SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 23:49

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Schemata (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Schemata pro SonyEricssony
Strana: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 92
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Schemata pro SonyEricssony  (Zobrazeno 466443 x)
VaRo
Anonym
« Odpověď #420 v: 08. Říjen 2005, 09:16 »

VaRo : logo je uz zmensene ale to som len poslal Jozinovi, nechcem davat do downloadu skoro rovnake temy, bola to tema na mieru
hodnotenie je dobry napad
Smoula : preco v napise Sonyericsson mas biele plochy v pismenach? urcite to nieje naschval

Jasne. A Bylo by mozne opravenou tapetu dat sem jako screen v puvodni (nezmensene) velikosti? Kdo bude chtit si ho jednoduse stahne a ve schematku prehodi...
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #421 v: 08. Říjen 2005, 09:23 »

Pri hodnoceni schemat by se dalo vyuzit i nasledujicich 2 smajliku, co vy na to?

Takze, treba takhle ?
Mistic_K750      ;   Default_W550i      ;   ShineLine_W550i      ;   holka5555      ;   abstrakt11122   

To se mi moc nelibi... . Chtel bych hodnoceni primo k jednomu kazdemu danemu schematku i se strucnym komentarem toho, co neni zrovna podle gusta toho ci onoho hodnotitele . Smajlikem s palcem je pak hned na prvni pohled jasny verdikt, jedno, zda je umisten pod nebo nad hodnocenim...  Mrknutí
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #422 v: 08. Říjen 2005, 09:31 »

Tak Petre, par poznamek. Jednak zrovna u sebe nemam zadny z modelu, pro ktere jsou tato 2 schematka = nemuzu je vyzkouset. Jak je to s citelnosti? Prijde mi, ze Tebou pouzite barvy u textu jsou dost tmave = necitelne? . Pravdou je, ze schemata v telefonu v mnoha pripadech vypadaji uplne jinak nez ve screenu nebo na monitoru PC. Ani tyto 2 pouzite motivy me nicim neoslovily. Z Tve tvorby bych si vybral asi nejaka jina, nez tato 2 schemata. Takze, ac nerad, hodnotim
« Poslední úprava: 08. Říjen 2005, 09:34 od VaRo » uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #423 v: 08. Říjen 2005, 09:44 »

Napiste mi prosim nekdo, jak vytahnu z nahledu schema jen tri obrazky. Nechci to tam vkladat cele myslim , ze to bude i lepe videt . Mam ten pocit , ze to tu i bylo napsane , ale nemuzu to najit Roll Eyes

pravdu mas, jen ja to popisoval snad uz 5x. Udelam posledni vyjimku!

Schema pro SE ma priponu *.thm nebo *.utz (podle toho, jedna-li se o schema pro mobil nebo komunikator). Zkopiruj si pozadovane schema do jineho adresare, zabranis tim nechtenemu poskozeni original schematka. Pak u kopie schemata staci tuto koncovku prejmenovat na *.cab (v nekterych casopisech pro mobilni telefony jsem cetl, ze se da pouzit i prejmenovani na *.zip a dale pokracovat analogicky dle meho navodu, nedoporucuji, nefunguje to na 100% ). Obdrzis varovnou hlasku windovsku, ignoruj ji a po prejmenovani dej pravou mysi na prejmenovanem schematku, ktere jiz zmenilo svou ikonu, extrahovat do (nejakeho adresare). V nem pak mas vsechny jednotlive pouzite dily schematu = obrazky, se kterymi si pak muzes dal hrat...). Jen na doplneni uvadim = nutnosti je tedy mit program winrar... 
uložena
verkak
Uzivatel
Pohlaví: Žena
Telefon: C702,P1i,W810i,K750i

Zobrazit profil
« Odpověď #424 v: 08. Říjen 2005, 09:56 »

Uz jsem to nasla , ale i tak diky.
uložena
verkak
Uzivatel
Pohlaví: Žena
Telefon: C702,P1i,W810i,K750i

Zobrazit profil
« Odpověď #425 v: 08. Říjen 2005, 10:11 »

Jen na doplneni uvadim = nutnosti je tedy mit program winrar...

Ten program se da nekde stahnout nebo je za kacaky ?
uložena
fido_cz
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: HD2

Zobrazit profil
« Odpověď #426 v: 08. Říjen 2005, 10:21 »

Tak mi konecne zbyla chvile casu a projel sem celou tuhle diskusi. Jsou tu moc pekna schemata, jen bych se primlouval za rozdeleni podle znacek.

Jako bonus pridavam jedno schema pro P900, co sem delal asi pred rokem. Jestli bude nekdy cas, tak ho predelam i pro K750

http://semania.cz/component/option,com_remository/Itemid,62/func,download/id,968/chk,871802a410fedd307718141d1b5db2a7/

uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #427 v: 08. Říjen 2005, 10:37 »

Jen na doplneni uvadim = nutnosti je tedy mit program winrar...

Ten program se da nekde stahnout nebo je za kacaky ?

Je za kacaky.
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #428 v: 08. Říjen 2005, 10:45 »

Tak mi konecne zbyla chvile casu a projel sem celou tuhle diskusi. Jsou tu moc pekna schemata, jen bych se primlouval za rozdeleni podle znacek.

Jako bonus pridavam jedno schema pro P900, co sem delal asi pred rokem. Jestli bude nekdy cas, tak ho predelam i pro K750

http://semania.cz/component/option,com_remository/Itemid,62/func,download/id,968/chk,871802a410fedd307718141d1b5db2a7/

Jak podle znacek? Vysvetli.

Tve schematko uz jsem videl i na jinych webech. Na rovinu tu rikam - nejsem sparÂťan a i kdyby tady pristali marÂťani, nebudu ! Muj nazor: Tematika = good, graficke zpracovani = good, sladeni barev = good (vse je prehledne, citelne a nepreplacane . Jedine, co mi tak nejak vadi je (a jsme opet u toho ). napis v listach. A kdyz uz ho pouzit, tak aby schematku neuskodil...
Nazev klubu bych bud zakomponoval do tapet, nebo ho stahnul tak, aby byl zobrazen cely a nezakryvaly ho v klidovem stavu zakladni leve a prave ikony... jasne, ze kdyz zapnu dalsi programy a funkce, ikon rapidne pribude...  Mrknutí

Presto hodnotim
« Poslední úprava: 08. Říjen 2005, 10:48 od VaRo » uložena
fido_cz
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #429 v: 08. Říjen 2005, 11:07 »

2VaRo: JJ, souhlasim, ten napis v listach mi take vadil, ale nez sem to stihl predelat, tak sem P900 prodal. Jinak ja ho tenkrat daval na zedge a SF, dokonce sem ho musel sam stahnou zpatky, protoze v PC uz sem ho nenasel. Smajlík

Rozdeleni sem myslel podle tipu telefonu. Celou tuhle diskusi sem projizdel cca 1,5 hodiny a jakozto majitele K750 me zase schemata pro P-cka moc nezajimaji.
« Poslední úprava: 08. Říjen 2005, 11:09 od fido_cz » uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #430 v: 08. Říjen 2005, 11:19 »

2VaRo: JJ, souhlasim, ten napis v listach mi take vadil, ale nez sem to stihl predelat, tak sem P900 prodal. Jinak ja ho tenkrat daval na zedge a SF, dokonce sem ho musel sam stahnou zpatky, protoze v PC uz sem ho nenasel. Smajlík

Rozdeleni sem myslel podle tipu telefonu. Celou tuhle diskusi sem projizdel cca 1,5 hodiny a jakozto majitele K750 me zase schemata pro P-cka moc nezajimaji.

JJ na zedge to bylo, taky tam davam schematka...  Mrknutí
Ad rozdeleni. Bylo by to good a take to tak driv bylo. Bohuzel, "cvoku", kteri obetuji svuj volny cas pro schemata Sonyho Ericssona neni mnoho a tak se to, ver mi, neda rozdelit = neda se to vse obstarat rozdelene, tak jsem zvolil tuto formu, ktera, a to mas pravdu, vyzaduje neustale sledovani novinek. Ale i to je k necemu dobre, ne?

Samo, rozdeleni se nebranim. Znamenalo by to ale sehnat pro kazdy model 1 cloveka, ktery by ten thread dozoroval a ridil... kolik ma ted SE vubec modelu (nekompatibilnich, kompatibilni by se daly sdruzovat...)?
« Poslední úprava: 08. Říjen 2005, 11:24 od VaRo » uložena
fido_cz
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #431 v: 08. Říjen 2005, 11:36 »

No je fakt, ze ted uz to tady budu sledovat pravidelne, tak to zas tak vadit nebude. Ale projizdet tech 32 stranek byla fuska  Tongue
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #432 v: 08. Říjen 2005, 12:20 »

No je fakt, ze ted uz to tady budu sledovat pravidelne, tak to zas tak vadit nebude. Ale projizdet tech 32 stranek byla fuska  Tongue

Natoz je vytvorit... Mrknutí Timto dik vsem prispevatelum....
uložena
Jeera
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #433 v: 08. Říjen 2005, 14:59 »

To VaRo:

Tak panove, schematka z W550i RULEZZZZ!!! Je videt, ze si Sonacti grafici uz pekne pohrali a tyhle kousky (Shineline a Walkman550) jsou fakt totalne promakane!
Nemuzu se na ne vynadivat! Perfektni sladeni barev, opravdu kvalitni, neodbyte animace, u Shineline dokonce animovane podkladove prouzky, PNGckove stiny u spousty prvku, totalne predelane i ty nejskrytejsi segmenty....

.. no jednim slovem TOTAL!!!  Mrknutí

Vyzkousel jsem uz hromady schemat, ale nakonec jsem se vzdy vratil k nekteremu ze schemat pro W800 - Soundwave, Greenclef, RetroMusic, protoze jsou proste nej :-) W550 je novejsi a jeho schemata jsou jeste dotazenejsi ner W800 :-) Kdyz to takhle pujde dal.... doufam, ze bude kompatibilita schemat zachovana jeste u hodne dalsich modelu....  Cool
« Poslední úprava: 08. Říjen 2005, 15:06 od Jeera » uložena

K800i (UK deOranged) | FW: R1JG001
VaRo
Anonym
« Odpověď #434 v: 08. Říjen 2005, 15:05 »

To VaRo:

Tak panove, schematka z W550i RULEZZZZ!!! Je videt, ze si Sonacti grafici uz pekne pohrali a tyhle kousky (Shineline a Walkman550) jsou fakt totalne promakane!
Nemuzu se na ne vynadivat! Perfektni sladeni barev, opravdu kvalitni, neodbyte animace, u Shineline dokonce animovane podkladove prouzky, PNGckove stiny u spousty prvku, totalne predelane i ty nejskrytejsi segmenty....

.. no jednim slovem TOTAL!!!  Mrknutí

No vidis, to ja uz si obe predelal ku obrazu svymu...
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 92
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Schemata (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Schemata pro SonyEricssony
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.049 sekund, 18 dotazů.