SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 20:15

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Schemata (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Schemata pro SonyEricssony
Strana: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 92
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Schemata pro SonyEricssony  (Zobrazeno 466208 x)
Lubena
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #330 v: 30. Září 2005, 12:59 »

VARO: dakujem, tesim sa na tvoje dalsie kusky  Mrknutí vidim tu niejaku novu auto hmmmm to sa mi bude paciÂť takze to nahodim  Smajlík

PETERSS: No ved jasne Âťazko sa robi ked to nemozes vyskusaÂť!! potom vies vychytaÂť vsetky muchy  Smajlík ale v pohode!

Mate aj tak vsetok moj obdiv! Mozno keby som mala uz doma comp tiez by som niecim prispela! ale v praci zase nechcem sÂťahovaÂť soft na to a nieje toœko toho casu! Mozno raz prekvapim a niecim prispejem, bola by som veru velmi rada  Smajlík
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Pohlaví: Muž
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #331 v: 30. Září 2005, 17:44 »

uz tu mame aj nezne pohlavie tak ukazte chlapi co je vo vas   Cool
uložena

miramax
Anonym
« Odpověď #332 v: 30. Září 2005, 17:58 »

uz tu mame aj nezne pohlavie tak ukazte chlapi co je vo vas Cool

Ahoj, opravil si to posledni tematko ? Zase neslo nainstalovat a je to skoda, protoze je super.
uložena
p910
Anonym
« Odpověď #333 v: 30. Září 2005, 18:01 »

Stahovat muzete zde:
http://semania.cz/component/option,com_remository/Itemid,62/func,fileinfo/id,780/
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #334 v: 30. Září 2005, 18:16 »

preco si nevezmes k srdcu co ti pisem?
menit si pozadie na p900/910i dokaze KAZDY
nema zmysel aby si sem daval odkazy na to ako si menis pozadia na mobile a zvysoval si tak ranking
uložena

VaRo
Anonym
« Odpověď #335 v: 01. Říjen 2005, 11:45 »

Kdyz jsem mival svyho casu K700i, moc se mi libilo schematko s Lilii s nazvem Flower, jehoz autorem byl Michael Wunsche. V mem podani pro 750-ky a kompatibilni nyni vypada takto. Schematko je v mobilu o mnoho svetlejsi nez na screenu (to uz je ale evergreen tohoto threadu)  Mrknutí

download Lilie (Flower):
http://semania.cz/component/option,com_remository/func,fileinfo/id,911/

uložena
Etvrtek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #336 v: 01. Říjen 2005, 17:06 »

No jestli ctvrtek posle nejake pekne fotky, tak se do toho taky rad pustim... Takova nova OII RS neni k zahozeni...Mrknutí

hombres kam mam poslat ty fotky, tady mi to hlasi ze je neco plny a ze mam kontaktovat admina Sad
uložena

k750i R1AA008 + 512 MB MS Pro Duo
P 910i + 512 MB MS Pro Duo
VaRo
Anonym
« Odpověď #337 v: 01. Říjen 2005, 17:13 »

hombres kam mam poslat ty fotky, tady mi to hlasi ze je neco plny a ze mam kontaktovat admina Sad

Zkus to trochu obejit. Uloz si fotky na SEManii a pak sem dej na ne odkaz. Postup napr. = download => odelat soubor => (vlevo dole) nahrat obrazek => vyskoci ti dalsi okno. Nahraj pozadovane obrazky a jejich umisteni cestu pak vloz sem do threadu a oznac ji 2.ikonou zleva (hned nad smajlikama). Pak dej odeslat a je to...  Mrknutí
uložena
MartinChroust
Redaktor
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #338 v: 01. Říjen 2005, 17:58 »

Kdyz jsem mival svyho casu K700i, moc se mi libilo schematko s Lilii s nazvem Flower, jehoz autorem byl Michael Wunsche. V mem podani pro 750-ky a kompatibilni nyni vypada takto. Schematko je v mobilu o mnoho svetlejsi nez na screenu (to uz je ale evergreen tohoto threadu)  Mrknutí

download Lilie (Flower):
http://semania.cz/component/option,com_remository/func,fileinfo/id,911/

Ted je to ono, diky ti  Mrknutí
uložena

Sony Ericsson Satio Silver, Sony Ericsson Vivaz, Sony Ericsson XPERIA X10 Black

zastupce sefredaktora SEMania.cz

student Vysoke Školy Banske - Technicke univerzity Ostrava, obor Mobilni technologie
VaRo
Anonym
« Odpověď #339 v: 01. Říjen 2005, 19:07 »

Ted je to ono, diky ti  Mrknutí

Mel jsi pravdu Martine, chtelo to tmavy font. Bily splyval s Lilii...  Mrknutí
uložena
Etvrtek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #340 v: 01. Říjen 2005, 19:07 »

Zkus to trochu obejit. Uloz si fotky na SEManii a pak sem dej na ne odkaz. Postup napr. = download => odelat soubor => (vlevo dole) nahrat obrazek => vyskoci ti dalsi okno. Nahraj pozadovane obrazky a jejich umisteni cestu pak vloz sem do threadu a oznac ji 2.ikonou zleva (hned nad smajlikama). Pak dej odeslat a je to...  Mrknutí

diky hombre Smajlík
tady jsou teda ty los fotos new octavia RS
http://semania.cz/nahledy/P9200094-II.JPG
http://semania.cz/nahledy/P9200096-II.JPG
http://semania.cz/nahledy/P9200106-II.JPG
tak to jsem zvedavy na vysledek Shocked
« Poslední úprava: 01. Říjen 2005, 19:14 od Etvrtek » uložena

VaRo
Anonym
« Odpověď #341 v: 01. Říjen 2005, 19:17 »

diky hombre Smajlík
No neni zac. By jsi uspesny  Mrknutí, ale pouzil jsi 3. ikonu zleva = odkaz, priste pouzij 2. zleva = vlozit obrazek => mas videt obrazek primo ve svem prispevku a z nej se da obrazek i primo (bez dalsiho proklikavani) stahovat a ukladat do PC... To jen tak na okraj.  Mrknutí

Fotky... no priznam se, ze jsem cekal neco jineho a v jinych proporcich  Undecided. Na schema pro bezny model SE to zrovna nejsou idealni rozmery (obdelnik). Muselo by se pak pracovat s vysekem a to ne vzdy dopadne dobre. Navic ty fotky auta stojiciho u prechodu nebo nejake zebry?... Musim rict, ze me vubec nic nenapada, co s tim. Eekal jsem nejake prezentacni fotky z autosalonu nebo nejak jinak zajimave pojaty... Kdyz si vezmu foÂťak a vyrazim pred barak na parkoviste udelam tam podobny...  A co Vy ostatni? Jaky je Vas nazor?  Mrknutí
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #342 v: 01. Říjen 2005, 19:26 »

do temat nedelam, ale ty fotky nejsou fakt nic moc. Mozna ta posledni trochu jde, ale ty prvni dve jsou preexponovane az hruza.
uložena
Etvrtek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #343 v: 01. Říjen 2005, 19:37 »

diky hombre Smajlík
No neni zac. By jsi uspesny  Mrknutí, ale pouzil jsi 3. ikonu zleva = odkaz, priste pouzij 2. zleva = vlozit obrazek => mas videt obrazek primo ve svem prispevku a z nej se da obrazek i primo (bez dalsiho proklikavani) stahovat a ukladat do PC... To jen tak na okraj.  Mrknutí

Fotky... no priznam se, ze jsem cekal neco jineho a v jinych proporcich  Undecided. Na schema pro bezny model SE to zrovna nejsou idealni rozmery (obdelnik). Muselo by se pak pracovat s vysekem a to ne vzdy dopadne dobre. Navic ty fotky auta stojiciho u prechodu nebo nejake zebry?... Musim rict, ze me vubec nic nenapada, co s tim. Eekal jsem nejake prezentacni fotky z autosalonu nebo nejak jinak zajimave pojaty... Kdyz si vezmu foÂťak a vyrazim pred barak na parkoviste udelam tam podobny...  A co Vy ostatni? Jaky je Vas nazor?  Mrknutí

ok dodam z prezentaci, tyhle jsou autenticky
PS:pred barakem je neudelas Roll Eyes
uložena

VaRo
Anonym
« Odpověď #344 v: 01. Říjen 2005, 19:42 »

ok dodam z prezentaci, tyhle jsou autenticky
PS:pred barakem je neudelas Roll Eyes

Nic ve zlym  Smajlík , bylo to mysleno jako nadsazka...  Mrknutí Venku je stejne tma a zima, fotit nic nejdu, lezu do pelechu s dobrym "Portskym"...  Grin
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 92
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Schemata (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Schemata pro SonyEricssony
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.067 sekund, 18 dotazů.