek namalovaneho beziciho prasatka (nemelo to ani 20kB) a nikdy se to nerozbehlo, tudiz si myslim, ze to nejde...
uložena

SE P910i  (2GB SonyMSPD HS & SanDisk MobileMateMS+ & HCB-300 & HBH-200) >>> HTC Polaris (Cruise) >>> iPhone 3G 16GB >>> iPhone 3GS 32GB
VaRo
Anonym
« Odpověď #448 v: 09. Říjen 2005, 12:56 »

Ja jsem tam daval maly obrazek namalovaneho beziciho prasatka (nemelo to ani 20kB) a nikdy se to nerozbehlo, tudiz si myslim, ze to nejde...

Zkus jiny a uvidis, ze to jde, alespon na me 910-ce to slo. Zpocatku jsem tomu taky neveril. Byli jsme zrovna na srazu SEManie, uz ani nevim kolikatem a probirali jsme to s Jirkou akem (powerem) - videl to tez na vlastni oci = muze dosvedcit. Tvrdil jsem mu totez... tenkrat mi poslal pres BT nejaky maly gif-soubor z neciho mobilu a svete div se, chodilo to. Pak jsem zkousel doma gif-soubory zakomponovat i do schematek. Ale neni to nic hezkeho, animace (pokud ji zvetsis na rozmer tapety pri zavrenem flipu) chodi velice trhane a az Te z toho boli u srdce, kdyz vidis, jak se P-cko poti a trapi. Tez tragicky vypada nacitani tapety pri prechodu z otevreneho na zavreny flip (i nekolikasekundovy bily-prazdny displej po zaklopeni flipu nebyl vyjimkou, proto jsem od zameru pouzivat animace v uvodni tapete pro P-cko ustoupil).  Mrknutí
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #449 v: 09. Říjen 2005, 16:34 »

Chtel bych se optat, jaky soft pouzivate pri tvorbe schemat pro Sony Ericssony?  Undecided

Ja:

- Theme Creator Pro 3G (minimalne),
- ThemesCreator (prevazne s vyjimkou Pcek),
- ThemeEditor (pro Pcka),
- mTC_Windows_1.312 (prave zkousim)... znate ho nekdo, pouzivate ho nekdo? - pro priblizeni, pridavam screen:

uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 92
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Schemata (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Schemata pro SonyEricssony
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.049 sekund, 18 dotazů.