SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 00:17

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Schemata (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Schemata pro SonyEricssony
Strana: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 92
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Schemata pro SonyEricssony  (Zobrazeno 466525 x)
Jajar
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: XPERIA mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #315 v: 29. Září 2005, 00:23 »

No anketka by urcite bodla, akorat bych to videl treba na 5 nejoblibenejsich a 3 (?) nejosklivejsi, protoze vybrat si jen jedno opravdu nejhezci by pro me byl asi nadlisky ukol  Grin.
uložena

Ericsson/Sony Ericsson: T10s->T39m->T68i->K700i->W800i->W880i->G900->W902->X10 mini pro->mini pro
miramax
Anonym
« Odpověď #316 v: 29. Září 2005, 07:26 »

Mrkni na to a hod sem nejakou co pujde nainstalovat, diky  Mrknutí
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #317 v: 29. Září 2005, 11:48 »

Tak zas jedno se zviratky. Na tomto schematu nejlepe uvidite rozdil mezi jeho zobrazenim na PC a v K750-ce (nebo jinem kompatibilnim modelu)...
Jedna se o predelavku z K700i (od autora Kleine Schnulle).

download Snake:
http://semania.cz/component/option,com_remository/func,fileinfo/id,901/
uložena
MarekHajn
Uzivatel
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #318 v: 29. Září 2005, 14:38 »

2LuckeR: Neni za co, ja jsem ho jen predelal, nejsem autor...Mrknutí
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
VaRo
Anonym
« Odpověď #319 v: 29. Září 2005, 16:19 »

Predelavka original schematu z K500i pro K750i a kompatibilni... Uplatnil jsem krapet i svou invenci = vse neni 100%-ne shodne s originalem z K500-ky.  Mrknutí Jako vzdy = schema neni tak tmave jako na upoutavkovem screenu...  Smajlík

download LowGravity:
http://semania.cz/component/option,com_remository/func,fileinfo/id,148/
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #320 v: 29. Září 2005, 16:24 »

Mrkni na to a hod sem nejakou co pujde nainstalovat, diky  Mrknutí

Hele Miro, jak to, ze furt klames lidi? Obrazek mas hezky, ale P900 uz nemas ne?!  Angry  Tak sup a oprav to... nestyd se a prepis to na "Jablotron"  Grin
« Poslední úprava: 29. Září 2005, 16:26 od VaRo » uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #321 v: 29. Září 2005, 19:32 »

Dalsi moje uprava animovaneho schematu od nadnarodniho operatora - Vodafone

download Vodafone_Live_3:
http://semania.cz/component/option,com_remository/func,fileinfo/id,903/
uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #322 v: 30. Září 2005, 07:05 »

Mrkni na to a hod sem nejakou co pujde nainstalovat, diky Mrknutí

Hele Miro, jak to, œe furt klame‘ lidi? Obrazek ma‘ hezky, ale P900 uœ nema‘ ne?! Angry Tak ‘up a oprav to... nestyd se a prepi‘ to na "Jablotron" Grin

Venco taky jsem na to uz tento tyden myslel, ale se mne do toho nejak nechce   Embarrassed Roll Eyes Jako spravny pionyr tady predevsemi slibuji, ze to co nejdrive opravim  Mrknutí Jinak shanim snurku na krk co unese Jablotrona  Cheesy Grin
uložena
Lubena
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #323 v: 30. Září 2005, 08:42 »

ahojte vsetci  Mrknutí
tak az teraz mam tie temy v mobile a mam niejake pripomienky! Videla som, ze sa vam nepaci ze nikto vam sem nepise kritiky!
VARO: Tie schemy su uplne super! je to pekne urobene citatelne menu zvyraznene listy jednoducho super a vsetko je viditeœne citateœne!

SMOULA: Na to ze si pisal ze je to tvoja tretia tema tak je to super  Mrknutí klasikcky pas v menu ale je to citateœne! je to v pohode paci sa mi aj to!!

PETERSS: Prepac, ale k tvojim dvom temam mam vyhrady! menu je necitateœne velmi splyva zvolila by som inu farbu pisma pripadne by som dala listy tmavsie aby bola zlozka citateœna! Je to dos» nevirazne a je aj dos» problematicke cita» text! Alebo by bolo lepsie keby obrazok v pozadi bol len trochu potlaceny a vtedy by to slo!!

Dufam, ze sa nikto na mna nenahneva ale chceli ste aby ste sa aj trochu pohli a nestagnovali tak len take male pripomienky! Taktiez som stiahla temu War Lodr ci ak sa vola! Tiez nic moc! Cez tu ciernu hlavu sa »azko cita text je to dos» nevyrazne! Mozno keby obrazok v pozadi bol potlaceny tak je to v pohode ale inak nie! A tiez ta tema Sfingy tak to vobec zlte pisno nieje absolutne vydno!!! Crazy frog - menu na sms absolutne neviditeœne a necitateœne!!!!!!

Ale aj tak som s vela temami spokojna a veru ja osobne by som asi Âťazko nieco take stvorila tak dufam ze si moju slabu kritiku len zoberiete ako inspiraciu do dalsieho tvorenia schem! Dakujem aj tak ste vsetci super!!!!!!!!
Dakujem este raz za tie temy !!!!  Kiss
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #324 v: 30. Září 2005, 09:13 »

2 Lubena: Dik, jsem rad, ze se Ti me 2 kousky libily a pochvala potesila.  Mrknutí Navic mas mou pochvalu! Jsi prvni zena a jeden z mala lidi, kteri maji skutecne konstruktivni kritiku! Kez by takovych bylo vic...  Mrknutí

2 miramax: No Miro, lezi mi tu ladem porad tazny lano od Moskvice, nech si na nej vysit logo Jablotronu, oko na provleceni taky ma no a muzes vyrazit...  Mrknutí

Musim se pozastavit nad tim, co uz tady psal nekdo drive, nedalo mi to a prosel jsem si download schemat a nestacil se divit. Schema, ktere ma 250 stazeni a zadne bodovani, zadny komentar neni vyjimkou...  Undecided Angry Hele lidi neblbnete a zapojte se hrome trosku! Tohle by se asi vazne na jinym webu nemohlo stat...  Cry
« Poslední úprava: 30. Září 2005, 09:21 od VaRo » uložena
peterss
Anonym
« Odpověď #325 v: 30. Září 2005, 09:24 »

ahojte vsetci  Mrknutí
tak az teraz mam tie temy v mobile a mam niejake pripomienky! Videla som, ze sa vam nepaci ze nikto vam sem nepise kritiky!

PETERSS: Prepac, ale k tvojim dvom temam mam vyhrady! menu je necitateœne velmi splyva zvolila by som inu farbu pisma pripadne by som dala listy tmavsie aby bola zlozka citateœna! Je to dos» nevirazne a je aj dos» problematicke cita» text! Alebo by bolo lepsie keby obrazok v pozadi bol len trochu potlaceny a vtedy by to slo!!

Dufam, ze sa nikto na mna nenahneva ale chceli ste aby ste sa aj trochu pohli a nestagnovali tak len take male pripomienky! Taktiez som stiahla temu War Lodr ci ak sa vola! Tiez nic moc! Cez tu ciernu hlavu sa »azko cita text je to dos» nevyrazne! Mozno keby obrazok v pozadi bol potlaceny tak je to v pohode ale inak nie! A tiez ta tema Sfingy tak to vobec zlte pisno nieje absolutne vydno!!! Crazy frog - menu na sms absolutne neviditeœne a necitateœne!!!!!!

Ale aj tak som s vela temami spokojna a veru ja osobne by som asi Âťazko nieco take stvorila tak dufam ze si moju slabu kritiku len zoberiete ako inspiraciu do dalsieho tvorenia schem! Dakujem aj tak ste vsetci super!!!!!!!!
Dakujem este raz za tie temy !!!!  Kiss

Tak by to tady mnelo fungovat, konecne to nekdo zacal a doufam, ze to bude pokracovat.
K moji teme: 750ku nemam, tak jsem to nemohl vyskouset, asi do toho nebudu fusovat a pockam az bude 750ka doma. Mrknutí
uložena
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #326 v: 30. Září 2005, 09:35 »

2VaRo: Jojo, souhlas... kdyz jsem prochazel schemata, stahoval, hodnotil a komentoval, tak v 90% pripadu jsem pridal 1. hlas a 1. komentar... Tak by to rozhodne nemelo byt...
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
VaRo
Anonym
« Odpověď #327 v: 30. Září 2005, 09:37 »

Tak by to tady mnelo fungovat, konecne to nekdo zacal a doufam, ze to bude pokracovat.
K moji teme: 750ku nemam, tak jsem to nemohl vyskouset, asi do toho nebudu fusovat a pockam az bude 750ka doma. Mrknutí

Souhlas. Tak nejak jsemto puvodne zamyslel, kdyz jsem tento thread zakladal. Jinak Petre, opet souhlas, jakmile nemuzes schema odzkouset, nikdy to nebude na 100%. Proto tez minimalne tvorim v modelech, ktere nemam pri ruce...  Mrknutí A jeste jednou vsechno nej k dnesnim narozkam!  Grin
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #328 v: 30. Září 2005, 10:27 »

Dnes me opet po delsim case prekvapilo jedno schema pro 750-ky a kompatibilni. Autorem je velice sikovny pionyr LR750i. V jeho novince jde o velice zdarilou animaci automobilove honicky na uvodnim displeji! Vrele doporucuji stahnout, OHODNOTIT/OBODOVAT!!! a aal se uz jen kochat pohledem...  Mrknutí
Pozor - diky uvodni animaci ma schematko uctyhodnych 1,22 MB.

download NFS Most Wanted:
http://semania.cz/component/option,com_remository/func,fileinfo/id,904/
uložena
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #329 v: 30. Září 2005, 10:55 »

2VaRo: Wow...Shocked NFS, to je moje srdecni zalezitost uz od utleho veku...Mrknutí Hned se na to jdu podivat...
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 92
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Schemata (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Schemata pro SonyEricssony
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.051 sekund, 17 dotazů.